70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok şaşkınım yaa dün akşam tartıldım 66 gibi gösterdi terazi.umarım bi hata yoktur.aynaya bakınca da farkı görebiliyorum gerçi.çok mutluyum süppeeeerrrr

kızlar bu arada süper bir menü buldum, çook lezzetli oluyor. Bu eti formun mısır patlakları var ya, disk şeklinde, 1 tanesi yaklaşık 20 kalori ediyor. ALıyorum 2 tane light yoğrdun içine kırıyorum, kıtır kıtır, çook lzzetli oluyor, tavsiye ederim.
Birde, dün liptonun form çayından içmiştim, aman Allah ım, resmen içim temizlendi, onuda tavsiye ederim kızlar, buarada sabah tartı 74.5 u gösteriyordu, arım kilo daha gitti sanırsaaam

sabah 1 poğaça ve çay
şimdi yeşil çay içiyorum
öğlemne de yeşil mercimek yiyeceğim kıymalı(bayılırım bu arada yeşil mercimeğe)

canım bende istiyorum ama okumaya çalışıyorum cevap bile yazamıyorum okuduklarıma... öyle kendi kabuğumda yaşıyorum....

Canım başın sağolsun o acıyı iyi bilirim bende 3 ay önce canım babamı kaybettim hala caısı içimde ama bir yandan da hayat devam ediyor benden iligi bekleyen minik bir oğlum ve canım eşim var zaten onlar olmasa katlanamazdım babamın acısına....
Rabbim onu sizlerden çok sevmiş alıvermiş yanına böyle düşünüp teselli bulmalısın....
Ne diyeyim kelimeler kifayetsiz kalıyor ölümün karşısında.....:üzgünüm::üzgünüm:

Merhaba kızlarrrr
sabah kahvaltıda
1haşlanmış yumurta peynir domates ve salatalık yedim
öglende 2kase çorba içtim

bakın çorbam da neler vardı
lahana havuş kabak mantar bunları haşladım ve tarhana koydum içine süper oldu denemenizi tavsiye ederimmm

canım bu hafta kupa senin galiba
ben daha tartılmadımm
ama gitmedi galiba
bugün misafirim gelecek ama kararlıyım yemiycem sadece salata yiyecem oda az

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,ve sizinle başladım motivasyonunuz çok güzel.75-76 kilo ile sabah:1dilim ekmekle kahvaltımı yaptım ,11de elma yedim (küçük),öglende kızıma yaptıgım çorbadan 3kepçe ve yagsız salata yiyecegim inş gider bu sinir kilolar

sağolasın canım... uzak sayılırdı akrabamız ama insan etkileniyor... o acıyı bilirim bende babamı 14 sene önce kaybettim.. onun acısı ayrı hala içimde geçmeyecekte... Allah'tan annem yanımda.. Alah ona uzun ömürler versin..Çok zor... Allah sana, eşine, oğluna uzun ömürler vesin canım... :teselli::teselli:

bursefacım başınız sağolsun.

sağolun canım...

canım yeterkiiste gidecek bu kilolarrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyythihoyyyt

Selam arkadaşlar. Bu aralar işlerim fazla yoğun olduğu için giremiyorum. Ve adet dönemindeyim biraz tatlı kaçırıyorum . Bu sabah yarım simit domates salatalık yumurta peynir yedim. Öğlen bir kase çorba patlican kabak ve pataes kızartması çok az. ve bi tane şeker pare yedim.

günaydın kızlar..
sabah ögrencim gelmeden ancak bi kahve içebildim
sonra bi dilim ekmek ve peynir yedim gittikten sonra ardından da bi tas yogurt yedim bi saat sonra

hoşgeldin canım.bende yaklaşık iki haftadır gruptayım acaip motive ediyo insanı.ben bu sayede 5 kilo verdim bile.paylaşım çok güzel...
bende bugün neler yediğimi yazayım size;
sabah:08:15
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı çiçek balı
yarım bardak ılık su ile karıştırıp fondip
üzerine ılıkla sıcak arası su
09:15
5 adet form biküvi
1 parça beyez peynir
şekersiz çay
aralarda yarım litre su
öğle 11:50
küçük bi kase yağı süzülmüş bezelye yemeği
1 küçük kase bol yaşillikli limonlu salata
3 adet form bisküvi
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum akşam altıya kadar da bol bol su tüketicem
akşam 19:30 da 1 küçük kase yoğurdumu yiyecem akşam yemeğim sadece bu olacak arada tabi su ve form çayımı içicem..sonra tumba yatak...

hoşgeldin arkadaşım... hedefine ulaşman dileğiyle...

bir akrabamızı kaybettik.. burada da yazmamıştım fazlada girmedim zaten nete...

Hoşbuldummm canımmm,topicte tüm arkadaşlarımm ulaşırlar inşAllah..Ayrıca başın sağolsun
hoşbuldum canımmm ŞenizŞeniz
çok acıktıııımmmmmmmm

bende acıktımm yanımda kuruüzüm ve fındık var onları yiyorumm,ne yesem diye düşünüyorum bi yandan çalıştığım yerde yemek seçenekleri çok kısıtlı,evdende getiremiyorum :çok üzgünüm:

bursefacım başınız sağolsun canım..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…