70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yediklerinn çok degill ama yeeeeeemmmmmmmmmeeeeeeeeee
çikooolaataaaa

bak sonra o çikolatadan alınan kaloriyii yakmakla ugraşırsınnn
lüütfeeeennn yeemeeeklava:klava:klava:geliyorumm bakkkk
meyve ile geçiştir tatlı isteginiii:mymeka:

ben şimdi çıkıyorumm 15 dk sonra gelirimm
yemek hazırlıycam kendime

canımm ayparcammm sakkıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn yeme
yok çikolata falan
düngece benimde canım bogaca yemek istedi ama arkadaşlar kızdı yeme dediler yemedimm
iyikide yememişimmmmm
aferin bana

akşama menumde tavuklu salata ve tarhana çorbası var,sonrada doğru havuza.
Bugün kaçamak olarak 90 kalorilik k-logs un kayıısılı mısır patlağından yedim,ne yapalım o kadarda olsun dimi kaydirigubbakcemile3

hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım,iyi akşamlar

bende bugün yarım paket limonlu form bisküvi yedi kahvaltı olarak, öğle yemeği olarak 1 yumurtalı peynirli omlet gibi bişiy yaptım kuş kadar oldu, onu yedim, 1 de domates yedim. Ara öğün olarak3 tane kurukayısı yedim, lipton form çayımı içtim, şimdide akşam yemeğimi hazırlıyorum, karnabahr haşlıyorum, yoğurtla yiycem. Benim canım acaip kuru kayısı istio bazen kaçırdığım oluyor, çok kalorilimidirki? Geceye kadar inşAllah bunlarla kalır başkada birşey yemem. 2 gündür spoara gidemiyorum zaten

bende bugun yazayim bari yediklerimi

sabah iki gevrek ekmek ve kahve

öglen hic bisey
aksam simdi birazdan yogort yiyecem salatalikla belki cacik yapar yerim bilmiyorum daha

gecede armut aldim yerim artik

sabah 9da kalktim.

10:00 - kahwaltimi yaptim (1 tane tost, yesil zeytin, tomates yedim.. yesil çay içtim sonra..)

10:55 - 45 dk yürüyüs yaptim..

13:00 - iki tane diyet kraker yedim

17:00 - brokoli, sarimsakli yogurtlu hawuc, haslanmis patates yedim.

18:00 - ip atlamaya çiktim 100 × zipladim

19:00 - çorba ile salata yer yatarimm..

Son düzenleme:
arkadaslar ben de rekorumu kırıp 76.5 kiloya kadar cıkmıstım ki 2 haftadır dikkat ediyorum her seyime elma krom kullanıyorum her gun okuluma yuruyerek gidiyorum 5 10 dk bisiklet suruyorum ve sabahları limonlu su iciyorum 2.5 kilo werdm biraz yawas ilerliyo ama sıkılasıyorum sanki cewremdekiler de yawas yawas farketmeye basladı hepimize kolay gelsin =(

bende bugun yazayim bari yediklerimi

sabah iki gevrek ekmek ve kahve

öglen hic bisey
aksam simdi birazdan yogort yiyecem salatalikla belki cacik yapar yerim bilmiyorum daha

gecede armut aldim yerim artik

canım ya gerçekten bişey yememişsin nasıl durdun busaate kadar:1shok:
bukadar kiloyuda yemeyerek verdin galibaa.s

elma kromdan bahsedermisin nasıl bişey tokluk hissimi veriyora.s.

sukur kavusturana anca geldim is guc kizin bakimi tum vaktimi aliyor demin farkettim saat aksam 5ve ben daha bir sey yemedim vallahi az sonra birseyler yiyeyim aciktim

elma kromdan bahsedermisin nasıl bişey tokluk hissimi veriyora.s.

soru bana degil ama arkadaşım ama bilgilendireyim dedim .ben elma kromu bitirdim ama bana hiç etkisi olmadı sadece 1kilo verdimm çok tok tutmadı.1haftadır yine aynı şekilde besleniyorum yine 1kilo verdim.ama kişiden kişiye degişebilir sonuçlar.yarın sabahtan itibaren başka bir ürünle birazdaha düzenli bir diyet ve sporla 75kiloyla başlayacam .inşallah bundan istedigim sonucu alırım.

sagol canım bilgin içina.s.a.s.
sana kolay gelsin ama spor şart bencekaydirigubbakcemile5

en güzeli tv izlerken bantta yürümek, nasıl geçiyor zaman anlamıyorum, hatta program bitsin bari diyip uzattığım çok oluyor

en güzeli tv izlerken bantta yürümek, nasıl geçiyor zaman anlamıyorum, hatta program bitsin bari diyip uzattığım çok oluyor

muhakkak öyledir canım ama bant çok agır nasıl kaldırcamda salona getircemm
negüzel olurdu valla tv karşısında hiç yorulmaz yürürdümmkaydirigubbakcemile3

Belki i$inize yarar kizlar.. :1closedeyes:
zayifLamak adina yaptiklarimi kirmiziyla i$aretledim simdi sira sizde kizlarrr sırnaşık şey
digerlerinide yapiyorum ama zayiflamak adina degil herzamanki yaptiklarim onlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…