günaydın herkese,çok kötü hastayım yine,hertarafım ağrıyo,belki izin alıp gidicem
gitmeden kilomu bildireyim,gerçi bi değişiklik yok,hatta 500 gr fazla bile çıktım,belki regl in etkisidir bilmiyorum
kilo verenleri tebrik ediyorum:hooray:
gecmıs olsun kıraz cıgım.ıyılesınce artık sılkelen ve kendıne gel,spora da basla lutfen.senın de kılo verdıgını gormek ıstıyoruzkaydirigubbakcemile5
günaydın herkese,çok kötü hastayım yine,hertarafım ağrıyo,belki izin alıp gidicem
gitmeden kilomu bildireyim,gerçi bi değişiklik yok,hatta 500 gr fazla bile çıktım,belki regl in etkisidir bilmiyorum
kilo verenleri tebrik ediyorum:hooray:
geçmiş olsun kirazcım... ne oluyor bize bende veremiyorum 2 haftadır durdu... bu hafta sporda yapamadım ama kaçamakta yapmadım... eskiden yiyordum yine aynı kiloda duruyordum.. şimdi yağlı, tatlı tuzlu yemesemde veremiyorum... yarın çoook sıkı başlıyoruz canım... sende üzülme birlikte vereceğizz.... birde senin diğer resmini ben daha çok beyeniyorum onuda bildirmek istedim... :teselli::teselli::teselli::1hug::1hug:a.s.a.s.
kilo veren arkadaşları terr tebrik ediyorum...:1hug::1hug::1hug::enbuyukkk::enbuyukkk:
saol canım,kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bi topik var,diyet grupları bölümünde ordan yardım alabilirsin canımgecmıs olsun kıraz arkadaslar bende kılo cızelgesı yapmak ıstıyorum nasıl yapabılırım ?
kirazcım geçmiş olsun canım:teselli:
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim:hooray:
aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniza.s.
gecmıs olsun kıraz arkadaslar bende kılo cızelgesı yapmak ıstıyorum nasıl yapabılırım ?
herkese günaydın kıslar
hayırdır benimi beklediniz bildirim için
kilommmmmmm aynı 71,8 ama kilo almadığım için önce ben kendimi tebrik ederim
sedacım lattecim nassınız kıslar görüşemiyoruz
Seda cım keşke pazara bende gelebilsem,bayılıyorum pazar dolaşmaya,ama tüm pazaarla hafta içi
canım benim seni mi kırayım işte diğer resmimi koydum,saol bitanem,bi türlü iyileşemiyorum,hep bu havalardan
bencede canım yarın sıkı bi şekilde başlayalım,atalım şu üstümüzdeki fazlalıkları,ben sabah akşam spor yapıcam,o şekilde çok güzel verebiliyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?