70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yani sizbeni aranıza almıyormusunuzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım evet 3kilo verdim
dünde 75ti tartım ama bugün sabah 76yı gördüm neyse gelecek maçlara bakalım dimi:roflol::roflol:

sen aramizdasin bile kiz )
sen azimlisin basarirsin gibi geldi bana

henüz liste yok kizlardan gelen yok galiba

seda hanim hazirliyacakti demi ??

sen aramizdasin bile kiz )
sen azimlisin basarirsin gibi geldi bana

henüz liste yok kizlardan gelen yok galiba

seda hanim hazirliyacakti demi ??

sagol canımŞenizŞeniz
canım arkadaşların hepsi kilo bildimi yapmadıgı için hazırlayamadı listeyi
arada böyle bir msjı vardı çünkü
bu hafta topigin çogu yerinde saydı bakalım haftaya kim kupa alacakk:hooray::hooray::hooray:

Herkese iyi akşamlar kilo bildirimimi yapıyorum.69.1.Geçen hafta 69.7 di.Yani 600gr vermişim.Olsun uzun zamandır hep yerinde sayıyodum.Şimdi en azından vrmeye başladım.
Bu arada lahana suyuna tekrar başladım kızlar.ılk başlarda da içiyodum.Ve hızlı veriyodum.ınşallah yeniden hızlanır artık.Hepiniz öptümmm

herkese iyi akşamlar 200 gr cık vermişim 69.200 üm bu kilolara düştüm ya gerisi gelir inşallah-tatlicadiarzu-liste hazırlanmamış daha oh yetiştim

ben bildirdim ama yine yazayim 67.700dum 67.0 olmusum 700gr vermisim biliyorum cok degil ama almadigima suktediyorum yoksa suanda bile tatli krizindeyim kizin dis kasima biskuvileri bile gozume cazip geliyor

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

LATTE...........72.7....71.2....1.5KıLO:hooray:
ARSIZGÖNLÜM......73...71.5...1.5KıLO:hooray:
AZRAMM...........71....69.5....1.5KıLO:hooray:
MERYEMTAZE......78....76.9.....1.1KıLO
YOKRUMUZFALAN....68.5...67.5....1KıLO
TSAMBıKOS..........72.....71.....1KıLO
AYPARCAMM.......73....72.3......700GR
NNURAYY.........67.7...67.....700GR.
CARPEDıEM..........69.7....69.1...600GR.
ANANAS............73....72.5...500GR.
LOXANDRA.........74.2.....73.9...300GR.
BURGEM...........69.4...69.2....200GR.
GÜLEYSA..........67.6....67.5....100GR.

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLAR

SEDAOZER..........70...70alkisalkisalkis
WHITEHALL.......71.8...71.8alkisalkisalkis
GÖZYAŞI..........72.5...72.5alkisalkisalkis
MAGRENTA.........68.5....68.5alkisalkisalkis
BURSEFA..........75.....75alkisalkisalkis
FATMA26...........75.5...75.5alkisalkisalkis
KıRAZ_Z..........78....78alkisalkisalkis
EFSANUR........68.2...68.2alkisalkisalkis
ZAMBAK3........76....76alkisalkisalkis
ALMIRA.............69.3....69.3alkisalkisalkis
ZEYNP..............73....73alkisalkisalkis

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ

MıSSZORRO........70.5..71.5...1KıLO
ELCıNCAKAR.......76.6...77.8.....1.2KıLO

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:uhm::uhm::uhm:

TOMBıKOS.......76.5
ARZUK.........69.4
SÜRMELı.....70.1
HBYRM..........77.9
FATMATUGRA........78
YARıSCı...........78
GÜLLESU.........70.7
FAIRYWINGS.......79
GNYDN64.......79.3
BABYFACE84....75
ATRAKSıYON......79
MEHTAPıNO.....76
EFFTELYA........72
EFıKO.......72
AYAYNıLAY......73
ZıRAAT............71.5
LıMONLU KEK........74.1
YESıLERıKS........76
ASLINAZ53.........72
MEKTUPP...........77
ŞEKERKIZ67........78
PROFıLıKıSı.......77.8
HıPOKONDRıYAK.....75
FATMAHATıCE.......66
KOZMOLAL..........70
DMTKSN............73
SEV_CANN.........79
MELANKOLı699.......70
MıNNA9595..........71

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZa.s.a.s.a.s.a.s.

GÜLLESU
FAıRY_WıNGS
GNYDN64
BABYFACE84
ATRAKSıYON
MEHTAPıNO
ESSN
EFFTALYA
MıNıŞ
EFıKO
OKYANUSDERıN
AYAYNıLAY

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum... :hooray: alkisalkisalkis

ellerine sağlık sedacım...

ben bildirmedim.. çünkü 2 gün önce aranıza katılayım mı demiştim.. gerçi 74.8gr olmuşum ama.. sadece 200gr..(
umarım yanlış yapmamışımdır herkese başarılar kızlar... umarım haftaya 73 olurum..

kızlar ben bu hafta baya azımlıyım ee dügün var zayıflamam sart.bu arada bugünden ıtıbaren bısıklet bınmeye basladık kocısımle bugün kahvaltıdan önce bısıklet bındık kahvaltıdada portakal suyu ıctık güzeldı oda yetmedı ıse bısıkletle gelıp gıttım artık hrm böle olcak ınsallah

almanya da nerde yaşıyosunuz ordan dez diye bi zayıflama ürünü sipariş ettim ben ama bi türlü elime ulaşmadı.1,5 ay oldu hala gelmedi.sen almanyada görmüşsündür onun reklamlarını
burda benim bi arkadaşım 30 kilo verdi dez le.bende ondan esinlendim sipariş ettim ama yaza kadar gelicek inşallah.bu arada benimde amcalar almanyada hamburgta.

Günaydın kızlarr!!!! :teytey::teytey::teytey: uykucular çoğunlukta bugün.... mirmirmirmir hepiniziz için güzel bir başlangıç olur inşallah... :sm_cool::sm_cool: yeni haftamıza başlıyoruz... :dance::dance: inşallah bu hafta herkez kupa alabilir... :hooray::hooray: kilo vermek ve forma girmek için az vaktimiz kaldı...hihoyyythihoyyyt nisanın son günleri... mayısta artık kısa kolluları kaprileri giymeye başlayacağız... biraz daha sıkmak gerekiyor sanırım... sernelerdir alınan kilolar 3-5 günde verilmiyor... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Haydi kızlar bitsin artık bu dert bu görüntü gitsin.... çıtır olalım... giydiğimizi kendimize yakıştıralım... bakanlar yakıştığı için baksı ayy heryerinden yağ fışkırıyo diye söylenmesin peşimizden.. daha çok spor daha çok sıvı gıda alalım... :dance::dance:

hepinize kaçamaksız, güzel eğlenceli, spor dolu bir hafta sonu diliyorum... :dance::dance: :enbuyukkk::enbuyukkk:

günaydın fıstıklar,pek kimse yok herkes uyuyo galiba,bizde hasta hasta işe geldik malesef..............

sedacım canım ellerine sağlık,kilo verenleride kutluyorum,:hooray::hooray::hooray:

artık benimde ciddi anlamda toparlanmam lazım,sabah kahvaltımı evde yaptım..... 1 ad etimek,1 salatalık , birazda ev yapımı doğal peynir

şimdide nane limon yaptım kendime,onu içiyorum

Günaydın kirazcım..... afiyet olsun... sabah kahvaltını güzel yapabilirsin... kahvaltı önemli canım... herkez uyuyor.. biz k.k'nın nöbetini tutuyoruz bugün... akşam yaptınmı sporunu bakalım... çıkardımnı spor aletlerini??? takip edeyim bakalım... :1hug::1hug::1hug:

günaydın arkadaşlar,çinlileri gonderdim geldim
dun spora gittim ve hoca bir tablo verdi,ısınma turlarım bitti.
.dün .çok yorucuydu..ustelik tum gün yürümüştüm zaten... her neyse 1 hafta da sadece 1,1 kg verebildim
ama çok kaçamak yaptım farkındayımcokacimcoook

günaydın canım... misafirlerin gitmiş sende düzene girersin artık... kaçamak yapmazsın ... güzel kilo verirsin inşallah... :1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…