öğle yemeği olarak sadece bir kase yoğurt yedim
metabolizma hızlandırıcı çay yapıyorum gün boyu içicem
hadi bakalım güzel başladık haftaya güzel bitirelim inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben de yaptım onu su elmalı tarçınlı olan dimi..öğle yemeği olarak sadece bir kase yoğurt yedim
metabolizma hızlandırıcı çay yapıyorum gün boyu içicem
hadi bakalım güzel başladık haftaya güzel bitirelim inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt
işte bunu yapmamak lazım madem zararlı bişeyler ycez üstüste yediklerimiz aynı tür olmalı karbonhidrat ve protein birarada direkt yag oluyo mesela yogurlu makarna, yogurtlu pilav ,etli patates, peynirli makarna vb arkadaşlar ıuzak duralım..mesela makana tek başına az yaglısı çok sorunlu diilne mutlu sana...bende soyleyım bari ben pilav üstü tavuk yedim şimdi de pişmanım
bende kepek ekmagiyle sandviç yaptım kendimeişte bunu yapmamak lazım madem zararlı bişeyler ycez üstüste yediklerimiz aynı tür olmalı karbonhidrat ve protein birarada direkt yag oluyo mesela yogurlu makarna, yogurtlu pilav ,etli patates, peynirli makarna vb arkadaşlar ıuzak duralım..mesela makana tek başına az yaglısı çok sorunlu diil
kuzuuum istediginn kupa olsunnn bursefada fazlaca var bakk veriiriz sanada:hooray::hooray:herkese meraba,bugün çok yoğunum ancak girebildim,güne herkes neşeli başlamış ne güzel
benimde keyfim yerinde çok şükür,sabah kahvaltım 1 yumurta,bir parça ekmek,2 zeytin ve çilek
aradada çilek yedim,şimdide yeşil çay yaptım limonda sıktım içine oh mis gibi içicem
bugün günün kalan kısmında meyve yemeyi düşünüyorum,kendime biraz şok yapayım diyorum,yürüyüşlerimede başladım
zambakçım,bursefam bende kupa istiyorum bu hafta
sağol canım çok teşekkür ederim... bu hafta hak edeceğim inşallah kupayı... sendede bu azim varken sende hakedersin ben güveniyorum sana.... K.K'da herkeze yetecek kadar kupa var... :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
birde özel bir kupa gönderiyorum canım ... :1hug::1hug::1hug:
ne mutlu sana...bende soyleyım bari ben pilav üstü tavuk yedim şimdi de pişmanım
ben de yaptım onu su elmalı tarçınlı olan dimi..
işte bunu yapmamak lazım madem zararlı bişeyler ycez üstüste yediklerimiz aynı tür olmalı karbonhidrat ve protein birarada direkt yag oluyo mesela yogurlu makarna, yogurtlu pilav ,etli patates, peynirli makarna vb arkadaşlar ıuzak duralım..mesela makana tek başına az yaglısı çok sorunlu diil
tşk ederim canım çok saol..evet bendetadını seviyorum bi de iştah da kesiyo özellikle tatlı krizini hala regl olamadım ve canım çok çikolata falan istiyodu bu sabah 2 bardak içtim şimdi de bi bardak içtim ii geldi tarçın yüzünden herhalde..peki ,çilmesinin belli bi sınırı var mı?hayatım niye pişman oluyosun,pilavı fazla kaçırmadıysan sorun yok bence,ama fazla olduysada öğle öğünü olduğu için çabuk yakarsın,hem akşamda dengeleme şansın olur
evet canım ondan,uzun zamandır yapmıyodum,ben tadını çok seviyorum,iyi geldiğinide düşünüyorum
bu arada zeynepcim ben hafta sonu nete giremedim,geçmişide yeni okudum doğum günün kutlu olsun canım,yeni yaşın sana yepyeni mutluluklar getirsina.s.a.s.a.s.
kirazcımm bana da verirmisin o çayın tarifini
ben yeşil çayy içemiyorumm valla içenleriialkışlıyorummalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok saol canım hepimiz her daim sevdiklerimizle bilikte hayırlı ömürler geçiririz inşallah..benim yaptıgım çay 3 yeşil elma (şu diyet için olan ekşilerinden) 4'e böl cekirdeklerini çıkar, 1 limon 4'e böl, 1 kabuk tarçın, bir yemek kaşıgı tane karabiber ve 3 lt su hepsini düdüklüyekoyuyorum kaynadıktan sonra 7 dk diye yazmışlardı ama daha 7 dkyı tuturamadım ben:) öle işte bide ılık-sıcak içmek daha iyi ve buzdolabında sklanmalı dışarda bozulabiliyotüüühh canım ya bende yogurtlu makarna yedimmm
ne pişmanımmm ya demekki yag olacak ha
neyse bidaha makarna yemem pilavı hiç yemiyorum zatenn
şeeeyyy ben pek protein ve karbonhidrat ayımını pek yapamıyorumm
canımm söyledim sanıyordum ama yazmamışımm
dogum günün kutlu olsunn
herdaim sevdiklerinle beraber olman dilegiyleeeŞenizŞeniz
aaa ben de 1 limon az gibi diyodum 2 limon koyayım bende suyu da azaltayım daha yogun daha iyi olur belkitabiki tatlım hemen vereyim
3 ad elma (dörde böl kabuklarıyla birlikte)
2 ad limon (dörde böl kabuklarıyla birlikte)
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
1- 2 tanede çubuk tarçın
yaklaşık 2-2,5 litre suyun içine hepsini at,elmalar pörsüyünce ocaktan al,bi 5 dakika beklet ondan sonra süzüp içebilirsin,ben sürahiye koyuyorum aklıma geldikçe içiyorum canım
tşk ederim canım çok saol..evet bendetadını seviyorum bi de iştah da kesiyo özellikle tatlı krizini hala regl olamadım ve canım çok çikolata falan istiyodu bu sabah 2 bardak içtim şimdi de bi bardak içtim ii geldi tarçın yüzünden herhalde..peki ,çilmesinin belli bi sınırı var mı?
hoşgeldin canımhepbirlikte vericez kiloları yaza çıtır olacaz slogan bu :)selam kızlar bende yeni geldim.arkadaşımdan öğrendim burayı. benide aranıza alırmısınız
bugün tartıldm tam 79 kiloyum
hedefim 58 boy 163
süpermiş burası ya
çubuk tarçın daha etkilymiş canım normal tazına göre zaten aktardan alıyon çok uzuca bi sürüsünü 1.5 liraya aldım ben ne zamndır da kullanıyorumzeynepcim kirazcımm kızlarr çok teşekkürler tarihleriniz içinnn
bende yapıyımm
ama çubuk tarçın olmak zorundamıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?