canım spor salonu yakın herhalde maşallah kendini ne güzel şartlandırmışsın kalori yakmaya helal valla.bende az önce yürüyüşten geldim ama bacaklarım koptu yani baya bi yürüdüm biraz da boğazımı tutsam süper olucak .bu arada kendime yeni baskül aldım digital önceki bozuldu.şimdi tartılır dururum yeni yaakaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben geldimm nasılsınız bakemmm
ben sabahtan 1patates haşlama ve 1tabak tarhana çorbası içtim (ögle ögünü gibi olmuş)
öglen ızgarada patlıcan yaptım yagsız yogurtla onu yedim
şimdide hepsini yemedigim patlıcanın yanına 1tane kabak haşladımm onu yogurtla yiyecem
bende4 geldim 79 kiloyum .hedef 55:1rolleyes: bakalım.yaşasın bi grup buldum 56 kilodan son 4 sene içinde 82 ye kadar çıktım:)şimdi 79 um hedefim eski halime dönmek..buraya yaptıklarımı yazıcam..da şu imzanızı nası yptınız bi türlü yapamadım profil ayarlarında imza bölümü nerdeki çizelge yaptım ama yapıştıramıyorum nereye yapıştırcaz?
merhaba arkadaşlar yeniyim aranıza katılabilirmiyim .bilmeme gereken bir kural varmı?
ayparçam anladım canımmm
güzel olur heralde tadıı
binevi sebze çorbasını çogaltıyorsun sebzelerle
canım kendi fotonuda koysana
l-carnitine çok işe yarar inanılmaz sıkılaştırır.. 1,5-2saat civarı spor yapacaksan 1000mg 45dak-1saat arası ise 500mg alman yeterli..
kapsülü kullanmadan 45dak önce almalısın.. likit ise 10-15dak önce..
Merhaba kızlarr
kahvaltımı yaptım
öglen ve akşam içinde lahana yemegi yiyecem
lahana ve içine 3kaşık bulgur koydum birde biber salçası yag yok
acaba bulguru Çokmu koydummm????
Lattee
canım patlıcanı yagsız yaptım ama tuz koydum yogurtla karıştırınca çok güzel oldu bence
bende öglenden sonra dısarı cıkıcam su yesıl kart cıkarmak için işallah olurda bı nebze enazından hastane muayenelerını karsılar gercı vermezler gıbı gelıyor ama sıgortamız falan yok bızı cok yıpratıyor bu hastane işleı bakalım dua edın kızlar bana işallah olumlu olur yoksa vay haklımıze bızım bende bıraz önce corba içtim ikindidede yıne corba içerim aksamada allah kerım allah ne verdıyse yerız canlarım benım hadın ben kacar öptüm hepınızı buaralar pek kımse sıtede durmuyor bıaralar cok sensakraktınız noluyor kacamaklar oluyor heralde neyse benım arkadaslarım yapmaz yemege yenılmeyız bız demı
sagol vıteralım öyle dusunme canım benım en dogru kararı vermısıdır sen hakkında hayırlısı canım guzel dıleklerınız için sagolun canlarım benım allah hepınızın kalbıne göre versın :Saruboceq: a.s.canım işallah alırsınız yeşilkartı allah yardımcınız olsun
benimde kafam allak bullak bi insan kendi kararlarını vermekten bu kadar mı aciz olur nefret ediyorum kendimden işe devam çıkmıyorum ve artık kendime saygıda duymuyorum sanırımsenağlama
hımm bende öyle deneyeyim canım.
inşallah alırsın canım,sigortasız hastaneye gitmek gerçekten çok yıpratıcı ,dualarım seninle güzelim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?