70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım... misafirlerin gitmiş sende düzene girersin artık... kaçamak yapmazsın ... güzel kilo verirsin inşallah... :1hug::1hug:

umarımmmm.....hepimiz veririz ,artık dikkat edecem!
benneyaptımki Arkadaşlar akupuntur hakkında ne dusunuyorsunuz? Gerçekten zayıflatıyormu? ben hem sigarayı bırakmak hemde zayıflamak için denemeyı duşunuyorum..

umarımmmm.....hepimiz veririz ,artık dikkat edecem!
Arkadaşlar akupuntur hakkında ne dusunuyorsunuz? Gerçekten zayıflatıyormu? ben hem sigarayı bırakmak hemde zayıflamak için denemeyı duşunuyorum..

benim fazla bilgim yok.. arkaaşlarıdan yaptıran vardı... verdiler ama sonra yine aldılar... bir arkadaşımda iştahımı kesmiyor demişti.. ben düşünmüyorum onu hiç...

kilo çizelgende kaç kilo olduğun yazmıyor kaç kiloydun merak ettim...

77 kiloyum canım

anladım..ya iştahı kesmesi iyi aslında..en azında ben yememeye alışana kadar:))
araştırıcam..pahalı birseymi aceba bu akupuntur uhm:

77 kiloyum canım

anladım..ya iştahı kesmesi iyi aslında..en azında ben yememeye alışana kadar:))
araştırıcam..pahalı birseymi aceba bu akupuntur uhm:

biraz pahalı diye biliyorum canım... bende 77 kiloyla başladım 2 klo verim sonra durdu 15 gündür kaçamakda yapmıyorum ama veremedim.. yürüdüğüm halde... eskisi gibi yesem kaç kilo alırdım bilmiyorum artık...

pes etmek yok...yaza daha var..17 kilo veremem ozamanakadar diye dusunuyorum ama en azından yarısını versem çok daha mutlu bir yaz geçiririm hihoyyyt

günaydın arkadaşlar canım benim kızkardeşimde akupuntur yaptırdı 4-5 kilo verdi ama sonra tekrar aldı söylendigi kadar iştahı kesmiyomuş onu biliyorum

inceltici kremler çıktı şimdi televizyonda bir doktor anlatmış... 1 günde bile 1-2 cm sıkılaştırma garantili... kullanan varsa yazabilirmi acaba??? yağ yakıcı özelliği olan bir krem aynı bölgede tekrar yağlanmayıda önlüyormuş..... spor ve diyetle desteklenince daha güzel sonuç veriyormuş... 1 tüp 250 ml ve 90 ytl civarında... eczanelerde satılıyor... ben düşünüyorum ama kullanan birilerilerinden bilgi almak istiyorum..

günaydın arkadaşlar canım benim kızkardeşimde akupuntur yaptırdı 4-5 kilo verdi ama sonra tekrar aldı söylendigi kadar iştahı kesmiyomuş onu biliyorum
sana da günaydın canım..

aa,çok tşk..ozaman okadar para vermeye deymez:)))kafamçokkarıştı

hiç duyumadım canım... ama araştırıcam bende,belki işe yarar..a.s

hmmm ne desem....kulananlar vardır belki,ama ben nedense bu tur şeylere güvenmiyorum hiç.. kullanan ve faydasını gören birileri çıkar belki gamyoncuiremsu

merhabalar kizlar nasilsiniz?

listeyi hazirlayan sedacim ellerine saglik. a.s.

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum,

cumaya kadar en az 2 kg vermeyi hedefliyorum,

bugun yüzmeye havuza gidecem,

ve lahana corbasi ile beslenecem

zayiflamazma kemeri öneren arkadas ben kendim kullaniyorum cok güzel masaj yapiyor ama inceltiyormu farkinda deyilim verdigim kilodanda incelmis olabilir.

kremide ilk defa duydum almanyada satisi varsa hemen almayi denemeyi düsünüyorum,

ama cok pahali bir ürün,
gerci türkiyede ilaclar cok pahali,
ayni ürünler burda cok daha ucuz neden acaba bilmiyorum,,

gunaydin yaz citirlari vallahi krem guzel olabilirde 100ml koca popo bel gobek derken sur Allah sur iki kullanimda biter ucuzda degil ki millet alsin yok icten tedavide yapiyorsa ekmege surup yiyelim bari .......yaz sezonu ille boyle urunler cikiyor reklami insani cezbediyor ama sonuc ne bilinmez

günaydın herkese sedacım ellerine sağlık.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.sabah tartıldım dün 77.8 gösteren tartı bugün 76.6 gösterdi kilo bildirimi günü illa canımı sıkacak küsecem şu tartıya neyse demekki dün şişliğim vardı harelde ama bundan sonra daha azimli ve moralli olacam.bursefacım ne güzel neşe dolu şeyler yazıyorsun sanada günaydın kaydirigubbakcemile3

merhaba canım... burada kendimi çok iyi hissediyorum... içimden gelenleri döküyorum... biraz umut verebildiysem yüzünü güldürdüysem ne mutlu bana alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bazen oluyor tatılada yediklerimiz içtiklerimiz hemen öğütülmüyor... bende sebze yememe karşın bazen şişlik ve bağırsak sorunlarıyla karşılaşıyorum... haftaya önde başlamış olursun ne güzel bak... :1hug::1hug::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Kizlar gecen sene ben azimle ilgili bir örnek sunmustum,

ve sizlerlede paylasmak istiyorum,

belki motive olursunuz etkilenirsiniz diye link ekliyorum,

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/188764-azmin-zaferi-fotograf.html

Sağol canım ya,bunlar çok iyi geldi...motive olmakta fayda var.
ben dün sporda fazla zorlandım sanırım,cunku sırtımda çok feci bir sancım var ..nefesim kesiliyor ..bugun gitmesem diye dusunuyorum..umarım akşama kadar iyi olurum

Selamlar hanimlar herkes iyimi???
Benim üstümde bi kirginlik var canim hicbirsey yapmak istemiyor
Ama bugün yüzmeye gidicegim bir saat yüzücegim...
Yüzmede iyi kalori yakilir dimi??

canım teşekkür ederim eline saglık,dün giremedim ama yeni haftada bende varım.cuma itibariyle kilom75,9kga.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…