kızlar bugün başladım banada yazın 33 yaşındayım 79 kiloyum 1 oğlum var 3,5 yaşında hamilelikte 74 kilodan 99 kiloya çıktım 20 gitti yirmisi kaldı,
hayatım niye pişman oluyosun,pilavı fazla kaçırmadıysan sorun yok bence,ama fazla olduysada öğle öğünü olduğu için çabuk yakarsın,hem akşamda dengeleme şansın olur
oylemiii....biraz rahatladım.. ya be bileyım ofiste herkes ne yemek alıyor bende aynısnı soyluyorumama bundan sonra yapmayacam) akşama ne yesem..salata yaparım ancak
akşama da spora gidiyorum ,daha çok çalışmaya söz veriyorum!Çok üzgünüm çoook
selam kızlar bende yeni geldim.arkadaşımdan öğrendim burayı. benide aranıza alırmısınız
bugün tartıldm tam 79 kiloyum
hedefim 58 boy 163
süpermiş burası ya
selam kızlar bende yeni geldim.arkadaşımdan öğrendim burayı. benide aranıza alırmısınız
bugün tartıldm tam 79 kiloyum
hedefim 58 boy 163
süpermiş burası ya
herkese tekrar meraba,bugün burası çok sakin,pazartesi yoğunluğu sanırım,bende fırsatım oldukça topiğe göz atıyorum
akşamıda hafif şeylerle bitirirsem süper olucak,arada 2 tane elma yedim,metobolizma çayımı içiyorum
akşamda sporumu yaparsam,ki yapmak zorundayım artık şampiyonum bugünkaydirigub bakcemile2
iyi akşamlar kızlar
gün içinde çok yoğun olduğumdan ve mesajlarıma cevap alamadığımdan artık girmiyorum
kan tahlili sonuçlarımı aldım fakat doktora gösteremicem endokrine gerek var mı yokmu nasıl öğrenicem burda doktor varmıdır acaba bilen var mı?
tam bilmiyorum ama tahlil yaptırdığın doktor söyler.kendin gidip yaptırdıysan sağlık ocağına falan gösterebilirsin
selam kızlar,
off yine bir pzt bitmek üzere çokk şükürrr alkisalkisalkis
melonkoli cim canım buralardayız ama whitehall un dediği gibi saklambaç oynuyoruz gibi :)
işler feci yoğun çoğu zamanda ofis sışında oluyorum sabahları girebiliyorum birda fırsat bulursam aralarda açıyorum böyle canım,yeni işin hayırlı olsun güzelim.
magrenta cım; tsh ını ölçtürmüşmüydün canım ?
verdigin kilolar ilk etapta bellki olmuyo üzrine otursun iyice o zamn göze batar bende öyle oluyo en azındanherkese merhaba.bugün arkadaşlarından biri çikolata ye diye ısrar etti almadım eriyecek dedi ben de bende erimesinde dedim ısrarcı insanlara diyette olduğum zamanlar bir başka sinir oluyorum .yaklaşık 4 kilo verdim ama kimse hala anlamadı ya da bilerek kimse birşey demiyor aman demezlerse demesinler bir zamanlar giyemediğim kıyafetlere girebilme mutluluğu herşeyin üstündehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?