70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn kızlarrrrrrrr
1 haftadır yoktum iş degiştirdim çok sıkıntılı günler geçirdim tabi oda bana 1 kilo olarak döndü
hepinizi çok özledim bura olmassa demekki ben kilo veremicem
hepinizi özledimmmmm:))))

herkese meraba,bugün çok yoğunum ancak girebildim,güne herkes neşeli başlamış ne güzel

benimde keyfim yerinde çok şükür,sabah kahvaltım 1 yumurta,bir parça ekmek,2 zeytin ve çilek

aradada çilek yedim,şimdide yeşil çay yaptım limonda sıktım içine oh mis gibi içicem

bugün günün kalan kısmında meyve yemeyi düşünüyorum,kendime biraz şok yapayım diyorum,yürüyüşlerimede başladım

zambakçım,bursefam bende kupa istiyorum bu hafta

Günaydin kizlar..
Haftaniz hayirli we bereketli olsunnn..
Ben 70 kiloda takili kaldim 60lara inmek istiyorummm gecen hafta weremedim bu hafta bari wereyimmm

Yeni yasin hayirli olsun zeynep arkadasim..
tşk ederim canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

kesinlikle kalori yakıyorsun canım,benim kilo vermem günde 30-45 dakika yüzmem sayesinde hızlandı.

iyiki doğdunnn zeynepppp,yeni yaşında herşey gönlünce olsun güzelim.
tşk lattecim gelen ve geçen yıllar hepimize hayırlı olsun inşalah

iii cnm çok şükür herşey yolunda yeni işim ii
ama eski yerden sıkıntılar vardı işte yetti şu 1 haftada beni benden etmeye
tabi dikkat edemedim sonucuda 1 kilo olarak döndü bana çok üzgünüm:)))

tşk canım haklısın zaten üzülmüyorum artık nasılsa yalnız diilim ve ne hissediyorsam oyum

saol canım ya..
varya süpesiniz iyiki kayıt olmuşum buraya ve yazmışı bu topige ne mutlu o güne

takma kafana bi kilo ne ki hele ki bu topicte şıp diye veriverirsin

WHıTEHALL kızlar nerdeler sevilcan else magrenta latte onları göremedim ters bişi yok inş...

herkes burada canım bi sen yoktun onlar saklambaç oynuyolardır
kıslar çıtır desem çıkın tatlı desem kaçınkaydirigubbakcemile3

tşk bursefacım dogru haklısın her söylediginde hatırlamazlarsa hatırlamasınlar ve evet hisstttigiöm yaştayım yani hep 18:)

rica ederim canım akşam çıkmışsın yakalamadım..

Hayat kısa
Kuralları Yık
hemen affet
tutkuyla öp, dürüst sev
içten gül
Ve gülümsemeyi asla bırakma…
hayatın ne kadar tuhaf olduğu önemli değil
hayat her zaman katılmayı beklediğimiz bir parti değil
Ama burada bulunduğumuz sürece gülümsemeliyiz !...

Yeni işin hayırlı olsun canım... 1 kiloyuda dert etme sıkarsan 1 haftada rahat rahat verirsin canım...

merhaba kirazcım a.s.a.s. bende sana baktım hastamısın işe gelemedinmi diye ama iyisin inşallah... yürüyüşe başlamana çok sevindim... devamını bekliyoruz.. böyle giderse zaten seninde kupaların olacak.... :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

canım iyiyim çok şükür,toparlandım artık, malum pazartesi yoğunluğu,o yüzden çok

giremiyorum nete,ama merek ta ediyorum sizleri......... inşallah herşey çok daha güzel olucak,kiloları birer ikişer verdikçe dahada azimli olucaz,kapıcaz kupaları:hooray::hooray::hooray:

keyfimizde ,neşemizde yerine gelicekhihoyyythihoyyythihoyyyt

öğle yemeği olarak sadece bir kase yoğurt yedim

metabolizma hızlandırıcı çay yapıyorum gün boyu içicem

hadi bakalım güzel başladık haftaya güzel bitirelim inşallah
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…