70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evlenmeden önceki hallerimiz aklıma geldi, ağladım başım ağrıdı falan deyince kesin dedim sevgilisiyle bozuştu, bende öyle olurdum çünkü ufak bir küsmede ağlardım öyle, şimdide hiç küsemem 4 yıllık evliyiz 2 gün küs kalmamışızdır atlatmanıza sevindim ama

Kızlar bugünkü kaçamaklı menümü yazıyorum...

Sabah
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 fincan bitki çayı

Öğle
6 adet köfte
1 kase yoğurt

Ara
1 bardak sütlü nescafe(şekersiz)

Akşam
1 kase yoğurt içine de 2 kaşık yulaf kepeği koydum(yemeğim hazır olana kadar açlığımı bastırdım)
1 kase tavuk çorbası(hiç yağ koymadım)

ve akşam saat 9 buçukta 1 adet probis
niye yediysem onu ah bu eşşek kafam ahhhKızın bana çekin kulaklarımı:18:

Yorumlarınızı bekliyorum...

ay sadece probis var kı olsun canım :) gerisi iyiiiii. bende akşam bir dilim ekmek yedim ya ama çıtı çıtı dı ne zamandır yemediydiiim

thanks bacımmmm

probis:44::44::44::44::44:

Kızlar bu hafta aynı kalsam başka bişey istemiycem yeter ki kilo almıyım...Çok kaçamak yaptım çok Ama bugün bisiklete bindim 10 dk falan şimdi de gidip bıcımı yapıp geliim biraz sonra da yatarım zaten....

bende yenı katıldım aranıza tabı kabul edersenız..baska bır foruma yazdım ama kımse cvp vermedı umarım burdada ole olmaz..

allaha sukur bitti canim sadece kaynananin odasi var ama esim birak esyalarini kendi istedigi gibi koysun sonra bulamaz dedi onlar duruyo okadar ben burayi sevdim ya kizimla disari cikip geziyoruz obur evde kapinin onune cikmiyoduk simdi cikiyoruz alisveris yapiyoruz ohhh boyle cok guzelmis

giremedim aksam kimsede bu balkaymak nerde öldümü kaldimi dememis

cook yorgunum menümü yazayim sonra ucusa geceyim

sabah

2 dl.ekmek
salca
inc dilim peynir
2 yaprak marul
1 büy. bar. kefir

ara

iki dilim yesil elma

birde birokolinin sapini soyup yedim

öglen

1 tab.corba
domates üzerinde az peynir vardi
1 zeytin
1dl.ekmek

ara

1 bar.kefir
3 ince dilim pirinc patlagi

aksam

yarim tavuk ( ama kücük )
salata
biraz kizarmis patetes :26:
2 lokma ekmek
3 4 yudum ayran

aslinda canim kahve istiyo ama okadar yorgunumki icemicem
aa bu arada ruweyda cim hanimlara taki yapimini gösteriyorum canim ben birde okulda cocuklarla el isi ve taki yapiyoruz

iyi gecelerr

canım saatlerin geç olduğundan akşam pas geçildi heralde
inşallah acıkıp sapıtmazsın iradeli ol
acıkırsan yarım elma ye yada bir kivi olabilir
evet çok acıktım cnm ama frenlemeye çalıştım.biraz maydanoz.yarım elma ve yarım portakal yidim ama hala açlığım geçmedi

yok kız çiko düşkünlüğüm yoktur eve eşim alii.görüncede ben dayanamayip yiyom işte..ama itiraf edeyim tatlıyı çok sefiyom ya,bir gecede 4-5 halley götürdüğüm olmuştur

yemişsin artık olan olmuş.bi dilimcikten heçbişe olmaz merak etme.acelemiz yok yavaş yavaş verecez..açlık gerevinde değiliz yane.. nefis denen bişe var..
karakedim biz ne zaman çıkacaz bu diyetten yaaa.çok gerilmeye başladım şimdiden..gözümün önüne neler geliiii neler..rüyama bile kebaplar dönerler giriiii...
eşin seni sınıyo herhalde yoksa niye unutsun.benimki hiç unutmas.yanıda bişe yesem hemen sen diyette değilmiydin der.
benim kociş zararlı diye eve sokmaz öle şeyleri ikram edilirse yer sadece. biz alıncada tepki gösterir.gizli gizli alıp hüpletiriz ama her akşam çiko almayı adet haline getirdi çocuklar istii diye aliii benide ayirmiii saolsun alma diyemiom çocuklar çok sefio onlar yesin die istom ama kriz anı tutunca götürüom.bu defa paketi götürmedim o yüzden mutluyum 3 küçük parça çok masum geldi

ortam bencede zayiff ama onun yapisi öle demekki yesin bakim nere kadar yicek.40 dan sonra bu kadar rahat yiyemiicek..
benim boyumda 156 eşim kendisi ölçmüştüü.eşimin boyuda 170 ama kilosu 68 yani şu an fittt.bide benimkide asla hiç kilo almaz.çünkü yemez.çok iradeli asla fazla yimek yimez.bu akşam çorba ve taze fasulye yedi adam.. sırf onun için pilavda yapmıştım istemedi 2 dilimde ekmek yidi.nolcak şimdi o pilav yine bana kaldı.eşime sorarsan dök çöpe diyiiiolmazsa dondurucuya atar sonra çorba yaparım artıkın.:44:

benim yazımı alıntılayınca ne olii dedim birden,tamam cnm durum anlaşıldı.

Son düzenleme:
bende yenı katıldım aranıza tabı kabul edersenız..baska bır foruma yazdım ama kımse cvp vermedı umarım burdada ole olmaz..

hoşgeldin tabi kabul ederiz kapımız herkese açık, çooook sevecen bir topiğiz biz misafiri severiz ama selam verip gideni değil umarım ev sahibi gibi hissedersin kendini :29
:

iyi geceler geleceğin çıtır hatunları.... uzak değil önümüzdeki yazın çıtırları siziiiiiiii:82::82::82::82::82::82::82::82::82::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122::122:

ay negüzel kaçamaksız olmuşş menün..
yani öğretmenmisin???bi örtmenimiz daha oldii ne güzel..ne güzel..:119:
bi ara bende gittiydim taki kursuna çocuklardan devam edemedim.aldığım incik boncuklar hala duruyo ne yapıcaksam onları..
sanada iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…