70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yine veremedim 75.5 ta kaldım
ama bi yandan sevindim çünkü regl zamanımdı ve 1 kilo almış gözüküyordum
neyseki almamışım alkisalkisalkis

beni sabit geçebilirsiniz bu hafta
neden böyle oldu anlamadım.tok karna tartıldım belki ondandır

[sıze="2"]burseffaaaa canım motive eden msjlar bekliyorum senden
bende kilo veremedimmm aslında dün 75i gördüm ama akşamm biraz fazla yedim galiba bugün 76dım
neyse kilo almadım ya şükür
[/sıze]

haftaya kilo çizelgemi değiştirmeye kararlıyım

öğle yemeğinde patates kızartması,köfte,pilav,söğüş domates,biber ve şekerpare var,cumaları hep böyle abartıyolar

ama ben sadece 4 küçük köfte,2 kaşık bol baharatlı pilav,domates ve biber koydum tabağıma,bide ayran
cumadan gelmelerini bekliyorum yemek için

akşamda iyice ter atana kadar spor yapıcam,kendimi daha iyi hissediyorum şimdi

saol bursefam bunlar sana tatlıma.s.a.s.

BUGÜN YEDıKLERıM:
sabah 1kase lahana çorbası ve az peynir

öglen yani şimdi makarna piişiriyorum yagsız dereotu yogurtlu azda mayanoz koydum
yeşil salata yedimm

Son düzenleme:
meraba kızlar bu hafta benim regl dönemime denk geldi.aslında yediğime içtiğime dikkat ettim bol bol yürüyüş yaptım ama bu sabah 72,5 kg çıktım tartıda geçen hafta 73 tüm.500 gr farketti sadece.bakalım reglden sonra nasıl olcak kilom.

Ahanada ben geldim masallah ya yine baya haraket var burda :)
Ben kahvaltiya 3 gevrek ekmek yedim cilek receliyle sonra ciktim 2 saat yürüdüm biraz ip atladim
eve geldim esmer pirinc ve karisik sebze yaptim üstüne sos onu yedim...
Birazdanda cayimi icicem...

Bu arada herkes iyi dimi ???

afiyet olsun canım... çok teşekkürler çiçekler için... ben haftaya senden daha büyük bir hediye olarak kilo vermeni bekliyorum.... çok sıkı takipteyim ona göre... sporunu yapıp çıtır olacaksın canım ben inanıyorum sana... bende seni böyle alkışlayacağım... alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.a.s.

[sıze="2"]burseffaaaa canım motive eden msjlar bekliyorum senden
bende kilo veremedimmm aslında dün 75i gördüm ama akşamm biraz fazla yedim galiba bugün 76dım
neyse kilo almadım ya şükür
[/sıze]

bende veremedim zambakcım ama olsun bu hafat bir milat... haftaya vereceğiz inaşallahhh... bendede motivede düşme var ama bugün fazla giremiyorum.. bolbol spor ve daha sulu gıdalar yiyeceğiz... daha çok sporrr.... sende takibimdesin canım... el birliğiyle başaracağız... haftaya senide kilo vermiş göreceğim ve böyle alkış tutacağız.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :1hug::1hug:a.s.a.s.

kızlar ben silkeleniyorum sizde şöyle sirkelenin kıpırdanın... kilo vermesemde sıkılaşmalar var sizdede vardır gözle çok belli olmasada elleğimde yağlarımı tutamıyorum artık... eskiden bıngıl bıngıldım şimdi sıkılaştım... haftaya kilo çizelgelerini 1'er 2'şer düşüreceğiz... haydi bakalım.... yeni bir hafta bizi bekliyorrrrr...... :teytey::teytey::1hug::1hug:

kızlar kılo bıldırımımde bı degısıklık yapmak ı8stıyorum ben herhafta üzerımdekı agır kıyafetlerı cıkarıp tartılıyodum buhafta unutmusum oyüzden 300 gr fazla görünmüsüm simdı gene tartıldum kıyafetsız kılom aynı yanı verememısım ama alamamısımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…