70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeği olarak sadece bir kase yoğurt yedim

metabolizma hızlandırıcı çay yapıyorum gün boyu içicem

hadi bakalım güzel başladık haftaya güzel bitirelim inşallah
hihoyyythihoyyythihoyyyt

ne mutlu sana...bende soyleyım bari ben pilav üstü tavuk yedim şimdi de pişmanım

ne mutlu sana...bende soyleyım bari ben pilav üstü tavuk yedim şimdi de pişmanım
işte bunu yapmamak lazım madem zararlı bişeyler ycez üstüste yediklerimiz aynı tür olmalı karbonhidrat ve protein birarada direkt yag oluyo mesela yogurlu makarna, yogurtlu pilav ,etli patates, peynirli makarna vb arkadaşlar ıuzak duralım..mesela makana tek başına az yaglısı çok sorunlu diil

bende kepek ekmagiyle sandviç yaptım kendime

kuzuuum istediginn kupa olsunnn bursefada fazlaca var bakk veriiriz sanada:hooray::hooray:

canımm ya inşallah bakalımm kupalarında pek güzelllyerimsenibenyerimseniben
bugün kahvaltıda 1kase çorba
öglen
1subardagı(kuru haşlanmış makarla yogurtlu
1kase taze fasulye
akşam sadece salata yemeyi düşünüyorummcokacimcoook
35dkda çok tempolu birşekilde yürüdümmm

hayatım niye pişman oluyosun,pilavı fazla kaçırmadıysan sorun yok bence,ama fazla olduysada öğle öğünü olduğu için çabuk yakarsın,hem akşamda dengeleme şansın olur

ben de yaptım onu su elmalı tarçınlı olan dimi..

evet canım ondan,uzun zamandır yapmıyodum,ben tadını çok seviyorum,iyi geldiğinide düşünüyorum
bu arada zeynepcim ben hafta sonu nete giremedim,geçmişide yeni okudum doğum günün kutlu olsun canım,yeni yaşın sana yepyeni mutluluklar getirsina.s.a.s.a.s.

tüüühh canım ya bende yogurtlu makarna yedimmm
ne pişmanımmm ya demekki yag olacak ha
neyse bidaha makarna yemem pilavı hiç yemiyorum zatenn
şeeeyyy ben pek protein ve karbonhidrat ayımını pek yapamıyorumm
canımm söyledim sanıyordum ama yazmamışımm
dogum günün kutlu olsunn
herdaim sevdiklerinle beraber olman dilegiyleeeŞenizŞeniz

kirazcımm bana da verirmisin o çayın tarifini
ben yeşil çayy içemiyorumm valla içenleriialkışlıyorummalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tşk ederim canım çok saol..evet bendetadını seviyorum bi de iştah da kesiyo özellikle tatlı krizini hala regl olamadım ve canım çok çikolata falan istiyodu bu sabah 2 bardak içtim şimdi de bi bardak içtim ii geldi tarçın yüzünden herhalde..peki ,çilmesinin belli bi sınırı var mı?

kirazcımm bana da verirmisin o çayın tarifini
ben yeşil çayy içemiyorumm valla içenleriialkışlıyorummalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tabiki tatlım hemen vereyim

3 ad elma (dörde böl kabuklarıyla birlikte)
2 ad limon (dörde böl kabuklarıyla birlikte)
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
1- 2 tanede çubuk tarçın

yaklaşık 2-2,5 litre suyun içine hepsini at,elmalar pörsüyünce ocaktan al,bi 5 dakika beklet ondan sonra süzüp içebilirsin,ben sürahiye koyuyorum aklıma geldikçe içiyorum canım

çok saol canım hepimiz her daim sevdiklerimizle bilikte hayırlı ömürler geçiririz inşallah..benim yaptıgım çay 3 yeşil elma (şu diyet için olan ekşilerinden) 4'e böl cekirdeklerini çıkar, 1 limon 4'e böl, 1 kabuk tarçın, bir yemek kaşıgı tane karabiber ve 3 lt su hepsini düdüklüyekoyuyorum kaynadıktan sonra 7 dk diye yazmışlardı ama daha 7 dkyı tuturamadım ben:) öle işte bide ılık-sıcak içmek daha iyi ve buzdolabında sklanmalı dışarda bozulabiliyo

aaa ben de 1 limon az gibi diyodum 2 limon koyayım bende suyu da azaltayım daha yogun daha iyi olur belki

canım ben ismini hatırlamıyorum ama bi bitki uzmanının sitesinden almıştım tarifini

diyoduki bu çayı masanızdan eksik etmeyin,ve gün boyu aklınıza geldikçe içebilirsiniz,bende öyle yapıyorum,bi yan etkisini görmedim,aksine bağırsaklarım hızlanıyo bunu içince,dediğin gibi tatlı ihtiyacınıda karşılıyo gibi

selam kızlar bende yeni geldim.arkadaşımdan öğrendim burayı. benide aranıza alırmısınız
bugün tartıldm tam 79 kiloyum
hedefim 58 boy 163
süpermiş burası ya

hoşgeldin tatlım aramızdasın bile

burası gerçektende süper,çok motive edici,ve üzüntülü olduğunda bile sana destek çıkacak,moral vericek harika insanlarla dolu

selam kızlar bende yeni geldim.arkadaşımdan öğrendim burayı. benide aranıza alırmısınız
bugün tartıldm tam 79 kiloyum
hedefim 58 boy 163
süpermiş burası ya

zeynepcim kirazcımm kızlarr çok teşekkürler tarifleriniz içinnn
bende yapıyımm
ama çubuk tarçın olmak zorundamıı

zeynepcim kirazcımm kızlarr çok teşekkürler tarihleriniz içinnn
bende yapıyımm
ama çubuk tarçın olmak zorundamıı
çubuk tarçın daha etkilymiş canım normal tazına göre zaten aktardan alıyon çok uzuca bi sürüsünü 1.5 liraya aldım ben ne zamndır da kullanıyorum

ınce bir bele kavuşmak için

Belinizin kalınlığından mı şikayetçisiniz ya da daha çekici bir görünüm mü istiyorsunuz? ışte işe yarayacak birkaç öneri.

Belinizi çepeçevre saran o yağ kütlesinden kurtulmak istiyorsanız, önce yediklerinizi kontrol altına almanız gerekiyor; ama egzersiz de şart. Çünkü bu bölgedeki yağlardan yavaş yavaş kurtulsanız bile, egzersiz yapmadan istediğiniz düz ve sıkı görünüme kavuşmak biraz zor görünüyor.

Ya da diyelim ki aslında bel bölgesinde kilo fazlası olmayan mutlu kişilerdensiniz ama bu bölgenin daha güzel ve çekici görünmesini istiyorsunuz.

Çözüm yine aynı: Egzersiz.

Öte yandan egzersiz yapmak, yağları eritmek için yerlerde yuvarlanıp tonlarca mekik çekmenin de çekilir yanı yok. Peki ne yapmalı? ışte size 3 egzersiz. Bu egzersizler sayesinde beliniz incelecek, sırtınız güçlenecek ve omurganız esneyecek. Böylece daha uzun boylu ve zarif görünürken, forma da girmiş olacaksınız.

Egzersizlerden randıman almak için haftada üç ila dört kez yapmanızı öneriyoruz. Ayrıca egzersiz esnasında karın, sırt ve bacak kaslarınızı sıkın.

1- Yere uzanıp sol yanınız üzerine yatın. Sağ ayağınızı sol ayağınızın üzerine atın ve sağ elinizi başınızın arkasına koyun. Eliniz ileri bakacak şekilde dirseğinize dayanarak güç alın.

2- Dirseğinizle omzunuzun bir hizada olmasına dikkat edin. Şimdi yere değen kolunuzdan destek alarak kalçanızı ve bacaklarınızı yerden kaldırın.

3- Yavaş yavaş alçalın ama yere değmeyin. 10 tekrar yaptıktan sonra bacak değiştirip tekrarlayın. Egzersiz esnasında öne eğilmeyin, omuzlarınızı kambur tutmayın.

4- Yere oturun. Dizlerinizi kendinize doğru çekin ve ayaklarınızı yerden kaldırmayın. Şimdi bir ila bir buçuk kiloluk bir dambılı iki ucundan tutun ve kollarınızı göğüs hizasında ileri doğru uzatın.

5- Kollarınızı düz tutup sol bacağınızı kaldırırken, karın kaslarınızı sıkarak gövdenizle sola dönüp dambılı aşağı indirip yere yakın tutun. Başlangıç pozisyonuna dönüp sonra sağ yanınıza dönerek devam edin. Sağ-sol değişimini yaparak 10 tekrar yapın.

6- Yere oturup bacaklarınızı sol yanınıza doğru kırın ama kendinizi kasmadan, rahatça oturun. Bu esnada sağ ayağınız da sol dizinize değsin. Sol baldırınızı sol elinizle tuttuktan sonra, sağ kolunuzu yukarı uzatın. Kendinizi zorlamadan sol yanınıza doğru esnerken sağ elinize bakın. Diğer yanınızla tekrarlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…