Günaydin kizlar..
Haftaniz hayirli we bereketli olsunnn..
Ben 70 kiloda takili kaldim 60lara inmek istiyorummm gecen hafta weremedim bu hafta bari wereyimmm
Yeni yasin hayirli olsun zeynep arkadasim..
GÜNAYYYDIIIINNNNNhihoyyythihoyyyt
kalkınn heyyyyyyyymirmirmirmirmirmirmirmir
güzell birgünn güzell bir hafta olurr umarım herkes içinnnn:lepi::lepi:
kaçamaksızzz güzell birr hafta olsunnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
vıcık vıcık yaglarr gitsinnn yaza çıtırmı çıtır olalımmm:hooray::hooray:
hadii bursefa güzell bir msjda senden gelsinnŞenizŞeniz
sen koplayip profiline yapistirman gerekli yoksa gözükmez
GÜNAYDIN K.K.'NIN ÇITIR VE FISTIK KIZLARI !!!!! delikafaduldendelikafadulden YENİ BİR HAFTAYA HAZIRMIYIZ?:uhm::uhm::uhm::uhm:
GÜZEL SEVGİ DOLU, MUTLU, HUZURLU BİR HAFTA SİZLERİN OLSUN... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
BU HAFTA YOK KAÇAMAK, YOK YERİNDE SAYMAK... HERKES DÜRTSÜN BİRBİRİNİ... GİTSİN KİLOLAR, GİTSİN YAĞLAR, SPORDAN YERİMİZDE BİLE OTURMAYALIM... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
MANKEN GİBİ OLALIM İSTEDİĞİMİZ BADİLERİ, ETEKLERİ, ELBİSELERİ ALALAIM... ÇITIR PITIR SALINA SALINA YÜRÜYELİM...
KUPALAR HAZIR VE NAZIR BİZİ BEKLİYOR.... :hooray::hooray::hooray::hooray:
GÜNÜNÜZ DÜNDEN GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH.... :dance::lepi::dance:
HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER SAYGILAR.... ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ.............. :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.
Günaydın Sürmeli inşallah 60 lara bir çırpıda inersin canım... a.s.:1hug::1hug:
Günaydın zambak'cımmmmm bütün dileklerine katılıyorum canım...çok öpüldün... a.s.:1hug::1hug::1hug:
ben yapıstırdım fakat becerememısım bellıkı
Bitanem bu ne enerjiii Allah askina, masallah aman nazar degmesin....
Bursefacim sagol cok iyiyim sana sormaya gerek yok zaten belli süpersin herzamanki gibi..
Yeni bir gün sana yeni enerjiler yeni ümitler yeni gücler veriyor belli hep böyle ol olurmu canimcim...
Sende hersey yolunda dimi???
BURSEFAAAA
canımm o kupalardann birisi benim buhafataaa
inanıyorumm ve başaracammm:hooray::hooray::hooray:
all bitanede sanaa:hooray::hooray:
tşk bursefacım dogru haklısın her söylediginde hatırlamazlarsa hatırlamasınlar ve evet hisstttigiöm yaştayım yani hep 18:)iyi akşamlar canım.... niye üzülüyorsun???? sein doğum gününü hatırlamayanı sende hatırlamazsın... sallagitsin onları... önemli olan ailenin hatırlaması...bence ne güzel bir yaş daha büyümüşsün.. hayattan birşeyler daha öğrendim geçen 1 sene içinde... bende 30 yaşındayım... aman boş ver... gönül yaşın kaç diyorsa osun valla.. bazen 5, bazen 15, bazen 25, bazende 35 içinden geldiği gibi yaşa canım....
İYİKİ DOĞDUN ZEYNEP'cim.!!!!!!!
ailenle sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu nice mutlu yıllar diliyorum...
ayy çok güzelmiş ya bayıldım varya çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?