70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim bende diyet diye bisey kalmadi ya her saniye bisey yiyorum burdan uzak kalmak yaramadi
selam kayıp prenses ne olsun bildiğin gibi işte yuvarlanıp gidios...bitmedimi işlerin dön artık aramıza arayı fazla uzatma..pişman olursun bak..

canim benim yaa dilekcimm 7 aydir az cok birbirimizi tanidik artik hissettim iyi olmadigini fistik kardesim gibi oldun senin üzülmene kiyamam
aglaman iyidir canim icine atmiyorsun bazen ben agliyamiyorum bile öyle daha kötü inan bana ve hicbirsey senden önemli degildir canim

ikiz burcu cok fena yakalamissin uuu ikiz burcu erkekler gercekden zor oluyorlar tipik amcam bi patliyo insani kiriyo hakksizsa bile hakkliyim dercesine seside git gide yükseliyo illallah demisdim benim oglanda ikiz burcu oldu iyimi
kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim bende diyet diye bisey kalmadi ya her saniye bisey yiyorum burdan uzak kalmak yaramadi
canim benim cok sevindim yeni yerin sana iyi gelmesine
isallah hepimiz eksi cikariz cumaya :26:
bende kaçıyom kızlar iyi geceler hepinizeeeee
iyi geceler karakedimm
bende yenı katıldım aranıza tabı kabul edersenız..baska bır foruma yazdım ama kımse cvp vermedı umarım burdada ole olmaz..

hosgeldin canim

giremedim aksam kimsede bu balkaymak nerde öldümü kaldimi dememis
yazini görmesem bagirmaya baslardim canim
iyi geceler geleceğin çıtır hatunları.... uzak değil önümüzdeki yazın çıtırları siziiiiiiii:82::82::82::82::82::82::82::82::82::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122::122:
iyi geceler canim

selam kayıp prenses ne olsun bildiğin gibi işte yuvarlanıp gidios...bitmedimi işlerin dön artık aramıza arayı fazla uzatma..pişman olursun bak..

pismanim zaten kilo alip duruyorum yediklerimi yazsam siz kovarsiniz okadar vahim durumdayim 1haftada 3kere pasta yedim yedigim cerezleri soylemiyorum bile buarada kayip prenses cok guzel iltifatmis tesekkur ettim

kizlar hadi benim cadi uyumuyo ayaktayim sizin uykunuz gelmiyomu

ya kizlar reglim tam 15gun gecikti ve yarin doktor kontrolum var bakalim ne diyecel esimde dalga geciyo ya menopoza girdin yada hamilesin diye hamile olmani tercih ederim diyo

tesekkur ettim suzicim allaha sukur simdilik iyi gidiyo burda kafam atsabile hemen kendimi sokaga atip sakinlesip eve donebilirim diger evde oylebisansim yoktu malesef

fatma kardesimize bende birsey söylemek istiyorum sustum sustum yeter
yapti sey cok ayip geyik topiki oldugu icin oraya yazip baska kisileride huzursuz etmek istemedigim icin buraya yaziyorum...

kardesim sen liste istedin bende almancadan türkceye cevirince gönderecem sana demedimmi...

kirildigim halde olayi nerden nereye getirdigin halde sözümü tutup sana listeyi göndermedimmi özelden...
bi tesekkür bile etmedin etmenide beklemiyordum ortaya da yazmadin hayret...

baska topiklerde diyorsun ya liste liste diye bana gönderdiler demiyorsun unuttun herhalde..

Son düzenleme:
tesekkur ettim suzicim allaha sukur simdilik iyi gidiyo burda kafam atsabile hemen kendimi sokaga atip sakinlesip eve donebilirim diger evde oylebisansim yoktu malesef

cok sevindim canim senin adina kaynananda bu ara yok sanirsam artik geri döndün dimi aramiza :26:
canim cikmam lazim iyi geceler canim

güzel canım yine de akşam çok da grekli değil zaten
gidiyomuşsun, yarın anlatırsın umarım önemli bişey değildir:26:

Accık yazmışsın tipik başak ve ikizler kavgası.

Ooo nerelerdesin sen ya özledik seni.

Beni burçdaş olarak en iyi sen anlarsın.
Bu fevri davranışları napcam bilmem. İşim zor sanırım. Hergün farklı farklı şeyler yaşıyoruz kesinlikle monoton değil.

Bizim kavgalar biraz sert oluyor iki tarafta bır bır konuştuğu için.
5 yıldır beraberiz bunun verdiği bi rahatlıkta var sanırım.

Probisss
Sabahları dukan amca da bu kadar az mı yiyin diyoo çikooo.

bende yenı katıldım aranıza tabı kabul edersenız..baska bır foruma yazdım ama kımse cvp vermedı umarım burdada ole olmaz..

Hoşgeldin.
Her cuma tartılma günümüz ve akşamları da menülerimizi yazıyoruz.
Kilo çizelgeni yaparak başlayabilirsin.

Kızarmış pattes dışında güzel canım.

ahahahhahh
zuahahhahh

Ayy güldürdün beni sabah sabah senin bıdıkta ikizler he
İlerde karşılaşcağı kızlara Allah sabır versin.
Burçlara inanmayanlar varya bence ikizler burcu olanları incelesinler kesin inanırlar.
Hepsi mi aynı olur bilmiyorum.
İşyerinden arkadaşların eşleri de ikizler aynııı aynıı yani.

Günaydın kısçeler..
İstanbul'da gene kar başladı.
Bugün bi kaç gıcık iş beni bekler.
Kahvaltımı yapayım..
Hepimize güzel bir gün olsun..
günaydın canım. burasıda yağmurlu her yer çamur.
Herkese günaydınlarrrr,
Geçmişi okuyup gelirim, bitirebilirsem tabii.

günaydın bende geçmişe gideyim.

Yarım kırmızı biber 1 domates 1 yımırtayla melemen yaptım sabah gene
Yedim bitti bile...
2 dilimde çavdar ekmeği tost makinesinde kızartmıştım.
Accıkta peynir.

Ammaaa arkadaşım pogaca yapmış bana da getirdi ufak pogacanın yarısını yedim.
2 çatal vişne reçeli sürdüm.
Bu da günümün kaçamağı olsun.

Şimdide çilekli form çayımı içiyorum.

Son düzenleme:
yok ögretmen degilim canim sadece bu isi biliyorum ve bildigimi ögretiyorum
ecrinciiim hosgeldin canim güle güle otur insallahhh evinde
ay yine begenmisin puccaa ama kilo vermemisim bu hafta fena degildi menülerim ama neyse olsun pes etmemeyi ögrendim senden

aa bu arada benim kocacimda ikizler ve ben balik hiic uymuyor söylenenlere göre cokda takilmistim eskiden buna ama alakasi yoook
hatta itiraf edeyim kocam cok iyidir ben huysuzuum ay beni anca o ceker valla yok yok bu adam ikizler degil bence :44:
Günaydın kısçeler..
İstanbul'da gene kar başladı.
Bugün bi kaç gıcık iş beni bekler.
Kahvaltımı yapayım..
Hepimize güzel bir gün olsun..
günaydin canim
Herkese günaydınlarrrr,
Geçmişi okuyup gelirim, bitirebilirsem tabii.

günaydin canim

inşallah tez zamanda aktif olursun. yeni evin hayırlı olsun. güle güle otur.
aramıza hoşgeldin.

konu nedir anlamadım ama seni üzen birşeylerin olduğu kesin. sorun şahşimi yoksa topiklemi alakalı. konuyu uzatmak istemessen cevap yazmayabilirsin.

günaydin kizlaaar

cok soguk ve birazdan ise gidicem eger 5 saate kadar benden haber alamazsaniz bilin ki biryerlerde donup kalmisimdir

Kilo vermeyen kocalar da neden diyor acaba diye düşünmek lazım? Bence zayıf olup güzel olacağız diye kıskanıyolarrrrr

kızlar selam ben 40 dk(3,8 km) yürüdüm şimdi duşa ve sonra yemeğe 7ye yetişemiycem galiba:26::26:
Ben de bu hafta pek spor yapamdım:18::18:

Bence 38 beden kıyafetin içinde kendini hayal et, alacağın kıyafetleri ve duyacağın iltifatları. Şimdiye kadar yedim de ne kazandım diye düşün. Zayıf olcez biz, zayıffff

Canım inşallah herşey gönlüne göre olsun, arada oluyor maalesef hayatta can sıkıcı şeyler.

Afiyet olsun canım, menemen diye diye sabah ben de yaptım menemen. İyi de oldu tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…