70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım yarım ekmegin yuzunu yedım yanı 6 lokma falandı bırazda kırem peynır surdum sımdıde metabolızma hızlandıran cayımı içiyorum sıcak bır sekılde kaç gündür spor yapamıyorum vucudum agrıyor spor aletımı tamıre gönderecem ayıptır sölemesi düsürmüştümde kaynagı catlamıs ayaklarım destek kollarına carpıyor kullanırken artık yavas yavar sporumada baslamalıyım şimdi yatak odamın seklınnı degıstırecem sıkıldım bu halınden yenılık yapmak lazım hadı bana kolay gele kızlar öptüm

günaydın çıtırlar akşam yemek yemedim kaydirigubbakcemile2 sadece 1 elma 1 salatalıkla geçiştirdim başsağlığına gitmiştik geç gelince spor yapamadım akşam bugün kapatırım açığımı 2 bardak lahana suyumu içtim yattım sabah midemde çan sesleriyle uyandım domates salatalık maydonoz zeytin peynir 1 etimek yedim sıcak suyumu içiyorum şuan herkeze kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

birazcık yakın canım arabayla 10/15 dakika tabi trafiğin durumuna bağlı.ama 24 saat açık olduğu için orayı tercih ettim hani olurda işten geç gelirsem zamanı bahane edip gitmemezlik yapmayayım diye kaydirigubbakcemile3

ya tatlım o ızgara patlıcanı bende yaptım ,yağsız tutsuz midemi bulandırdı

aynı senin durumundaydım canım,3 aydır spor diyet devam ediyorum 72 ye düştüm benimde hedefim 55 .aramıza hoşgeldin :)

merhaba arkadaşlar yeniyim aranıza katılabilirmiyim .bilmeme gereken bir kural varmı?

aramıza hoşgeldin canım.

günaydın kızlar,

dün akşam hiç kaçamak yapmadım.
sabahta 2 dilim kepek ekmeğine 1 dilim kaşar peyniri ekleyip sandviç hazıelamıştım onu yedim.Ara öğün olarakta kendime 1 elma ve mavi yeşilin incirli bisküvisindne aldım içinde 6 tane avr ve 110 kalori .
Bu hafta benim açımdan iyi gidiyor.

günaydın kızlar iyi sabahlar
grip oluyorum galiba dün eve gittiğimde kamyon çarpmış gibiydi zorla bi tabak çorba içtim patatesli etli yemek vardı küçük bir parça patates yedim biraz salata biraz patlıcanlı salata akşamda bir bardak süt içtim ama sonra aranmaya başladım küçük parça bitter çikolata birazda badem yedim tabiki sporda yapamadım iyileşip yürüyüşe başlıcam hemen :)
bu arada herkes işyerinde hareket yapıodu bi süredir bende tuvalete gittiğimde bacak hareketkeri yapıyordum bacaklarım ağrıo artık en azından kar kardır dimiiiii :))))

günaydın kıslar kahvaltımı yaptım
sabah uyanınca 1 soda içtim midem kötüydü ondan yoksa akşamdan kalma değilim
biraz öncede 1 simit 1 gravyer peynir ve çay
az daha sonra kahvemide içip dipçik gibi olurum
sizler nassınız bakemm

günaydın kızlar dün akşam kız kardeşimin söz kahvesi vardı iş yerinden zar zor yarım saat izin aldım çıktım
evde koşkoşa bir yemek ve arkasından üzerini giy süslen püslen çık kaçamak yapmamıştım
ama bana süper bir akşam sporu oldu bana gece 2 de yattım sabah 6 da kalktım çok uykusuzum
kahvaltıda 1 dilim ekmek krem peynir ve şekersiz çay şimdide 1 fincan form karışık bitki çayı içiyorum
tabiki sıcak suda hepinizi öpüyorum umarım kaçamaksız spor dolu bir hafta geçiririz.:)))

günaydın çıtırlarım benim. ben de sabah kahvaltıda biraz beyaz peynir ve şekersiz çay, bi dilim ekmek bir kaç tane zeytin sonra da bir bardak yeşil çay içtim. ben doğadan ın yeşil çayını içiyorum yeni başladım zaten ama tadı güzel geliyo bunun.sirkeli suyumu birazdan içicem sabah ordularımı yağmalamaya yollarken unutmuşum sirkeli suyu (yeni bi oyuna sardım bu ara ikariam adı bileniniz var mı bilmiyorum) .neyse canlarım benim bu hafta gayet iyi gidiyorum şimdiden 1.2 kilo verdim. bakalım cumaya kadar nasıl gidecek. 1.5 olur inşallah.görüşürüz

ayparçam anladım canımmm
güzel olur heralde tadıı
binevi sebze çorbasını çogaltıyorsun sebzelerle
canım kendi fotonuda koysana

Canimcim albümde var resimler fakat arkadaslar görüyor tek sende arkadas listemde varsin galiba..

Bu arada herkese günaydin...
Bana spor yaramiyo onu anladim okadar haraket ediyorum gram veremiyorum son günlerde biri bana yardimci olsa sebebi ne olabilirki lahana corbami iciyorum yaninada bi kac gevrek ekmek...

Bu arada herkes iyi dimi???n

Günaydın kızlar... nasılsınız< görüşmeyeli... ben çok yorgunum dün çok oşturdum... hala enerjimi toplayamadım... sizler neler yaptınız??? yazdıklarınızı okuyacağım ama 3-4 sayfa olmuş.. iş yerinde okuyamam akşama evde okuyacağım.... hepinize güzel bir gün diliyorum...

Slm kızlar,
Babyface-tşk canım...dün ilk kez kullandım..1000 mg alıp 1 saat spor yaptım...ama pek yorulmadım bilmiyorum l-carnitine ile alakası varmı yoksa tamamen kafamda mi bitiyor herşey...

bugun yıne kahvaltı yapmadım..akşam zaten geç saate yemek yedim..yemek derken 2 yumurta yedim ve bir dilim kepek ekmeği.. yarım saat sonra 1 elma .. akşamlar çok acıkıyorummmm:mymeka:

Merhaba kızlarr
kahvaltımı yaptım
öglen ve akşam içinde lahana yemegi yiyecem
lahana ve içine 3kaşık bulgur koydum birde biber salçası yag yok
acaba bulguru Çokmu koydummm????
Lattee
canım patlıcanı yagsız yaptım ama tuz koydum yogurtla karıştırınca çok güzel oldu bence

herkese meraba,bugün bende çok yoğundum,dünde öyle ancak yazabildim

akşam yemeğim,çorba,3-4 kaşık tavuklu patlıcan,salata

sabah kahvaltımda 1 simit,1 elma

hala spora başlayamadım,bu gidişle zor gidecek bu kilolar

ara ögün olarak dünden sizleri dinleyip yemediğim pudingi yedim:)()))
nasılım ama kendimi frenlemeyi ögreniyorum yoksaaaa tatlı ve ben
hayatta vazgeçilmezlerimden birisi kocam digeri tatlıdır:))))

bende öglenden sonra dısarı cıkıcam su yesıl kart cıkarmak için işallah olurda bı nebze enazından hastane muayenelerını karsılar gercı vermezler gıbı gelıyor ama sıgortamız falan yok bızı cok yıpratıyor bu hastane işleı bakalım dua edın kızlar bana işallah olumlu olur yoksa vay haklımıze bızım bende bıraz önce corba içtim ikindidede yıne corba içerim aksamada allah kerım allah ne verdıyse yerız canlarım benım hadın ben kacar öptüm hepınızı buaralar pek kımse sıtede durmuyor bıaralar cok sensakraktınız noluyor kacamaklar oluyor heralde neyse benım arkadaslarım yapmaz yemege yenılmeyız bız demı

canım işallah alırsınız yeşilkartı allah yardımcınız olsun
benimde kafam allak bullak bi insan kendi kararlarını vermekten bu kadar mı aciz olur nefret ediyorum kendimden işe devam çıkmıyorum ve artık kendime saygıda duymuyorum sanırımsenağlama

hımm bende öyle deneyeyim canım.

inşallah alırsın canım,sigortasız hastaneye gitmek gerçekten çok yıpratıcı ,dualarım seninle güzelim:Saruboceq:

sagol vıteralım öyle dusunme canım benım en dogru kararı vermısıdır sen hakkında hayırlısı canım guzel dıleklerınız için sagolun canlarım benım allah hepınızın kalbıne göre versın :Saruboceq: a.s.
hımm bende öyle deneyeyim canım.

inşallah alırsın canım,sigortasız hastaneye gitmek gerçekten çok yıpratıcı ,dualarım seninle güzelim:Saruboceq:

evet tatlım kurban oldugum allah herkesın yardımcısı olsun kul daralmayınca hızır yetısmezmıs sagol canım benım tesekkur edrım öptüm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…