GÜNAYDIN HERKESE
inşallah en kısa zamanda verirsin
bende okudum geyik topiğinde yazdıklarını, bi bayana yakışmayacak şeyler yazık dedim valla, değmez bence keyfimizi onun için bozmaya, ay bide haklı gibi görmüşler yaa onada şaşırdım bilmeden konuşuyorlar işte
canım şimdiden yıpratırsanız kendinizi evliliğe bişey kalmaz çünkü evlendikten sonra çok şey değişiyor en azından kavgadan sonra için acıyor özlüyorsun ama evlilikte öyle bişey yok sinir olup boğmak istiyorsun sadece
yükseleni farklıdır canım bende oğlağım ama hiç oğlak gibi değilim
bende dün yaptım sadece
kahvaltı zayıf aralar çok zengin olmuş 1 ceviz yeterliymiş ama banada yetmiyor
günaydın
günaydın
ay eksi kaç çıkar acabalisteler altüst olur
kayısılı diyet??? :44::44::44::44:
iğrençççççççhohohyyttt sevgililer günü hediyesine bakın bi kurdelesi eksik töbe yarebbim
ben bi 70 kg eksi çıakrım sanıyorum
Günaydınnn.
O zamanlarda gelirse o günlere de bişeyler kalır herhalde
evet cnm kayıslı yazayım listemi.
Kalkınca 4 kayısı+2 brd. su
Kahvaltı:1 kk peynir+1 dilim ekmek+1 tatlı ka. pekmez (kansızlık olduğundna var)+domates
1.ara öğün:1 meyve
öğlen:tavuk slatası (2 yumurta büy. et)+1 kase yoğurt
2.ara öğün:2 meyve
akşam (18:30) :6-7 kaşık sebze+1 kase yoğurt+salata (yağsız ben tuzda koymuyorum)
3.ara öğün:4 kayısı+1 meyve (ben meyve yemedim akşam)
kayısıyı akşamdan suya ıslayıp sabah meyvesini yeyip suyunu içmekte faydalı oluyor bir ünlü böyle yapıyormuş bende denedim özellikle hamileyken hiç kabızlık yaşamadım
günaydınlar... nasılsınız güzeller...
benim moralim bozuk biraz bugün evlilik yıldönümümüz 4 yılı bitirdik ama birazcık bozuk ayrıldık sabah, akşama düzelir ama canım sıkıldı işte, birde sabah yine tartıldım -100 gr, yemiyorum eskisi gibi ama neden gitmiyor reglimde bitti dün offffffffffff
güzel bişede oldu ben haftanın 1 günü anaokuluna geliyorum demiştim hatırlıyorsanız zayıflamışsın nasıl verdin kaç kilo verdin dediler accıkta olsa moralimi düzeltti ağlayarak gelmiştim okula allahtan farketmediler
günaydın arkadaşlar nabersiniz
günaydın arkadaşlar nabersiniz
anladığım şeyse onunla yetmiyor canım mesela biz bugün hafif bozuğuz önceden olsa dayanamayıp aramıştım bile saygıyı bitirmemek lazım sevgi eskisi gibi olmuyor malesef, ben yine çok seviyorum kocamı ama ozamanlar daha bibaşkaydı,yaşadığın heran daha kıymetliydi şimdi zaten gözünün önünde kırmaya korkmuyor insan eskisi gibi, ben yinede ağır konuşmam hakaret etmem hiç ama eskisi gibide olmuyor umarım anlatabilmişimdir
iğrenççççççç
:9
olsun canım..arada kaçamak iyidir..Yarım kırmızı biber 1 domates 1 yımırtayla melemen yaptım sabah gene
Yedim bitti bile...
2 dilimde çavdar ekmeği tost makinesinde kızartmıştım.
Accıkta peynir.
Ammaaa arkadaşım pogaca yapmış bana da getirdi ufak pogacanın yarısını yedim.
2 çatal vişne reçeli sürdüm.
Bu da günümün kaçamağı olsun.
Şimdide çilekli form çayımı içiyorum.
A llah kabul etsin arzucum..günaydın kızlar
ben bugun nıyetlıyım bakalım nası gececek uzun zamandan sonra:26:
yarını cok merak edıyorum beğenmediğim 66 yı tekrar görmek ıstıyorum :84:
ben anlamadı....Bu arada Alperen'in çizelgesi süper.
he he he iyiymiş ..Günaydın kızlarr
yarın tartı günü ben böle tartılcam daha kesin sonuç çıkıyomuş
arada oluyor öyle şeyler canım düzelir inşallah..günaydınlar... nasılsınız güzeller...
benim moralim bozuk biraz bugün evlilik yıldönümümüz 4 yılı bitirdik ama birazcık bozuk ayrıldık sabah, akşama düzelir ama canım sıkıldı işte, birde sabah yine tartıldım -100 gr, yemiyorum eskisi gibi ama neden gitmiyor reglimde bitti dün offffffffffff
güzel bişede oldu ben haftanın 1 günü anaokuluna geliyorum demiştim hatırlıyorsanız zayıflamışsın nasıl verdin kaç kilo verdin dediler accıkta olsa moralimi düzeltti ağlayarak gelmiştim okula allahtan farketmediler
günaydın canım cok şükür iyiyim ben kendı adımaevlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnaım nıce mutlu saglıklı seneler gecırırsınız ınsallah :123: zaten bu kırgınlıkla rhep ters günlere denk gelir yada o gunlerde daha bı hassas oluyoz ondan kavga edıyoz heralde bızım oyle oluyo yani
zerra hosgeldın canım nasılsın bıraz daha ıyısındır ınsallah:26:
teşekkür ederim canım güzel dileklergünaydın canım cok şükür iyiyim ben kendı adımaevlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnaım nıce mutlu saglıklı seneler gecırırsınız ınsallah :123: zaten bu kırgınlıkla rhep ters günlere denk gelir yada o gunlerde daha bı hassas oluyoz ondan kavga edıyoz heralde bızım oyle oluyo yani
çok teşekkür ederim inşallahYok o anlamda dememiştim
Yaşadığın hayata göre yeni yeni sorunlar çıkıyor işte.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.. Beraber nice yıllara ins :)
çok teşekkür ederim cnm bizde bu seneye kadar doğumgünlerini kutlardık karar almıştık hediye falan almıycaz diye ben ona aldım yinede, onada ben istemiyorum hediye falan alma dedim ama yinede bekledim açıkcası en azından 1 tane gül ama malesef, bugünde hiç beklentim yok daha 4 yıllık evliyiz sonrası ne olur bilmemumaycım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Üzme kendini. Hep böyledir zaten artık erkeklerin özellikle yaptığını düşünmeye başladım.Benim 2 senedir evlilik yıldönümünü ve doğum günlerimi es geçti. Ama şimdi diyorum 2 senenin toplamı pahalı bişey alıcaksın. Bide tutturdum pırlanta diye. Onu almamak iççin herşeye evet der oldu. Akşam eve gelirken ya pırlanta al ya yoğurt diyorum.. Bi gün bıkacak ve alacak umarım.
günaydın kızlar...
herşey gönlünüzce olsun..
şimdilik döndüm..
dengemiz normale dönüşte değil benim açımdan..
ama eşime göre hiçbişey yokmuş gibi..
şimdilik yola devam....
olsun canım..arada kaçamak iyidir..
1 aydır falan bende yiyorum reçel 1 tk.iyi oluyor
poğaçad menünün nazarı olsun..
ben anlamadı....
canım sıkkkın olduğu için bi kaç gündür girmedim daha doğrusu arada okudum ama yazmak gelmedi içimden..
alıntı yapamadım .ama düşünen arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim..
burda olmak iyi geliyor..
günaydın kızlar...
şimdilik döndüm..
şimdilik yola devam....
olsun canım..arada kaçamak iyidir..
1 aydır falan bende yiyorum reçel 1 tk.iyi oluyor
poğaçad menünün nazarı olsun..
A llah kabul etsin arzucum..
inş. görürsün canım...
ben anlamadı....
he he he iyiymiş ..
yarın topikçene böyle tartılalım...
arada oluyor öyle şeyler canım düzelir inşallah..
nice yıllara canım sevdiğinle..
sağol bitanem daha iyiyim..
sen nasılsın..
canım sıkkkın olduğu için bi kaç gündür girmedim daha doğrusu arada okudum ama yazmak gelmedi içimden..
alıntı yapamadım .ama düşünen arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim..
burda olmak iyi geliyor..
sağolasın canımivit bence de iğrancc :)
bu arada evlılık yıldınumunuz kutlu olsun canımm :) :) :)
nice nice yıllara inşallahhh :)
hoşgeldin tekrar aramıza, erkekler zaten hiçbişey olmamış gibi davranmayı seviyorlar soun çözmeye gelince yoklargünaydın kızlar...
şimdilik döndüm..
şimdilik yola devam....
arada oluyor öyle şeyler canım düzelir inşallah..
nice yıllara canım sevdiğinle..
sağol tatlım..geldim geri işte..Hoşgeldinnn ablacımmm.
Şimdilik bi şekilde rayına girdiğine sevindim.
Herşeyin hayırlısıııı özledim valla seni..
Muhabbetiniii.
Biz her daim yardımcı olmaya varız sen gitmezsne bi yere.:
amin canım saolasın ıns ıstedıgımız kıloları görürüz hepimiz yarın
dönmene cok sevındım erkekler oyle zaten gayet relaxlar ne oldu kı modundabıraz bosvermek lazımda bız her zaman yapamıyoruz ıste herseyı yakıp yıkasımız geldıgı anlar olmuyo deıl burda olmak gercekten ıyı gelıyor canım her anlamda
kızlar ayran detoksu yapıyorum..
bugün ikinci gün ..
yarın nolcak merak ediyorum..
yalnız ben ölçüyü yanlış yapmışım..
4 er kaşık haş. olcakmış ben kurusunu koydum..
iki kat fazla yemiş oldum..
dün biraz şişkinlik vardı..
tattılmaya korkuyorum..
yarını bekliyorum heyecanla..
kahvaltımı 9 da yaptım..
şimdi çorbamı içiyorum...
Günaydınnnnnnnnnnn.. Yarın büyük gün umarım güzel kilolar veririz. İnşallah...
Günaydın şeker iyidir seni sormalııı.
ben iyiyim yaa nasıl olayım işte kahvaltı yapmadım daha gözüm dönmüş durumda
Yok o anlamda dememiştim
Yaşadığın hayata göre yeni yeni sorunlar çıkıyor işte.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.. Beraber nice yıllara ins :)
sağolasın canım
hoşgeldin tekrar aramıza, erkekler zaten hiçbişey olmamış gibi davranmayı seviyorlar soun çözmeye gelince yoklar
teşekkür ederim buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?