70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoşgeldin canım.[/QUOTE]
teşekkür ederim.motivasyonda size ihtiyacım varhihoyyythihoyyyt

selamlar nasılsınız haftasonu şehir ışındaydım ama inanılmaz idkkat ettim asla kaçamak yapmadım.
sabah 1 dilim börek yedim yeşil çayla
arada 1 peksimet
az sonra salata ve 2 tek köfte yiycem.

aynen tatlim bende çok istiyorummmm
gruba girmem icin sadece 1 kg wermem gerekiyooo :teytey:delikafadulden

kahvaltıda iki dilinm ince kepek ekmeği peynir domates şekersiz çay..
öğlen semizotlu cacık bir kase ve börülce salatası..egzersilerimide yapıyorum. kaydirigubbakcemile2

canım seninle alakalı bir durum değil... herkez aynı durumda şu anda... birçok arkadaşımda aynı şeyi düşünüyor... pişyasa kötü işsizlik olduğu için işveren iyice sıkıyor.. baskı kuruyor... çıksan iş bulamayacaksın.. bilinçaltında bazı şeyler çıkmaman için seni engelliyor... malesef piyasa düzelene kadar iş değiştirmek yada çıkış yapmak sağlıklı değil... sen kafanı fazla takma.. kendinide suçlama... bizi bu hale getirenler utansın canım... :1hug::1hug:a.s.a.s. :teselli::teselli:

ögle yemegimi yedim ,yarım kase kabak yemeyi,yarım kase çorba içtim ve 2 kaşık yoğurt..
akşam spor dan önce aynısını yiyecem..yani saat 5 gibi...

ve tabii l-carnitine....

slm kızlar nasılsınız bugün benım sıkı dıyet günüm bıyerde okudum haftada bı kerede olsa sırf pırınc yemek vücuttakı fazla suları sünger gıbı cekıyomus.ama sadece pırınc yanındada ıstedıgın kadar meyve özellıkle elma.ben kahvaltıyı gec yaptım.yanı kahvaltı dedıysem pılav yedım sımdı 1 tane elma yedım aksamada 1 kase pılav ve sonra cılek 1 doymazsam 1 tane daha elma yıyecem cok faydalıymıs haftada 1 gün sart ve pılav sevdıgım ıcın bı sorun yok benım ıcın

pilavmı yoksa lapamı yedin

Ben sabah bi tabak lahana corbasi ve öglen yine bi tabak lahana corbasi ictim yaninada bi kac gevrek ekmek simdi assagiya ip atlamaya gidiyorum geliincede az spor yapcam görüsürüz..

Ben sabah bi tabak lahana corbasi ve öglen yine bi tabak lahana corbasi ictim yaninada bi kac gevrek ekmek simdi assagiya ip atlamaya gidiyorum geliincede az spor yapcam görüsürüz..

ayparcam sen hemen hergün ıcıyosun bu lahana corbsını heralde lezzetlı oluyo ben hıc denemedım gercekten zayıflatıyomu cok merak edıyorum banada versene tarıfını eksılyse severım domateslıyse cok dııl

Ben normal lahana corbasi denedim yiyemedim midem almadi bende sebzeli yaptim en azindan yenebilicek halde..

suyu koydum tencereye o arada sirayla malzemeleri kücük parcalara kestim kestim icine attim sirasiyla yaziyorum..

Lahana
Kereviz
Havuc
Kirmizi dolmalikbiber
Pirasa
Yesilsogan
Maydonoz
tuz,karabiber,hazir sebzecorbasi, limon

Baya bi kaynadi yumsayincaya kadar ben blenderden gecirmedim cünki ozaman yiyemiyorum sebze tanelerini cignemeden doymam

Ben böle yaptim faydasi varmi bilmiyorum ama

merhaba canim nasilsin ?
afiyet olsun canim
ben lahana corbasi okadar cok ictimki inan et artik görmek istemiyorum,
bende lahana , havuc, patates, sogan, kereviz, ve domatesten yaptim,
ve blenderdan gecirdim,
ve acikdikca ictim
ama artik biktim,
sepze haslayip yiyorum artikin ve beyaz et

cumayi sabirsizlikla bekliyorum 4 haftam kaldi ve en az 10 kilo vermek istiyorum bakalim

bende öğle yemeğimi yedim
bi tane karışık pizza yedim dilim değil tamamını ama küçüktü
akşamada az pişmiş brokoli yerim artık

lahana çorbası gerçekten zayıflatiyormuş bende oyle duyudum,hatta her gün içmelisin nekadar çok içersen okadar çok zayflarsın.
bende oyle bir diyet yapmak istedim,fakkat annem karşı çıktı,çünkü dediğine göre lahana çorbası sadece kaslarındaki suyun azalmasına sebeb oluyor..bu da sarkmalara neden oluyor... vazgeçtim bende..
zaten tadını sevmiyordumcokacimcoook

4 haftada 10 kilomu
eğer bi programın varsa banada söyle bende yapayım arsızcım ya

ben 10kg yu 1 bucuk ayda verdim canim,
nelermi yaptim,
ekmek hamur yani seker ve kalorisi yüksek ne varsa hayatimdan cikardim,

kalori tabellasina bakiyorum ve ona göre besleniyorum,
3 hafta corba ile beslendim icim disim lahana oldu tabi arada ara verdim herzaman olmaz,
ama günlük kalori kesinlikle 1000 kaloriyi gecmedi halada gecmiyor
cok dikkat ediyorum,
bu hafta ise normal sepze ile besleniyorum, karin doyurmaya caliyorum,
arada beyaz et tabiki ama cok az.

spor ilk baslarda yaptim ama 10 gündür yapmiyorum,
cok tembellestim,

saol arsızcım programın güzelmiş ama ben hesapla beslenemiyorum daha fazla iştahımı acıyo
ayparcam sar kız kendini streçle fışır fışır terlersin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…