hulohopu bende alacakdim alsammi kikoca topu sisirdim öyle duruyo
canim senin kiz kac aylikdin ki kati seyler yiyemiyor daha bebek dimi :26:
İp atlamayı çok sevdim gidiyim de holde 50 tane daha atlıyım
İp atlamayı çok sevdim gidiyim de holde 50 tane daha atlıyım
cok tesekkür ederim fistikBayılıorum tartıda istediğim rakamı görünce resim çekmeyeee
Tebrikler suzim
21temmuz dogumlu canim bugun itibariyle 6ayimizi doldurduk mama ve kasikmamasi yiyodu sadece simdi doktor 1gun boyunca mamayi yasakladi
slm kizlargelemedim bütün gün giremedim dogru düzgün
degistircem canim isyerinde degistiremedim can atiyom zaten
tebrikler canim
11kilo800 vermissin canim inersin canim isallah hedefine
tebrikler canim
isallah cabuk cikardir disi oglisin
tebrik ederim canim
ben regliyken cok oynuyo hep genelde arti oluyo
tebrikler canim
cok tesekkür ederim canim
cok tatlilar tugbacim
hosgeldin canim
tebrikler canim
yok canim ben onu yapamadim zorlandim pazartesi 0 yaptim sonra aclikdan öldüm nerdeyseondan sonra menü paylasmaya basladim 2 dilim siyah ekmek yedim sabahlari ondan sonra protein agirlikli beslenmeye calisdim zaten dilek bana önceden listesini göndermisdin ona bidaha baktim dedim öyle yapayim
yani 10=2 beceremedim
:26: ben google chrome den girdigimde sag kösede yildiz var favoriler en son sayfayi hep favorilerime kaydetiyorum nerde kaldiysam ordan devam ediyorum :44:
abone olunca nasil oluyo ki :26:
canim ben biberiye kremi kulanmiyorum ben garnier den sIkILasma kremi aldim onu karnima sürüyorum isyerinde bütün gün sarili duruyorum
tebrikler canim
allah mutlulugunuzu bozmasin canimpolatla onun foto cekinme sekli benzemis sankim
tesekkür ederim canimbende halen sasiriyorum kendime
ivana sert kim
olsun canim haftaya verirsin
iyi aksamlar canim :80:
isallah cabuk atladir canim cok gecmis olsun
21temmuz dogumlu canim bugun itibariyle 6ayimizi doldurduk mama ve kasikmamasi yiyodu sadece simdi doktor 1gun boyunca mamayi yasakladi
yettim gari kız meyvemi aldım çeneye geldimmm sen konu bul bende çene çoook
ahh düşününce kötü oluyorum günlerden beri hiç yemedim ve dolapta var biliyorum:)
senin kızın varmış kaç yaşında benimde oğlum var 1 yaşında iran:)
diyetten önce regli olduğumun ilk günü
2 paket beyaz çikolata
üstüne 4_5 tane baklava
onun üstüne şeker atardım ağzımaa
2 kare bitter çikolata hiçbişi benim için
Ama onların çekirdeksizleri var ki. Çok da lezzetli ben çok severim.
Bide alakasız olcak ama evde keten tohumu buldum, aralarda yoğurda karıştırıp yesem mi yemesem mi kilo verdirir mi aldırır mı bi bilginiz var mı ki acaba?
Bahtsız bedevisin heArada bi bütün aksilikler aynı güne denk gelebiliyo.
Canım sen aralarda cıss yemiştin ben herşeyi saati saatine yapmaya özen gösterdim elde var 0
Bennn napiiimm
Vücut arada sapıtıyo hemen sinir yapmaya gerek yok akışına bırakıcan azcık
Avm dolanıyodum anca geldimm.
07:50
1 Türk kahvesi
08:30
1 dilim uno ekmek,
Peynir,
Domates,
7 otlu çay.
10:40
1 kuru incir
12:40
3 yk yoğurt,
5 yk tavıklı bezelyeli yemek susuz.
15:40
Portakallı yeşilçay,
2 etiform
18:10
2 tane etiform
19:30
Fırında pişmiş 3 köfte,
Patates,
2 yk yoğurt
21:30
Çiko soslu dondurma.
Baktım herkes spor yapıyo bende icraat yok bende ip aldım.
110 kez ip atladım
Bu da totosunu yerden kaldırmayanın sporu olsun.
umay ben evdeyim.evde olmak kadar sıkıcı bişe yok..zaten git gel mutfağa çıkıyo bütün yollar.
evdeyken kilo kontrolü yapmak çok zor..bide benim gibi iştahlıysan çok fena oliii
sen doktora uy canım az bile gelse 1 gün anne sütü içsin birşey olmaz . papatya çayı sakinleştirici diye biliyom niye verdi kine
Ay ivanayi bilmemekle hic bise kaybedilmez
Hangi liste o kan cikar ben de istiyorum
dinliycem zaten canim mide bagirsak iltihabi var ona iyi geliyomus papatya ama icmiyo reddediyo icmeyi nasil iciricem onu dusunuyorum
güzel menü canım afiyet olsun
süper düşünmüşsün
hulolopu bende düşündüm
sonra pcde araştırdım
değnekle bel çalıştırıyolar karın sırt kol ve bel
spor bitince 7-8 dkda onu yapsan
ben evdeki viledanın sapını aldım onu folyoyla kapladım al sana sopa
eviriyom çeviriyom kıvırıyom ama onu hergğn yapmıyom
benim ufaklık öyle görünce oyun sanıyor sopa biryerine gelcek diye korkuyom
atla kız her kalori fayda sağlar .
ohh be iyiki geldiniz kızlaaar okumaya yetişemiyom ne güzeeeel
cok tesekkür ederim fistikevet cok hos oluyormus gercekden en cok da sen benim icin ugrasdin dilekcim cok sagol
ne bulamki bilemedim....:44::44::44:
bende ismi iranmı diyecektim oğlunuz sanmıştım sonraki yazılardan öğrendim kediymiş çok güldüm kendime
regl olmamama rağmen ben bugün neler yedim neler:26::26::26:, ama diyeti bırakmak yok yarın tekrar devam, bu sayfanın bu güzelliği var bıraktırmıyor
ye ye keten tohumu iyidir, bağırsaklarıda çalıştırır ama fazla kaçırma yoğurda 1 çay kaşığı kadar ekle
ben doğru düzgün kilo vermedimki benim baştan beri verdiğimi sen 1 haftada verdin ben dikkat etmiyorum gerçi adı diyet yaa yiyerek gitsin istiyorum galiba, öncekine göre yemem çok çok azaldı ama gitmiyor işte, sporda yapıyorum ama ben önceden sporla 6 kilo vermiştim yememden hiç kısmadan ama şimdi olmuyor su içemediğim için vücut su topluyor galiba
sabah sabah kahve rahatsız etmiyormu mideni, ben içemem galiba
ya bende ondan korkuyorum yeme düzeni olmayacağı için, yoksa evde pek cıss yok almıyorum yemem umarım
googleden aradirdim canim gördüm resimleriniama tanidik gelmedi
göndereyim canimdilekcim senin listeyi yoluyorum olur dimi
isallah gecer canim benim kuzumun cok gecmis olsun canimmus veya patatespüreesi(sütsüz) yedir diyordun doktor kaan kücükken o yüzden sordum canim ama yedirme dediyse :26:
tatlı demek mutluluk demek ah ah bugün bende yidim.söledim rahatladım işte oh be..diyetten önce regli olduğumun ilk günü
2 paket beyaz çikolata
üstüne 4_5 tane baklava
onun üstüne şeker atardım ağzımaa
2 kare bitter çikolata hiçbişi benim için
bende bende hiç sefmiom ev işini..benim favorim mutfakkk.keşke zamanındaki fırsatları değerlendirip bir baltaya sap olmak varmışş..beyaz çikolatayı her an yerim ama ben mesela normal çikolata hiç yemem. benim çekmece devamlı doldur eşim çok yerde. ama benim aklıma gelme. reglide tatlı arayışım yoktur...
benim kız sanırsam 3,5 yaşında tam bilmiyom çünkü geldiğinde çok zayıftı ama kaç aylık olduğu tam anlaşılmıyordu. van kırması. gözleri renkli değil ama bembeyazdır hatuuun
kız dolapta nutella var duuuuuuuuuuur içime şeytanı sokmaaaaa
haklısın canım ya. ben üşengeçlikten menü hazırlayamıyooooooom. ne bulursam yeyip az yemekle zayıflarım diye umuyom sadece.
istimmm de üşengecim. tembel tembel. ya benim iş çok yoğun akşamları da yemek ev topla derken vakit geçiyo. sporda 1 saatimi alıyooo. ayrı yemek hazırlamaya üşeniyom heeeep. acık totoyu kaldırsam nirdee. ya ben ev kadını olmak için yaratılmamışım. bendeb güzel ev erkeği olurdu da imalat hatasıyız iştee. ev işlerini hiç sevmiyorum
Vayyyy sınıf birinncisi hee maşaallah
Geçmiş oılsun ayrıcaa..
Bahtsız bedevisin heArada bi bütün aksilikler aynı güne denk gelebiliyo.
Afiyet olsun canım. İyiymiş..
Geçmişş olsunn ya.. Yarından itibaren devam edersen iyi olursun herşeyin başı sağlık.
Güzelmişi afiyet olsun kısçem
Sabah olmamış canım...
Canga da var arada
Canım sen aralarda cıss yemiştin ben herşeyi saati saatine yapmaya özen gösterdim elde var 0
Bennn napiiimm
Vücut arada sapıtıyo hemen sinir yapmaya gerek yok akışına bırakıcan azcık
Avm dolanıyodum anca geldimm.
Selam şeker
Davşanımmm olmamışş. :))
Vayy afiyet olsun şekeriim güzelmişşş..
Çayın etkisi sabaha çıkar
07:50
1 Türk kahvesi
08:30
1 dilim uno ekmek,
Peynir,
Domates,
7 otlu çay.
10:40
1 kuru incir
12:40
3 yk yoğurt,
5 yk tavıklı bezelyeli yemek susuz.
15:40
Portakallı yeşilçay,
2 etiform
18:10
2 tane etiform
19:30
Fırında pişmiş 3 köfte,
Patates,
2 yk yoğurt
21:30
Çiko soslu dondurma.
Baktım herkes spor yapıyo bende icraat yok bende ip aldım.
110 kez ip atladım
Bu da totosunu yerden kaldırmayanın sporu olsun.
bence dukan mukan yapma bea karakedi..direncin düşebilir..ya onuda denedim. ama bozuldu gıcık yemekler. anca iki gün dayanıyoooor. dediğim gibi son umut dukan a başlayacam
normalde hayır kapısına döşek atacam nerede ise :) ama bugün çok az çıktım. ödem mi tutim nedir anlamadım. hala regl başlamadı yaaa. bir kırmızı nokta görsem göbek atacam. tüm belirtiler var ama başlamadı
hulohopu bende alacakdim alsammi kikoca topu sisirdim öyle duruyo
canim senin kiz kac aylikdin ki kati seyler yiyemiyor daha bebek dimi :26:
hımmm bal karıştır desem daha çok küçük bal ağır gelebilir. pompa kullanıyorsan azıcık anne sütü ile karıştırıp dene. yada çok az şeker at içine.
ortim tebrikler 500gr gitmis alinti yapmistim ama sorun cikti hepsi gitti malesef
googleden aradirdim canim gördüm resimleriniama tanidik gelmedi
Yarından itibaren devam edicekmişsin bazen gitmiyo işte inat ediyor kilolarr.
Ama gittcekk bide rahatsız etmiyo canım kahvee seviyorum kahve içmeyii.
Gönder gitsin şekerimm
showda bugün ne giysem diye bir program var hiç denk geldinmi ordaki kadın ivana bende gıccık oluyorumgoogleden aradirdim canim gördüm resimleriniama tanidik gelmedi
Yatıcam ama birazdannnn yarın işş varrr.
Atlamak iidir dimi her yanım calısır
210 kez atladımmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?