70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün başladım banada yazın 33 yaşındayım 79 kiloyum 1 oğlum var 3,5 yaşında hamilelikte 74 kilodan 99 kiloya çıktım 20 gitti yirmisi kaldı,

DAHA HIZLI BıR METABOLıZMA ıÇıN 7 ıPUCU

Öğünlerinizi parçalara ayırın

Metabolizmayı hızlandırmak için günlük öğünlerimizi küçük paçalar halinde 5 ve 6 küçük parçalara ayırın.3 veya 4 saatte bir 200–400 kalori tüketin. Vücudumuz besinleri sindirmek için daha fazla enerji harcayacak ve metabolizma hızlanacaktır.

Hareket edin

Haftanın 4 ve daha fazla günü 30 ila 60 dakika fiziksel aktivite yapın (yürüyüş, koşu, bisiklete binmek, ip atlamak). Sabahları güne Pilates yaparak başlayabilirsiniz.

Fitness yapın

Kaslar bizim en iyi dostlarımızdır. Dinlenik metabolik hızımız gün içinde harcamamız gereken kalori miktarının %60 ile %70’ini oluşturur ve de kas kitlemizle doğrudan ilişkilidir. Kaslar vücudumuzda yağlardan daha fazla kalori harcarlar. Ne kadar kas o kadar çok kalori harcarsınız hem de uyurken.

Uyuyun

Uykusuzluk insanı acıktırır ve de metabolizmayı etkiler. Uykusuzluk kortizol hormonunun salgılanmasını etkiler. Bu hormonda iştahtan sorumludur. Her gece 8 saat uyumaya özen gösterin.

Yağsız protein ve karbonhidrat tüketin

Yağsız et, balık tüketin ve tahıl, bakliyat, sebze ve meyve tüketin. Bunlar size enerji verecektir ve daha fazla hareket etmenizi sağlayacaktır.

Su tüketin

Bol bol su tüketin. Metabolizmanın enerji kaynaklarında suyun önemi çok büyüktür. Günde 8–10 bardak su için eğer spor yapıyorsanız daha fazla su tüketmeniz gereklidir

selam kızlar bende yeni geldim.arkadaşımdan öğrendim burayı. benide aranıza alırmısınız
bugün tartıldm tam 79 kiloyum
hedefim 58 boy 163
süpermiş burası ya

aramıza hoşgeldin... bu topiğe girince diyet yapmasan bile yapası geliyor.. birde yapmaya niyetliysen offff... süper bir topik yani.. iyi etmişsin bak tek başına 20 kilo vermişsin burada daha güzel verirsin kiloları...:1hug::1hug::1hug:

ben bugün fazla katılamıyorum aranıza... :bbo::bbo::bbo:

kızlar ben bu siteyi daha öğrenemedim
nerden bakılıyo yazılara diye şimdi kendim tıkladım son sayfayıda gördüm
yavaş yavaş öğrenicem inşallah bugün yediklerim sabah kepek ekmekli beyaz peynirli tost ve domates salatalık maydanoz dere otu taze nane ve malasef nescafe az sütlü şekersiz içiyorum artık ama çayı şekersiz içemiyorum diye nescafe ve o tokta tutuyo beni ama onlardan önce unutmadan 3 kurukayısı peşinden 1 büyük bardak sıcak su içtim 20 dakika sonra kahvaltımı yaptım aradan 2 saat sonra armut yedim bir tane öğlen yemeği olarak semizotuyla yemek yaptım kendime 1 tatlı kaşığı sıvı yağ koyarak içine 1 kase yoğurt la birlikte yedim ekmek yok hiç arada birazdan nescafe ve diet biskivü2 tane yicem akşamda sadece çorba ve salata 1 dilim kepek ekmeyiğle birlikte yemeyi düşünüyorum şu saate kadar 1,5 litre su içtim 3 litreyi tamamlicam saat 5 gibi yarım saat yürücem 2 kilometre oluyo benim koşu bandıyla o elektirikli değil kendi enerjimle dönüyo nasıl bugünkü durum sizce hadi hayırlısı bakalım
yazın bana kızlar
ayrıca ne lahana çorbaları denedim ama hepsini geri aldım kiloların çektiğim eziyetler bana kaldı

MERHABAA KIZLAAAR! kaç gündür hiç uğrayamadım buraya, evime gittim, annem yedirdide yedirdi kesin o verdiğim kiloları aldım!!! Göbeğim çıktı kocaman oldu, okuluma gitsem diyorum artık ta diyetime sporuma başlasam gene! yazık oldu çabalarıma yaa!!! ((((

herkese tekrar meraba,bugün burası çok sakin,pazartesi yoğunluğu sanırım,bende fırsatım oldukça topiğe göz atıyorum

akşamıda hafif şeylerle bitirirsem süper olucak,arada 2 tane elma yedim,metobolizma çayımı içiyorum
akşamda sporumu yaparsam,ki yapmak zorundayım artık şampiyonum bugün
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende artık çıkıyorum kızlar akşama görüşürüz... yürüyüşümü yapayım... eritelim biraz yediklerimizi diğmi ama... delikafaduldendelikafadulden

süpersin kirazcım böyle gidersen kupalar dizilecek hadi bakalım... ben destekliyorum seni her zaman... başarabiliriz yürüyüşünü ve sporunu bırakma canım... bütün gün oturunca hafifde yesek herşey birikiyor içimizde... :1hug::1hug::1hug:

iyi akşamlar kızlar
gün içinde çok yoğun olduğumdan ve mesajlarıma cevap alamadığımdan artık girmiyorum
kan tahlili sonuçlarımı aldım fakat doktora gösteremicem endokrine gerek var mı yokmu nasıl öğrenicem burda doktor varmıdır acaba bilen var mı?

herkese merhaba.bugün arkadaşlarından biri çikolata ye diye ısrar etti almadım eriyecek dedi ben de bende erimesinde dedim ısrarcı insanlara diyette olduğum zamanlar bir başka sinir oluyorum .yaklaşık 4 kilo verdim ama kimse hala anlamadı ya da bilerek kimse birşey demiyor aman demezlerse demesinler bir zamanlar giyemediğim kıyafetlere girebilme mutluluğu herşeyin üstündehihoyyyt

tam bilmiyorum ama tahlil yaptırdığın doktor söyler.kendin gidip yaptırdıysan sağlık ocağına falan gösterebilirsin

selam kızlar,

off yine bir pzt bitmek üzere çokk şükürrr alkisalkisalkis

melonkoli cim canım buralardayız ama whitehall un dediği gibi saklambaç oynuyoruz gibi :)
işler feci yoğun çoğu zamanda ofis sışında oluyorum sabahları girebiliyorum birda fırsat bulursam aralarda açıyorum böyle canım,yeni işin hayırlı olsun güzelim.

magrenta cım; tsh ını ölçtürmüşmüydün canım ?

tam bilmiyorum ama tahlil yaptırdığın doktor söyler.kendin gidip yaptırdıysan sağlık ocağına falan gösterebilirsin

saol canım cevap vermen bile yeterli özel bir yerde yaptırdım ama doktor için izin alamıyorum sağlık ocağınada gidemiyorum artık bir ara izin alıcam inşallah
iyi akşmlar

yok canım ölçmediler uyuz oldum zaten yapıyorlar diye yazmışlar yapmıyorlarmış ast alt mi ne ölçüldü

verdigin kilolar ilk etapta bellki olmuyo üzrine otursun iyice o zamn göze batar bende öyle oluyo en azından

bi de kızlar başıma glen ben bugün ikinci kata bizim balkona çıkayım derken bi kat asagı düştüm ya parmaklarım flan sarılı şimdi omzum kalçam da incindi ama kırık çıkık yok şükür..hayır neye güvendim bilmiyorum verilmiş sadakam vardı düştügüm yer taş toprak cam dolu Allah korudu akılsızlıgımdan beni valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…