tşk canım inş hepimize mutlu huzurlu hayırlı uzun ömürler nasip eder Rabb'im inşallah benimde senin gibi mutlu bi yuvam olurzeynepcim nice guzel yillara insallah omur boyu cok mutlu olursun a.s.
tşk ederim canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahGünaydin kizlar..
Haftaniz hayirli we bereketli olsunnn..
Ben 70 kiloda takili kaldim 60lara inmek istiyorummm gecen hafta weremedim bu hafta bari wereyimmm
Yeni yasin hayirli olsun zeynep arkadasim..
tşk lattecim gelen ve geçen yıllar hepimize hayırlı olsun inşalahkesinlikle kalori yakıyorsun canım,benim kilo vermem günde 30-45 dakika yüzmem sayesinde hızlandı.
iyiki doğdunnn zeynepppp,yeni yaşında herşey gönlünce olsun güzelim.
tşk canım haklısın zaten üzülmüyorum artık nasılsa yalnız diilim ve ne hissediyorsam oyumgünaydın çıtırlarım benim.iki haftadır çok bunaldım evde. tam kayınvaldeler gitti gezmeye başlarım dedim kızım suçiçeği oldu,gezmek bana haram oldu. onu iyileştirdim derken dün de oğlum suçiçeğine yakalandı. bu hafta yine evdeyim anlaşılan.imdaaaaat diye bağırıcam artık. akşamları foruma uğrayamıyorum çünkü eşimi oyunun başından kaldırmak kolay olmuyor.haftasonu gayet hafif atlattım. bugün de sadece sıvı tüketeyim diyorum. çünkü yarın gün var elticiimde.orda şiş bi göbekle görünmek istemem.öpüldünüz canlarım uğrarım inşallah
bu arada doğumgünün kutlu olsun zeynepciim. ne üzülüyosun 26 oldun diye. ne kadar güzel bi yaştasın işte kıymetini bil. bak ben 31 yaşındayım ama hala gencim diyorum. o senin hissettiğinle alakalı canım nüfus cüzdanında yazanın pek bi önemi yok kaydirigubbakcemile3 öpüyorum sizi güzellerim bye
saol canım ya..herkese günaydın kıslarr
haftasonu giremedim ama aklım hep buradaydı
c.tesi gittim saçlarımı boyattım güzelce platin oldu ama ossun moralim düzeldi kuaför mutsuz kadınlarla dolu ya canı sıkılan gelmiş neyse yeni halimi çekip koyarım yakında
dünde gün vardı valla bisürü hazırlık yapmışlar sabah başladım dinlene dinlene yedim sık ama az nefsim köreldü hiç değilse siz neler yaptınız
zeynep yeni yaşın kutlu olsun ama şimdiden girme 26 bişey değil bak 30u devirdim yaşasın yeni yaşlarımız
takma kafana bi kilo ne ki hele ki bu topicte şıp diye veriverirsingünaydınnn kızlarrrrrrrr
1 haftadır yoktum iş degiştirdim çok sıkıntılı günler geçirdim tabi oda bana 1 kilo olarak döndü
hepinizi çok özledim bura olmassa demekki ben kilo veremicem
hepinizi özledimmmmm:))))
tşk canımcım hp beraber inşallahnice nice yillara zeynepcim
tşk bursefacım dogru haklısın her söylediginde hatırlamazlarsa hatırlamasınlar ve evet hisstttigiöm yaştayım yani hep 18:)
günaydınnn kızlarrrrrrrr
1 haftadır yoktum iş degiştirdim çok sıkıntılı günler geçirdim tabi oda bana 1 kilo olarak döndü
hepinizi çok özledim bura olmassa demekki ben kilo veremicem
hepinizi özledimmmmm:))))
herkese meraba,bugün çok yoğunum ancak girebildim,güne herkes neşeli başlamış ne güzel
benimde keyfim yerinde çok şükür,sabah kahvaltım 1 yumurta,bir parça ekmek,2 zeytin ve çilek
aradada çilek yedim,şimdide yeşil çay yaptım limonda sıktım içine oh mis gibi içicem
bugün günün kalan kısmında meyve yemeyi düşünüyorum,kendime biraz şok yapayım diyorum,yürüyüşlerimede başladım
zambakçım,bursefam bende kupa istiyorum bu hafta
merhaba kirazcım a.s.a.s. bende sana baktım hastamısın işe gelemedinmi diye ama iyisin inşallah... yürüyüşe başlamana çok sevindim... devamını bekliyoruz.. böyle giderse zaten seninde kupaların olacak.... :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
teşekkürler canım çok saolzeynep nice mutlu ve sağlıklı yıllara!!!! :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?