70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım şükür şimdi bitirdim yahu kocalardan dert yanmışınız ahhh ahhhh

sende dök icini canim bugün therapi yapiyoruz birbirimizi

hep degisiyor herhafta ilk dans ettik cosduk sonra ki konu +18 simdide therapi bizim topikde her konuyu el aliyoruz

bidahaki haftaya ne yapalim kizlar

ayyy ne anlatayım kız al birini vur ötekine yahuuu gerçi eskiden daha kötüydük şimdi iyiyiz maşallah tıçınızı kaşıyın haaa

amaaaaaaaaaan erkekler anlat anlat bitmez zati. hep bir gıcıklıkları vardır. benim ki çoktan uyudu bende tek başıma oyalanıyom işte. bizimkiyle hep limoniyiz. ama valla bu topiği bulduğumdan beri ben daha iyiyim. sizlerle takılıyom unutuyom gıcığı

ayyy ne anlatayım kız al birini vur ötekine yahuuu gerçi eskiden daha kötüydük şimdi iyiyiz maşallah tıçınızı kaşıyın haaa

hep degisiyor herhafta ilk dans ettik cosduk sonra ki konu +18 simdide therapi bizim topikde her konuyu el aliyoruz

haftaya da kaynanaları çekiştiririz kııııızzzzzzz

benimki gelcek kizlar ben kacayim :18:

iyi geceler tatli rüyalar ha unutmadan ben uykuya dalmadan hep düsünüyom yaz olmus cicilerimizi giymissiz söyle kasila kasila gidiyoruz hayal edin cok güzel oluyor :92:

Son düzenleme:

+18 i dün akşam yaptık bizde şimdi komşudayız adam playstation başında bilgisayarda bana kaldı. ya şu sizin minik hareket yapan suratlara bayılıyorum yahuuu nasıl yapıyonuz şunları

+18 i dün akşam yaptık bizde şimdi komşudayız adam playstation başında bilgisayarda bana kaldı. ya şu sizin minik hareket yapan suratlara bayılıyorum yahuuu nasıl yapıyonuz şunları

sende de vardır canım çıkmıyorlar mı. yoksa kontrol paneline git mesaj ayarlarını standarda çevir. basittedir ondan çıkmıyordur

haftaya da kaynanaları çekiştiririz kııııızzzzzzz

kaynanaları başlarsak o hoooo bende laf bitmez. evinden mi kovmadı boşatmaya mı kalkmadı çoook yani allahtan çok sık görüşmüyoz da rahatım ama hergün eşimi görüyo onu zehirleyip gönderiyo sağolsun

yok mu sende canim simdi msj yazdiginin altinda olmasi lazim yoksa az daha asagida cesitli secenekler yaziyo bak bakayim orda gülümsemeler gösterilmesin tiklanmismi tiklanmissa cikart canim :26:

amaaaan bizimki ilk yıllar çooook çektirdi bana . şimdi ayda yılda bir görüşüyom rahatım yani. ama başta yaptıklarını say say bitmez. sen nerede oturuyordun canım

amaaaan bizimki ilk yıllar çooook çektirdi bana . şimdi ayda yılda bir görüşüyom rahatım yani. ama başta yaptıklarını say say bitmez. sen nerede oturuyordun canım

bursada oturuyorum canım. yaa kaynanam köy kökenli orda da erkek çocuğu çok kıymetli işte ona veriyorum bende artık ne diyeyim biz eşimle tartışırız o girer araya aman oğlu üzülmesin iştee

geldim geri esimi aradim nerde kaldin diye arkadaslariyla oturuyorlarmis ay kizlar ya karnim agriyo regl olcam herhalde

yok mu sende canim simdi msj yazdiginin altinda olmasi lazim yoksa az daha asagida cesitli secenekler yaziyo bak bakayim orda gülümsemeler gösterilmesin tiklanmismi tiklanmissa cikart canim :26:

yok açık canım. ben sizin yaptıklarınızı görebiliyorum ben yapmayı bilmiyorum imreniyorum yanii

geldim geri esimi aradim nerde kaldin diye arkadaslariyla oturuyorlarmis ay kizlar ya karnim agriyo regl olcam herhalde
hi hi kız bende olacam da bir türlü ilk damla gelmediii
bursada oturuyorum canım. yaa kaynanam köy kökenli orda da erkek çocuğu çok kıymetli işte ona veriyorum bende artık ne diyeyim biz eşimle tartışırız o girer araya aman oğlu üzülmesin iştee
aman benim ki konyada ben erzurumdayım. eme yetişiyo tel ile
nenimki de köy kökenli :)

ya kızlar bir konu açın da konuşalım eğlenelim aman dert tasa nireye kadarrrr

yok açık canım. ben sizin yaptıklarınızı görebiliyorum ben yapmayı bilmiyorum imreniyorum yanii
canim kazen e (Editör) msj at istersen niye olmuyor benimki diye :26:

evet mesela hayatimizda cok utandigimiz anlar nasil

ben sana tarif edem kendiliğinden mesaj yazarken alltta çıkacak. yukardan kontrol paneline gir. sonra sol aşağıda seçenekleri düzenle de . en alta in diğer seçenekler başlığı altında mesaj ayarları var onu standart editöre çevir sonra alttan kaydet deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…