kız biz baltaya sap oldum da ne oldu. evlenince ev işi ine sana kalıyoooooooootatlı demek mutluluk demek ah ah bugün bende yidim.söledim rahatladım işte oh be..
bende bende hiç sefmiom ev işini..benim favorim mutfakkk.keşke zamanındaki fırsatları değerlendirip bir baltaya sap olmak varmışş..
teşekkür edrim fistuğum..
bence dukan mukan yapma bea karakedi..direncin düşebilir..
reglinin en büyük düşmanı stres ya geç olur yada erken..relax olmaya çalış...sonuçta herşey kendimizde bitiyor..
bana ödünç ver suzii biz topsuz plates yapıorus yaa...
balı bilyom zaten canım . ama ne önerem ki aklıma birşey gelmiyor. hiç içmemesinden se şekerle içse faydası olmaz mı ? ne bilem allah yardımcın olsun annelik çok zorbende bilemedimki canim hic baska bisey verilmiycek gerekirse ac kalsin dedi bende dedim esime seker biraz katayim diye olmaz dedi bal yasina gelene kadar yasak canim onu zaten veremiyorum
dinliycem zaten canim mide bagirsak iltihabi var ona iyi geliyomus papatya ama icmiyo reddediyo icmeyi nasil iciricem onu dusunuyorum
canim bende muzu deneyim dedim iki gun once pure yapip yedirmeye calistim yutamadi bende vermedim tabi
Saol cnmm, az ama ne yapalım anca bu kadar. Sen de yine coşmuşun hee.
Bebişin mi rahatsız geçmiş olsun ortim. Geçmişi okuyamadım da.:26:
ekgıdaya yeni geçiyorsanız yutamamıştır onu suyla falan cıvık hale getirin birde papatyayı içmiyorsa enjektörle ilaç verir gibi vermeyi deneyebilirsiniz ben öyle yapardım kızım küçükken allah şifa versin geçmiş olsun
Bilmem oyuncak mağazasında gördüm ne zmandır bakıyodum şu ip olayını devam ettirirsem sonra onu alcam.
Yatıcam ama birazdannnn yarın işş varrr.
Atlamak iidir dimi her yanım calısır
210 kez atladımmmmm.
Ne demekkk hayattımmm her zaman yardımcı olurummm.
Yarından itibaren devam edicekmişsin bazen gitmiyo işte inat ediyor kilolarr.
Ama gittcekk bide rahatsız etmiyo canım kahvee seviyorum kahve içmeyii.
Gönder gitsin şekerimm
muz da iyi gelir canim güzelcene ezip ver bence kuzum ac kalmasincanim bende muzu deneyim dedim iki gun once pure yapip yedirmeye calistim yutamadi bende vermedim tabi
lafimi olur canimm hementatlı demek mutluluk demek ah ah bugün bende yidim.söledim rahatladım işte oh be..
bende bende hiç sefmiom ev işini..benim favorim mutfakkk.keşke zamanındaki fırsatları değerlendirip bir baltaya sap olmak varmışş..
teşekkür edrim fistuğum..
bence dukan mukan yapma bea karakedi..direncin düşebilir..
reglinin en büyük düşmanı stres ya geç olur yada erken..relax olmaya çalış...sonuçta herşey kendimizde bitiyor..
bana ödünç ver suzii biz topsuz plates yapıorus yaa...
iyi geceler canimm :92:Ben yatar kızlarr ii gecelerrr
iyi geceler kızlar güzel bir güne uyanmak dileğiyle :80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
amin canim iyi geceler :80:iyi geceler kızlar güzel bir güne uyanmak dileğiyle :80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
iyi geceler canim :92:Iyi geceler kizlar ben uyuyaym artik
iyi geceleeeeeeeer
kız suzi nirdesin gel de acık sapıtak
benim koca tv nin karşısında uyumuş. oysa kötü planlarım var dı yaaaaaaaaaaa
amin canim iyi geceler :80:
iyi geceler canim :92:
kara kedi vahsi kedi olacakdin heee
he kız söylemesi ayıp biz o konuda biraz sorunluyuz canım. 1,5 aydır tık yok. canım sıkılıyuo bu konuda da bari ben atılım yapam dediydim. uyumuş gıcık
ben gider lokumlarr
iyi gecelerrrr
niye senmi naz yapiyon
iyi geceler canimm :92:
he kız söylemesi ayıp biz o konuda biraz sorunluyuz canım. 1,5 aydır tık yok. canım sıkılıyuo bu konuda da bari ben atılım yapam dediydim. uyumuş gıcık
:26: bi ara benimkiylen de bi süre isteksizlik vardin karsilikli sonra o yanasmaya basladi bu sefer ben istemedim :44:karışık bir durum. bizim evlilik pek rayında değil. kötü olduğumuz mevzulardan biride bu iş. 5 yıl oldu ama giderek kötüleşiyo durum. ten uyumu mu yok . anlamadım gitti işte. pek zevk alamıyoruz . anlaşamıyoruz. ne bilem olmuyo işteeee
şekerim sen evin işini yapmadığın zaman hiç uyarı alıyonmukız biz baltaya sap oldum da ne oldu. evlenince ev işi ine sana kalıyooooooooo
balı bilyom zaten canım . ama ne önerem ki aklıma birşey gelmiyor. hiç içmemesinden se şekerle içse faydası olmaz mı ? ne bilem allah yardımcın olsun annelik çok zor
niyeki canim dogumda bile osureyi cok zor bekler erkekler
niyeki canim dogumda bile osureyi cok zor bekler erkekler
eşimden diyosan yok canım. zati temizlik falan hastalık derecesinda yaparım. o konuda biraz fazla titizim. yemek konusunda da çok fazla seçtiği için suçlu laf edemez. ya erkekler bence ev hanımlığını çok önemsemiyooo. onlar sadece düzen istiyo. beni yoran eşimin dağınıklığı onun arkasını toplamakta başka işe vaktim kalmıyor zatenşekerim sen evin işini yapmadığın zaman hiç uyarı alıyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?