Selm kızlar bende geldimm aranızaaaa...70 küsür olduğumu biliyorumm ve yaza kadar en az 10 kg vermek istiyorum
sağolasın canım... :1hug: :1hug:bursefacım başınız sağolsun.
canım bende istiyorum ama okumaya çalışıyorum cevap bile yazamıyorum okuduklarıma... öyle kendi kabuğumda yaşıyorum....
hoşgeldin arkadaşım... hedefine ulaşman dileğiyle...
bir akrabamızı kaybettik.. burada da yazmamıştım fazlada girmedim zaten nete...
bence tamda orantılı tatlım senın adına mutlu oldum daraısı 65 olursun işallah
kızlar bu arada süper bir menü buldum, çook lezzetli oluyor. Bu eti formun mısır patlakları var ya, disk şeklinde, 1 tanesi yaklaşık 20 kalori ediyor. ALıyorum 2 tane light yoğrdun içine kırıyorum, kıtır kıtır, çook lzzetli oluyor, tavsiye ederim.
Birde, dün liptonun form çayından içmiştim, aman Allah ım, resmen içim temizlendi, onuda tavsiye ederim kızlar, buarada sabah tartı 74.5 u gösteriyordu, arım kilo daha gitti sanırsaaam
Canım başın sağolsun o acıyı iyi bilirim bende 3 ay önce canım babamı kaybettim hala caısı içimde ama bir yandan da hayat devam ediyor benden iligi bekleyen minik bir oğlum ve canım eşim var zaten onlar olmasa katlanamazdım babamın acısına....
Rabbim onu sizlerden çok sevmiş alıvermiş yanına böyle düşünüp teselli bulmalısın....
Ne diyeyim kelimeler kifayetsiz kalıyor ölümün karşısında.....:üzgünüm::üzgünüm:
bursefacım başınız sağolsun.
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,ve sizinle başladım motivasyonunuz çok güzel.75-76 kilo ile sabah:1dilim ekmekle kahvaltımı yaptım ,11de elma yedim (küçük),öglende kızıma yaptıgım çorbadan 3kepçe ve yagsız salata yiyecegim inş gider bu sinir kilolar
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,ve sizinle başladım motivasyonunuz çok güzel.75-76 kilo ile sabah:1dilim ekmekle kahvaltımı yaptım ,11de elma yedim (küçük),öglende kızıma yaptıgım çorbadan 3kepçe ve yagsız salata yiyecegim inş gider bu sinir kilolar
hoşgeldin arkadaşım... hedefine ulaşman dileğiyle...
bir akrabamızı kaybettik.. burada da yazmamıştım fazlada girmedim zaten nete...
hoşbuldum canımmm ŞenizŞenizHosgeldin a.s.
çok acıktıııımmmmmmmm
sağolasın canım... uzak sayılırdı akrabamız ama insan etkileniyor... o acıyı bilirim bende babamı 14 sene önce kaybettim.. onun acısı ayrı hala içimde geçmeyecekte... Allah'tan annem yanımda.. Alah ona uzun ömürler versin..Çok zor... Allah sana, eşine, oğluna uzun ömürler vesin canım... :teselli::teselli:
sağolun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?