al benden de okadarya ben spor yaparken terlemiyorum normalmi
Kolay kolay terlemem ben
kızlar sauna eşofmanı kullanın çok güzel terletiyor..
ayrıca lahana ödem arttırıyor kasları eritmez ek olarak vücut sarkmalarını ve diyet yaparken yüzün çökmesinide engeller..
sevilcan ne oldu yeşil kart işin alabildin mi
slm kızlar bende sımdı netten arastırıyordum yesıl kart tüp bebegi karsılıyormus ayy aptal gibi simdiye kadar beklemısım bakalım cumaya gereklı olan evrakları verıp dolastırıcakmısım ayyy işallah olusnda 1 ay dolastırmaya razıyım zaten benım tup bebek raporu almamda kolay amelıyat oldugum için dılerım allahımdan işallah olur gecenlerdede ruyamda bebek görmüstüm olucakmı ne annemı olucam ayyy dusunemıyorum öle bişeyi ben bayılırım ve bebegıde dusururum neyse ben sıne cok sevklendım belkı benım gıbı durumu iyi olmayanlar varsa dıye aktardım kızlar tanıdıklarınız falan varsa söyleyın benım gıbı cahıllıkten beklemesınler hadın ben kacar öptüm
tşk canım.... ay sonunda belki bende sauna eşofman alıcam.. şimdilik l-carnitine nin faydalarını bekliyecem....o terletir belki
:bbo:
tatlım l-car terletmez ki...
dr. ender saraç terlemezseniz zayıflayamazsınız diyor.. sauna eşofmanı alamasanda büyük boy çöp poşeti al sar öyle dene.. sadece l-car'den fayda beklemekle olmaz daha hızlı sonuç alırsın böylelikle.. ben denediğim için biliyorum...
yeni kanunmu cikmis
ne güzel ya
helal olsun basbakana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?