70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar anca girebildim çok yoğunum ben bakamıyorum hiç bi şeye
sedacım ellerine sağlık cnm benimm
ben kupa almışşş valla iyi geldi bu
beni daha çok hırslandırıyorr diğer kilo veren arkadaşlarıda tbrk ediyorumm
veremeyenlere diyorum sakın bırakmayınnn veremiyorsanız vücuda bi şok yapınnn 3 günlükk tekrar vermeye başlıcaksınızz 6 rakamlara düşeceğim için çok mutluyumm 1 ay oldu ben başlayalı iyi gidiyor arada umtsuzluğa kapılıyorum ama arsız gönlüm sağolsun güzel destek çıkıyorrr bu arada gönlüm senide tbrk ederim cnmm şimdi yürüyüşe gidecemm daha bi hırsla yürürümm

bugün pc de problem var,doğru dürüst nete giremiyorum,bende arkadaşın pc den girdim,hemen raporumu vereyim......

arada bir kase çilek,2 ad elma yedim

öğle yemeğim 2 kaşık makarna,2 kaşık kabak musakka (ama yağını iyice süzdüm) 1 kase yoğurt

hala izin alıp çıkamadım,bursefam seninlede görüşemedim canım:çok üzgünüm:

sen neler yaptın tatlım

bende bugün evden getirmemiştim yarım gün diye yemekhaneye gittim çorba içerim salatada vardır yeter dedim.... karışık kızartma vardır buram buram kokuyor heryer... patates, kabak, patlıcan, b,ber birde yoğurt vardı... ama ben tadına bile bakmadım onca ısrar ettiler 1 tanecik at ağzına diye yinede yemedim aferin bana...alkisalkisalkisalkisalkisalkis tarhana çorbası biraz havuç salata ve yoğurt yedim... erken çıktığımız için interneti hemen kapatmışlar çıkarken bende yazamadım... yürüyüş yaptım 1 saatten fazla... evde dinleniyorum şimdi...

Kızlar 2 sene öncesi 73 şimdi 65 kilo olan biri olarak size bir tafsiye suyu çok için kadarki acıkınca aklınıza ilk gelen su olsun benimde dikkat etmem gerek kışın 3 aldım aslında 62 idim su kızlar suyu çok için birde ikindinden sonra bir şey kesinlikle yemeğin öyle çok aç kalarakta vermedim ben bu kiloyu her şeyden yedim malum ev hanımısın birde ayriyeten kendimize rejim yemekleriyle uğraşırsak yandık mutfaktan çıkamyız miğdeyi az yemeğe alıştırdınmı gerisi geliyor haydi hepimize kolay gelsin:)

efsane geri döndüüüŞeniz
nasılsınn canımm evett daha çoook çalışmak lazımmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

efsane geri döndüüü
nasılsınn canımm evett daha çoook çalışmak lazımmmmmmm

Yeni haftaya yeni umutlarla neşeyle başladım ve motive ettiysem ne mutlu bana.... daha çok yürüyüş ve daha çok spor şart...bol bolda sulu gıdalar... mesajını şimdi gördüm çünkü yorgun gelince işten uyuyup kaldım bilgisayar başında... çok iyi geldi kaç gündür geç yatıp erken kalkıyordum... dinlendim yemeğimi yedim... çayımı içeceğim... yatmadan öncede sporumu yapacağım... sen neler yapıyorsun canım nasıl gidiyor..

Son düzenleme:
hadı busefa cım umutluyum ben senden bu hafta verecewksın kılo ıns.
bende nıyet edıom bıkac gundur ama yapamadım spor yaa,dısarda yurudum 1 saat kadar ama sayılır mı acaba
sen yalnız yasıyorsun heralde tatlım,daha kolay olur dıyet yapması,bizde sabote eden cok oluyor,ozellıkle de mısafır gelıncekaydirigubbakcemile5

sağol canımm valla el ele vererek birbirimize destek vererek başaracağız... ben ailemle yaşıyorum canım... anemlerde baskı yapıyorda ondan yiyebilirsin bundan yiyebilirsin diye ama dinlemiyorum.. yemekten sonra kendime sebzeler salatalar hazırlıyorum işyerinde öğle yemeği için... vücudum biraz direniyor... 15 gündür yerimde sayıyorum... inaşallah bu hafta zincirleri kıracağım...

yürüyüşü mutlaka çok faydası oluyordur... spor yapmak için vücüdümu hazırlıyor .. kaslarımın ağrısı fazla olmuyor gibi geliyor bana...

gece saat 22:00'den beri topiğin bekçiliğini yaptım kimse gelmedi tek başıma kaldım... :çok üzgünüm: artık yatıyorum iyi geceler... yarın görüşürüz...

herkese günaydın.havalar ısındıkça bizim grupta durgunluk oldu.motivemiz bozulmasında önemli olan o.bende çoğu zaman girsemde okuyup çıkıyorum o bile yetiyor.

hihoyyytherkeze günaydın bende 73 kiloyum diyet bölümüne üye olan iki arkadaşımın tavsiyesi ile bende bu guruba katılmak istedim beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum

GünaydiN kizlar hayirli pazarlar nasilsiniz bugun ?

dün ben havuza gittim yüzmeye yüzmekle cok kalori yakilirmis,

haftada bir gün gitmeyi düsünüyorum,

hala cok yorgunum dünden

sizler nelöer yaptiniz

kızlar bazı seylerı oturttum galıba artık,mesela aksam yemek yememeyı yersem de cok hafıf( dun aksam yogurtlu semızotu ve salata mesela) gecıstırmeyı,yıne aksamları kacamak yapmamayı basarabılıyorum artık.bellı bır sure devam edınce alıskanlıklar degısıyor sanırım.bırde sporu duzenlı olarak hayatıma sokabılsem benım ıcın super olacak,birkac gundur evde mısafırlerın olmasını bahane ederek spor yapmadım,ama cok rahatsızım bu durumdan,bir yerde duymustum herhangı bır eylemı (diyet,spor,kıtap okuma,namaz vb.) 45 gun yaparsanız,hayatınıza yerlestırebılıyormussunuz.benım de ıhtıyacım olan bu...

gellim bugunkü raporuma sabah 2 yumurta 2 dlm wasa( ilk defa denedım,tadı fena deıl ama kalorısı de etımekle hemen hemen aynı,etimek de yenebılır onun yerıne,tokluk hıssınde bır karklılık olmadı bende) dometase bıber,cay

oglen yemegını az once yedım,corba(ne corbası oldugunu anlayamadım,sormadım da ama fena degıldı tadı,terbıyelı bıseydı galıba:roflol: kuzu tandır,cıgerlı pılav ve salata .
şimdide cayımı ıcıyorum

hosgeldin canim

sana bisey soracam bütün gün yediklerini hic hesapliyormusun?

ben boyuma yasima göre günlük kalori ihtiyacimi buldum önce

ve günlük kalori ihtiyacimin yarisini aliyorumki kilo vereyim,

2000 kalori alman gerekiyorsa ben tas patlasa 1000 kalori aliyorum,

ve 200 kalorisini sporla yakiyorum,

eger 2000 kalori degerinde besin alsam asla verilmez
ayni kiloda kalinir ben böyle biliyorum,

Herkese selamlar nasilsiniz arkadaslar????
Herkes hafta sonunun keyfini cikariyor galiba kimsecikler yok ortada

Bende dün yüzmeye gittim ama dün resmen kacirdim evde yemek yapmistim aksam annemdede yedim ve yüzmeden sonrada misafirlige gittim yedim tatlilar börekler pizzalar bugün yanlizca sivi seylerle geciricegim günümü düzene girmesi lazim midemin...

sabahlari kahvaltida 200 kalorilik yiyorum,
öglenleri cok nadir en fazla 500 kalorilik

aksamlarida 300 kalorilik

bazen tüm günde 500 kalori aliyorum

sanirsam hizla kilo vermemim nedeni kalorisi düsükl besinler almamdandir

sekerli, ve hamurlu yiyecekler ekmek dahi hayatimdan cikti ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…