70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,

Öncelikle Seda cım ellerine sağlık canım,ya kızlar kilo veridkçe insna dahada hırslanıyor,ben bu aralar yemekten kesemiyorum o nedenle sporu artırdım günde 500 kalori yakıyorum 5 gündür.Bakalım bu hafta kaç kşlo verebileceğim

Günaydin fistiklarrr
Hadin uyanin bakalim (kendim kalktim ya kimse uyumasin istiyom)
Kizimi okula gönderdim iki bardak sicak suyumu ictim yarim saat önce simdi kendime yulaf hazirladim
Icinede yulaf birazcik badem findik dogradim az kuru üzüm birazcik hindistancevizi bi tane muz az bal ve light süt simdi onu yiyorum yaninada sekersiz türk kahvesi..
Sonrada oglumu doktora götürücem
Ordanda carsiya yürüyüs yapcam sonrasi Allah kerim

Lattecim bende cok yüzmek isterdim devamli ve sürekli ama bizde sadece 2 haftaya bir yüzme var kiraladik bayanlar digerleri erkek karisIk oldugu icin gitmiyorum

GÜNAYDIN K.K.'NIN ÇITIR VE FISTIK KIZLARI !!!!! delikafaduldendelikafadulden YENİ BİR HAFTAYA HAZIRMIYIZ?:uhm::uhm::uhm::uhm:

GÜZEL SEVGİ DOLU, MUTLU, HUZURLU BİR HAFTA SİZLERİN OLSUN... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

BU HAFTA YOK KAÇAMAK, YOK YERİNDE SAYMAK... HERKES DÜRTSÜN BİRBİRİNİ... GİTSİN KİLOLAR, GİTSİN YAĞLAR, SPORDAN YERİMİZDE BİLE OTURMAYALIM... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

MANKEN GİBİ OLALIM İSTEDİĞİMİZ BADİLERİ, ETEKLERİ, ELBİSELERİ ALALAIM... ÇITIR PITIR SALINA SALINA YÜRÜYELİM...

KUPALAR HAZIR VE NAZIR BİZİ BEKLİYOR.... :hooray::hooray::hooray::hooray:

GÜNÜNÜZ DÜNDEN GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH.... :dance::lepi::dance:

HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER SAYGILAR.... ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ.............. :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.

Günaydin kizlar..
Haftaniz hayirli we bereketli olsunnn..
Ben 70 kiloda takili kaldim 60lara inmek istiyorummm gecen hafta weremedim bu hafta bari wereyimmm

Yeni yasin hayirli olsun zeynep arkadasim..

Günaydın Sürmeli inşallah 60 lara bir çırpıda inersin canım... a.s.:1hug::1hug:

Günaydın zambak'cımmmmm bütün dileklerine katılıyorum canım...çok öpüldün... a.s.:1hug::1hug::1hug:

Bitanem bu ne enerjiii Allah askina, masallah aman nazar degmesin....

Günaydın latte, günaydın ayparçam... ben yazana kadar sizlerde yazmışsınız... nasılsınız kızlar kaç gündür çok sessizdi topik... :1rolleyes::1rolleyes:

Bitanem bu ne enerjiii Allah askina, masallah aman nazar degmesin....

yeni bir hafta yeni bir gün enerjik olmak zorundayım... işbaşı aslında pazartesi sendromu ama atlatmaya çalışıyoruz... yoksa çalışamam canım...

Bursefacim sagol cok iyiyim sana sormaya gerek yok zaten belli süpersin herzamanki gibi..
Yeni bir gün sana yeni enerjiler yeni ümitler yeni gücler veriyor belli hep böyle ol olurmu canimcim...
Sende hersey yolunda dimi???

Bursefacim sagol cok iyiyim sana sormaya gerek yok zaten belli süpersin herzamanki gibi..
Yeni bir gün sana yeni enerjiler yeni ümitler yeni gücler veriyor belli hep böyle ol olurmu canimcim...
Sende hersey yolunda dimi???

sağolasın canım güzel dileklerin için.... ben iyiyim şimdi çayımı ve 1 dilem kepekli ekmekten yaptığın tostumu yiyorum... bu arada size yazıyorum ondan sonra işe devam...:dance::dance:sositosositosositososito

günaydın
herkese iyi haftalar kilo verenleri kutluyorum benim gibi yerinde sayanlarada allah kolaylık versin kalkıp silkelenelim bir an önce kilo alanlarda üzülmesin bu hafta vericekler nasılsa :))))
cumadan beri girmiyorum bazen yazdığın şeye cevap alamayınca insan bozuluyormuş gerçekten bende girmedim o günden beri
neyse umarım herkes bu hafta kilo verebilir iyi haftalar

günaydın çıtırlarım benim.iki haftadır çok bunaldım evde. tam kayınvaldeler gitti gezmeye başlarım dedim kızım suçiçeği oldu,gezmek bana haram oldu. onu iyileştirdim derken dün de oğlum suçiçeğine yakalandı. bu hafta yine evdeyim anlaşılan.imdaaaaat diye bağırıcam artık. akşamları foruma uğrayamıyorum çünkü eşimi oyunun başından kaldırmak kolay olmuyor.haftasonu gayet hafif atlattım. bugün de sadece sıvı tüketeyim diyorum. çünkü yarın gün var elticiimde.orda şiş bi göbekle görünmek istemem.öpüldünüz canlarım uğrarım inşallah
bu arada doğumgünün kutlu olsun zeynepciim. ne üzülüyosun 26 oldun diye. ne kadar güzel bi yaştasın işte kıymetini bil. bak ben 31 yaşındayım ama hala gencim diyorum. o senin hissettiğinle alakalı canım nüfus cüzdanında yazanın pek bi önemi yok kaydirigubbakcemile3 öpüyorum sizi güzellerim bye

iyi haftalar kızlar! umarım bu hafta sonu verdiğimiz kilolardan dolayı çok mutlu oluruz

ben yıne kahvaltı edemedim... canım istemiyor..aslında yesem belki de akşamlar atıştırmayı bırakırım..mesela dun gece 12 de çiğ köfte yedim ..ah akılsız kafam aahh!

BURSEFAAAA
canımm o kupalardann birisi benim buhafataaa
inanıyorumm ve başaracammm:hooray::hooray::hooray:
all bitanede sanaa:hooray::hooray:

herkese günaydın kıslarr
haftasonu giremedim ama aklım hep buradaydı
c.tesi gittim saçlarımı boyattım güzelce platin oldu ama ossun moralim düzeldi kuaför mutsuz kadınlarla dolu ya canı sıkılan gelmiş neyse yeni halimi çekip koyarım yakında
dünde gün vardı valla bisürü hazırlık yapmışlar sabah başladım dinlene dinlene yedim sık ama az nefsim köreldü hiç değilse siz neler yaptınız
zeynep yeni yaşın kutlu olsun ama şimdiden girme 26 bişey değil bak 30u devirdim yaşasın yeni yaşlarımız

gunaydın kızlar.bugun bır ılk oldu,benım de canım kahvaltı ıstemedı:roflol:zorla bıkac tatlı kasıgı yogurt yedım,sonrada 7-8 fındık yıyıp ,yuruyus bandına cıktım 35dk yurudum,simdide dusumu aldım.
haftaya ıyı basladım,ıns. boyle gıder:Saruboceq:

günaydin kizlar hihoyyyt
bugun erkenciyim

yeni kalktim kahvemi iciyorum,,

icmeden güne basliyamam

birazdan kahvalti hazirlarim,, diyet recel ile gevrek ekmek yiyecem

kendimi oruclu gibi hissediyorum yeminle, :roflol:

BURSEFAAAA
canımm o kupalardann birisi benim buhafataaa
inanıyorumm ve başaracammm:hooray::hooray::hooray:
all bitanede sanaa:hooray::hooray:

sağol canım çok teşekkür ederim... bu hafta hak edeceğim inşallah kupayı... sendede bu azim varken sende hakedersin ben güveniyorum sana.... K.K'da herkeze yetecek kadar kupa var... :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

birde özel bir kupa gönderiyorum canım ... :1hug::1hug::1hug:

tşk bursefacım dogru haklısın her söylediginde hatırlamazlarsa hatırlamasınlar ve evet hisstttigiöm yaştayım yani hep 18:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…