70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yook canım bırakmam.. ne k.k. yı nede sizleri... :1hug::enbuyukkk:

ben çıkıyorum iyigeceler sana başka kimse yok galiba
ya ben çok acıktım azönce 1parmak uzunlugunda salatalık yedim bişey yapmaz heralde dimia.sa.s
su içip duruyorum şimdide şişdim doldumm:CüvCüv::CüvCüv:
yarın görüşmek üzereee

merhaba yeni katıldıız sanırım..:1hug::1hug: aramıza hoşgeldiniz... a.s.a.s. ben biraz uzak kaldım hepsinide okuyamadım mesajların... ne olduğunuda bilmiyorum... hayırlı bir işmi yoksa kilomu verdin???

yok canım hayırlı iş olalı 4 sene oldukaydirigubbakcemile2
bu hafta 1.3 kg vermişim onu yazdıydımda gören olmamış
neysem

iyi geceler canım.. salatalığın % 90 nı su o yüzden birşey yapmaz... kabuklu yersen daha iyi olur
canım... :1hug::1hug:

yok canım hayırlı iş olalı 4 sene oldu
bu hafta 1.3 kg vermişim onu yazdıydımda gören olmamış
neysem

gözün aydın canım... ne güzel bir haber... arkadaşlarımızın hedeflerine bir aım yaklaşmalrı bizide mutlu ediyor... :1hug::1hug:

başınsagolsun bursefacım
kaç gündür giremiyorum bilmiyordum..

sağolasın canım.. teşekkür ederim... :1hug::1hug:

insallah canım

ananas nasılsın kız nası gıdıyo dıyet ıslerı ben bugün sırf pırıncle beslendım baska bısı yemedım arada ıyı oluyomus vücuttakı fazlalıkları sünger gıbı emıyomus pırınc

-ay ben bugün regl oldum amaaaan bir ağrım varki buscopanı içtim yatıyorum bugün mekik çekemiycem ama yürüdüm .bende pilav yedim bugün akşamda patlıcan közleme ve yoğurt idare ediyorum işte ama bu hafta benim ilk haftam size katılalı bakalım regl döneminde kilo farketçekmi.

bu arada herkez uyumuş heralde almıra bi gece kuşu biziz heee hep bu saatte sen ve ben varız

hep düşündüm resmimi koyup koymamayı avatarıma ama koydum valla baktım çoğunuzun resmi var kıskandım yani buda benim işte belki beni bi tanıyan çıkar. ben istanbulun çok ünlü bir hastanesinde uzun süre çalıştım belki oralardan tanıyan çıkar beni.kaydirigubbakcemile3 ama işin komik tarafı ben itiraf ediyim bir ara o hastanede diyet teknisyenliği yapıyodum ama 2 doğum beni sizin aranıza katmaya yetti yani .e şimdi çalışmıyorum evdeyim hareket azlığıda cabası tabii.bu arada hangi yiyecek kaç kalori hangi gıda neye faydalı bana danışabilirsiniz şekerler

almıra sen karbonhidrat almışsın bütün gün karbonhidrat vücudumuza enerji veren bir besin öğesidir ben şahsen gün boyunca pirinç ve meyve yersem çok kalori alıcağımı düşünüyorum pirinç ve ekmek aynı şey demek besinsel açıdan meyvedede meyve şekeri var o da kalori demek bence detoks günlerinde yani haftada 1 gün sadece sebze günü veya sıvı günü olarak uygulasan daha mantıklı az kalori almış olursun. sıvı günü çorba,ayran,süt,çay,meyve suyu vs... gibi sıvılarla beslenip haftada bir organlarını detoksluyosun.ve bağırsakların boşalıyo organlar öğütmek için çok yorulmuyo dinleniyo ve en önemlisi az kalori almış ve kilo kaybetmiş oluyosun.

SEVILCAN insallah canim islerin su gibi akar evraklarini halleder hemende sonuc alir yavruna kavusursun ay ben bile heyecan yaptim sanki hamilelik mujdeni aldim gibi canim arkadasim Allah guzel gonlune gore verir Rabbim bekleyen herkeze kuzularini yollar dileyen herkeze :Saruboceq:

gunaydın kızlar,bıkac gundur gıremıyorum fazla,isler yogun.dun yarım saatı bantta olmak uzere 2,5 saat yurudum,oglen durum doner yememe ragmen sabah 73,9 gosterdı tartıdelikafadulden cok mutlu oldum yaa,sonunda 73lerı gorebıldım.demekkı bu ısın sırrı spor spor spor.kendıme daha cok guvenıyorum artık,zayıflayacagımmm

hepınıze bol hareketlı bır gun dılıyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydinlar herkese ben cok bitkinim bugün nedenini bilmiyorum ama heryerim agiriyor...
Suan bi türk kahvesi iciyorum biraz tok tutsun diye bugün kahvaltiya davetliyim onuda ögle yemegi niyetine yerim artik...
Sizler nasilsiniz herkesin sagligi yerindedir insallah?

günaydın kızlar a.s. sagol nuraycım hep bilyorum ki siz arkadaslarımın duaları bıyerlere cekıyor benı sagol tatlım

tesekkur ederım almıracım sagolun kızlar zaten ilk müjdeli haberlerımıde sızelerele paylasıcam şimdi hayaller kurmusum kocamı kandırıcam hamıle oldugum zaman tahlıl yapmaya gıttıgımde olurda hamıle olursam kocama degılım dıcem ve aksam eve geldıgınde söylücem o mutlulugunu gözlerımle görmek için aslında yanımda olmak ister ama götürmücem ondan habersız bıyerde tahlıl yaptırıcam bakarmısınız hayallerıme kızlar olmucandan supem yok imkanlarım benı böyle beklettırıyor yoksa bılıyorum hemde suraya yazıyorum sizlere ikiz yegen getırıcem allahım yeterkı yolumuzu acık etsın amin

ohh valla negüzel dogru bılgıler alırız tesekkur ederım tatlım ilgin için sagol 79 gr adına ben bazen kacırıyorum yenı gelenlerı hosgeldınız kızlara.s. a.s. a.s. a.s. BUSEFERDACIM üzüldüm ama elden bısey gelmıyor tekrarda hatırlatmak istemezdim yanında oldugumuzu bil canım benim dedımya ben bazen bazı durumlardan haberım olmuyor ve yazamıyorum lütfen aklınıza bısey gelmesın ben burdaki arkadaslarıma cok deger verıyorum hem bılıyormusunuz benım sızden baska ne derdımı anlattıım nede arkadasım yok sadece ve sadece sızler varsınız onun için herseyımı sızınle paylasmaya calısıyorum sizler benim gercek dostumsunuz hepınızın yanagından kıtlıyorum ŞenizŞenizŞeniz

tatlım az önce yazdım sana ama cıkmamıs bende bıdaha yazayım senın adına cok sevındım canım masallah evet tatlım sporsuz hep kılolar gerı gelıyor spor spor spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…