bugün pc de problem var,doğru dürüst nete giremiyorum,bende arkadaşın pc den girdim,hemen raporumu vereyim......
arada bir kase çilek,2 ad elma yedim
öğle yemeğim 2 kaşık makarna,2 kaşık kabak musakka (ama yağını iyice süzdüm) 1 kase yoğurt
hala izin alıp çıkamadım,bursefam seninlede görüşemedim canım:çok üzgünüm:
sen neler yaptın tatlım
Günaydın kızlarr!!!! :teytey::teytey::teytey: uykucular çoğunlukta bugün.... mirmirmirmir hepiniziz için güzel bir başlangıç olur inşallah... :sm_cool::sm_cool: yeni haftamıza başlıyoruz... :dance::dance: inşallah bu hafta herkez kupa alabilir... :hooray::hooray: kilo vermek ve forma girmek için az vaktimiz kaldı...hihoyyythihoyyyt nisanın son günleri... mayısta artık kısa kolluları kaprileri giymeye başlayacağız...biraz daha sıkmak gerekiyor sanırım... sernelerdir alınan kilolar 3-5 günde verilmiyor... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Haydi kızlar bitsin artık bu dert bu görüntü gitsin.... çıtır olalım... giydiğimizi kendimize yakıştıralım... bakanlar yakıştığı için baksı ayy heryerinden yağ fışkırıyo diye söylenmesin peşimizden.. daha çok spor daha çok sıvı gıda alalım... :dance::dance:
hepinize kaçamaksız, güzel eğlenceli, spor dolu bir hafta sonu diliyorum... :dance::dance: :enbuyukkk::enbuyukkk:
efsane geri döndüüü
nasılsınn canımm evett daha çoook çalışmak lazımmmmmmm
hadı busefa cım umutluyum ben senden bu hafta verecewksın kılo ıns.
bende nıyet edıom bıkac gundur ama yapamadım spor yaa,dısarda yurudum 1 saat kadar ama sayılır mı acaba
sen yalnız yasıyorsun heralde tatlım,daha kolay olur dıyet yapması,bizde sabote eden cok oluyor,ozellıkle de mısafır gelınce
--------------------------------------------------------------------------------
hadı busefa cım umutluyum ben senden bu hafta verecewksın kılo ıns.
bende nıyet edıom bıkac gundur ama yapamadım spor yaa,dısarda yurudum 1 saat kadar ama sayılır mı acaba
sen yalnız yasıyorsun heralde tatlım,daha kolay olur dıyet yapması,bizde sabote eden cok oluyor,ozellıkle de mısafır gelınce
hihoyyytherkeze günaydın bende 73 kiloyum diyet bölümüne üye olan iki arkadaşımın tavsiyesi ile bende bu guruba katılmak istedim beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum
hihoyyytherkeze günaydın bende 73 kiloyum diyet bölümüne üye olan iki arkadaşımın tavsiyesi ile bende bu guruba katılmak istedim beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum
gellim bugunkü raporuma sabah 2 yumurta 2 dlm wasa( ilk defa denedım,tadı fena deıl ama kalorısı de etımekle hemen hemen aynı,etimek de yenebılır onun yerıne,tokluk hıssınde bır karklılık olmadı bende) dometase bıber,cay
oglen yemegını az once yedım,corba(ne corbası oldugunu anlayamadım,sormadım da ama fena degıldı tadı,terbıyelı bıseydı galıba:roflol: kuzu tandır,cıgerlı pılav ve salata .
şimdide cayımı ıcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?