Aynen öyle.
Tipik ikizler burcu. Yoruluyorum bir anının bi anına uymamasından.
Kendime de kızıyorum en son söyleyeceğimi en başta söylüyorum.
Haklıyken haksız konuma düşüyorum.
Karışık bi mevzu atlattık gene ama her zaman ki gibi kavgada söylenenler içime oturdu.
gece topikçilerine benden bir şarkı
evlenmeden önceki hallerimiz aklıma geldi, ağladım başım ağrıdı falan deyince kesin dedim sevgilisiyle bozuştu, bende öyle olurdum çünkü ufak bir küsmede ağlardım öyle, şimdide hiç küsemem 4 yıllık evliyiz 2 gün küs kalmamışızdır atlatmanıza sevindim ama
ya cevap yazınsa na yaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
ay sadece probis var kı olsun canım :) gerisi iyiiiii. bende akşam bir dilim ekmek yedim ya ama çıtı çıtı dı ne zamandır yemediydiiimKızlar bugünkü kaçamaklı menümü yazıyorum...
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 fincan bitki çayı
Öğle
6 adet köfte
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak sütlü nescafe(şekersiz)
Akşam
1 kase yoğurt içine de 2 kaşık yulaf kepeği koydum(yemeğim hazır olana kadar açlığımı bastırdım)
1 kase tavuk çorbası(hiç yağ koymadım)
ve akşam saat 9 buçukta 1 adet probis
niye yediysem onu ah bu eşşek kafam ahhhKızın bana çekin kulaklarımı:18:
Yorumlarınızı bekliyorum...
thanks bacımmmm
probis:44::44::44::44::44:Kızlar bugünkü kaçamaklı menümü yazıyorum...
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 fincan bitki çayı
Öğle
6 adet köfte
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak sütlü nescafe(şekersiz)
Akşam
1 kase yoğurt içine de 2 kaşık yulaf kepeği koydum(yemeğim hazır olana kadar açlığımı bastırdım)
1 kase tavuk çorbası(hiç yağ koymadım)
ve akşam saat 9 buçukta 1 adet probis
niye yediysem onu ah bu eşşek kafam ahhhKızın bana çekin kulaklarımı:18:
Yorumlarınızı bekliyorum...
ahanda buuuuuuuu
güzel canım abartılı bişey yok ki
kıyamam kuzucuk ah erkekler başımızın tatlı belaları
slmmmmmm ne ettin bitti mi işler
ya kızlar kızın bana kovalayın beni spora diye gettim ev işlerine daldım gene buraya döndüm canım hiç istemiiiii yaa ne bu tembellik bendeki anlamadım ki
evet çok acıktım cnm ama frenlemeye çalıştım.biraz maydanoz.yarım elma ve yarım portakal yidim ama hala açlığım geçmedicanım saatlerin geç olduğundan akşam pas geçildi heralde
inşallah acıkıp sapıtmazsın iradeli ol
acıkırsan yarım elma ye yada bir kivi olabilir
yok kız çiko düşkünlüğüm yoktur eve eşim alii.görüncede ben dayanamayip yiyom işte..ama itiraf edeyim tatlıyı çok sefiyom ya,bir gecede 4-5 halley götürdüğüm olmuşturok canıım
fena değil ama bulgur pilavı 5 kaşık çooook 2-3 olsun en fazla. birde hergün götürüyon çikoları çok seviyorsan etinin prinç patlaklı çiko taklidi ürünlri var onlardan al tadları fena değil. öbür çikolatalardan daha düşük kalorileri hem
yemişsin artık olan olmuş.bi dilimcikten heçbişe olmaz merak etme.acelemiz yok yavaş yavaş verecez..açlık gerevinde değiliz yane.. nefis denen bişe var..birşey demedim canım zaten. ya ben 10 gündür falan hiç ekmek yemedim. akşam mantarlı et yaptım salata ile yedim. ama eşim çıtı çıtı ekmek almış. dukanda yasak biliyom ama dayanamadım 1 dilim yedimpişmanım lakin yedim getti
eşin seni sınıyo herhalde yoksa niye unutsun.benimki hiç unutmas.yanıda bişe yesem hemen sen diyette değilmiydin der.ay kz benim eş hep köstek bana. hem kilolusun diyo hemde n bulursa yiyo karşımda. akşamları yanında oturmuyom ya. kekler çikolar cipsler götürüyo. gıcık bi de benden istiyo. ah ah bu erkekler...
ay benimki yiyo devamlı karşımda arada birde bna veri dietteyim diyom ha tamam diyo ya nasıl unutuyosa anlamadım
ortam bencede zayiff ama onun yapisi öle demekki yesin bakim nere kadar yicek.40 dan sonra bu kadar rahat yiyemiicek..geçmiş oku oku bitmedi yav. pes ediiiiim.
fatma kardeş diğer topikte yazdıklaını okudum hoş olmamış bence editöre ait bir topikte buradaki olayı o şekilde anlatmamalıyın. sonuçta bir yanlış anlaşılma vardı kimsenin kimseden birşey sakındığı yok ki. neyse içim dolu ama yazmayacam sadece davranışın hoş değil. dileke katılıyom.
mtreyi aldım gettim eşime boyumu ölçtürdüm158 çıktıııııım. eşimde 168 ve 61 kilo bence hala zayıf değil boy kısa kız daha ne olsun
benim yazımı alıntılayınca ne olii dedim birden,tamam cnm durum anlaşıldı.kusura bakma cnm asla ıthamda bulunmak ıstemem kımseye, ben sadece kendı fikrimi söyledim sızın mesajınıza alıntı yapmamda tamamen dıkkatsızlıkten zira "bence bunun zayıflıkla ılgısı yok bosuna kendını uzme belki başka bişeye sıkılmıştır beliki problem ekonomık durumlardır malum dugun dernek ıslerı kolay degıl vs..." diye yazdııgm ıcın dırek sıze soylenmıs bı soz degıl. fıkırler farklı olabılır fıkrınıze saygı duyarım ama katılmıyorum ben sadece arkadasa moral vermek ve destek olmak ıstemıstım.. yanlıs anlasılmak ıstemem...
bende yenı katıldım aranıza tabı kabul edersenız..baska bır foruma yazdım ama kımse cvp vermedı umarım burdada ole olmaz..
hoşgeldin tabi kabul ederiz kapımız herkese açık, çooook sevecen bir topiğiz biz misafiri severiz ama selam verip gideni değil umarım ev sahibi gibi hissedersin kendini:29:
ay negüzel kaçamaksız olmuşş menün..
giremedim aksam kimsede bu balkaymak nerde öldümü kaldimi dememis
cook yorgunum menümü yazayim sonra ucusa geceyim
sabah
2 dl.ekmek
salca
inc dilim peynir
2 yaprak marul
1 büy. bar. kefir
ara
iki dilim yesil elma
birde birokolinin sapini soyup yedim
öglen
1 tab.corba
domates üzerinde az peynir vardi
1 zeytin
1dl.ekmek
ara
1 bar.kefir
3 ince dilim pirinc patlagi
aksam
yarim tavuk ( ama kücük )
salata
biraz kizarmis patetes :26:
2 lokma ekmek
3 4 yudum ayran
aslinda canim kahve istiyo ama okadar yorgunumki icemicem
aa bu arada ruweyda cim hanimlara taki yapimini gösteriyorum canim ben birde okulda cocuklarla el isi ve taki yapiyoruz
iyi gecelerr
ben geldim geçmişi okurkene gitmişsin ortamm..belliki çok yorulmuşsun halay çekmeden oynamadan .....bende kaçıyom kızlar iyi geceler hepinizeeeee
bende yenı katıldım aranıza tabı kabul edersenız..baska bır foruma yazdım ama kımse cvp vermedı umarım burdada ole olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?