70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki ben zorlamasam hiiiiiç. aman bizim evlilik sorunları çok canım boşver anlat anlat bitmez.
tamam. kilo sorunum var kabul ama çirkin de değilim hani.

canim kiloyla ne alakasi var benim annem yuz kilonun ustunde ama babam hala cok ilgili ve bazen ayni evde yasadigimizda hissediyodum babam kuserdi anneme sirf annem hayir dedigi icin sorardik anneme oda hayir dedim ondan yapiyo diye ki 50 yas ustuler babam hep der rabbim benim omrumden alsin sana versin ben sensiz naparim diye yani kiloyu kafana hic takma kiloyla alakali bisey degil canim

bende öyle düşünüyorum zati. çevremdelki herkez güzel bir bayan olduğumu söyler zaten. birtek bizimki beğenmiyo nedense . sanki kendi bulunmaz hint kumaşıııı

Aman bboşver canım ben artık bu mevzulardan iyice sıkıldım artık. inceldiği yerden kopsun. beğenmiyorsa beğenbdiği kadını alsın ne yapayım. ben zayıflamayı kendim için istiyorum kendime güvenim artsın hayata daha pozitif bakayım diyeee

benimkide dagnik canim ama diyorum bu evde boyle tasindigimiz evdede boyle olursa kavga cikartirim diye ya simdi oturma odasinda uyuyo dusun git yataginda yat dedigimde seni yanliz birakmiyorum diyo dun bi bagirdim hem esime hem kaynanaya tabi esime bagriyorum kaynanaya duyuruyorum ikiside saglam horluyolar ikitarafli olunca ses cok cikiyo tvyi bile duymuyorum burasi oturma odasi git yerine yat felan saydim baya esimde kalkti gitti yerine yatti bugun yine konusuldu ayni konu dedim burasi oturma odasi burda uyunurmu tvyi bile duymuyorum sesinizden kaynanada sende git odana ozaman orayada bitv al dedi dedim burasi oturma odasi siz gidip yerinize yatin benim odadan gitmemdense sizin gitmeniz daha dogru burda horul horul uyuyo yatagina yatinca uyuyamiyomus burda ayakta uyuyo o nasil oluyo anlamiyorum tabi

öyle canim benim kocis de pek havali ben hamileyken cok kilo aldim diye benlen disariya cikmak istemiyordun utaniyordun bende yaa kendi 98 kilo ben kasliyim diyo

ben zaten bi erkek istiyo diye asla zayiflamam canim ben kendim icin istiyorum ayni senin gibi kendimi iyi hissetmek icin yoksa once onlar kendilerine baksin benim esim evlendigimizde 82kiloydu simdi 3haneli rakamlarda tabi hala benden 54 9 istiyo ozaman zayifladigini kabul ederim diyo bende diyorum sen kendi gobegine bak diye

ay ne gıcıklar. benimkide her gece tv karşısında uyur beni sinir eder. kalk yat derim kalkmaz. 5 kez çağır hı hı der yine uyumaya devam. bende artık iyice sinir oldum. ellemiyom uyursa uyusun uyanınca gelsin yatağa
öyle canim benim kocis de pek havali ben hamileyken cok kilo aldim diye benlen disariya cikmak istemiyordun utaniyordun bende yaa kendi 98 kilo ben kasliyim diyo
ay ivit onlar sanki bişscolat a reklamındaki yakışıklılarda. benim ki zayıf gerçi ama kilo alınca da direk göbeğe alır. bi de kabul etmez yok yok o kas ve deri der

aynen kızç benim ki zayıf ama mesela kısa boylu. ben ona diyom mu bodursun diyeee. ya biz kadınlar fir güzellik kraliçeleri olacaz onları ellemek yok ama :)

dur birde ben resmini koyayim da görün benim vin dieselimi 29 yasinda esim kafasinda sac yok kendi ama pek bi havali

dur birde ben resmini koyayim da görün benim vin dieselimi 29 yasinda esim kafasinda sac yok kendi ama pek bi havali

Eki Görüntüle 330846 Eki Görüntüle 330847
maşallah yakışıklı canım. Allah sahibine bağışlasın.benim kide yakışıklı ondan zati havasııııııııı. sarışın mavi gözlü acık boydan kaybediyooo :) yoksa bir içim su da . benim erkek hayalimda hep uzun boylu acık kaslı esmer di. nerden çattım benim kine bilmem ki
kizlar ben kactim iyi geceler
iyi geceleeer

kizlar ben kactim iyi geceler

kızlar bende kaçıyorum.iyi geceler..

iyi geceler kizlar tatli rüyalar :92:

bende hic saci olmayan yani az saci olan erkekleri cekici bulmazdim gerci tanisdigimizda sapkasi vardin kafasinda hep 2 hafta sonra gördüm kafasini
bende bilmiyom nerden cattim yeterki iyi olsunlar bize karsi gerisi zaten bos canim

ayyy ne anlatayım kız al birini vur ötekine yahuuu gerçi eskiden daha kötüydük şimdi iyiyiz maşallah tıçınızı kaşıyın haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…