OO yeni topiğimiz hayırlı olsun süper olmuş :))sositosositosositososito
ben de 6.takımdan ben 80 kilo ile başladım yarışa en son gördüğüm rakam 72.500 oldu
sonra bayramlar derken motivasyon eksikliğine uğradım ve bir ay yedim sanırım sonuç 74 dün tartıldığımda 75 geldim şok oldum ama bu sabah yine 74.5 çıktımsenağlama kararlıyım bu işin peşini bırakmak yok en azından 67 olana kadar:))delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aramızda da yarışırsak süper olur zira ben 69 lular topiğine gitmek için can atıyorumsositosositosositosositosositosositoa.s.
canım işallah alırsınız yeşilkartı allah yardımcınız olsun
benimde kafam allak bullak bi insan kendi kararlarını vermekten bu kadar mı aciz olur nefret ediyorum kendimden işe devam çıkmıyorum ve artık kendime saygıda duymuyorum sanırımsenağlama
slm kızlar nasılsınız bugün benım sıkı dıyet günüm bıyerde okudum haftada bı kerede olsa sırf pırınc yemek vücuttakı fazla suları sünger gıbı cekıyomus.ama sadece pırınc yanındada ıstedıgın kadar meyve özellıkle elma.ben kahvaltıyı gec yaptım.yanı kahvaltı dedıysem pılav yedım sımdı 1 tane elma yedım aksamada 1 kase pılav ve sonra cılek 1 doymazsam 1 tane daha elma yıyecem cok faydalıymıs haftada 1 gün sart ve pılav sevdıgım ıcın bı sorun yok benım ıcın
pilavmı yoksa lapamı yedin
Ben sabah bi tabak lahana corbasi ve öglen yine bi tabak lahana corbasi ictim yaninada bi kac gevrek ekmek simdi assagiya ip atlamaya gidiyorum geliincede az spor yapcam görüsürüz..
Ben normal lahana corbasi denedim yiyemedim midem almadi bende sebzeli yaptim en azindan yenebilicek halde..
suyu koydum tencereye o arada sirayla malzemeleri kücük parcalara kestim kestim icine attim sirasiyla yaziyorum..
Lahana
Kereviz
Havuc
Kirmizi dolmalikbiber
Pirasa
Yesilsogan
Maydonoz
tuz,karabiber,hazir sebzecorbasi, limon
Baya bi kaynadi yumsayincaya kadar ben blenderden gecirmedim cünki ozaman yiyemiyorum sebze tanelerini cignemeden doymam
Ben böle yaptim faydasi varmi bilmiyorum ama
ayparcam sen hemen hergün ıcıyosun bu lahana corbsını heralde lezzetlı oluyo ben hıc denemedım gercekten zayıflatıyomu cok merak edıyorum banada versene tarıfını eksılyse severım domateslıyse cok dııl
4 haftada 10 kilomu
eğer bi programın varsa banada söyle bende yapayım arsızcım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?