70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar;

bende yazın verip kışın alanlardanım geçen yaz incecik plajlarda boy gösterirken malesef kışın sınav stresi vs yine kilo aldım....
burada tekrar kilo vermeye çalışıcam....

selam kizlar kac gundur gezmelerden bana gelen misafirlerden anca firsat buldum bugunde esim evde az sonra cikicaz disari kizin uyanmasini bekliyoruz .....................cunku bugun Asyamin dogum gunu pamugum 1yasina girdi teyzeleri Allahim dileyen, isteyen herkeze versin bu duyguyu yasatsin kollarini doldursun.......................................... 1yildir belki fiziken ruhen degistim bazen kendimden nefret ettim karnima goguslerime baktikca eski halimi ozledim ama suclu sadece ve sadece benim cocugumu beslemektense kendi canimin istedigi seker tatli ne bulduysam yedim dogum bana birsey yapmadi ben kendi kendime yaptim o yuzden hamile kaldiginizda aman dikkat kantarin ucu kacmasin hamilesin cift kisilik ye cumlesi tam bir yalan uydurma bizzati denedim gordum ........................ama bunlar yavas yavas duzeliyor simdi benimle gozunu acam her yuzune baktigimda gulumseyen bana sikica sarilip yuzumu yalayan bir yavrum var onun nesesi evi her sabah cinlatiyor kahkalari sokaktan duyuluyor bugun benim hayatim en mutlu 1.yilinin bitisi sizinle paylasmak istedim yarin umarim herkez kilo vermis ve kupali nazar boncuklu hayirli bir cuma olur hepinizi tek tek tek opuyorum iyiki varsiniz...........................bugun bayram benim icin en guzel bayramlardan biri 23 nisan yavrumun dogdugu gunun boyle bir anlami olmasi beni daha cok mutlu ediyor bayraminiz kutlu olsun Allah Atamizin bu ulke icin canini vermis tum askerimizin kabri nurla dolsun bize armagan ettiklerinin degeri olculmez

Son düzenleme:
ögle yemegımı yıyorum sogan corbası azıcık ekmek tatlı nıyetıne 1 elma 1 armut 6 cılek

doğumgünü kutlu olsun.ne güzel bi gün de doğmuş. hem çocuk bayramı hem doğumgünü.

canımcım doğum günü kutlu olsun asyacığımınhihoyyyt valla türkiyede olsaydınız kutlamaya gelirdik sende bize çiğ sebze ikram ederdin neyse kocaman öp bizim için pamuğu kaydirigubbakcemile3

slm herkese birkaç gündür pek kimse yok harelde burda.grupça motivasyon azalması yaşıyoruz sanırım. açıkçası bende iki gündür öyle bugün kendime geldim yarına bakalım nolacak sonuçlar

canım asyanın dogum günü kutlu olsun dünde benim dogum günümdü inşallah yarında kilo vermiş oluruz hepimiz ben kupa degilde nazar boncugunada razıym öptüm arkadaşlar

bende katılmak istiyom 72 kiloyum uyarmı kızlarrrrrr

aramıza hoşgeldin caım...:1hug::1hug:

ne güzel canım... Allah nice senelere erdirsin inşaallah ailesiyle birlikte uzun ömürler versin... çok güzel anlamlı bir günde doğmak herkeze nasip olmaz... :1hug::1hug:

slm herkese birkaç gündür pek kimse yok harelde burda.grupça motivasyon azalması yaşıyoruz sanırım. açıkçası bende iki gündür öyle bugün kendime geldim yarına bakalım nolacak sonuçlar

bende giremedim ama topik yalnızz kalmış... hiç hareketlilik yok... motive kalmadı kimsede.... :1hug::1hug::1hug:

iyi akşamalr kızlar... topiğe giremedim diye aklım burada kaldı bugün misafirler vardı ama fazla giren olmamış topiğe.... yarın büyük gün ama benden bu hafta hiç umut yok.... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

aşk-ı mennu gecesi diye çok sessiz sanırım... benden yarın umut yok... yeni resimler yükledim... son şişko resimlerim olacaklar..... fisfisfis

iyi akşalar ayparçam... sen merak etme vermişsidir en az 1 kg... beden ümit yok bu hafta malesef.....

Canimcim sende verirsin ümidi kesmemek lazim sabah 72 cikmistim ama bakalim ne olcak...
Ben haftalik 1 kiloya raziyim yeterki kalici olsun bukadar terledigime degsin :)

iki gündür mahvoldum spor yapcam diye...

Cok terledim dusa giriyom gelirim birazdan..

bende uzun zamandır girip kilo bildirimi yapamadım çünkü aynı kilodayım bir türlü veremiyorum bende salı günü elma kroma başladım çok güvendim bakalım ne kadar verebilicem tamamen bitkisel olmasından dolayı aldım ve benim gibi alıp kullanan arkadaş varmı başka

kimse kalmamis topikte tem geldim herkez gitmis neyse arkadaslarim yarin insallah hepiniz kilo vermis olursunuz simdi cogunuz ruyada guzel ruyalar gorun insallah iyi geceler

slm cnm bu topğı hep takıp edıyorum
mesajını görünce yazmak istedim cnm boşun para verdın bende nerdeyse 46 gün oldu kullanıyorum kilo vermedim ve yedıklerımde çok dikket ettım spor yaptım
başka biryerdede üyeyim ordaki akdaşlarda hiç kilo vermediklerin yazmiş bu demek olyo kı hepsi para tuzaği cnm ama inşalah sen verirsin[ sevgilera.s.a.s./B]

herkese günaydın.benim kilom 77.8 1200 fazla.bu kadar kilo alacak kaçamakta yapmadım ama fazla çıktı sıkıldım verirken gram gram veriyorum alırken kilo kilo geliyo.sedacım sen nasılsın birkaç gündür yoktun harelde

bende katılmak istiyom 72 kiloyum uyarmı kızlarrrrrr

slm kızlar;

bende yazın verip kışın alanlardanım geçen yaz incecik plajlarda boy gösterirken malesef kışın sınav stresi vs yine kilo aldım....
burada tekrar kilo vermeye çalışıcam....

aramıza hoşgeldiniz kızlar,hepbirlikte incecik oluruz inşallah hihoyyyt

iyiki doğdun assyaaaaa iyiki doğdun iyiki doğdun :sm_cool: benimde yeğenim aynı gün doğdu ama çoook uzakta,çok özlüyorum yanındada olamadım 10 yaşına girdi,pamuk kızında sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.

iyiyim regl oldum sancım var birde benim koçiş memur evde oldumu pek bilgsayara vakit kalmıyor tatlım....
birazdan pazara gidecem ama gözümde büyüyor hiiiiç evden çıkasım yoook....
ben kilo verdim galiba regl olmama rağmen sabah 69.8 gösterdi bide regl şişliği var
ümitlenmek istemiyorum bakalım regl bitince belli olur....
ayyy nasıl canım tatlı istiyooooooo.....cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…