günaydın kızlar
ben bugun nıyetlıyım bakalım nası gececek uzun zamandan sonra:26:
yarını cok merak edıyorum beğenmediğim 66 yı tekrar görmek ıstıyorum :84:
günaydin kizlaaar
cok soguk ve birazdan ise gidicem eger 5 saate kadar benden haber alamazsaniz bilin ki biryerlerde donup kalmisimdir
Canım inşallah herşey gönlüne göre olsun, arada oluyor maalesef hayatta can sıkıcı şeyler.
Bu ne kıııız, sen sigara mı içiyon bakiiim?
Afiyet olsun canım, menemen diye diye sabah ben de yaptım menemen. İyi de oldu tabii.
günaydın kızlar
saol canım amınAllah kabul etsin canım.
Günaydın şeker.
Donma donma kendine iyi bak.
Toplu alıntılamayı yapmışsın.:13::13:
Yok bea içmiyorum ben yeşilaycım.
Sadece efkarlı smiley bulamadım.
ahahah Afiyet olsunnn hergün aynı kahvaltılık sıkıyor.
Günaydınn
Allah kabul etsinn ins görürsün.
günaydın kızlar fırsat bulmuşken dünkü menümü yazayım
sabah uyanınca;
1 kayısı+1 bardak su
1 bardak zencefilli yeşil çay
saat 08.30'da
2 dilim uno light denge ekmek
2 ince dilim peynir
öğle:
5-6 ykaşığı pırasa yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim uno light denge
ara:
saat:14.30'da 1 portakal, 1kayısı
ara:
saat:16.00'da 1 ceviz,1 kuru incir, yarım elma
akşam:
5 tane köfte
salata
saat 17.30'dan 18.30'a kadar 40dk yürüyüş(bandta) 70mekik, 50 bel kaldırma(karın hareketleri) yan hareketler vs...
saol canım amın
amın dılekcım
inş görürüm:18:
Sabah az olmuş canım sadece.
ewt sabahlar genelde böyle az oluyo maalesef iş yerine tost şeklinde yapıp getiriyorum daha basit oluyo evden çıkmadan canım istemiyo zaten. sabahın azlığını öğleden sonraki aralarda gideriyorum bol bol yiyorum
Günaydın kızlarr
yarın tartı günü ben böle tartılcam dha akesin sonuç çıkıyomuş
hehe saol canım ne zamndır ıstıyodumBu arada Alperen'in çizelgesi süper.
Günaydın kızlarr
yarın tartı günü ben böle tartılcam dha akesin sonuç çıkıyomuş
Günaydınnn. Geçmişten göerdüğüm kadarıyla hepiniz iyiysiniz. Kaçamaklarda var yani. Dudi hoş geldin..
Bende dün akşam yapyım bir kaçamak (ortim duymasın) şu fındığı çikolatayla kaplayıp top yapıyorlar ya işte ondan 1 tane yedim. Hep eşimin yüzünden ama. Adam akşam geçti bilgisayara yanına sosluı fıstık, çikolatalı kek, çikolata topları, şemsiye çikolata vss.... yığdı yiyor. Bakmamaya çalıştım ama bide tutup bana 2 top uzatınca ee 1 ini alayım bari dedim. 1 tanede sosolu fıstıktan yedim.:18::18::18::18::18::18::18: yarın cuma bugün korktum tartılmadım. Yarın umarım tartı bana bir süpriz yapar ama aşağı doğru bir süpriz yukarı doğru değil.bu arada kayısılı diyet iyi oldu bağırsaklarım iyi ama şimdilik bir hafta yaparsam sanırım durum fena olucak..
hehe saol canım ne zamndır ıstıyodum
haha güzlemiş yaa bende önce normal tartılayım baktım sonuc istediğim gibi değil bu yola başvururum
Günaydın Ayşe :)
Güzel oldu bak böyle dediğin bende yarın böyle tartılıyım hep tersi tartıldık bide böyle denemek lazım.
Unonun sandvc ekmekleri var onun içine marul, domates,peynir,zeytin falanda koyabilirsin veya salam vs seviyorsn.
Öyle de güzel oluyor.
Ben bi ara domates, çeçil peyniri, salam koyuyordum.
Sürekli aynı şekilde yiyince insan sıkılıyo çünkü.
inşallah en kısa zamanda verirsintskr edrım bende 79 ıle basladım ınsallah ılk hedef 69 :))
bende okudum geyik topiğinde yazdıklarını, bi bayana yakışmayacak şeyler yazık dedim valla, değmez bence keyfimizi onun için bozmaya, ay bide haklı gibi görmüşler yaa onada şaşırdım bilmeden konuşuyorlar iştefatma kardesimize bende birsey söylemek istiyorum sustum sustum yeter
yapti sey cok ayip geyik topiki oldugu icin oraya yazip baska kisileride huzursuz etmek istemedigim icin buraya yaziyorum...
kardesim sen liste istedin bende almancadan türkceye cevirince gönderecem sana demedimmi...
kirildigim halde olayi nerden nereye getirdigin halde sözümü tutup sana listeyi göndermedimmi özelden...
bi tesekkür bile etmedin etmenide beklemiyordum ortaya da yazmadin hayret...
baska topiklerde diyorsun ya liste liste diye bana gönderdiler demiyorsun unuttun herhalde..
Bizim kavgalar biraz sert oluyor iki tarafta bır bır konuştuğu için.
5 yıldır beraberiz bunun verdiği bi rahatlıkta var sanırım.
aa bu arada benim kocacimda ikizler ve ben balik hiic uymuyor söylenenlere görecokda takilmistim eskiden buna ama alakasi yoook
hatta itiraf edeyim kocam cok iyidir ben huysuzuumay beni anca o ceker valla yok yok bu adam ikizler degil bence :44
Ben de bu hafta pek spor yapamdım:18::18:
günaydın kızlar fırsat bulmuşken dünkü menümü yazayım
sabah uyanınca;
1 kayısı+1 bardak su
1 bardak zencefilli yeşil çay
saat 08.30'da
2 dilim uno light denge ekmek
2 ince dilim peynir
öğle:
5-6 ykaşığı pırasa yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim uno light denge
ara:
saat:14.30'da 1 portakal, 1kayısı
ara:
saat:16.00'da 1 ceviz,1 kuru incir, yarım elma
akşam:
5 tane köfte
salata
saat 17.30'dan 18.30'a kadar 40dk yürüyüş(bandta) 70mekik, 50 bel kaldırma(karın hareketleri) yan hareketler vs...
günaydıngünaydın kızlar
günaydınGünaydın kızlarr
yarın tartı günü ben böle tartılcam daha kesin sonuç çıkıyomuş
Günaydınnn. Geçmişten göerdüğüm kadarıyla hepiniz iyiysiniz. Kaçamaklarda var yani. Dudi hoş geldin..
Bende dün akşam yapyım bir kaçamak (ortim duymasın) şu fındığı çikolatayla kaplayıp top yapıyorlar ya işte ondan 1 tane yedim. Hep eşimin yüzünden ama. Adam akşam geçti bilgisayara yanına sosluı fıstık, çikolatalı kek, çikolata topları, şemsiye çikolata vss.... yığdı yiyor. Bakmamaya çalıştım ama bide tutup bana 2 top uzatınca ee 1 ini alayım bari dedim. 1 tanede sosolu fıstıktan yedim.:18::18::18::18::18::18::18: yarın cuma bugün korktum tartılmadım. Yarın umarım tartı bana bir süpriz yapar ama aşağı doğru bir süpriz yukarı doğru değil.bu arada kayısılı diyet iyi oldu bağırsaklarım iyi ama şimdilik bir hafta yaparsam sanırım durum fena olucak..
GÜNAYDIN HERKESE
günaydın
ay eksi kaç çıkar acabalisteler altüst olur
ewt sıkılıyorum zaten sabah kahvaltılarından hafta içi. ama haftasonu kahvaltılarına bayılıyorum. şarküteri ürünlerini sevmiyorum maalesef değişiklik olarak bazen yarım simit peynir yapıyorum bundan sonra bi de nesfit sütü deneyeyim gerçi onları yiyince acıkıyorum ama denemekte fayda var
GÜNAYDIN HERKESE
canım şimdiden yıpratırsanız kendinizi evliliğe bişey kalmaz çünkü evlendikten sonra çok şey değişiyor en azından kavgadan sonra için acıyor özlüyorsun ama evlilikte öyle bişey yok sinir olup boğmak istiyorsun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?