70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim

Kahvalti´m öglene dogru oldu cünki misafirlikteydim
Iki dilim ekmek peynir salatalik domates yarim yumurta biraz dolmalik biber ve bir parca ekmegin üstünde sürme helva

Aksam bi parca balik ve yesil salata

Demin yarim armut yedim

Baskada bisey yemem zaten

Yememmi yazmistim malesef cocuklara yaptigim sütlü irmikten bi kase dolusu yedim
Yenik düstüm nefsime dayanamadim

artıkın nefsımı bıraz daha ıdare edebılıyorum arkdaslar ısın sırrı bırazda doyana kadar yemekte doyduktan sonra bır kasık bıle yememek gerekıyo ac kaldıkca daha sonra yıne yeme ıstegı doguyo ekmegı kestım yersemde kepek ekmek oda bı kac dılım bu aksam kofte yedım bı tene bıraz patates pure 3 tane dolma bırtane bıber dolma daha bısı yemedım yaa yerken ole degılde sımdı yazarken cok geldı :)) tamam aksam yemek yemek yoktu zaten ama arada tutamıyorum kendımı

Canim zaten ilk etapta doyuyorsunki sorun yemekten sonraki tatli istegi
okurkende cok geldi gözüme aksam yemegin sonra gözümde canlandirdimda okadarda cok degilmis afiyet bal seker olsun arkadasim...

Bu arada bende bir saat depindim pilates mi neyse ondan yaptim dusumu aldim ve simdi yataga gidiyorum uyurken belki yaglarim erir
Hadi fistiklar öpüyorum
Cumaya az kaldi ve ben gram veremedim :çok üzgünüm:

kızlar bugün bende biraz kaçırdım galiba hemde spor yapamadım
sabah 1yumurta salatalık domates peynir
öglen 2kase lahanalı tarhana çorbası
akşam,
1tane krep ve az ekmek arası köfte akşamm kaçırdııımm ya yememem lazımmdııı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama bugün misafirim oldugu halde yemedimm azda olsun tuttum kendimi ya tutmasaydım bogacalar kekler yer dururdummm
aa unuttum 1kasede patates salatası yedimm
neyse yarın telafi ederim inşallahhh:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sabah önce tartildim baktimm 69.9 gösteriyordu tartim.. çok sewindim bu hafta sonuna kadar 69.0 görecem ins.

saat 10:00'da haslanmis patates, haslanmis yumurta, melemen, ku$burnu cayi ile kahwaltimi yaptim.. (sonra 1 dkkda 100 kere ip atladim)

Öglen süt ile misiri karistirdim yedim..

Aksamda kizarmis patatesin üstüne sarimsakli yogurt döktüm yedimm bu kaddeeerr.. yemekten sonra yesil çay içtim ( 1 dkkada 100 kere ip atladim yine)

bu arada ben yesilcayimi degistirdim dogadan bal kokusu olan yesil çayi içiyorummm.. güzel kokuyor ama tadi yine ayni kötüüüü :))

haa bidee 2 tane dondurma yedimmm ohhh ne iyi yaptimmmm :)))))
canim cekince yiyorummm malesef dondurmaya hayir diyemiyorum

Son düzenleme:
benden bugün hiç kaçamak yok çok şükür.sıvı diyetimi yaptım çok içim kazındı az önce bir salatalık yedim küçük ama. üstünede bol su içtim şimdi biraz mekik ve tatiiiş.regl dönemim malum ağrılarım var biraz yatıp uyumaya çalışıcam.tabi zırt pırt kalkıyorum geze benim can'ım var oğlum 11 aylık.hala çok kalkıyo geceleri.ne uyusam kardır işte.iyi geceler.

gunaydın kızlar.herkes tatıl sabahı uyuyor galıba.benım oyle bır sansım yok,oglum sayesınde 7:30 da ayaktayım,hala kahvaltı yapamadım,misafir beklıyoruz kahvaltıya.menude patateslı borek mantarlı yumurta var,az az yıyecegım artık,ogleden sonra da yuruyuse cıkarız buyuk ıhtımalle.neselı,enerjık,guzel bır gun olur ınsallah.
HEPINIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUMhihoyyythihoyyythihoyyyt

Herkese hayirli sabahlar...
Kimsecikler yok dogru dürüst bende demin sekersiz türk kahvemi yaptim yanina iki dilim gevrek ekmegin üstüne incecik krem peynir ve cilek receli sürdüm onu yedim afiyetle ve bi tanede mango soydum ama onu yiyebilirmiyim bilmiyom sanki midem dolmus gibi

Bu arada herkes iyimi??
Ben bugün hayret ettim kizlar gece kacirdim dedim ama sabah bi baktim kilom 72 daha dün 73 idi acaba kilom benim sabrimimi ölcüyor sevinsemmi sevinmesemmi???

hihoyyythihoyyytGünayydınn herkesin bayramı kutluu olsunnnnhihoyyythihoyyyt
kızlar bugünki kahvaltımda
1tane haşlanmış yumurta
1kase lahanalı çorba
çok azpatates salatası

öglen 1buçuk kase lahanalı tarhana çorbası yedimm

dün kaçamak yaptım ama çok şükürki tartıya yansımadıkaydirigubbakcemile3

meraba çıtırlarım benim. ben de bugün kendimi temizliğe vericem yine. evdeki delilerle uğraşmaktansa kendimi oyalarım. okullar tatilya çocuklar evde. o bakımdan diyorum. görüşürüz. akşam yazarım uzun uzun.

merhabalar kizlar
cocuklari olan anneler hepsinin 23 nisan cocuk bayramini kutluyorum burdan

biz gurbetdeyiz burda bayram mayram yok malesef :-(((
hafta sonu salon tutulur ve kutlanir türkler kendi aralarinda

neyse 1 haftadir cok SIKI bir sekilde dikkat ediyorum,
umarim yarin tartida hayal kirikligina ugramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…