70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhh ahhh 4 yaşındaki kızım yapma dedikçe babam yapıyo bende yapcam diyo çok güzel örnek babası

bazende eşim totosunu bana çevirerek bak bişe varmı derdi bende gerçekten bişe var zannedip bakarken yine zorttttt die burnuma doğru artık azıma ne gelirse sayardım.
nen manyak bu kocalar hee..

canım bende ekimin 5 inden bu yana dikkat ediyorum.ilk ay bende 3 kilo verdim.. sonra takıldım.çok kasmam gerekiyor kendimi yoksa gitmiicek..
kasım,aralık ve ocaktayız ama hala 71 i göremedim.bir kez görmüştüm 2 ay önce bihada göremedim..
ekimden buyana bu topiği takip ediyorum.üyeliğim aktifleşemediğinden yazamıyordum.
aralık tan bu yana sizlerleyim.4 haftadır kilo bildiriyorum..
inşallah birbirimize vesile olurda çıtır oluruz..
senin yaşın kaçtı canım..
bu yolda sonuna dek beraberliğimize..ama benim neden yok o kupalardan yaa

Son düzenleme:
ellerine saglik dilekcim 7ay bekledim ilk kez birinci oldum
çooook tebrikler kııııııız. darısı başıma
dün geceki konu devam ediyo canım kocalar ve yaptıkları
ay anladıııım benimkininde vardır tatsız şakaları anlatırım bir ara
bugün yemekten önce yaparım sporu canım. ama haftaiçi işten gelince canım istemiii ne yazık ki.
musait olunca konuşuruk ortiii bende birazdan ev işine kaçacam sonra yine gelirem
puccacımm ben neden listede yokum((( ben kilomu sölimm şimdi 76.9um bugun ıse 6.gunum:))

sabah kalhvaltım
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
bildirimimi unuttun acep:26:
kızlar kahvaltı için tost ve haşlanmış yumurtam var yanına yeşil çay mı iyi olur yoksa portakal suyu mu
bana fikir veriiin
meyve suyunu iş. yaşil çayıda sonra içççç
şahid yazdım seni anlamam
GÜNAYDINNNN GUZEL HANIMCIKLARIMMM suzicimm tebriklerrr inşallahhhh hep böle oluruzzzz kilolarımızıı veririzzz bir an lkurtuuluruzzzzz:))
inşallaaaaaaaaah

he he haftasonu ya insan gibi yidik. haftaiçine de çözüm bulacam söz hala araştırma evresindeyim. geçen hafta ev yapımı az kalorili poça denedim ama beğenmediniz. bu hafta henüz bilmiyoooooom

Ben neden yokuuum bu hafta bildirime de yetiştim oysa??

canım benım boyle yapıldıgından hberım yoktu dun cuma olcu gunu oldugunu bılıyordum ama stajdaydımen hıc gırcek vaktım olmadı ıstennn buraya o yuzden haftaya persembe gecesınden bıldırırm ben sana baslangıcı 76.9 yazarım hakkı yenmesın arkadasların

puccaaaccımmmm lısytenı cok begendımmm ve tezın dogru ,metabolızmayı saısrtman gerekıyorrr meselaa cesıtlı yemeklerle,bı zaman bunye fazla yememeye alıscak ve yedıgındee onu algılayamıcakkk yaklasık 2 hafta sonraa bı gun yemen gerekıcek metabolızmayııı hızlandırmaaa ve sasırtması ıcınnn..o bakımdann lısten cok hoss ve cok guzelll bu yazdıkların oglen yemegın dımı?

senı cok opuyorum gozlerınden bebekımm

he he haftasonu ya insan gibi yidik. haftaiçine de çözüm bulacam söz hala araştırma evresindeyim. geçen hafta ev yapımı az kalorili poça denedim ama beğenmediniz. bu hafta henüz bilmiyoooooom

Domates, peynir, zeytin bunları niye yemiyon?
Unonun sandvc ekmeği var migrosta bulabilirsin denge sandvc ekmeği yazar.
Olmadı ona doldur peyniri domatesi zeytini yanına da çay oh mis.
Olmaz mı??

Ben neden yokuuum bu hafta bildirime de yetiştim oysa??

Tamamenn benim hatam canımm.
Geçen hafta yazmamıştın sanırım yada listeye eklenecektin hatırlayamadım.
Ama geçen haftada listede yokmuşsun haftayda daha dikkatli olucam
Kesin listedesinz çok özür dilerim..

Öğlen yemeğim canımm akşamı ayrıca yazdım zati.
İşyerinde düzgün yemek çıkmıyo evden getiriorum ben

ay kız ne çok ortak nokta var. bende ekim sonu gibi başladım aslında ve ilk ay 3 sonra tık yok. yaş 31 canım 5 yıllık evliyim çocuk yok. sen ?
birde çoukluktan beri hep kiloluydum aile yemek düzeni birde annemde guatr vardı bende de troid azlığı var. bu da metabolizmayı çok yavaşlatıyor. kilo vermeye güçleştiriyor. haftaya doktora gidip tahlil yaptıracam inşallah tekrar son durum ne bakalım.
benim kasmam ne yazık ki işe yaramıyor. aç kalmak bende etkili değil. çok abur cuburumda yok ama veremiyom. diet listelerine uymak zor geliyo birde bana. haftaya dukan rejimine başlamayı planlıyorum şu direnç noktasını bir şekilde kırmam lazım gerisi gelecek biliyorum. şok dietlere karşıyım çünkü dönüşleride şok oluyo. dukanı çok araştırdım kitabınıda okudum. vucudun ana ihtiyaç maddesi olan protein üstüne kurulu bana mantıklı geldi. ama yapması zor olacak. türk mutfağına yabancı bir rejim. yine de bu safer kararlıyım kepeğim gelsin başlayacam.
canım o gülen suratların altında fazlası diye bir yazı vao unu tıklarsan diğer smile r de açılıyor ayrı bir sayfada orada çooook çeşit var.

:132::131::130::129::128::127::123::124::125::126::122::121::119::115::117::118::114::113::112::111::107::108::109::106::105::104::103::99::100::101::102::98::97::95::92::93::94::86::84::83::79::80::81::82::76:
hepsi çooook tatlı

ortim bah hele benim bi fikrim ama uygulamak lazımm.diyorumki bizde dilek gibimi beslensek acaba nasıl fikirr..
bide sporumuzuda yapınca kesin veririz gibime gelio..kaçamaklarımız olabilir fakat abartmadığımız sürece sporla telafi ederizz onları..
uygulamak lazım iştee oda zor tabii..vakit ayırıp gün gün yiyecek listesi yapmak lazım..

Geçen hafta yetişememiştim okul yüzünden bildirimi geç yapmıştım.. yine listeye giremedim. bu haftada da böyle oldu. bi uğursuzluk var sanırım
önemli değil canım.:105:

saol canım bakayım bugün migrosa denge ekmeği. inşallah vardır. burada tutulmadığı için herşeyi getirmiyorlarsanırsam yoktu ama tekrar bakacam.

olabilir ama ben işte o listedeki yemekleri yapmaya yetişemiyooom. vakit yetmi. ev iş ev iş arada mekik dokuyooom
ben braz dan çıkacam kızlar bir yere gidecez gelince de ev işi spor yaparım sonra gelirim ama.

İns vardır canımm olmadı öyle ekmek satarlar ya.
Sandvc yap hem karnın doyar hem miden calısır.
Bi gıdım şey yiyon onunla da vücut enrji mi yaksın dısarı mı cıkarsın nereye ne yapsn yani.

Geçen hafta yetişememiştim okul yüzünden bildirimi geç yapmıştım.. yine listeye giremedim. bu haftada da böyle oldu. bi uğursuzluk var sanırım
önemli değil canım.:105:

Valla bi seni gözümden kaçırmışım sanırım. Haftaya beklicem seni söz

Yemekkk yemiiyoooosuuunnnnnnnnnnnnnn....
Suzi'ye mesajlarımla taciz eden ben seni bide ortim silverpowder ı da bigün birinci yapıcam.

kizlaaar ay özledim sohbet yapak aksam insallah amaa kocalari cekistirmeyek ben baristimda ayy özlemisim ona sarilmayi kocacim benim ay seviyom ben

onu yaaa :78:

ama yakinda tartisiriz ozaman varrrrya tutmayin beni :99: :113:

ay isim var bugün topik var biliyosunuzdur belki bugün dolunay bilmem nesiymis kizlar yolunuuuuunnnn deniyorum bakalim insallah faydasi olur

kuzuda carsiya gidelim diyo yüksek ayakkabi istiyo annesinin kuzusu hayir dedim ama babasi dayanamadi yine alicaz artik ama anlastik cok yüksek olmicak

bakalim artik ay bitmiyo istekleri babasida bana ögrenmesi lazim her istedigi olamaz diyo sabah kizini gördü ne istiyon yavvvruuum sen söyle bakayim diyo

evet hepisidew birbirinden gözelllmiş..
bende dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum.ne var ne yok bi baktırayım diorum ona göre tavsilerine kulak asıcam kendi başıma olmii yoksa..
benim çocukken zayiftimda ergenliğe girince tombikleştim..annemlerde ye kızım ye diye diye bilinçsizce yedim.böle olacağını heç düşünemedim.
genellikle kilom 60-64 arasında dururdu.şimdi ise 70 ler benim psikolojimide bozdu sayılır.belimde sorun olduğu için eşimde biraz daha ye düzelir dio
ama artık bu kadar yeter silkelendim ama bir türlü iştahımı kontrol edemiyorum.dikkat ediyorum fakat kaçamaklara engel olamıyom..neyse şimdi kaçayım diken üstünde duruom sanki .bizimkiler yola çıkmışlar..
ortiliğimiz daim olsun cnm
sonra görüşürüz..gelirim yine

GÜNAYDINNNN GUZEL HANIMCIKLARIMMM suzicimm tebriklerrr inşallahhhh hep böle oluruzzzz kilolarımızıı veririzzz bir an lkurtuuluruzzzzz:))
tesekkürler canim
Bana bildirim yapmadın canım.
Buraya da yazmamıştın yanlış hatırlamıyosam..

tebrik ederim sekerim senii sonunda birinci yaptım.
Sıra ortimde artık
ben sana yapisdim artik birakmam
Ben yemeğe kaçtım kızlar
nafcim tsekkür ederim canim ayy ben sikayet ettim ya su programini kendi kendine calisiyor simdi az önce bi bardak su icermissin dedi bana affiyet olsun bebegim
çooook tebrikler kııııııız. darısı başıma
tesekkür ederim canim ama menü paylasinca dikkat ediyorsun paylasmayinca cosuyo insan gercekden
kızlar ben şimdilik kaçar öptüm hepinizi yine gelirim byeee
:80:
:132: baristiginiza sevindim canim

Ben çıkıyorum kısçeler.
İş bitti..
Akşam girerim artık..
Öptüm sizi..
:80:
hayirli olsun ortiliginiz :123: :80:

2 dilim kara ekmek 1 dilim kücük cevizli ekmek cok mu olmus
2 dilim kasar peynir maydonoz,3-4 zeytin,domates,biber, 1 cay kasigi bal
1 cay kasigi incir receli ( sevmiyorum canim istemiyor dedikce annem bi bak tadina dedi durdu neymis oglise de zorla bi bak tadina yemeszen yine yeme diyormussum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…