70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar..
Bugün İstanbul'da hava kapalı ve ben işteyimm.
1 e kadar çalışmaayaa devam..
Listeyi hazırlıyım ben hemen.
gnyyyyyyyyy
tek kelime ile muhteşem bir liste hepinizi çoooooooook tebrik ediyoooooom
bende sonunda birinci olmuşum ama sondan birinci.
çok utandım valla yaaaa. o kadar aktif dırdır bir üyeyim ama sondan birinci olmuşum
Talihimm yokkkk

Bahtımmm karaaaaaaaaaa

Ahahha bunalıma bağladım ama müşavir gelcek birazdan muhtasarı yapmadım hala
he he kız sen muhasebeciydin dimi. bende vergi ile uğraşıyomda sen kdv muhtasar falan yazdıkça iş aklıma geliyooooo ve biriken dosyalaaaar. ah ah ben daha çok gümrük dosyaları ile boğuşuyom onlarda pek gıcık. kurumlar gelir kdv yi özlettiler valla. kolay gelsin canım
bu arada karakedi illa bi ortiii istiosan ben senin ortin olurum: taammı.. başkasına yan gözle baktığını görürsem göslerini oyarım hee..
ayyy ne kaa maço biriymişim ben yawwkendi kendimden korktum
he he olur tabii canım ama ben pek eyi bir orti olmam gibi. bir hafta veriyom öbür hafta alıyom. 200-500 pisi oldum.
hem ben namuslu bir kadinem bakmak başkasına kilomuzda yakın eyi olur kız yarışırız belki bu bahane ile.

tekrardan alıntılayamadığım herkese günaydınlaaaaaaaar
gece geç yattım yeni kalkdım sayılıııır kahvaıtı yaptım sizle bir çay içeyim sonra işlere gömülecem :)
dünün ekmeklerini cam önüne doğradım güvercinlere de kahvaltı yaptırdım:) ya burası çok soğuk hanımlar üzülüyom bu hayvanlara. nereden ne bulup yiyolar.
rabbim insan hayvan herkese yardım etsin bu soğukta ....

kahvaltım:
3 dilim sucuk ve bir yumurta sarısı çok az yağ ile tavada cız cız ettim. 2 dilim ekmek ve 1 zeytin acıkda peynir eşliğinde hüplettim:)
bugün evde olduğumdan öğle olmaz ama meyve yoğurt yaparım mutlaka öğle niyetineeee

ay canım parmak tutma olayı ilk evlendiğimizde bizde de vardı yaaa şimdi ona fırsatı yok salıyo gitsin.tutamıyo 55-60 ına gelmeden tutamıyo kendini:113:
ben tutmayınca çocuklara tutturuyo.tutmayın sakın ha diyene kadar iş işten geçmiş oluyo
bu defa benim ufaklık babasını taklit etmeye başlamıştı.ikaz ede ede unuttu..

günaydın millet gece 2-3 e kadar laklak yaptım şimdi bi tost yapayım barii. kahvaltı için portakal suyu sıksam olur mu kızlar. puccacım tablo süper ben 2 haftadır 3.yüm bi bir olamadım. suziiiii tebrikler

ben tutmayınca çocuklara tutturuyo.tutmayın sakın ha diyene kadar iş işten geçmiş oluyo

ahhh ahhh 4 yaşındaki kızım yapma dedikçe babam yapıyo bende yapcam diyo çok güzel örnek babası

başlangıcımız aynı hedefte aynı sayılır bende 55 di de hedefi ufalttım biraz 60 gelem 55 de olur didim.
sen kaç aydır buradaydın canım ya unutuyom ben o kadar kişi varki. ben kasımdan beri burdayım lk ay 3 kilo verdim sonra saçmaladık veremedik. :124::124::124::124::124::123:
naf yada dileki çağırakda nikahımızı kıysınlar :)
bu yolda çıtır olana denk beraber olmayaaaaa

ellerine saglik dilekcim 7ay bekledim ilk kez birinci oldum

ay günün en gözel habarini verdin bana pisiiiimmm bitteerrrrrrr

sorma suzi bende cok ciiss yedim dün
dünü unutualim canim bidaha yapmayalim
günaydin pelincimmmm ne güzel bi süpriz
Günaydın kızlar..
Bugün İstanbul'da hava kapalı ve ben işteyimm.
1 e kadar çalışmaayaa devam..
Listeyi hazırlıyım ben hemen.
günaydin fistik
Herkese günaydınlaarr,
Bugün burası da kapalı ve hava bulutlu. Dilekçim ellerine sağlık, kilo veren herkese tebriklerrr. Veremeyenler de haftaya vercekler inşallah. Üzmeyin kendinizi.
günaydin canim
günaydin nafcim
günaydin canim benimkide ilk evlendigimiz yillar öyle yapardin parmagimi tut diye
tesekkür ederim rezzancim
tesekkür ederim canim
cok sagol pelinncim insallah canim
bende cuma günü aldim bütün hafta ne yiycegimi plan yaptim deftere yazdim iyi oluyor önceden plan yapinca
ellerine sağlıkk dilekkk
1. tebrik ederimmm
tesekkür ederim canm

günaydın millet gece 2-3 e kadar laklak yaptım şimdi bi tost yapayım barii. kahvaltı için portakal suyu sıksam olur mu kızlar. puccacım tablo süper ben 2 haftadır 3.yüm bi bir olamadım. suziiiii tebrikler
tesekkürler canim
annem aradi bekliyo tesekkür ederim kizlar siizi cok seviyorum öpüyorum dilekcim elline saglik tekrar cok tesekkür ederim öptüm fistik

ay canım geçen haftada ben sondan birinci olmuştum..
birbirimize ne kaa benziyozz baksana ortilik bize yakışacak gibin
bu gece ortiliğimizi kutlamayı çok isterdim.ama ama kalabalık olucaz..bu nasıl olacak bilmiom.gizliden kaçarım belki..
herkese duyurmalıyız ortiliğimizi ki bize kimse yaklaşmasın karakedim..
duyduk duymadık demeyin karakedi ile orti olduk..naf duydun değilmi kıssss..
ortim bakk sporunu akşam yemeğinden önce yap.sonra yemeğini ye.taammı.
.bol su içerek başla yemeğe.zaten yorulacağın için yemek yemeye halin kalmayacak..

hadi şimdilik kaçtım.işlere gömüleyim bende.. byssss..

bu arada karakedi illa bi ortiii istiosan ben senin ortin olurum taammı.. başkasına yan gözle baktığını görürsem göslerini oyarım hee..
ayyy ne kaa maço biriymişim ben yawwkendi kendimden korktum

Görüşürüz canım

Harikasın tatlım bende liste yapıcam birazdan

kızlar ben kaçtım görüşürüz sonra tekrar doktora gitcem bugün
kendinize iyi bakın

Görüşürüz cnm

Selam tatlışkom

Taze meyve suyu yerine güzel bir limonlu yeşil çay öneririm canım

Uwwwww ben şahidimmm şehidimmmmm

kızlar kahvaltı için tost ve haşlanmış yumurtam var yanına yeşil çay mı iyi olur yoksa portakal suyu mu
bana fikir veriiin

teşekkürler canım daha fazla geciktirmeden yapayım şu kahvaltımı

GÜNAYDINNNN GUZEL HANIMCIKLARIMMM suzicimm tebriklerrr inşallahhhh hep böle oluruzzzz kilolarımızıı veririzzz bir an lkurtuuluruzzzzz:))

puccacımm ben neden listede yokum((( ben kilomu sölimm şimdi 76.9um bugun ıse 6.gunum:))

sabah kalhvaltım
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
çay

Bana bildirim yapmadın canım.
Buraya da yazmamıştın yanlış hatırlamıyosam..

ellerine saglik dilekcim 7ay bekledim ilk kez birinci oldum

tebrik ederim sekerim senii sonunda birinci yaptım.
Sıra ortimde artık

ahahahah daim olsun şekerler ortiliğiniz

Keşke bende 2 haftadır 3. olsam

Sonunda insansı bi kahvaltı etmişsin

İns işe yarar canımmm evet burdan kopmak zor oluyo alısınca

dara..
Canım mesaj atmamışsın buraya da yazmamşsın kontrol ettim şimdi.
Haftaya bana şu şekilde mesaj atar mısın?
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden veya gelen:
Toplam giden:
Hedef:

Sana yazmıştık diye hatırlıyorum ben. Dün o kadar konuşuldu ama yapmamışsın canım.

Duydum duydum canım tebrikler

kızlar kahvaltı için tost ve haşlanmış yumurtam var yanına yeşil çay mı iyi olur yoksa portakal suyu mu
bana fikir veriiin

Yeşil çay demiştim ama :26:

teşekkürler canım daha fazla geciktirmeden yapayım şu kahvaltımı

Afiyet olsun canım

GÜNAYDINNNN GUZEL HANIMCIKLARIMMM suzicimm tebriklerrr inşallahhhh hep böle oluruzzzz kilolarımızıı veririzzz bir an lkurtuuluruzzzzz:))

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…