bursefacım başınız sağolsun canım..
Hoşbuldummm canımmm,topicte tüm arkadaşlarımm ulaşırlar inşAllah..Ayrıca başın sağolsun
Fatmacım sÜper gİdİyorsun tebrİklerrrr
kizlaaaaaaaaaaaarrrr sabah tartildimmmmmmmm 69.9 çiktiii sırnaşık şey
cumaya kadar 69.0 olmasi lazimmm hihoyyyt
♥gözyaşı♥;6460915 .!.:Selam arkadaşlar. Bu aralar işlerim fazla yoğun olduğu için giremiyorum. Ve adet dönemindeyim biraz tatlı kaçırıyorum. Bu sabah yarım simit domates salatalık yumurta peynir yedim. Öğlen bir kase çorba patlican kabak ve pataes kızartması çok az. ve bi tane şeker pare yedim.
tabıkı buyur gel canım aramıza hosgeldın
çok acıktıııımmmmmmmm
inşallah bende o günleri görürüm...
olursun canim insaallahhhhh:sm_cool:
arkadaslar konuları takıp edebılmek zor oldugu ıcın buradan paylasmaya calısalım.. calısan arkadaslar ozellıkle ogle yemeklerınde neler yapıyorsunuz dıet menunuz ıcın .. ve bende sıze nivea bady cd paylasımıı ıcın partları vermek ıstıyorum buradan paylasmak yasak degıl demii ???
bu ogle yemegınde kocaman bır tabak salata yedım lımon soslu.. bırde kucuk bır parca ekmek.. aksama yıyemem artık ara ogunlerde ıse ne ıle gecıstırebılırım tavsıyesı olan varmı ??
ben 2 gündür doğru dürüst giremiyorum topiğe,hem çok yoğunum,hemde motivasyonum çok düşük önüme ne gelirse yiyorum diyebilirim,diyetten uzaklaştım,ama toparlarım,keşke tek sorunumuz diyet olsa diyorum bazen
bu arada bursefam canım başın saolsun,rabbim geride kalanlara uzun ömür versin,sende dikkat et canım kendine,:teselli:
şimdilik bu kadar biraz toparlanayım,dönücem yine öpüyorum herkesi
yeni gelenlerde olmuş,hepiniz hoşgeldiniza.s.a.s.
kızzzz bu gercekten senmısın cok güzel cıkmıssın.bu arada pılavı bı yerde okudum dıye uyguladım kılo kaybetmemısım zaten.ben sadece yararlı dıye düsündüm sıvı gününe gelınce bılmıyyorum dayanabılırmıyım
bu arada bursefacım başın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?