70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar ben tartıldım hala 73 ve hala adet olamadım 28 geçti ayı dönecek herhalde benimki..bi de dün kardeşimin dogungünü vardı nasıl vicdanazabı cekiyorum varya poaça yedim okadar zamndır bişey yemiodum tutamadım kendimi :mymeka: çok pişmanım çok ama yine de farketmemiş kmbilir belki verivermiştim de geri alıverdim aynı kiloyu tartılmamıştım.. ahh ahh..neyse sonuç olarak 73 kiloyum yine geçen hafta üzerimde bulunan 1 kilo fazla hala üzerimde senağlama senağlama

kendimi tuttum öğle yemeği yemedim,akşam da hafif bi şeyler yerim yarın kilo vermiş olarak uyanırım gibi tatlı hayaller kuruyordum ki arkadaşım elinde bi tabakla masama geldi iki tane kemal paşa tatlısı yanında da kaymak...
evet anladınız o üç nokta yedim anlamına geliyor cokacimcoook

bakalım nasıl vericem bu kiloları mirmirmirmir

okyanusderin afiyet olsun cnm:))
kıslar ben bu hafta aranıza geldimde.. kilo bildiririm olmayacak değil mi haftaya cuma mı bildricem??

Ben yavas yavas veriyorum ama emin adimlarla verdigime inaniyorum,
Bilginiz varmi haftada kac kilo veya gram vermek ideal???
Hani derler ya cabuk verilen kilolar cabuk alinir o bakimdan soruyorum

sedacım dikkat et çocuklar hareketlendimi saniye yalnız bırakmaya gelmiyo
nuraycık biz yokuz diye yemedin dimi pastaları iyi yapmışsın
ben gram veremedim almadım die seviniyom size noluyo hanımlar

whitehall um sizsiz gecer mi bogazimdan hic cokacimcoook zaten kilo verimim azaldi birde pastali goturup hepten durmasin dedim ama kizlar su bilimsel bir gercek kilo almamak oldugun yerde saymak bile buyuk bir basari cunku genelde verilen kilo ideale indimi korumaya gecmek cok zor mutlaka aliyorsun ben artik 60 oldum idealim bu diyemiyorsun uc gun sonra ibre 60.700 diyor az bisey olmaz diyorsun bir hafta sonra 61.300 derken hadi tum caba yavas yavas gidiyor :a015:

Ben yavas yavas veriyorum ama emin adimlarla verdigime inaniyorum,
Bilginiz varmi haftada kac kilo veya gram vermek ideal???
Hani derler ya cabuk verilen kilolar cabuk alinir o bakimdan soruyorum

canım ideali haftada en az 500 gr en fazla 1 kg olmalı diyo uzmanlar,kesinlikle en güzeli yavaş yavaş verilen kilolar ama biz hemen verelim istiyoruz maalesef

canlarım nasılsınız
benim kilo hala aynı ama biliyosunuz ki ben mayıs ayından itibaren listeye gireceğim şimdilik sadece dikkat ediyorum ve kendimi iyice hazırlamaya çalışıyorum önümüzdeki pazartesi memlekete gideceğim bi aksilik olmazsa uzun zamandır gidemiyordum orda fazla dikkat edemeyebilirim artık döndükten sonra diyete başlarım herkesi öpüyorum kaydirigubbakcemile3
diyete ara vermem suskun oldu ama DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK :sm_cool:

YA BENıDE ALIN ARANIZAAhihoyyythihoyyyt

zambakcim gecen hafta liste basi acik ara birinci oldun
bu hafta yerinde saymisin sen,
bu hafta nadiren spor yapmama rahmen yediklerime cok dikkat ettim,
yag un ve seker hayatimda yeri yok artik,
cok hizli bi sekilde ilerliyorum.
ayy nazar degmesin,
ben kafayi bi taktimi imkani yok hedefime ulasirim,

bu hafta ben yeniden lahana corbasi diyeti yapacam ama 3 gün,

3 gün lahana corbasi + yagsiz yogort
4 gün hindi eti esmer princ
5 gün broccoli yemegi ( tabiki yagsiz sadece haslama ve üstüne yagsiz yogort)
6 gün kolrabi
7 gün yine bol bol corbadan

corbayi düdüklü tencerede pisiriyorum ve sonra blendardan geciriyorum.

Son düzenleme:
cok sevindim,
yaris haftaya cuma gününe kadar olacak
kaybedene büyük ceza var ona göre iyi düsün,
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ayy korktum sımdı,ne olabılır kı bu ceza acaba:1shok:

enınde sonunda bırı kaybetcek ama boyle bır motıvasyona ıhtıyacım var, az once de bır arkadasıma da soz verdım 1 ayda 5 kılo verırsem tişört alcak bana.hadı bıran once baslayalım ve bolbol paylasımda bulunalım olur mu?kaydirigubbakcemile2

1 ayda 5 kilo verilir cok kolay
ama istemek lazim önce

ve kacamak yapmak yok haftada bi kere yapabilirsin asiriya kacmadan tabiki,

bol sans diliyorum ceza cok büyük bisey deyil canim

karsimda 100 mekik ceker kurtulursun -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yani sizbeni aranıza almıyormusunuzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım evet 3kilo verdim
dünde 75ti tartım ama bugün sabah 76yı gördüm neyse gelecek maçlara bakalım dimi:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…