yaaa kızlar bende acayip unutkanlık var sabah yediğimi akşam menü yazcam unutuyom ben o yüzden menü bildirimi hiç yapamıyom. defter tutayım dedim 4 yaşında bi kızım var sağolsun bu defteri bana mı aldın deyip anında götürüyo indiregandi yaniii
canim kazen e (Editör) msj at istersen niye olmuyor benimki diye :26:
evet mesela hayatimizda cok utandigimiz anlar nasil
canim kazen e (Editör) msj at istersen niye olmuyor benimki diye :26:
evet mesela hayatimizda cok utandigimiz anlar nasil
ben bi kahve yapayim yarin zaten cumartesi
kizlar siz tugbanin verdigi su programini ayarladinizmi pc ye :26:bende calismiyor sinir etti üstüne bastimmi da sadece merhaba diyo
ben bi kerem küçüktüm regl oldim. komşuda oturmadayız. ama ailece babalarda var yani. benim oturduğum koltuğa kan geçmiş. ben yerimden kalktım görmedim. evin küçük kızı görmüş annesine bağıra bağıra anneeee bu kırmızılık ne dimaz mi. babam o evin kocası hepsi duydu tabii 14 yaşında falanım yerin dibine geçmiş idim
ben sana tarif edem kendiliğinden mesaj yazarken alltta çıkacak. yukardan kontrol paneline gir. sonra sol aşağıda seçenekleri düzenle de . en alta in diğer seçenekler başlığı altında mesaj ayarları var onu standart editöre çevir sonra alttan kaydet deee
benim esiminde üveykizkardesi 6-7 yasindaydin ozamanlar wc ye gittik önce o yapti sonra cik bende yapacam dedim cikmadi sIkIsdim kiza cik diyorum cikmiyo dedim dön ozaman arkani döndü tam wc nin sifonuna bascam kani gördü bagiralak annesine anne cabuk yengem kaniyo dedi
oldu galibayihuuuu
merhaba diyet gruplarına yeni bakma fırsatım oldu... 74 kiloyum ve bir türlü yememe engel olamıyorum sabah yemesem canım istemiyor 17:00 dan sonra bi iştahım açıyo yatana kadar Allah ne verdiyse yiyorum yok öyle sabah öglen akşam düzenli yemek bari diyorum 2 saate bir yiyeyim saat 7-8 gibi keseyim yemeyi ama inanın o iki saate bile dayanamıyorum evde tek kalınca çok yiyorum sizde benim gibi misiniz...
merhaba diyet gruplarına yeni bakma fırsatım oldu... 74 kiloyum ve bir türlü yememe engel olamıyorum sabah yemesem canım istemiyor 17:00 dan sonra bi iştahım açıyo yatana kadar Allah ne verdiyse yiyorum yok öyle sabah öglen akşam düzenli yemek bari diyorum 2 saate bir yiyeyim saat 7-8 gibi keseyim yemeyi ama inanın o iki saate bile dayanamıyorum evde tek kalınca çok yiyorum sizde benim gibi misiniz...
ya ben bir kerede lisedeyim. bende ezelden beridir gaz sorunu var. sınıfta 3-5 kişi var ben yine sıkıştım tenefüsteydik sanırım. ben koşarak wc ye gidiyom o sırada biri birşey sordu sınıfın kapısındayılm tam. kasıyom kendimi. ona cevap verirken acık kaçtı tabii. herkes gülmüştü ne utanmıştım
ya ben bir kerede lisedeyim. bende ezelden beridir gaz sorunu var. sınıfta 3-5 kişi var ben yine sıkıştım tenefüsteydik sanırım. ben koşarak wc ye gidiyom o sırada biri birşey sordu sınıfın kapısındayılm tam. kasıyom kendimi. ona cevap verirken acık kaçtı tabii. herkes gülmüştü ne utanmıştım
ayy bizim evdeki en büyük sorun gaz sorunu eşimde ben bağırdıkça kızdıkça inadına daha çok yapıyobigün ilknur katil olmuş kocasını kesmiş derlerse bilin ki sorun budur yani bi insan kesintisiz 1 dakika boyunca osurur mu yahuuu
inşallah bende sizin gibi veririm diyet menülerini dediğin gibi bakcagım ...
annem senindediğin gibi hep bana derki kızım az ye sık sık ye diye gerçekten kadın çok doğru söylüyormuş araştırdıkça anlıyorum:) bakalım yarın başlıyorum az yemeye sık yemeye ne olacak
bide alttaki kilo çizelgesini nasıl yapıonuz bilgi alabilir miyim...
ay kız heç gülecem yokti. Allahtan bizimki yapmaz bende dikkat ederim wc ye yada diğer odaya kaçarım. bence hoş değil ya eşinin yanında
hoşgeldin canım .çizelge için diyet gruplar topiğinin başında mesaj var ona bak. linki tam bilmiyoom. sen buraya takıl kesin zayıflarsın
evet yaaa çok sinir oluyorum bide bana dün akşam diyo söz kendimi tutucam diye aradan 5 dakika geçti zooorrrt yırttım artık kendimi yarmisin yemezmisin bağardım çağardım napayım tutamıyom diyo patlatcaktım kafasına bilgisayarı işin kötüsü sadece benim yanımda yapıyo tutamayan insan hiçbiyerde tutamaz dimi. ayyyy bi olay anlatayım bi pazar akşamıydı dışarı çıktık kızım ben eşim neyse yemek yedik arabaya bindik sen bindiği gibi zortlatmaz mı öldürücem ama binmeden yap şu iş dedim bana dediği laf dışarda ya biri duyarsa ayıpölür müsün öldürür müsün
evet yaaa çok sinir oluyorum bide bana dün akşam diyo söz kendimi tutucam diye aradan 5 dakika geçti zooorrrt yırttım artık kendimi yarmisin yemezmisin bağardım çağardım napayım tutamıyom diyo patlatcaktım kafasına bilgisayarı işin kötüsü sadece benim yanımda yapıyo tutamayan insan hiçbiyerde tutamaz dimi. ayyyy bi olay anlatayım bi pazar akşamıydı dışarı çıktık kızım ben eşim neyse yemek yedik arabaya bindik sen bindiği gibi zortlatmaz mı öldürücem ama binmeden yap şu iş dedim bana dediği laf dışarda ya biri duyarsa ayıpölür müsün öldürür müsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?