70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmıs olsun kıraz cıgım.ıyılesınce artık sılkelen ve kendıne gel,spora da basla lutfen.senın de kılo verdıgını gormek ıstıyoruzkaydirigubbakcemile5

Kilo cizelgemide düzelttim
kacamak bi kere yaptim oda cok az
spor deseniz nerdeyse hic yapamadim,
ama hergün yürüdüm disari muhakkak ciktim ,
kaldi 8 kilom verecek oldugum,
1 ay icinde vermeyi düsünüyorum,
benim istahim kesildi
gözümün önünde en sevdigim yiyecekler olsada canim istemiyor

günaydın kızlarrrr ben hafta içi olamıyorum kusura bakmayınn anca kilo bildirimine gelyorummm
çok yoğunum artık gün yetmiyor bana 1.5 kilo vermişimmm :) 6 rakamlara geçmişimm mutlumuyummm değilimmm sebebiii bilmiyorum günlerdir farklı bi ruh halinde avare gibi geziyorumm ne zaman çıkıcam onuda bilmiyorum diyete devam zaten iştahım yok zorumdan yiyorumm kilo verenleri tbrk ediyorummm veremeyenlerde devam bırakmasınlar bi kırılma noktası ver bu işin bi yerde kopacak ve daha hızlı verilecekkk ben bundan sonra daha rahat veririm gibi geliyooo hepimizin allah yardımcısı olsunnn :1no2:

gecmıs olsun kıraz cıgım.ıyılesınce artık sılkelen ve kendıne gel,spora da basla lutfen.senın de kılo verdıgını gormek ıstıyoruzkaydirigubbakcemile5

teşekkür edrim canım,çok haklısın kendime gelmem lazım,iyice bıraktım kendimi,kilo verdiğimi görmeyi bende çok istiyorum,biliyorumki spora başlamam lazım,başka türlü veremiyorum ben,inş haftaya

geçmiş olsun kirazcım... ne oluyor bize bende veremiyorum 2 haftadır durdu... bu hafta sporda yapamadım ama kaçamakta yapmadım... eskiden yiyordum yine aynı kiloda duruyordum.. şimdi yağlı, tatlı tuzlu yemesemde veremiyorum... yarın çoook sıkı başlıyoruz canım... sende üzülme birlikte vereceğizz.... birde senin diğer resmini ben daha çok beyeniyorum onuda bildirmek istedim... :teselli::teselli::teselli::1hug::1hug:a.s.a.s.

kilo veren arkadaşları terr tebrik ediyorum...:1hug::1hug::1hug::enbuyukkk::enbuyukkk:

canım benim seni mi kırayım işte diğer resmimi koydum,saol bitanem,bi türlü iyileşemiyorum,hep bu havalardana.sa.s

bencede canım yarın sıkı bi şekilde başlayalım,atalım şu üstümüzdeki fazlalıkları,ben sabah akşam spor yapıcam,o şekilde çok güzel verebiliyorum,hihoyyythihoyyyt

gecmıs olsun kıraz arkadaslar bende kılo cızelgesı yapmak ıstıyorum nasıl yapabılırım ?

kirazcım geçmiş olsun canım:teselli:
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim:hooray:
aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniza.s.

gecmıs olsun kıraz arkadaslar bende kılo cızelgesı yapmak ıstıyorum nasıl yapabılırım ?
saol canım,kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bi topik var,diyet grupları bölümünde ordan yardım alabilirsin canım

kirazcım geçmiş olsun canım:teselli:
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim:hooray:
aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniza.s.

teşekkür ederim canım:1hug:

herkese günaydın kıslar
hayırdır benimi beklediniz bildirim için
kilommmmmmm aynı 71,8 ama kilo almadığım için önce ben kendimi tebrik ederim
sedacım lattecim nassınız kıslar görüşemiyoruz

şükür iyiyim arkadaşım evet bu aralar sadece okumakla ilgilenebiliyorum yazmaya fırsatım olmuyor oğluş büyüdü tam afacan zamanı gözüm hep onun üzerinde geçen gün minik taburesinin tepesine çıkıp yatağımıza çıkmış yakalamasam hoooop oradan pencereye pencere de yatağa bitişik havalansın diye açmıştım kafamı bir çevirdim bizim ki yatağın tapesinde ayyy aklım gitti valla... Yaramazla uğraşıyoz işte....

gunaydin kizlar ac acina tartildim ama husran tum hafta kus kadar yedim herseyden adam gibi doyurmadan kalktim karnimi dun kizimin dogum gunuydu kirinti kadar pasta yemedim 700gr vermisim 67.700 den 67.0 olmusum acaba birkac cikolata kacamagindan mi boyle oldu offf ya cok yavasladi kilo vermem gr gr dustu ilk aylar cok hizliydi

Seda cım keşke pazara bende gelebilsem,bayılıyorum pazar dolaşmaya,ama tüm pazaarla hafta içi

arada sırada iyi oluyor ama her hafta her haftada sıkılıyor insan eskiden çalışırken bende bayılırdım en büyük zevkimdi şimdi ise eziyet gibi geliyor hele bide hasta olunca....
neyse gittim geldim mercanköşk aldım kedi tırnağı aldım saksılara diktim balkonum çiçek doldu her hafta alıyorum mevsimliklerden bahar ayları en çoook hoşuma giden şey saksı ve çiçeklerle ugraşmak....

sağol canım.. ben daha çok yakıştırıyorum bu resmini sana... evet atıyoruz artık bittii... yapışmasın kıyafetler üzerimize... şöyle dar badileri giyelim... beyendiğimiz kotları giyelim... annem elbise almış bana 3 kilo vermeden giymeyeceğim... çok beyendim ama göbeğim ve kalçalar geniş geliyor şimdilik... el ele verelim canım... bugün bursa yine kapalı ama yürüyüş yapacağım en az 1 saat... yatmadanda sporumu yapacağım... kurtulacağız üzerimizdeki yükten yağlardan inşallah... :1hug::1hug:

kız bu kadının heryerı gıtmıs memıslerı duruyo:roflol: ahı gıtmıs ama vahı kalmıs.kızlar bu arada 300 gr gerı almısım.üffffff yaaaaa üffffff

kıs arsız hep senin başının altından çıkıyo böle şeyler ha şimdi böle olurum diye kendimi yemeğe vericem

sedacım dikkat et çocuklar hareketlendimi saniye yalnız bırakmaya gelmiyo
nuraycık biz yokuz diye yemedin dimi pastaları iyi yapmışsın
ben gram veremedim almadım die seviniyom size noluyo hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…