merhabalar ben suku 72 kg olarak 13 nısandan berı dıete basladım sızınle paylasıp beraber devam etmek ıstıyorum... 1 Haftada beslenmemı bır duzene oturtarak 1 kılo vermısım :) ancak
almıra sen karbonhidrat almışsın bütün gün karbonhidrat vücudumuza enerji veren bir besin öğesidir ben şahsen gün boyunca pirinç ve meyve yersem çok kalori alıcağımı düşünüyorum pirinç ve ekmek aynı şey demek besinsel açıdan meyvedede meyve şekeri var o da kalori demek bence detoks günlerinde yani haftada 1 gün sadece sebze günü veya sıvı günü olarak uygulasan daha mantıklı az kalori almış olursun. sıvı günü çorba,ayran,süt,çay,meyve suyu vs... gibi sıvılarla beslenip haftada bir organlarını detoksluyosun.ve bağırsakların boşalıyo organlar öğütmek için çok yorulmuyo dinleniyo ve en önemlisi az kalori almış ve kilo kaybetmiş oluyosun.
Günaydinlar herkese ben cok bitkinim bugün nedenini bilmiyorum ama heryerim agiriyor...
Suan bi türk kahvesi iciyorum biraz tok tutsun diye bugün kahvaltiya davetliyim onuda ögle yemegi niyetine yerim artik...
Sizler nasilsiniz herkesin sagligi yerindedir insallah?
tesekkur ederım almıracım sagolun kızlar zaten ilk müjdeli haberlerımıde sızelerele paylasıcam şimdi hayaller kurmusum kocamı kandırıcam hamıle oldugum zaman tahlıl yapmaya gıttıgımde olurda hamıle olursam kocama degılım dıcem ve aksam eve geldıgınde söylücem o mutlulugunu gözlerımle görmek için aslında yanımda olmak ister ama götürmücem ondan habersız bıyerde tahlıl yaptırıcam bakarmısınız hayallerıme kızlar olmucandan supem yok imkanlarım benı böyle beklettırıyor yoksa bılıyorum hemde suraya yazıyorum sizlere ikiz yegen getırıcem allahım yeterkı yolumuzu acık etsın
merhabalar ben suku 72 kg olarak 13 nısandan berı dıete basladım sızınle paylasıp beraber devam etmek ıstıyorum... 1 Haftada beslenmemı bır duzene oturtarak 1 kılo vermısım :) ancak
madem böle bı süprız yapacaksın ben olsam fantazılerımı öne sürerdım hemen.aksam yemegındesınız evde basbasa süslenırdım bısı bellı etmezdım ammma.sonra tabagının yenındakı pecetının arasına bı kagıt sıkıstırırdım kasık catalı ona sarardım.catal almaya yönelınce bıde bakıyokı kagıdın üzerınde bı yazı ........beye önemlı not.test sonucunuz bellı oldu.sonra dörde bükülmüş kagıdı acıyo veeee ........bey gözünüz aydın hamılesınız.yakında baba olcaksınız.sevılcanım ben böleyım ıste ucuk kacık
slm kızlar bugün çok mutluyum75 kiloyum.ayda 5 kilo normal sanırım dimi.hazirana 65 olucam.kararlıyım...
ohh valla negüzel dogru bılgıler alırız tesekkur ederım tatlım ilgin için sagol 79 gr adına ben bazen kacırıyorum yenı gelenlerı hosgeldınız kızlar BUSEFERDACIM üzüldüm ama elden bısey gelmıyor tekrarda hatırlatmak istemezdim yanında oldugumuzu bil canım benim dedımya ben bazen bazı durumlardan haberım olmuyor ve yazamıyorum lütfen aklınıza bısey gelmesın ben burdaki arkadaslarıma cok deger verıyorum hem bılıyormusunuz benım sızden baska ne derdımı anlattıım nede arkadasım yok sadece ve sadece sızler varsınız onun için herseyımı sızınle paylasmaya calısıyorum sizler benim gercek dostumsunuz hepınızın yanagından kıtlıyorum
kizlar sadece yürüyüsle yetinmeyin
Selm kızlar bende geldimm aranızaaaa...70 küsür olduğumu biliyorumm ve yaza kadar en az 10 kg vermek istiyorum
hosgeldın tatlıma.s. bende 60 olmak istıyorum fazlasını istemıyorum
ee napıozz burda şimciklk bu topicteee yabancıyımda delikafaduldendelikafadulden
Selm kızlar bende geldimm aranızaaaa...70 küsür olduğumu biliyorumm ve yaza kadar en az 10 kg vermek istiyorum
bursefacım hayırdır noldu ben kacırmısım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?