70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar ben suku 72 kg olarak 13 nısandan berı dıete basladım sızınle paylasıp beraber devam etmek ıstıyorum... 1 Haftada beslenmemı bır duzene oturtarak 1 kılo vermısım :) ancak

merhabalar ben suku 72 kg olarak 13 nısandan berı dıete basladım sızınle paylasıp beraber devam etmek ıstıyorum... 1 Haftada beslenmemı bır duzene oturtarak 1 kılo vermısım :) ancak

hoşgeldin tatlım önemlı olan saglılklı kılo vermek bir kılo cok iyi bir sonuç :1hug: a.s. Şeniz

kızzzz bu gercekten senmısın cok güzel cıkmıssın.bu arada pılavı bı yerde okudum dıye uyguladım kılo kaybetmemısım zaten.ben sadece yararlı dıye düsündüm sıvı gününe gelınce bılmıyyorum dayanabılırmıyım

günaydın canım degıl herkesın saglıgı yerınde dııl sahsen benım cok kötü.bogazım felaket agrıyo.tam agrısada ıyı kasınıyo gıbı uyuz bı yanma serın havada dondurma yemıstım.sende kalk bı toparlan bı dus al güzelcene gıyın.bıde davetlıymıssın bak bıseyın kalıyomu

günaydin kizlar
bugun erkenciyim
aksam ne kadar ac yatarsam yatayim sabah uyandigimda kendimi tok hissederim,
bu yüzden sadece kahve icerim

bugun cok spor yapmayi düsünüyorum,
kac gündür tembellik yapiyordum ,

madem böle bı süprız yapacaksın ben olsam fantazılerımı öne sürerdım hemen.aksam yemegındesınız evde basbasa süslenırdım bısı bellı etmezdım ammma.sonra tabagının yenındakı pecetının arasına bı kagıt sıkıstırırdım kasık catalı ona sarardım.catal almaya yönelınce bıde bakıyokı kagıdın üzerınde bı yazı ........beye önemlı not.test sonucunuz bellı oldu.sonra dörde bükülmüş kagıdı acıyo veeee ........bey gözünüz aydın hamılesınız.yakında baba olcaksınız.sevılcanım ben böleyım ıste ucuk kacık

Salata yiyerek başlayın Öğle yemeğine salata yiyerek başlayanların yüzde 12 daha az kalori aldıkları belirlenmiş. Bu neden le öğleyin krem şantili yiyeceklerden uzak durun ve yemeğe salata yiyerek başlayın.

neden olmasın tatlım olabılır ozaman sızlerden fıkırler beklerım sagol tatlım kafamın bir kösesıne yazdım unutmamam fıkır güzel a.s.a.s.

sağolasın canım hayat işte... biri göçüp gidiyor, birileri dünyaya gözlerini açıyor... inşallah en kısa zamanda sende bebğine kavuşursun...Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin... :1hug::1hug::1hug:

kizlar sadece yürüyüsle yetinmeyin

bende nivea bady cd'sini uyguluyorum... güzel hareketler var... nerede nefes alman gerektiğinide söylüüyor... ben çok seviyorum o cd'yi herkeze öneririm...

bu arada Günaydın kızlar.. daldım gidiyorum... kaçamksız geçirirsiniz inşallah...

Selm kızlar bende geldimm aranızaaaa...70 küsür olduğumu biliyorumm ve yaza kadar en az 10 kg vermek istiyorum

ee napıozz burda şimciklk bu topicteee yabancıyımda delikafaduldendelikafadulden

normal dıyetımızı uyguluyoruz bıldıgımız farklı seylerı paylasıyoruz gunluk neler yapıyoruz spor ve yedıklerımız bazen de dertlesıyoruz yanı anlıcan hersekılde paylasımda bulunuyoruz

Selm kızlar bende geldimm aranızaaaa...70 küsür olduğumu biliyorumm ve yaza kadar en az 10 kg vermek istiyorum

hoşgeldin arkadaşım... hedefine ulaşman dileğiyle...

bursefacım hayırdır noldu ben kacırmısım kusura bakma

bir akrabamızı kaybettik.. burada da yazmamıştım fazlada girmedim zaten nete...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…