canım bende istiyorum ama okumaya çalışıyorum cevap bile yazamıyorum okuduklarıma... öyle kendi kabuğumda yaşıyorum....
tamam canım cvp yazma ama buraları bırakma sakınn
tamammı
başınsagolsun bursefacımevet etkiyor işte... çok yakın olmada, yaıda olsa etkileniyor...
yook canım bırakmam.. ne k.k. yı nede sizleri... :1hug::enbuyukkk:
merhaba yeni katıldıız sanırım..:1hug::1hug: aramıza hoşgeldiniz... a.s.a.s. ben biraz uzak kaldım hepsinide okuyamadım mesajların... ne olduğunuda bilmiyorum... hayırlı bir işmi yoksa kilomu verdin???
ben çıkıyorum iyigeceler sana başka kimse yok galiba
ya ben çok acıktım azönce 1parmak uzunlugunda salatalık yedim bişey yapmaz heralde dimi
su içip duruyorum şimdide şişdim doldumm
yarın görüşmek üzereee
yok canım hayırlı iş olalı 4 sene oldu
bu hafta 1.3 kg vermişim onu yazdıydımda gören olmamış
neysem
başınsagolsun bursefacım
kaç gündür giremiyorum bilmiyordum..
gözün aydın canım... ne güzel bir haber... arkadaşlarımızın hedeflerine bir aım yaklaşmalrı bizide mutlu ediyor... :1hug::1hug:
:
slm kızlar bende sımdı netten arastırıyordum yesıl kart tüp bebegi karsılıyormus ayy aptal gibi simdiye kadar beklemısım bakalım cumaya gereklı olan evrakları verıp dolastırıcakmısım ayyy işallah olusnda 1 ay dolastırmaya razıyım zaten benım tup bebek raporu almamda kolay amelıyat oldugum için dılerım allahımdan işallah olur gecenlerdede ruyamda bebek görmüstüm olucakmı ne annemı olucam ayyy dusunemıyorum öle bişeyi ben bayılırım ve bebegıde dusururum neyse ben sıne cok sevklendım belkı benım gıbı durumu iyi olmayanlar varsa dıye aktardım kızlar tanıdıklarınız falan varsa söyleyın benım gıbı cahıllıkten beklemesınler hadın ben kacar öptüm
günaydın kızlar a.s. sagol nuraycım hep bilyorum ki siz arkadaslarımın duaları bıyerlere cekıyor benı sagol tatlımSEVILCAN insallah canim islerin su gibi akar evraklarini halleder hemende sonuc alir yavruna kavusursun ay ben bile heyecan yaptim sanki hamilelik mujdeni aldim gibi canim arkadasim Allah guzel gonlune gore verir Rabbim bekleyen herkeze kuzularini yollar dileyen herkeze :Saruboceq:
gunaydın kızlar,bıkac gundur gıremıyorum fazla,isler yogun.dun yarım saatı bantta olmak uzere 2,5 saat yurudum,oglen durum doner yememe ragmen sabah 73,9 gosterdı tartıdelikafadulden cok mutlu oldum yaa,sonunda 73lerı gorebıldım.demekkı bu ısın sırrı spor spor spor.kendıme daha cok guvenıyorum artık,zayıflayacagımmm
ohhh masallah neguzel valla bende bugun bıraz dans ederek spor yapıcam
hepınıze bol hareketlı bır gun dılıyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
tesekkur ederım almıracım sagolun kızlar zaten ilk müjdeli haberlerımıde sızelerele paylasıcam şimdi hayaller kurmusum kocamı kandırıcam hamıle oldugum zaman tahlıl yapmaya gıttıgımde olurda hamıle olursam kocama degılım dıcem ve aksam eve geldıgınde söylücem o mutlulugunu gözlerımle görmek için aslında yanımda olmak ister ama götürmücem ondan habersız bıyerde tahlıl yaptırıcam bakarmısınız hayallerıme kızlar olmucandan supem yok imkanlarım benı böyle beklettırıyor yoksa bılıyorum hemde suraya yazıyorum sizlere ikiz yegen getırıcem allahım yeterkı yolumuzu acık etsın amininsallah canım
hep düşündüm resmimi koyup koymamayı avatarıma ama koydum valla baktım çoğunuzun resmi var kıskandım yani buda benim işte belki beni bi tanıyan çıkar. ben istanbulun çok ünlü bir hastanesinde uzun süre çalıştım belki oralardan tanıyan çıkar beni.kaydirigubbakcemile3 ama işin komik tarafı ben itiraf ediyim bir ara o hastanede diyet teknisyenliği yapıyodum ama 2 doğum beni sizin aranıza katmaya yetti yani .e şimdi çalışmıyorum evdeyim hareket azlığıda cabası tabii.bu arada hangi yiyecek kaç kalori hangi gıda neye faydalı bana danışabilirsiniz şekerler
gunaydın kızlar,bıkac gundur gıremıyorum fazla,isler yogun.dun yarım saatı bantta olmak uzere 2,5 saat yurudum,oglen durum doner yememe ragmen sabah 73,9 gosterdı tartıdelikafadulden cok mutlu oldum yaa,sonunda 73lerı gorebıldım.demekkı bu ısın sırrı spor spor spor.kendıme daha cok guvenıyorum artık,zayıflayacagımmm
hepınıze bol hareketlı bır gun dılıyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?