70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız biz baltaya sap oldum da ne oldu. evlenince ev işi ine sana kalıyooooooooo
bende bilemedimki canim hic baska bisey verilmiycek gerekirse ac kalsin dedi bende dedim esime seker biraz katayim diye olmaz dedi bal yasina gelene kadar yasak canim onu zaten veremiyorum
balı bilyom zaten canım . ama ne önerem ki aklıma birşey gelmiyor. hiç içmemesinden se şekerle içse faydası olmaz mı ? ne bilem allah yardımcın olsun annelik çok zor

canim bende muzu deneyim dedim iki gun once pure yapip yedirmeye calistim yutamadi bende vermedim tabi

ekgıdaya yeni geçiyorsanız yutamamıştır onu suyla falan cıvık hale getirin birde papatyayı içmiyorsa enjektörle ilaç verir gibi vermeyi deneyebilirsiniz ben öyle yapardım kızım küçükken allah şifa versin geçmiş olsun

Saol cnmm, az ama ne yapalım anca bu kadar. Sen de yine coşmuşun hee.
Bebişin mi rahatsız geçmiş olsun ortim. Geçmişi okuyamadım da.:26:

bende inanamadim ama gitti 1100gr jillian yapiyorum canim ilk ongunu bitirdim kizim uyursa biraz sonra 2.on gune basliycam

kizim 5gundur ishal ve dun bi doktora gittik bugunde kendi doktoruna goturdum insaallah iylesir diye bekliyorum bide kilo kaybi oldu tabi onada uzuluyorum kilo aldirmakicin okadar ugrasiyodum 5gunde gitti hemen

iyi geceler kızlar güzel bir güne uyanmak dileğiyle :80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:

amin canim tesekkur ettim

redcimm suan bugün ne giysem de türkceyi güzel konusamayan sari bi kadin konusuyo o olmasin ivana sert

Yarından itibaren devam edicekmişsin bazen gitmiyo işte inat ediyor kilolarr.
Ama gittcekk bide rahatsız etmiyo canım kahvee seviyorum kahve içmeyii.

Gönder gitsin şekerimm

canim bende muzu deneyim dedim iki gun once pure yapip yedirmeye calistim yutamadi bende vermedim tabi
muz da iyi gelir canim güzelcene ezip ver bence kuzum ac kalmasin
lafimi olur canimm hemen
Ben yatar kızlarr ii gecelerrr
iyi geceler canimm :92:

niye senmi naz yapiyon

iyi geceler canimm :92:

karışık bir durum. bizim evlilik pek rayında değil. kötü olduğumuz mevzulardan biride bu iş. 5 yıl oldu ama giderek kötüleşiyo durum. ten uyumu mu yok . anlamadım gitti işte. pek zevk alamıyoruz . anlaşamıyoruz. ne bilem olmuyo işteeee

:26: bi ara benimkiylen de bi süre isteksizlik vardin karsilikli sonra o yanasmaya basladi bu sefer ben istemedim :44:

şekerim sen evin işini yapmadığın zaman hiç uyarı alıyonmu

niyeki canim dogumda bile osureyi cok zor bekler erkekler

şekerim sen evin işini yapmadığın zaman hiç uyarı alıyonmu
eşimden diyosan yok canım. zati temizlik falan hastalık derecesinda yaparım. o konuda biraz fazla titizim. yemek konusunda da çok fazla seçtiği için suçlu laf edemez. ya erkekler bence ev hanımlığını çok önemsemiyooo. onlar sadece düzen istiyo. beni yoran eşimin dağınıklığı onun arkasını toplamakta başka işe vaktim kalmıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…