Hoşgeldin cnm. Valla ite kaka veriliyor burda. Ben bilem verdim 5 kg. yaklaştım. Artık herkesler farkediyor. tabii kocam hariç.merhaba canım memnun oldum.. ben 25 yaşındayım 1 çocuk annesiyim istanbulda yaşıyorum aslen grafikerim ama velendikten sonra işi bıraktım... bakalım ben verebilecek miyim.. çok denemeler yaptım zayıflamak adına ama sonunu bi türlü getiremedim bakalım burda birbirimize destek olarak vereceğiz inşallah...
uzaktasın giemezsin zaten adanadada yapamıyorlar tantuniyi onun yeri mersin.. canıım neyseki işyeri kendime ait kimseye rezil olmadan halletim pantolon işini ama bi kere toplulukta benmde başıma gelmişti.. kadın olmak zor iş ya..
au nutellamı yapma rezzan zaten regliyim
Bence sabahları kahvaltı yapsan daha güzel olur. Nesfiti de akşamları yemek yerine yiyormuş kızlar burdan öğrendim. Bence akşamın biraz cısslı olmuş. Akşam yediklerimiz daha tehlikeli.bende ilk menümü yazayım
kalktığımda saat 8 de 1 ceviz yedim
sabah 10.00:nesfit süt
ara 12.30 :1 portakal
öğlen 14.30 :yağı süzülmüş 1 ton balığı, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 16.30 :5-6 adet siyah kuru üzüm, 1 adet büyük havuç
akşam 19.00: 1 kase etlü kuru fasulye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4-5 adet ince zeytinyağlı lahana sarması
2.5 litre su 2 kupa yeşil çay
Ayy NaF bana da yappp. ben hiç yapamıyorum şu yemek planını.Kızçelerrrr nabereşim almaya gelicek 5 gibi alışverişe gidicez haftalık yemek planı yapıyorum da
bende az önce salep içtim. bugün geç kalkınca öğle kaybouyo öğleniyetine.ciciler mi alacan kendine
ben zayıflayana kadar yasakladım kendime kıyafet alışverişini de aklım ona gitti hemen
Ayy NaF bana da yappp. ben hiç yapamıyorum şu yemek planını.
ben ev işerline kaçar kızlar akşam geliriiiiim
Tebrik ederim kısçe.
Düğüne kadar daha vericen sen.
Güzelmişş afiyet olsun..
21:00 canım.
Hoşgeldin şeker.
sen yokken biraz değşti burası.
Listeyi ben yapıyorum adımı hatırlarmısın bilmem eski mywish yeni puccaaa
Bu hfta liste altı olacaksın haftaya da bildirim yaparsan listeye alınıcaksın artık.
Çok geçmiş olsun sen iyileştikten sonra güzel bir iş bulursun zaten.
Tebrikler orticim elde var 200 gramımız
Tbrikk ederimm şekerimm.
herkese iyi haftasonları diliyorum ..
zencefilli limonlu ıhlamur içmekten içim bayıldı gribi atamıyorum halaa
Yapalım canım yeter ki sen iste
yemediğin sebze varmı :26: yada sen bana yaz nasıl bişey istediğini ayarlayalım
Ayy cnm, yapar benim arkadaşım. Saol bitanem.
Bide benlemi uğraşcan. İşte ben her sebzeyi severim de ev halkı sorun. Ben pek etçi değilim. Tavuğu çok severim, sebzeyi, köfteyi. Bakliyat pek sevmem. Benim kızlar ve kocam sebze düşmanılar. Küçük biraz biraz yiyor da büyük hiç sevmiyor. Ne yapcam bilemiyorum. Ayrı yemek pişirmek lazım ama ona da çoğu zaman üşeniyorum valla.
2 dilim kara ekmek 1 dilim kücük cevizli ekmek cok mu olmus
2 dilim kasar peynir maydonoz,3-4 zeytin,domates,biber, 1 cay kasigi bal
1 cay kasigi incir receli ( sevmiyorum canim istemiyor dedikce annem bi bak tadina dedi durduneymis oglise de zorla bi bak tadina yemeszen yine yeme diyormussum )
arkadaşlar listede benim adımında olması için birşey yapmama gerek yok dimi haftaya benim adımda olur listede inşallah..
Ayy inşallah Dilekcim ya. Bu hafta senin listeni yapıcam inşallah.
Hayırdır cnm hastamısın? Geçmiş olsun. Görüşürüz.
Afiyet olsun NaF NaFım.
72 kioyum ve bugun dietisyene gittim bi başlangıç yaptım vücudumda 30 kilo yag varmış kızlar ... bugun saat 11 itibariyle başladım bende .. ve burada olmayıda çok isterim....
uzaktasın giemezsin zaten adanadada yapamıyorlar tantuniyi onun yeri mersin.. canıım neyseki işyeri kendime ait kimseye rezil olmadan halletim pantolon işini ama bi kere toplulukta benmde başıma gelmişti.. kadın olmak zor iş ya..
güzel menü
au nutellamı yapma rezzan zaten regliyim
ben unutmazsam hergün sabah aç karnına çekilmiş 1 tatlı kaşığı keten tohumunu suyla hap gibi içiyorum ve faydasını görüyorum bağırsakları çalıştırıyor..
çok güzel menün iradene süper 20 kiloya yakın vermişsin..
bende ameliyat olmadn önce atlıyordum ipi günde 300 le başladım öbür hatfa 500 e kadar çıkardım çok faydası varmış ama uzun süre yapamadım ameliyat oldum. tüm vücut çalışıyor ben inanıyorum faydasına. şuan spor yapamıyorum boyun kaslarımı zorlamam gerekiyor.. havalar güzel olsun yürüyüşe başlıcam..
her 50 de ir nefes nefese kalırsın hehehe
canım o yazdığın arkadaş gerçekten oğlundan bahsetmiş biz diğer topikte beraberiz.. ama oğlunun ismi iranmı bilemem.. onun avatar resmi kedi yoksa kedisi yok
15 dk durmadan ip atlanmaz yahu.. ama çok kalori yaktığını okudum nettten
menün çok güzel ve doyurucu
ayy ne güzel plan yapmışsn bende yapmak istiyorum ama bisde eşime yapmam gerekiyor bide çalışıyorum of zor iş kadın olmak
bende ilk menümü yazayım
kalktığımda saat 8 de 1 ceviz yedim
sabah 10.00:nesfit süt
ara 12.30 :1 portakal
öğlen 14.30 :yağı süzülmüş 1 ton balığı, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 16.30 :5-6 adet siyah kuru üzüm, 1 adet büyük havuç
akşam 19.00: 1 kase etlü kuru fasulye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4-5 adet ince zeytinyağlı lahana sarması
2.5 litre su 2 kupa yeşil çay
Not almıştım canım topiğe yazdıgındaok cnm yeni öğrendim sana bildirim yapılacağını ben trendy e yaptım dün bildirimi neyse artık hallederiz haftaya listeye girerim yeniden napalım :)
şu karışım işe yarıyor mu yaramıyormu kestiremedim..Anneme Tuğbik'in karışımından yaptırmıştım onu içeyim bari
Geliyoruummmm..
kolay gelsin tatlım...İyi pazarlar kızlarAlışverişe kaçtım
hoş geldin..öncelikle hoşgeldin bende dün geldim listenş merak ettim verir misin bide diyetisyenler sporda veriyor mu??
salepi ben de severim...bende az önce salep içtim. bugün geç kalkınca öğle kaybouyo öğleniyetine.ciciler mi alacan kendine
ben zayıflayana kadar yasakladım kendime kıyafet alışverişini de aklım ona gitti hemen
geçmiş olsun canım..herkese iyi haftasonları diliyorum ..
zencefilli limonlu ıhlamur içmekten içim bayıldı gribi atamıyorum halaa
72 kioyum ve bugun dietisyene gittim bi başlangıç yaptım vücudumda 30 kilo yag varmış kızlar ... bugun saat 11 itibariyle başladım bende .. ve burada olmayıda çok isterim....
Anneme Tuğbik'in karışımından yaptırmıştım onu içeyim bari
Geliyoruummmm..
nasilsiniz kizlar aksam benden sonra cok kaynatmissiniz gece 2bucukta yattim kuzumu uyutmaya calistim uyumadi bende uyandirdim babasini bak kiza dedim daha namz kilcam spor yapicam once namazi kildim gece 12den sonrada sporu yaptim tabi esim nasil yaptigima sasirdi 2levele basladim dun ve cok yorucu jillianda arkadaki kizlarda nefes nefese kaldilar artik benim halimi dusunun sonra dustu felan derken 1.gecti saat sonrada kizi uyutmaya calistim esimdiyo sabah gece her uyandigimda ayaktaydin diye dusun dedim nekadar yoruluyorum simdi hastaya cok fazla uyaniyo gece 11de uyandik kahvalti sonra tuttugumuz eve gittik hep icinde birileri varkan gormustum simdi ev bos oyle gordum idare eder buyuklukte mutfak kucuk ama idare edilir simdide sacimi boyuyorum pilatin rengine biraz sonra yikiycam insaallah guzel olur
Ahh suzicimmmm saat kaç ?? ne güzel uyudun bide ben uyusam ne güzel olurdu ama benim tofitam bırakmaz ki sabah 7.30 asker gibigec kalktim öglen olmus kahvalti yaptim ama öglen yemegi niyetine oluyor dimi :26:
yok canım ben değil oğlum hastaydı dün dotora gitmiştik tahliller yetişmedi idrar tahlilimiz kalmıştı onuda bugün hallettik neyseki temiz çıktı hamd olsun rabbimeAyy inşallah Dilekcim ya. Bu hafta senin listeni yapıcam inşallah.
Hayırdır cnm hastamısın? Geçmiş olsun. Görüşürüz.
Afiyet olsun NaF NaFım.
saol ortim evet oğlum için gittimçok geçmiş olsun canım.bebeğin için gittin sanırım doktora..
Öncelikle hoşgeldin canım, bende bu topikte 2 hafta oldu çok memnunum dengeli beslenirsen diyetisyenin kurallarına göre gidersen aynı zamanda sporda yaparsan yaza çıtır bir kız olarak girersin72 kioyum ve bugun dietisyene gittim bi başlangıç yaptım vücudumda 30 kilo yag varmış kızlar ... bugun saat 11 itibariyle başladım bende .. ve burada olmayıda çok isterim....
Kızçelerrrr nabereşim almaya gelicek 5 gibi alışverişe gidicez haftalık yemek planı yapıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?