ay canım şükür şimdi bitirdim yahu kocalardan dert yanmışınız ahhh ahhhh
ayyy ne anlatayım kız al birini vur ötekine yahuuu gerçi eskiden daha kötüydük şimdi iyiyiz maşallah tıçınızı kaşıyın haaa
ayyy ne anlatayım kız al birini vur ötekine yahuuu gerçi eskiden daha kötüydük şimdi iyiyiz maşallah tıçınızı kaşıyın haaa
sende dök icini canim bugün therapi yapiyoruz birbirimizi
hep degisiyor herhaftailk dans ettik cosduk sonra ki konu +18 simdide therapi bizim topikde her konuyu el aliyoruz
bidahaki haftaya ne yapalim kizlar
sende dök icini canim bugün therapi yapiyoruz birbirimizi
hep degisiyor herhaftailk dans ettik cosduk sonra ki konu +18 simdide therapi bizim topikde her konuyu el aliyoruz
bidahaki haftaya ne yapalim kizlar
haftaya da kaynanaları çekiştiririz kııııızzzzzzz
+18 i dün akşam yaptık bizde şimdi komşudayız adam playstation başında bilgisayarda bana kaldı. ya şu sizin minik hareket yapan suratlara bayılıyorum yahuuu nasıl yapıyonuz şunları
haftaya da kaynanaları çekiştiririz kııııızzzzzzz
+18 i dün akşam yaptık bizde şimdi komşudayız adam playstation başında bilgisayarda bana kaldı. ya şu sizin minik hareket yapan suratlara bayılıyorum yahuuu nasıl yapıyonuz şunları
kaynanaları başlarsak o hoooo bende laf bitmez. evinden mi kovmadı boşatmaya mı kalkmadı çoook yani allahtan çok sık görüşmüyoz da rahatım ama hergün eşimi görüyo onu zehirleyip gönderiyo sağolsun
amaaaan bizimki ilk yıllar çooook çektirdi bana . şimdi ayda yılda bir görüşüyom rahatım yani. ama başta yaptıklarını say say bitmez. sen nerede oturuyordun canım
kactim ben
yok mu sende canim simdi msj yazdiginin altinda olmasi lazim yoksa az daha asagida cesitli secenekler yaziyo bak bakayim orda gülümsemeler gösterilmesin tiklanmismi tiklanmissa cikart canim :26:
hi hi kız bende olacam da bir türlü ilk damla gelmediiigeldim geri esimi aradim nerde kaldin diye arkadaslariyla oturuyorlarmis ay kizlar ya karnim agriyo regl olcam herhalde
aman benim ki konyada ben erzurumdayım. eme yetişiyo tel ilebursada oturuyorum canım. yaa kaynanam köy kökenli orda da erkek çocuğu çok kıymetli işte ona veriyorum bende artık ne diyeyim biz eşimle tartışırız o girer araya aman oğlu üzülmesin iştee
geldim geri esimi aradim nerde kaldin diye arkadaslariyla oturuyorlarmis ay kizlar ya karnim agriyo regl olcam herhalde
canim kazen e (Editör) msj at istersen niye olmuyor benimki diye :26:yok açık canım. ben sizin yaptıklarınızı görebiliyorum ben yapmayı bilmiyorum imreniyorum yanii
hi hi kız bende olacam da bir türlü ilk damla gelmediii
aman benim ki konyada ben erzurumdayım. eme yetişiyo tel ile
nenimki de köy kökenli :)
ya kızlar bir konu açın da konuşalım eğlenelim aman dert tasa nireye kadarrrr
yok açık canım. ben sizin yaptıklarınızı görebiliyorum ben yapmayı bilmiyorum imreniyorum yanii
ayyy çok pis oluyo regl öncesi karın ağrısı benim 1 haftası var daha haftaya kilo kaybı olmaz bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?