70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiko veren arkadaşları tebrik ederim veremeyenler ve alanlar üzülmesin bende burdayım artık hep beraber veririz inşallah.. bide bensuzi arkadaşı tebrik ederim darısı başıma artık yediklerimi bende not etmeye başlıyorum ertesi gün yazarım bakalım benim hatarım ne sizinle olamaktan çok mutluyum...

arkadaşlar listede benim adımında olması için birşey yapmama gerek yok dimi haftaya benim adımda olur listede inşallah..

72 kioyum ve bugun dietisyene gittim bi başlangıç yaptım vücudumda 30 kilo yag varmış kızlar ... bugun saat 11 itibariyle başladım bende .. ve burada olmayıda çok isterim....

72 kioyum ve bugun dietisyene gittim bi başlangıç yaptım vücudumda 30 kilo yag varmış kızlar ... bugun saat 11 itibariyle başladım bende .. ve burada olmayıda çok isterim....

öncelikle hoşgeldin bende dün geldim listenş merak ettim verir misin bide diyetisyenler sporda veriyor mu??

ysmndmr 30 kilo yağ varmış yazmışsın da öyle mi söyledi diyetisyen. genelde % olarak söyleniyo %30 u mu yağ yoksa.

yaz kız benide taciz etttt saçımdan sürüüüüüüüü. başka türlü adam olmayacam. valla zayıflayam bacım sayende ömür boyu duacın olurum
hoşgeldin canım bir kendini tanıt kilo çizelgeni yap bizimlesin. cumaları tartı günümüz. belli kesin kuralllar yok. herkes farklı dietler uyguluyor ama menüleri paylaşıp yorum yapıyouz. birbirimize yardımcı oluyoz işte
öncelikle hoşgeldin bende dün geldim listenş merak ettim verir misin bide diyetisyenler sporda veriyor mu??
canım senle de tanışmadık sanırsaaam sende tanıtır mısın kendini.
ben 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuk yok. erzurumda yaşıyorum. devlet memoruyum. kasımdan beri buradayım beni sakın örnek almayın bir veriyom bir alıyom hala düzen oturtamadım. ama burası sayesinde çok kazanımım oldu. hoş sohbet yeni arkadaşlar. bol bolsu içmeyi öğrendim. bitki çaylarına başladım ve de sporaaaa
ikinize de iyi zayıflamalar dileriiim

uzaktasın giemezsin zaten adanadada yapamıyorlar tantuniyi onun yeri mersin.. canıım neyseki işyeri kendime ait kimseye rezil olmadan halletim pantolon işini ama bi kere toplulukta benmde başıma gelmişti.. kadın olmak zor iş ya..

güzel menü

au nutellamı yapma rezzan zaten regliyim
ben unutmazsam hergün sabah aç karnına çekilmiş 1 tatlı kaşığı keten tohumunu suyla hap gibi içiyorum ve faydasını görüyorum bağırsakları çalıştırıyor..

çok güzel menün iradene süper 20 kiloya yakın vermişsin..
bende ameliyat olmadn önce atlıyordum ipi günde 300 le başladım öbür hatfa 500 e kadar çıkardım çok faydası varmış ama uzun süre yapamadım ameliyat oldum. tüm vücut çalışıyor ben inanıyorum faydasına. şuan spor yapamıyorum boyun kaslarımı zorlamam gerekiyor.. havalar güzel olsun yürüyüşe başlıcam..

İp atlamayı çok sevdim gidiyim de holde 50 tane daha atlıyım
her 50 de ir nefes nefese kalırsın hehehe

bende ismi iranmı diyecektim oğlunuz sanmıştım sonraki yazılardan öğrendim kediymiş çok güldüm kendime

canım o yazdığın arkadaş gerçekten oğlundan bahsetmiş biz diğer topikte beraberiz.. ama oğlunun ismi iranmı bilemem.. onun avatar resmi kedi yoksa kedisi yok

15 dk durmadan ip atlanmaz yahu.. ama çok kalori yaktığını okudum nettten

menün çok güzel ve doyurucu

ayy ne güzel plan yapmışsn bende yapmak istiyorum ama bisde eşime yapmam gerekiyor bide çalışıyorum of zor iş kadın olmak

bende ilk menümü yazayım
kalktığımda saat 8 de 1 ceviz yedim
sabah 10.00:nesfit süt
ara 12.30 :1 portakal

öğlen 14.30 :yağı süzülmüş 1 ton balığı, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 16.30 :5-6 adet siyah kuru üzüm, 1 adet büyük havuç

akşam 19.00: 1 kase etlü kuru fasulye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4-5 adet ince zeytinyağlı lahana sarması
2.5 litre su 2 kupa yeşil çay

merhaba canım memnun oldum.. ben 25 yaşındayım 1 çocuk annesiyim istanbulda yaşıyorum aslen grafikerim ama velendikten sonra işi bıraktım... bakalım ben verebilecek miyim.. çok denemeler yaptım zayıflamak adına ama sonunu bi türlü getiremedim bakalım burda birbirimize destek olarak vereceğiz inşallah...

Suzi kara ekmek dediğin nasıl bişey :26: anneler öyle canımm eşim seyahate gittimi annem gel kal diyo 2-3 gün ve diyetisyene gittiğimi bilmiyo ne yapıcam bilmiyorum :18:

arkadaşlar listede benim adımında olması için birşey yapmama gerek yok dimi haftaya benim adımda olur listede inşallah..

Merhaba Aramıza hoşgeldin Haftaya cuma günü PuCCaaa arkadaşımıza bildirim yaparsan önce liste altında adın çıkar önümüzdeki hafta yine bildirim yaparsan listeye alınırsın canım ayrıca menülerini paylaşmanı bekliyoruz

Ayy inşallah Dilekcim ya. Bu hafta senin listeni yapıcam inşallah.

Hayırdır cnm hastamısın? Geçmiş olsun. Görüşürüz.

Afiyet olsun NaF NaFım.

Sağol bebikim

30 kilo yağ mı yoksa % 30 mu canım :26:

Canım salata ve yoğurt göremedim menünde birde akşamki 4-5 tane sarma dışında bence güzel

Kızçelerrrr naber eşim almaya gelicek 5 gibi alışverişe gidicez haftalık yemek planı yapıyorum da

Kızçelerrrr naber eşim almaya gelicek 5 gibi alışverişe gidicez haftalık yemek planı yapıyorum da

bende az önce salep içtim. bugün geç kalkınca öğle kaybouyo öğleniyetine.ciciler mi alacan kendine
ben zayıflayana kadar yasakladım kendime kıyafet alışverişini de aklım ona gitti hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…