70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim

Ögle => Bir tabak sebzeli lahana corbasi
Ara => 1 Portakal
Aksam => Bir tabak sebzeli lahana corbasi ve 4 gevrek ekmek

Baya bi ip atladim bugün bakalim yarina sonucu insallah görürüm..

Bugün yediklerim

Ögle => Bir tabak sebzeli lahana corbasi
Ara => 1 Portakal
Aksam => Bir tabak sebzeli lahana corbasi ve 4 gevrek ekmek

Baya bi ip atladim bugün bakalim yarina sonucu insallah görürüm..

canım sebzeli lahana çorbanı bitarif et bakalım bende yapıyım yarın

canım sebzeli lahana çorbanı bitarif et bakalım bende yapıyım yarın

Zambakcim ben normal lahana corbasi denedim yiyemedim midem almadi bende sebzeli yaptim en azindan yenebilicek halde..

suyu koydum tencereye o arada sirayla malzemeleri kücük parcalara kestim kestim icine attim sirasiyla yaziyorum..

Lahana
Kereviz
Havuc
Kirmizi dolmalikbiber
Pirasa
Yesilsogan
Maydonoz
tuz,karabiber,hazir sebzecorbasi, limon

Baya bi kaynadi yumsayincaya kadar ben blenderden gecirmedim cünki ozaman yiyemiyorum sebze tanelerini cignemeden doymam

Ben böle yaptim faydasi varmi bilmiyorum ama

ayparçam anladım canımmm
güzel olur heralde tadıı
binevi sebze çorbasını çogaltıyorsun sebzelerle
canım kendi fotonuda koysana

kızlar gecenin bu vakti kaçamak yapmak üzereyim ne olur bana bişey deyin yemeden önce yazıyım dedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bogaça yapmıştım ya mis gibi koktu sabahtan buyana hiç yemedim kendimi tuttum
ama şimdi bitane yesem ne olurki diye düşünmeye başladım ama yememeliyim
yemiyyycemmmdeeee:hooray::hooray::hooray:
su içiyimm bennnn

aaaaaaaaaaaaaaaaa zambak saçmalama sen niye evde poğaça yaptınki.kaç kalori poğaça biliyomusun sen 1 poğaça 150 kalori buda 1 saat yürüyüş demek

yeme sakın zambakçım, bak ben yedim yarım paket bisküviyi formda olsa, nooldu??? acayip pişmanım! sakın sakın yeme o poğaçaları!!!klava:

bugün bende ippin ucunu pek bir kaçırdım, kellogsun tahıl barından yedim bi tane, sonra, akşam yemeğinden sonrada yarım paket limonlu form bisküvi yedim. Çook pişmanım (( sporda yapmadım çünkü bugün

ay bana bak amma azarlamışım ya zambak ı. ben bugün haşlama tavuk ve bol yeşillikli bi salata yedim.bozmadım diyeti.hadi dikkat biraz kızlar güzelleşicez

aaaaaaaaaaaaaaaaa zambak saçmalama sen niye evde poğaça yaptınki.kaç kalori poğaça biliyomusun sen 1 poğaça 150 kalori buda 1 saat yürüyüş demek

yeme sakın zambakçım, bak ben yedim yarım paket bisküviyi formda olsa, nooldu??? acayip pişmanım! sakın sakın yeme o poğaçaları!!!klava:

sagolun kızlarr yemedimmmmm
:hooray::hooray::hooray:
yemiycemde
ananascım canım ya eşim için yaptım birde böyle yapıp difrize atıyorum
ama yooooookk sonunda pişman olucammmmm ve yemiycemmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hemen 15tane mekik çekkk çabukk bekliyorummmklava:klava:

ay bana bak amma azarlamışım ya zambak ı. ben bugün haşlama tavuk ve bol yeşillikli bi salata yedim.bozmadım diyeti.hadi dikkat biraz kızlar güzelleşicez

azarla canım azarla oklavayı bile al eline
kırılmam bennnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…