70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sauna eşofmanı kullanın çok güzel terletiyor..
ayrıca lahana ödem arttırıyor kasları eritmez ek olarak vücut sarkmalarını ve diyet yaparken yüzün çökmesinide engeller..

kızlar sauna eşofmanı kullanın çok güzel terletiyor..
ayrıca lahana ödem arttırıyor kasları eritmez ek olarak vücut sarkmalarını ve diyet yaparken yüzün çökmesinide engeller..

tşk canım.... ay sonunda belki bende sauna eşofman alıcam.. şimdilik l-carnitine nin faydalarını bekliyecem....o terletir belki
:bbo:

slm kızlar bende sımdı netten arastırıyordum yesıl kart tüp bebegi karsılıyormus ayy aptal gibi simdiye kadar beklemısım bakalım cumaya gereklı olan evrakları verıp dolastırıcakmısım ayyy işallah olusnda 1 ay dolastırmaya razıyım zaten benım tup bebek raporu almamda kolay amelıyat oldugum için dılerım allahımdan işallah olur gecenlerdede ruyamda bebek görmüstüm olucakmı ne annemı olucam ayyy dusunemıyorum öle bişeyi ben bayılırım ve bebegıde dusururum neyse ben sıne cok sevklendım belkı benım gıbı durumu iyi olmayanlar varsa dıye aktardım kızlar tanıdıklarınız falan varsa söyleyın benım gıbı cahıllıkten beklemesınler hadın ben kacar öptüm

sevilcan ne oldu yeşil kart işin alabildin mi

tatlım bugun gıttım kımlık fotokopısı verdım cumaya gel dedıler ordan evrakları alıp dolastırıcam beledıye tapu malmudurlugu falan bakalım bızım hiç bişeyımız yok olur dıye umut edıyorum ama tek sorun evım cok zengın duruyor ordan kaybederım dıye cok korkuyorum bakalım allah buyuk

yeni kanunmu cikmis
ne güzel ya
helal olsun basbakana

tşk canım.... ay sonunda belki bende sauna eşofman alıcam.. şimdilik l-carnitine nin faydalarını bekliyecem....o terletir belki
:bbo:

tatlım l-car terletmez ki...
dr. ender saraç terlemezseniz zayıflayamazsınız diyor.. sauna eşofmanı alamasanda büyük boy çöp poşeti al sar öyle dene.. sadece l-car'den fayda beklemekle olmaz daha hızlı sonuç alırsın böylelikle.. ben denediğim için biliyorum...

tmm canım..oyle yapıcam...tşk... ay ne bileyım ben acemilik işte:)))gamyoncuiremsu

Terlemessen kilo veremezmisin
Ben bosu bosunami okadar ac kaliyorum cikolatalardan mahrum kaliyorum...
Terliyemiyorum ben yaaa

yeni kanunmu cikmis
ne güzel ya
helal olsun basbakana

valla canım anlamadım ama bazı nette haberlere göre kımısı var dıyo kımısıde kalkıcak yazıyor en iyisi cuma gunu sorucam saglık ocagına o gun tam bı cevap verırım size işallah kaldırmamıslardır bıde okudugum yazının 2005 yazıldıgını gördüm bıraz üzüldüm bakalım neyse cuma bellı olur

sen şimdiden düşünme sevilcim bunları ne insanlar var b.. gibi paraları var onlara bile veriyolar insanın evi zengin duruyo diye belki kışın soğuktan dondun biliyolar mı memleket memleket mi ki

Aksam yemegimide yedim ama kesmedi canim felaket sekilde cikolata istiyor

Sabah => Lahana Corbasi ve Bir kac tane gevrek ekmek
Ögle => Lahana corbasi ve Bir kac tane gevrek ekmek
Ara => Bir armut arada salata yaparken malzeme attim agzima
Aksam => 3 kasik esmer pirinc 4 köfte ve lahana salatasi

Galiba cok yedim

KIZLARRR ÇOOOK AMA ÇOOOK MUTLUYUMMMMMMhihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyyt
azönce kotumu giydimm çok rahat giydim ve dügmeleride kolaylıkla kapandı
önceden robot gibioluyordum içindeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
valla emeklerimin karşılıgını almak süperrrrrrrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ayparcam canım kendini strecle sarr
mesele sabah kalktıgında sar işlerini falan onunla yap hatta dışarıya yürüyüşe bile çıkabilirsinn
ben bütün gün streçliydimm ama azönce çıkardımm
bende fazla durunca kaşıntı yapıyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…