70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin cnm. Valla ite kaka veriliyor burda. Ben bilem verdim 5 kg. yaklaştım. Artık herkesler farkediyor. tabii kocam hariç.

Canım ben yapmıyorum. Sadece uyardımm kızçeleri.

Bence sabahları kahvaltı yapsan daha güzel olur. Nesfiti de akşamları yemek yerine yiyormuş kızlar burdan öğrendim. Bence akşamın biraz cısslı olmuş. Akşam yediklerimiz daha tehlikeli.

Kızçelerrrr naber eşim almaya gelicek 5 gibi alışverişe gidicez haftalık yemek planı yapıyorum da
Ayy NaF bana da yappp. ben hiç yapamıyorum şu yemek planını.

bende az önce salep içtim. bugün geç kalkınca öğle kaybouyo öğleniyetine.ciciler mi alacan kendine
ben zayıflayana kadar yasakladım kendime kıyafet alışverişini de aklım ona gitti hemen

Afiyet olsun bebekim bi ben sevemedim herhalde salepi yok canım yemek planı yapıyorum ya evdeki eksikleri alıcam kıyafet almayı düşünmüyorum nasılsa 1 aya kalmaz eski kıyafetlerimi rahatça giyebilicem

Son düzenleme:

ok cnm yeni öğrendim sana bildirim yapılacağını ben trendy e yaptım dün bildirimi neyse artık hallederiz haftaya listeye girerim yeniden napalım :)

Yapalım canım yeter ki sen iste

yemediğin sebze varmı :26: yada sen bana yaz nasıl bişey istediğini ayarlayalım

Ayy cnm, yapar benim arkadaşım. Saol bitanem.
Bide benlemi uğraşcan. İşte ben her sebzeyi severim de ev halkı sorun. Ben pek etçi değilim. Tavuğu çok severim, sebzeyi, köfteyi. Bakliyat pek sevmem. Benim kızlar ve kocam sebze düşmanılar. Küçük biraz biraz yiyor da büyük hiç sevmiyor. Ne yapcam bilemiyorum. Ayrı yemek pişirmek lazım ama ona da çoğu zaman üşeniyorum valla.

İyi pazarlar kızlar Alışverişe kaçtım

Canım görmedim akşam evden girerim sana da menü yaparız olur mu çok öptüm

Afiyet olsun canım çok olmamış bence cevizli ekmek dısında.

arkadaşlar listede benim adımında olması için birşey yapmama gerek yok dimi haftaya benim adımda olur listede inşallah..

Hoşgeldin
NaF da belirtmiş bana bildirim yapman yeterli

Ayy inşallah Dilekcim ya. Bu hafta senin listeni yapıcam inşallah.
Hayırdır cnm hastamısın? Geçmiş olsun. Görüşürüz.
Afiyet olsun NaF NaFım.

Bende bu hafta tam gaz uyuyayım c.tesi günü doktora gidicem ve 67 olarak gel dedi.:18::18:

72 kioyum ve bugun dietisyene gittim bi başlangıç yaptım vücudumda 30 kilo yag varmış kızlar ... bugun saat 11 itibariyle başladım bende .. ve burada olmayıda çok isterim....

Burda da biz sağlıklı beslenmeye calısıyoruz canım bende 2 hafta oldu diyetisyene başlayalı kalan kilolarım için gitmeye başladım ins gzel sonuclar alacağız:119:

Buranın çok etkisi var canım kilo vermemde asıl hedefim 57 ama bende bayadır 67den aşağısını görmedim o yzden yapamayacagımı düşündüm ve diyetisyene başladım bakalım yaza kadar ins 57 i göreceğimm..

Sabah nesfit yemek yerine güzel bi kahvaltı etsene canım..,Nesft de iyi güzelde kahvaltı seni daha çok tok tutar mideni çalıştırır.
Lahana sarmaıs dısında sırıtan bişi yok

ok cnm yeni öğrendim sana bildirim yapılacağını ben trendy e yaptım dün bildirimi neyse artık hallederiz haftaya listeye girerim yeniden napalım :)
Not almıştım canım topiğe yazdıgında

iyi akşamlar..
dielkcim ellerine sağlık dilekcim...
geçen haftaki kdr olmasada yine güzel bi liste..
kiloverenleri tebrik ediyorum..
özellikle suzimi...
kilo veremeyenler yada alanlar önümüzdeki hf birincilik bizim..

Anneme Tuğbik'in karışımından yaptırmıştım onu içeyim bari
Geliyoruummmm..
şu karışım işe yarıyor mu yaramıyormu kestiremedim..
geçen hf barsaklarım iyi çalışmıştı..
bu hafta iyi değil..sanırım bizim karalahana çalıştırıyor..
geçen hafta hergün o çorbadan içmiştim..
İyi pazarlar kızlar Alışverişe kaçtım
kolay gelsin tatlım...
öncelikle hoşgeldin bende dün geldim listenş merak ettim verir misin bide diyetisyenler sporda veriyor mu??
hoş geldin..
bende az önce salep içtim. bugün geç kalkınca öğle kaybouyo öğleniyetine.ciciler mi alacan kendine
ben zayıflayana kadar yasakladım kendime kıyafet alışverişini de aklım ona gitti hemen
salepi ben de severim...
herkese iyi haftasonları diliyorum ..

zencefilli limonlu ıhlamur içmekten içim bayıldı gribi atamıyorum halaa
geçmiş olsun canım..
72 kioyum ve bugun dietisyene gittim bi başlangıç yaptım vücudumda 30 kilo yag varmış kızlar ... bugun saat 11 itibariyle başladım bende .. ve burada olmayıda çok isterim....

hoş geldin..

nasilsiniz kizlar aksam benden sonra cok kaynatmissiniz gece 2bucukta yattim kuzumu uyutmaya calistim uyumadi bende uyandirdim babasini bak kiza dedim daha namz kilcam spor yapicam once namazi kildim gece 12den sonrada sporu yaptim tabi esim nasil yaptigima sasirdi 2levele basladim dun ve cok yorucu jillianda arkadaki kizlarda nefes nefese kaldilar artik benim halimi dusunun sonra dustu felan derken 1.gecti saat sonrada kizi uyutmaya calistim esimdiyo sabah gece her uyandigimda ayaktaydin diye dusun dedim nekadar yoruluyorum simdi hastaya cok fazla uyaniyo gece 11de uyandik kahvalti sonra tuttugumuz eve gittik hep icinde birileri varkan gormustum simdi ev bos oyle gordum idare eder buyuklukte mutfak kucuk ama idare edilir simdide sacimi boyuyorum pilatin rengine biraz sonra yikiycam insaallah guzel olur

iiki gündür menülerimi yazmaya utanıyorum..
çok cıss oldu..
ama ilginç bi şekilde bu sabah düne göre eksideyim....
hatta şimdi tartıdım..oturmadan geldim..yedim yani..
düne göre 100 gr eksideyim..
yemem verenmem bazende böyle yiyince düşük çıkıyor anlamadım ben..:44::44::44::44:

maşallah canım spor yapma azmine..
ben dvd sini aldım..hala başlaıyamadım..

gec kalktim öglen olmus kahvalti yaptim ama öglen yemegi niyetine oluyor dimi :26:
Ahh suzicimmmm saat kaç ?? ne güzel uyudun bide ben uyusam ne güzel olurdu ama benim tofitam bırakmaz ki sabah 7.30 asker gibi

Ayy inşallah Dilekcim ya. Bu hafta senin listeni yapıcam inşallah.

Hayırdır cnm hastamısın? Geçmiş olsun. Görüşürüz.

Afiyet olsun NaF NaFım.
yok canım ben değil oğlum hastaydı dün dotora gitmiştik tahliller yetişmedi idrar tahlilimiz kalmıştı onuda bugün hallettik neyseki temiz çıktı hamd olsun rabbime
çok geçmiş olsun canım.bebeğin için gittin sanırım doktora..
saol ortim evet oğlum için gittim
Öncelikle hoşgeldin canım, bende bu topikte 2 hafta oldu çok memnunum dengeli beslenirsen diyetisyenin kurallarına göre gidersen aynı zamanda sporda yaparsan yaza çıtır bir kız olarak girersin

Kızçelerrrr naber eşim almaya gelicek 5 gibi alışverişe gidicez haftalık yemek planı yapıyorum da

planlı programlı olmak çok güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…