Herkese selamlar nasilsiniz arkadaslar????
Herkes hafta sonunun keyfini cikariyor galiba kimsecikler yok ortada
Bende dün yüzmeye gittim ama dün resmen kacirdim evde yemek yapmistim aksam annemdede yedim ve yüzmeden sonrada misafirlige gittim yedim tatlilar börekler pizzalar bugün yanlizca sivi seylerle geciricegim günümü düzene girmesi lazim midemin...
hosgeldin hayirsiz nerlerdesin sen
bende dün yüzmeye gittim bayagi yoruldum
artik her cumartesi gitmeyi düsünüyorum ,
hosgeldin canim
sana bisey soracam bütün gün yediklerini hic hesapliyormusun?
ben boyuma yasima göre günlük kalori ihtiyacimi buldum önce
ve günlük kalori ihtiyacimin yarisini aliyorumki kilo vereyim,
2000 kalori alman gerekiyorsa ben tas patlasa 1000 kalori aliyorum,
ve 200 kalorisini sporla yakiyorum,
eger 2000 kalori degerinde besin alsam asla verilmez
ayni kiloda kalinir ben böyle biliyorum,
sabahlari kahvaltida 200 kalorilik yiyorum,
öglenleri cok nadir en fazla 500 kalorilik
aksamlarida 300 kalorilik
bazen tüm günde 500 kalori aliyorum
sanirsam hizla kilo vermemim nedeni kalorisi düsükl besinler almamdandir
sekerli, ve hamurlu yiyecekler ekmek dahi hayatimdan cikti ,
işte ben varım bursefacım..nasılsın sen iyi misin?iyi akşamlar kızlar.. şu anda kimse yok ama umarım gelirsiniz... aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz... a.s.a.s.a.s. nasılsınız kızlar bir sorun yoktur inşallah... tapiğimizin havası çok değişti... kimse katılmaz oldu.. akşamda kimse yoktu bekledim ama gelen olmadı... gelen olursa ben buralardayım...
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba kızlar..
üzgünüm bugün çünkü dogumgünüm 26 oldum artık ve annem ve kardeşlerimden başka kimse hatırlamadı..e bide üstüne yaş da 25i döndü..daha nolsun
--------------------------------------------------------------------------------
herkese selam ben daha hiç diyet yapmadım şimdilik yediğim herşeyin yarısını yiyorum yaklaşık 1saatte yürüyorum inşallah bende artık zayıflamaya başlarım
herkese selam ben daha hiç diyet yapmadım şimdilik yediğim herşeyin yarısını yiyorum yaklaşık 1saatte yürüyorum inşallah bende artık zayıflamaya başlarım
Selamlar hanimlar herkes iyimi???
Benim üstümde bi kirginlik var canim hicbirsey yapmak istemiyor
Ama bugün yüzmeye gidicegim bir saat yüzücegim...
Yüzmede iyi kalori yakilir dimi??
merhaba kızlar..
üzgünüm bugün çünkü dogumgünüm 26 oldum artık ve annem ve kardeşlerimden başka kimse hatırlamadı..e bide üstüne yaş da 25i döndü..daha nolsunsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?