70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatımda ilk defa elbisenin üstünden kaburgası görünen birini görüyorum ıyyy
önceki obezlerle bunun bi farkı yok benim gözümde

kızlar ben 7 haftadır akupunktura gidiyom
7.6 kilo oldu verdiğim
biraz önce geldim akupunkturdan
bu haftada 1.3 kg vermişim
işte bilançom
7. hafta bu hafta 1300 gr güle güle.
başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
4. hafta 31.03.2009 80.6 kg (1kg toplamda 5kg gitti)
5.hafta 07.04.2009 80.1 kg (500 gr toplamda 5.5 kg gitti)
6.hafta 14.04.2009 79.3 kg (800 gr toplamda 6.3 kg gitti)
7.hafta 21.04.2009 78.00 kg (1.3 kg toplamda 7.6 kg gitti)
darısı haftaya
hedefim 55 kg

Zambakcim dayandim :))
Cikolata yememek icin kendimi disari attim yürüdüm geldim parkta futbol oynadim ip atladim ama simdide dayanamadim bi kase lahana salatasi yedim :çok üzgünüm:

istahim tamamen kesildi benim canim
bu saydiklarimi bile zorla yutuyorum inan
canim hic bisey istemiyor
sanirim mide alisti az yemeye hemende doyuyorum,

kizlar bakin ne buldum delikafadulden

canım yemezsenn bunun gibi olursun ona göreee
ye sakın ama azz
Zambakcim dayandim :))
Cikolata yememek icin kendimi disari attim yürüdüm geldim parkta futbol oynadim ip atladim ama simdide dayanamadim bi kase lahana salatasi yedim :çok üzgünüm:

canım salatadan bişey olmaz takma kafana
ama aferin sanakaydirigubbakcemile5

iyi akşamşlar kızlar !!!!!! ben geldim.... ben yazdıklarını anca okudum ama hangi birine cevap yazacağımı şaşırdım... ben fazla yemiyorum diyete devam ama motivem falan gitti... yürüyüşümü yaptım ama motive kalmadı... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

canım niye motiven falan kalmadı anlamadım:sm_confused::sm_confused:

elma kromdan bahsedermisin nasıl bişey tokluk hissimi veriyora.s.

ben yne de cwp werym =) elma krom cok suyla we yuruyusle etkisini gosteriyo ben cok su icemiyorum maalesef ama kendmi cok dinc hissediorum we acıkmıorum hic alıskanlıktan yiyorum sdce.ben elma kromun sitesnde yorumları cok takip ettim kullananların %90 ı ya da 95 i olumlu sonuc almıs diyebilirm istersen oraya da bak bi.ben kndi adıma memnunum ama.

dünkü yaşadıklarım biraz etkiledi sanırım.... canlılığım gitti.. diyeti bırakmadım... canım birşey çekmiyorda... kaçamakda yapmıyorum. yürüyüşümüde yapıyorum... bir tuhaf oldum...

kızlar bi tebrik etmediniz naşkolsun

merhaba yeni katıldıız sanırım..:1hug::1hug: aramıza hoşgeldiniz... a.s.a.s. ben biraz uzak kaldım hepsinide okuyamadım mesajların... ne olduğunuda bilmiyorum... hayırlı bir işmi yoksa kilomu verdin???

canım hayat devam ediyor ve hayatın gerçekleri bu..
kendini bikaçgüne kadar toparla ve aramıza geri dönn
senin ogüzell motive eden msjlarını görmek istiyorum ben

canım bende istiyorum ama okumaya çalışıyorum cevap bile yazamıyorum okuduklarıma... öyle kendi kabuğumda yaşıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…