70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hulohopu bende alacakdim alsammi ki koca topu sisirdim öyle duruyo

canim senin kiz kac aylikdin ki kati seyler yiyemiyor daha bebek dimi :26:

21temmuz dogumlu canim bugun itibariyle 6ayimizi doldurduk mama ve kasikmamasi yiyodu sadece simdi doktor 1gun boyunca mamayi yasakladi

Ay ivanayi bilmemekle hic bise kaybedilmez
Hangi liste o kan cikar ben de istiyorum

21temmuz dogumlu canim bugun itibariyle 6ayimizi doldurduk mama ve kasikmamasi yiyodu sadece simdi doktor 1gun boyunca mamayi yasakladi

isallah gecer canim benim kuzumun cok gecmis olsun canim mus veya patatespüreesi(sütsüz) yedir diyordun doktor kaan kücükken o yüzden sordum canim ama yedirme dediyse :26:

yettim gari kız meyvemi aldım çeneye geldimmm sen konu bul bende çene çoook

ne bulamki bilemedim....:44::44::44:

ahh düşününce kötü oluyorum günlerden beri hiç yemedim ve dolapta var biliyorum:)
senin kızın varmış kaç yaşında benimde oğlum var 1 yaşında iran:)

bende ismi iranmı diyecektim oğlunuz sanmıştım sonraki yazılardan öğrendim kediymiş çok güldüm kendime

diyetten önce regli olduğumun ilk günü
2 paket beyaz çikolata
üstüne 4_5 tane baklava
onun üstüne şeker atardım ağzımaa
2 kare bitter çikolata hiçbişi benim için

regl olmamama rağmen ben bugün neler yedim neler:26::26::26:, ama diyeti bırakmak yok yarın tekrar devam, bu sayfanın bu güzelliği var bıraktırmıyor

ye ye keten tohumu iyidir, bağırsaklarıda çalıştırır ama fazla kaçırma yoğurda 1 çay kaşığı kadar ekle

ben doğru düzgün kilo vermedimki benim baştan beri verdiğimi sen 1 haftada verdin ben dikkat etmiyorum gerçi adı diyet yaa yiyerek gitsin istiyorum galiba, öncekine göre yemem çok çok azaldı ama gitmiyor işte, sporda yapıyorum ama ben önceden sporla 6 kilo vermiştim yememden hiç kısmadan ama şimdi olmuyor su içemediğim için vücut su topluyor galiba

sabah sabah kahve rahatsız etmiyormu mideni, ben içemem galiba

umay ben evdeyim.evde olmak kadar sıkıcı bişe yok..zaten git gel mutfağa çıkıyo bütün yollar.
evdeyken kilo kontrolü yapmak çok zor..bide benim gibi iştahlıysan çok fena oliii

ya bende ondan korkuyorum yeme düzeni olmayacağı için, yoksa evde pek cıss yok almıyorum yemem umarım

sen doktora uy canım az bile gelse 1 gün anne sütü içsin birşey olmaz . papatya çayı sakinleştirici diye biliyom niye verdi kine

dinliycem zaten canim mide bagirsak iltihabi var ona iyi geliyomus papatya ama icmiyo reddediyo icmeyi nasil iciricem onu dusunuyorum

dinliycem zaten canim mide bagirsak iltihabi var ona iyi geliyomus papatya ama icmiyo reddediyo icmeyi nasil iciricem onu dusunuyorum

hımmm bal karıştır desem daha çok küçük bal ağır gelebilir. pompa kullanıyorsan azıcık anne sütü ile karıştırıp dene. yada çok az şeker at içine.

Bilmem oyuncak mağazasında gördüm ne zmandır bakıyodum şu ip olayını devam ettirirsem sonra onu alcam.

atla kız her kalori fayda sağlar .

ohh be iyiki geldiniz kızlaaar okumaya yetişemiyom ne güzeeeel

Yatıcam ama birazdannnn yarın işş varrr.
Atlamak iidir dimi her yanım calısır
210 kez atladımmmmm.

cok tesekkür ederim fistik evet cok hos oluyormus gercekden en cok da sen benim icin ugrasdin dilekcim cok sagol

Ne demekkk hayattımmm her zaman yardımcı olurummm.

Yarından itibaren devam edicekmişsin bazen gitmiyo işte inat ediyor kilolarr.
Ama gittcekk bide rahatsız etmiyo canım kahvee seviyorum kahve içmeyii.

googleden aradirdim canim gördüm resimlerini ama tanidik gelmedi
göndereyim canim dilekcim senin listeyi yoluyorum olur dimi

Gönder gitsin şekerimm

isallah gecer canim benim kuzumun cok gecmis olsun canim mus veya patatespüreesi(sütsüz) yedir diyordun doktor kaan kücükken o yüzden sordum canim ama yedirme dediyse :26:

canim bende muzu deneyim dedim iki gun once pure yapip yedirmeye calistim yutamadi bende vermedim tabi

diyetten önce regli olduğumun ilk günü
2 paket beyaz çikolata
üstüne 4_5 tane baklava
onun üstüne şeker atardım ağzımaa
2 kare bitter çikolata hiçbişi benim için
tatlı demek mutluluk demek ah ah bugün bende yidim.söledim rahatladım işte oh be..

bende bende hiç sefmiom ev işini..benim favorim mutfakkk.keşke zamanındaki fırsatları değerlendirip bir baltaya sap olmak varmışş..

teşekkür edrim fistuğum..

bence dukan mukan yapma bea karakedi..direncin düşebilir..
reglinin en büyük düşmanı stres ya geç olur yada erken..relax olmaya çalış...sonuçta herşey kendimizde bitiyor..

hulohopu bende alacakdim alsammi ki koca topu sisirdim öyle duruyo

canim senin kiz kac aylikdin ki kati seyler yiyemiyor daha bebek dimi :26:

bana ödünç ver suzii biz topsuz plates yapıorus yaa...

hımmm bal karıştır desem daha çok küçük bal ağır gelebilir. pompa kullanıyorsan azıcık anne sütü ile karıştırıp dene. yada çok az şeker at içine.

bende bilemedimki canim hic baska bisey verilmiycek gerekirse ac kalsin dedi bende dedim esime seker biraz katayim diye olmaz dedi bal yasina gelene kadar yasak canim onu zaten veremiyorum

ortim tebrikler 500gr gitmis alinti yapmistim ama sorun cikti hepsi gitti malesef

Saol cnmm, az ama ne yapalım anca bu kadar. Sen de yine coşmuşun hee.
Bebişin mi rahatsız geçmiş olsun ortim. Geçmişi okuyamadım da.:26:

Yarından itibaren devam edicekmişsin bazen gitmiyo işte inat ediyor kilolarr.
Ama gittcekk bide rahatsız etmiyo canım kahvee seviyorum kahve içmeyii.

Gönder gitsin şekerimm

Sagolun canlar :*

Ay hicbise kaybetmiyosun bileyerek..
Dans yarismasinda vardi bu tip.

showda bugün ne giysem diye bir program var hiç denk geldinmi ordaki kadın ivana bende gıccık oluyorum

Yatıcam ama birazdannnn yarın işş varrr.
Atlamak iidir dimi her yanım calısır
210 kez atladımmmmm.

bir yerde okumuştum hiç bişey yapamıyorsanız 15 dk atlayın diyordu ama ben 15 dk atlasam pilim biter ben kan ter içinde kalıyorum bikaç kişidende duydum ip atlayarak zayıflamışlar diye, ben bazen yürüyüşten sonra atlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…