70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlaaaaaaaaaaaarrrr sabah tartildimmmmmmmm 69.9 çiktiii sırnaşık şey
cumaya kadar 69.0 olmasi lazimmm hihoyyyt

ah o şeker pare:1no2: pek iyi olmamış ama ne yalan sölüyeyim özledim valla tatlı yemeyi şöle ballı ballı ahh ahhh.en son özgecim yapmıştı şekerpare o zaman yedim tadı hala damağımda valaa..

arkadaslar konuları takıp edebılmek zor oldugu ıcın buradan paylasmaya calısalım.. calısan arkadaslar ozellıkle ogle yemeklerınde neler yapıyorsunuz dıet menunuz ıcın .. ve bende sıze nivea bady cd paylasımıı ıcın partları vermek ıstıyorum buradan paylasmak yasak degıl demii ???

bu ogle yemegınde kocaman bır tabak salata yedım lımon soslu.. bırde kucuk bır parca ekmek.. aksama yıyemem artık ara ogunlerde ıse ne ıle gecıstırebılırım tavsıyesı olan varmı ??

ben 2 gündür doğru dürüst giremiyorum topiğe,hem çok yoğunum,hemde motivasyonum çok düşük önüme ne gelirse yiyorum diyebilirim,diyetten uzaklaştım,ama toparlarım,keşke tek sorunumuz diyet olsa diyorum bazen

bu arada bursefam canım başın saolsun,rabbim geride kalanlara uzun ömür versin,sende dikkat et canım kendine,:teselli:

şimdilik bu kadar biraz toparlanayım,dönücem yine öpüyorum herkesi

yeni gelenlerde olmuş,hepiniz hoşgeldiniza.s.a.s.

elma yiyebilirsin.yeşilçay yada bitki çayları içebilirsin.bide ıhlamur iştah kapatıyo hatırlatayım canım.ve bol su...

sorunlar bitmez canım.dünya işleri hiç bitmez.kendimiz için pozitif bakmalıyız hayata..hiç bişi için üzülmeye değmez canım...

benim tabiii ama bu benim 55 kilodaki halim şimdi 73 üm yeni halim daha farklı şimdi sarışında değilim eski halime dönmek istiyoruuuum.yaza kadar inşallah veririm.ne güzel yürüyüşlere başlamıştım bugünde yağmur yağdı kaldım evde.ama bugün benim sıvı günüm kilo kaybederim diye düşünüyorum.sadece sıvılarla besleniyorum.yarın normal diyete devam.kaydirigubbakcemile5

allahım şeytan diyoki kes şu yağları göbeğinden valla sinir oluyorum bazen .
ay kızlar bakmayın siz bana bazen delileşiyorum işte.
estetik programlarını seyrediyorumda bazen valla karın germe ameliyatlarında kesiyolar biçiyolar
içinden yağları ayırıyolar kasları dikiyolar sonrada deriyi falan
ama hatunlar ameliyattan sonra kız gibi dümdüz karınla geziyolar.
e tabi o acılarada katlanmak var yaniii.
insan ne tuhaf şey dimi nefsine hakim olamıyo nefis yemeklerin karşısında
ama sonuç lümbür lümbür yağlar

kızlar ben çıkıyorum evdede misafirler var.. ben yine yokum bu akşam... yarın tatil ama yine misafirlerle koştrurum.. bir ara kaçamak yaparsam gelirim topiğe... herkeze kaçamaksız güzel bir 23 nisan diliyorum.... :1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…