kullanıcı paneli-profili düzenle
orda en altta kilo doğum takip yazıyo
oraya yapıştır şeker
Bugün yediklerim
Ögle => Bir tabak sebzeli lahana corbasi
Ara => 1 Portakal
Aksam => Bir tabak sebzeli lahana corbasi ve 4 gevrek ekmek
Baya bi ip atladim bugün bakalim yarina sonucu insallah görürüm..
sigarayı bırakmak için en iyi fırsat bence, toptan yenile kendiniher ne kadar diyet olayını daha da zorlaştırıcak olsada en iyisi bırakmak. Tatama duygun geri geleceğinden, daha çok yemek isteyebilrsin dikkat et. Bir de sigara içenler günde 200 cal. daha fazla yakıyormuş, şimdi sen onu yakamıycaksın. O açğıda kapamaya çalışyerimseniben inşAllah bırakırsın acilen, insanın içi enileniyor, cildi güzelleşiyo ya sırnaşık şey[/QUOTE
a.s. sagol canım benım işallah bu sefer basaracam evet bıraz zorlucak benı ama olsun saglık için herseye deger kılo almaktanda kormuyorum rahat bırakacam kendımı hep kılo alıyorum dıye tekrar baslamıstım bu sefer yenılmeyecegım ama sımdı son sıgaralarımı içiyorum yanı vdalasıyorumönerılerın için tesekkurler tatlım öpüldünüz Şeniz:hooray:
canım sebzeli lahana çorbanı bitarif et bakalım bende yapıyım yarın
:dance: sonunda ya yaptım çok teşekkürler ..
kızlar gecenin bu vakti kaçamak yapmak üzereyim ne olur bana bişey deyin yemeden önce yazıyım dedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bogaça yapmıştım ya mis gibi koktu sabahtan buyana hiç yemedim kendimi tuttum
ama şimdi bitane yesem ne olurki diye düşünmeye başladım ama yememeliyim
yemiyyycemmmdeeee:hooray::hooray::hooray:
su içiyimm bennnn
aaaaaaaaaaaaaaaaa zambak saçmalama sen niye evde poğaça yaptınki.kaç kalori poğaça biliyomusun sen 1 poğaça 150 kalori buda 1 saat yürüyüş demek
yeme sakın zambakçım, bak ben yedim yarım paket bisküviyi formda olsa, nooldu??? acayip pişmanım! sakın sakın yeme o poğaçaları!!!klava:
bugün bende ippin ucunu pek bir kaçırdım, kellogsun tahıl barından yedim bi tane, sonra, akşam yemeğinden sonrada yarım paket limonlu form bisküvi yedim. Çook pişmanım(( sporda yapmadım çünkü bugün
ay bana bak amma azarlamışım ya zambak ı. ben bugün haşlama tavuk ve bol yeşillikli bi salata yedim.bozmadım diyeti.hadi dikkat biraz kızlar güzelleşicez
merhaba arkadaşlar yeniyim aranıza katılabilirmiyim .bilmeme gereken bir kural varmı?
iyi geceler hanimlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?