70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın kıslar
hayırdır benimi beklediniz bildirim için
kilommmmmmm aynı 71,8 ama kilo almadığım için önce ben kendimi tebrik ederim
sedacım lattecim nassınız kıslar görüşemiyoruz

sabah kahvaltıda o işyerimin yanındaki meşhur kahveciden
en büyük çik. soslu mocha ve kepekli puf yedim artık bişey yememe gerek kalmadı sanırım

Seda cım keşke pazara bende gelebilsem,bayılıyorum pazar dolaşmaya,ama tüm pazaarla hafta içi

günaydın kızlarrr,

whitehall tatlım benim nasılsın? moralin nasıl,yolundamı herşey...

kızlar yine kilo verdim,yaşasınn 71,2 kilom... spora başayınca kilo vermem hızlandı,inanın sadece diyetle olmuyor,havalar güzelleşti terleyene kadar yürüyün inanın faydasını göreceksiniz.

seda cım canın tatlı istiyormuş,bitter çikolata ye güzelim,hem tatlı ihtiyacını giderir hemde yağ oranı düşük.

günaydın kızlar külom aynı 72.5 Allah'tan almamışım adet dönemindeyim bu hafta çenemi hiç tutamadım.

günaydın arkadaşlar bende bu hafta regldim ama neyseki kilo vermişm 76.9'agelmişim inşallah böyle devam ederde daha çok kg verebilirim kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum

Günaydin herkese,
Bu hafta benim icin cok kacamaklarla dolu bir hafta oldu ama bi okadarda spor haraket yaptimki en azindan yediklerimi azicik yakim diye..

suan kilom 72,30 yani bir haftada 700gr vermisim olsun bunada raziyim ben 6 li rakami bi görüm göbek atcam...

Kac sene oldu ben 6 li rakam görmüyorum :)

Bu arada dün cocuk gitmeye gittim inceldigimi ve basenlerin eridigini söylediler öyle hosuma gittiki...
Ayrica kizlar sizdede varmi ben tam diyetisyen gibi oldum..

Arkadaslara komsulara basladim sunu yeme sunda sukadar seker var sunu yersen böyle olur ay ne yapcam bilmiyommm en iyisi ceneyi tutmak dimi:))

Ben simdi yürüyüse cikicam ama önce kahvemi iceyim 3 gevrek ekmek yedim üstüne recel birazdanda muz yiycem ve cikcam öpüldünüz..

Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum veremiyenler bidahaki haftaya kesin vercekler ayni kalanlara kücük tebrik

günaydın kızlar..Çinden misafirlerim var..ne spor yapabildim..ne diyet...
Onlara turk yemekleri tanıtalim derken...şiştim.. biri bana dur desin...
Yarın gidiyorlar..oylece bende sporuma ve diyetime devam edebilirim...çok pişmanım çok...

saol lattecim ben dipçik gibiyim arada bi beni yoklayan bi ruh halim var ama kendisini koliye koyup kuzey kutbuna yolladım ne zaman döner bilmiyorum yada dönebilir mi:jeyyar:
bu arada seyyar moral deposu geldi hanım yok mu isteyen

kızlar günaydınn. ben de 1 kilo vermişim. halbuki hafta içi daha eksik gösteriyodu tartı. belki de eşimin dediği gibi her gün koca gövdeyi tartmaktan bozuldu zavallı.

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese 2 gündür yoktum çarşamba günü doktor için izin aldım dolandım bütün gün dünde evde temizlikle uğraştım bugün gene işimin başındayım bugün cumaaaa ben kilo bildirimini hepten unutmuşum ama yine aynıyım o kadar yemğe ve spor yapmamaya rağmen buda kardır test için dahiliyeye gittim kilo veremiosan endokrin uzamanına gidicen dedi oysa guatr yada triod bezleri ile ilgili bişeyler çıkıo die biliodum kan testinde bi kaç tane test yapıcaklar sonuçlarım pzt çıkıcak bakalım duruma göre bende endokrine gidicem heralde
herkese hayırlı cumalar şimdiden kilo verenleri kutluyorum darısı başıma bende artık vermek istiyorum sıkıldım yaaa oynamıo yerinden

kızlar günaydınn. ben de 1 kilo vermişim. halbuki hafta içi daha eksik gösteriyodu tartı. belki de eşimin dediği gibi her gün koca gövdeyi tartmaktan bozuldu zavallı.

canım eşin sana koca gövdeni tartmaktan tartı bozuldu mu diyor? eğer böyle bişi varsa çok kızıcam ama ya erkek milletine. bizim bünyemiz onlar gibi değil işte. napalım yani bizim suçumuz mu. kendi koca göbeklerine hiç bakmazlar ama bizim 2 gr fazla yağımız hemen gözlerine batar. kusura bakma canım ya :) bugün biraz feminist günümdeyim sanırım

Günaydın kızlar.... ben bu hafta misafirlerle uğraşırken yürüyüş ve sporumu yapamadım... yemekte misafir olunca kaçamak yapmamak için akşam yemeklerini çorba ve sebze ile geçiştirdim... kilo almadım.. hala aynı kilomdayım... digital olmadığı için kesin birşey söyliyemiyorum ama 74,5 -- 75 arası gibi geldi ama ben 75 olarak kabul ediyorum... haftaya en az 2 kilo vereceğim....

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum... yerinde sayan arkadaşlarde üzülmesin ne yapalım almadığımıza dua edelim.... kilo alan arkadaşlarda üzülmesinler son alınan kilolar daha çabuk verilebiliyor... kiloya dönüşsede senelerdir oluşan yağları yakmaktan daha kolay olacaktır...

olum orucuna yatsam ıyıdır bu yasta bu yaglar psıkolojimi bozuyo yaa sen hc olmazsa sporda yapıyormussun verememıs olmana uzulme hıc olmazsa bı hafta duzenlı beslenmıs oldun :)) hıc olmazsa kılo almadın :)) ayrıca ır hafta ıcınde bellı olmazkı kılo alıp vermedıgın :) bı kac gune cıkar ne oldugu sabır benımde gobegımde pek hareketlılık yokta offf offf

günaydın herkese,çok kötü hastayım yine,hertarafım ağrıyo,belki izin alıp gidicem

gitmeden kilomu bildireyim,gerçi bi değişiklik yok,hatta 500 gr fazla bile çıktım,belki regl in etkisidir bilmiyorum

kilo verenleri tebrik ediyorum
:hooray:

Günaydinnnn kizlarrrrrr
cok mutluyummmm
sabah kalkar kalkmaz tartildimmm
71.5 kilodayimmm :lepi:

3 kg vermeyi hedeflemistim ama olmadi haftaya insallah
kilo veren tüm arkadaslari tebrik ediyorum,

teşekkür ederim arsız gönlüm,senide tebrik ederim canım,çok iyi gidiyosun

bide ben dönebilsem hırslı günlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…