selam kayıp prenses ne olsun bildiğin gibi işte yuvarlanıp gidios...bitmedimi işlerin dön artık aramıza arayı fazla uzatma..pişman olursun bak..kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim bende diyet diye bisey kalmadi ya her saniye bisey yiyorum burdan uzak kalmak yaramadi
bilmiyorum ben farklı düşünüyorum sanırım.
bana kilo ver derse de beni beğenmiyor mu acaba diye düşünmem,
çünkü bu insanlık hali ne olacağamız belli değil, heran herşey olabilir
kiloya takan bi eş allah korusun başıma bi iş gelse sakat kalsam ne yapacak..
eğer kilo ver derse benim çabalarımı görüyor ve bana destek olmak istiyor diye düşünürüm şahsen
zayıf olmak tabiki bir güzellik kıstası ama herşey de değil
he aynen öyle oldu
[/B]
canim benim yaaKahvaltın az aran yok. Öğlen yoğurt veya salatan yok.
Akşam iyi olmuş sadece.
Böyle yazmana nedense çok sevindim Suzim.
Moralim bozuktu ağladım zırladım baş ağrısı ve mide bulantısı baki kaldı.
İlaç almıştım eve gelince biraz kendime geldim yatmadan kısçelere bi bakayım dedim.
ikiz burcu cok fena yakalamissin uuuAynen öyle.
Tipik ikizler burcu. Yoruluyorum bir anının bi anına uymamasından.
Kendime de kızıyorum en son söyleyeceğimi en başta söylüyorum.
Haklıyken haksız konuma düşüyorum.
Karışık bi mevzu atlattık gene ama her zaman ki gibi kavgada söylenenler içime oturdu.
kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim bende diyet diye bisey kalmadi ya her saniye bisey yiyorum burdan uzak kalmak yaramadi
canim benimallaha sukur bitti canim sadece kaynananin odasi var ama esim birak esyalarini kendi istedigi gibi koysun sonra bulamaz dedi onlar duruyo okadar ben burayi sevdim ya kizimla disari cikip geziyoruz obur evde kapinin onune cikmiyoduk simdi cikiyoruz alisveris yapiyoruz ohhh boyle cok guzelmis
isallah hepimiz eksi cikariz cumaya :26:Kızlar bu hafta aynı kalsam başka bişey istemiycem yeter ki kilo almıyım...Çok kaçamak yaptım çokAma bugün bisiklete bindim 10 dk falan şimdi de gidip bıcımı yapıp geliim biraz sonra da yatarım zaten....
iyi geceler karakedimmbende kaçıyom kızlar iyi geceler hepinizeeeee
bende yenı katıldım aranıza tabı kabul edersenız..baska bır foruma yazdım ama kımse cvp vermedı umarım burdada ole olmaz..
yazini görmesem bagirmaya baslardim canim
giremedim aksam kimsede bu balkaymak nerde öldümü kaldimi dememis
iyi geceler canimiyi geceler geleceğin çıtır hatunları.... uzak değil önümüzdeki yazın çıtırları siziiiiiiii:82::82::82::82::82::82::82::82::82::111::111::111::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122::122:
kızlar bende kaçiyrum..iyi geceler.....
Kızlar gözlerim kapanıyo yatayım ben di mi artıkHadi iyi geceler
selam kayıp prenses ne olsun bildiğin gibi işte yuvarlanıp gidios...bitmedimi işlerin dön artık aramıza arayı fazla uzatma..pişman olursun bak..
canim benim yaadilekcimm 7 aydir az cok birbirimizi tanidik artik hissettim iyi olmadigini fistik kardesim gibi oldun senin üzülmene kiyamam
aglaman iyidir canim icine atmiyorsun bazen ben agliyamiyorum bile öyle daha kötü inan banave hicbirsey senden önemli degildir canim
ikiz burcu cok fena yakalamissin uuuikiz burcu erkekler gercekden zor oluyorlar tipik amcam bi patliyo insani kiriyo hakksizsa bile hakkliyim dercesine seside git gide yükseliyo illallah demisdim benim oglanda ikiz burcu oldu iyimi
canim benimcok sevindim yeni yerin sana iyi gelmesine
isallah hepimiz eksi cikariz cumaya :26:
iyi geceler karakedimm
hosgeldin canim
yazini görmesem bagirmaya baslardim canim
iyi geceler canim
tesekkur ettim suzicim allaha sukur simdilik iyi gidiyo burda kafam atsabile hemen kendimi sokaga atip sakinlesip eve donebilirim diger evde oylebisansim yoktu malesef
güzel canım yine de akşam çok da grekli değil zaten
gidiyomuşsun, yarın anlatırsın umarım önemli bişey değildir:26:
kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim bende diyet diye bisey kalmadi ya her saniye bisey yiyorum burdan uzak kalmak yaramadi
biz başaklar böyleyiz canım en son söylenmeyecek şeyi bile en başında pat pat söylüyoruz
aynen haklıyken haksız konuma düşüyoruz..
daha sakin olsak aslında çok iyi olacak
ya da bi şekilde bi tarafın alttan alması lazım o da biz olamayacağımıza göre karşı taraf olmalı
olmuyorsa da böyle gayet atraksiyonlu bir hayatımız oluyor
atlatmışsınız neyseki...
evlenmeden önceki hallerimiz aklıma geldi, ağladım başım ağrıdı falan deyince kesin dedim sevgilisiyle bozuştu, bende öyle olurdum çünkü ufak bir küsmede ağlardım öyle, şimdide hiç küsemem 4 yıllık evliyiz 2 gün küs kalmamışızdır atlatmanıza sevindim ama
Kızlar bugünkü kaçamaklı menümü yazıyorum...
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 fincan bitki çayı
Öğle
6 adet köfte
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak sütlü nescafe(şekersiz)
Akşam
1 kase yoğurt içine de 2 kaşık yulaf kepeği koydum(yemeğim hazır olana kadar açlığımı bastırdım)
1 kase tavuk çorbası(hiç yağ koymadım)
ve akşam saat 9 buçukta 1 adet probis
niye yediysem onu ah bu eşşek kafam ahhhKızın bana çekin kulaklarımı:18:
Yorumlarınızı bekliyorum...
bende yenı katıldım aranıza tabı kabul edersenız..baska bır foruma yazdım ama kımse cvp vermedı umarım burdada ole olmaz..
giremedim aksam kimsede bu balkaymak nerde öldümü kaldimi dememis
cook yorgunum menümü yazayim sonra ucusa geceyim
sabah
2 dl.ekmek
salca
inc dilim peynir
2 yaprak marul
1 büy. bar. kefir
ara
iki dilim yesil elma
birde birokolinin sapini soyup yedim
öglen
1 tab.corba
domates üzerinde az peynir vardi
1 zeytin
1dl.ekmek
ara
1 bar.kefir
3 ince dilim pirinc patlagi
aksam
yarim tavuk ( ama kücük )
salata
biraz kizarmis patetes :26:
2 lokma ekmek
3 4 yudum ayran
aslinda canim kahve istiyo ama okadar yorgunumki icemicem
aa bu arada ruweyda cim hanimlara taki yapimini gösteriyorum canim ben birde okulda cocuklarla el isi ve taki yapiyoruz
iyi gecelerr
canim benim yaadilekcimm 7 aydir az cok birbirimizi tanidik artik hissettim iyi olmadigini fistik kardesim gibi oldun senin üzülmene kiyamam
aglaman iyidir canim icine atmiyorsun bazen ben agliyamiyorum bile öyle daha kötü inan banave hicbirsey senden önemli degildir canim
ikiz burcu cok fena yakalamissin uuuikiz burcu erkekler gercekden zor oluyorlar tipik amcam bi patliyo insani kiriyo hakksizsa bile hakkliyim dercesine seside git gide yükseliyo illallah demisdim benim oglanda ikiz burcu oldu iyimi
günaydın canım. burasıda yağmurlu her yer çamur.Günaydın kısçeler..
İstanbul'da gene kar başladı.
Bugün bi kaç gıcık iş beni bekler.
Kahvaltımı yapayım..
Hepimize güzel bir gün olsun..
Herkese günaydınlarrrr,
Geçmişi okuyup gelirim, bitirebilirsem tabii.
yok ögretmen degilim canim sadece bu isi biliyorum ve bildigimi ögretiyorumay negüzel kaçamaksız olmuşş menün..
yani öğretmenmisin???bi örtmenimiz daha oldii ne güzel..ne güzel..:119:
bi ara bende gittiydim taki kursuna çocuklardan devam edemedim.aldığım incik boncuklar hala duruyo ne yapıcaksam onları..
sanada iyi geceler....
ecrinciiim hosgeldin canim güle güle otur insallahhh evindetesekkur ettim suzicim allaha sukur simdilik iyi gidiyo burda kafam atsabile hemen kendimi sokaga atip sakinlesip eve donebilirim diger evde oylebisansim yoktu malesef
ay yine begenmisin puccaaAccık yazmışsın tipik başak ve ikizler kavgası.
Ooo nerelerdesin sen ya özledik seni.
Beni burçdaş olarak en iyi sen anlarsın.
Bu fevri davranışları napcam bilmem. İşim zor sanırım. Hergün farklı farklı şeyler yaşıyoruz kesinlikle monoton değil.
Bizim kavgalar biraz sert oluyor iki tarafta bır bır konuştuğu için.
5 yıldır beraberiz bunun verdiği bi rahatlıkta var sanırım.
Probisss
Sabahları dukan amca da bu kadar az mı yiyin diyoo çikooo.
Hoşgeldin.
Her cuma tartılma günümüz ve akşamları da menülerimizi yazıyoruz.
Kilo çizelgeni yaparak başlayabilirsin.
Kızarmış pattes dışında güzel canım.
ahahahhahh
zuahahhahh
Ayy güldürdün beni sabah sabah senin bıdıkta ikizler he
İlerde karşılaşcağı kızlara Allah sabır versin.
Burçlara inanmayanlar varya bence ikizler burcu olanları incelesinler kesin inanırlar.
Hepsi mi aynı olur bilmiyorum.
İşyerinden arkadaşların eşleri de ikizler aynııı aynıı yani.
günaydin canimGünaydın kısçeler..
Kahvaltımı yapayım..
Herkese günaydınlarrrr,
Geçmişi okuyup gelirim, bitirebilirsem tabii.
inşallah tez zamanda aktif olursun. yeni evin hayırlı olsun. güle güle otur.kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim bende diyet diye bisey kalmadi ya her saniye bisey yiyorum burdan uzak kalmak yaramadi
aramıza hoşgeldin.bende yenı katıldım aranıza tabı kabul edersenız..baska bır foruma yazdım ama kımse cvp vermedı umarım burdada ole olmaz..
fatma kardesimize bende birsey söylemek istiyorum sustum sustum yeter
yapti sey cok ayip geyik topiki oldugu icin oraya yazip baska kisileride huzursuz etmek istemedigim icin buraya yaziyorum...
kardesim sen liste istedin bende almancadan türkceye cevirince gönderecem sana demedimmi...
kirildigim halde olayi nerden nereye getirdigin halde sözümü tutup sana listeyi göndermedimmi özelden...
bi tesekkür bile etmedin etmenide beklemiyordum ortaya da yazmadin hayret...
baska topiklerde diyorsun ya liste liste diye bana gönderdiler demiyorsun unuttun herhalde..
Kilo vermeyen kocalar da neden diyor acaba diye düşünmek lazım? Bence zayıf olup güzel olacağız diye kıskanıyolarrrrraman kızlar ya takmayın eşleri sevgilileri
kilo vermek mi istiyorsunuz bunu kendiniz için yapın
benim eşim hiç destek değil bana kilo vermem konusunda
olumlu ya da olumsuz birşey demiyor
hatta abzen kilo verme sen iyisin böyle diyor..
inanın bu da hiç iyi birşey değil
eğer kararlı biri değilseniz kendinizi salmanız için büyük bir neden..
keşke benim eşim de bana kilo ver falan dese demese de ima etse
ama yokkkkk..şimdi ben diyet yapıyorum o da diyet yapıyor 94
kiloydu 89a indi. onun bana faydası olacağına beni gaza getirip
kilo vermemi sağlayacağına benim ona faydam oldu
kızlar selam ben 40 dk(3,8 km) yürüdüm şimdi duşa ve sonra yemeğe 7ye yetişemiycem galiba:26::26:
[
selamm naber türkan sultan??
canım senin öyle aşmış taşmış bi kilon yokki öle desin.tersine eşinin biraz kilo problemi olabilir.bu yüzden sana bişi demeyede hakkı yok..ama benim eşim fittir,bakımlıdır,kendine özen gösterir,her konuda seçicidir,kendine olan güveni tamdır bu yüzden onun hayranıyım hiç onun gibi olamadım.. kısacası kendisi biraz mükemmeliyetçidir.haliyle aynı olguları bendende bekler her konuda mükemmel olmamı ister ama bende bir çaba göremediği için bana çok takılır.. başta bu kilo hususunda çünkü ben kilolu olduum için hiçbir kıyafati kendime yakıştıramıyorum.doğru dürüst kıyafat almam zaten zayıflıcam diyede gardrobumda seninki gibi 40 beden kotlarım kıyafetlerim durur ama içine gireceğim günü beklerim.anlıcağın salmışım kendimi adam tavır yapıyo,mesafeli duruyo bana karşı ama benim hiç dünya yansa umurumda değil sanki.böyle gitmez tabi bi,şeylerin değişmesi şart.her zaman böle değildim tabii..benim eşim aynı zamanda maçodurda.duygularını fazla yansıtmaz.bende çok duygusal biriyim isterimki her dakika dizimin dibinde dursun sevgi sözcükleri sölesin..onda böle bi özellik yok.benimkisi birazda duygusal açlıkmıdır nedir bilemedimki kendimi sürekli yemekle avutur olmuşum..eşim en sonunda midem için çöp kamyonu gibi cümlesini kullanmıştı.çünkü ne bulursam taştan yumuşak hop hüpletirdim. onun bu argo kelimeleri bile bana işlemiyo biraz kırılıyorum ama sonra unutuyorum..ne yapacağımı bende şaşırdım.geçen sene kasımda bi azimle 66 kiloya inmiştim.ne olduysa kış bitiminde 68 haziranda 70 yazın ağustosta 76 yı gördüm. .ipin ucunu kaçırmışım şimdide tutmakta zorlanıyom,bide üstüne sigara içiyordum onu bıraktım,kurtuldum çok şükür o illetten diyet ypmak bana çok zor geliyor,bişeyler yiyememek çıldırtıyor.bide evde olduğumdan herşey elimin altında olması münasebetide var.eşim kilo verme konusunda bana hep destek olmuştur.spor bile yaptırmıştır,evde birlikte koşarak ve az yiyerek 24 yaşımdaydım o zaman 59 a düşmüştüm 72 den..o zamanki azmim şimdi yok malesef,bide yürüme bandı aldırdım üstelik.. arada canım isteyince yürüyom.yeniden o azmi yakalamak istiyorum sizinle beraber..biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir..
08.02.2012
uyanınca 08.00
1 bardak ılık su
Kahvaltı 08:40
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
Domates
3 çatal ev yapımı şeftali reçeli
5 zeytin
Ara 11:30
1 avuç kuru üzüm
1 kupa elmalı yeşil çay
Öğlen 12:40
1 kase müslili yoğurt
Ara 15:00
2 küçük armut
Akşam y. 19:30
1 kase çorba
2,5 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
Salata
yoğurt
son ara 21.15
1 bardak süt
09:00
2 dil uno premium çavdar ekmeği ( tost makinesinde kızartılmış),
Melemen ( 2 domates, yarım kırmızı biber ve 1 yımırtalı ),
Peynir.
11:00
2 tane orta boy kivi
13:00
2 tane soslu baget,
Light ayran
15:30
4 tane hurma
20:45
1 top dondurma,
2 tane hurma,
2 tane çekirdekli kuru üzüm...
Bugün benim için kötü bi gündü..
Moralim bozuk olduğunda başım ağrıyor mideme vuruyor direkt ağrısı.
Akşam yemeğinde dinlendim yemek yiyemedim maalesef.
Örnek bi menü olmadı ama idare ediverin gayri.
Günaydın kısçeler..
Kahvaltımı yapayım..
Yarım kırmızı biber 1 domates 1 yımırtayla melemen yaptım sabah gene
Yedim bitti bile...
2 dilimde çavdar ekmeği tost makinesinde kızartmıştım.
Accıkta peynir.
Ammaaa arkadaşım pogaca yapmış bana da getirdi ufak pogacanın yarısını yedim.
2 çatal vişne reçeli sürdüm.
Bu da günümün kaçamağı olsun.
Şimdide çilekli form çayımı içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?