bende hemen parlıyorum ne yazıkki..Benim ki de öyle canım, kırar döker, sonra da ne oldu ki der. Demek ki hepici böyle, aynı fabrikasyon. Ben de çok duygusalımdır, balık burcuyum. İyi bir zamanını yakaldım mı hemen yapıştırırım lafı, affetmem. Alttan ala ala insan bir zaman sonra herşeyden bıkıyor. O yüzden kızgınken bişey demeyeceksin, öfkesi dindiği zaman, ya da malum zamanlarda hemen içinde kalanları sayacaksın. Ben kendi adıma öyle yapıyorum, çok da iyi oluyor.
rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım..bende oyleyım hassasımda yengec burcuyum eısm de tam tersı 4 yıllık evlıyım agladıgın ıgörmedim hıc:26:ıyıdır vıcdanlıdır ama aglayamam der bıde anıden sınırlenır tepkı verır en cok o benı yorar üzer zaten onun harıcınde bsıey yok cok şükür
canım yanlsı hatırlamıyorsam 1200 verdı 1.5-3 kg arası gıdıyor demısler
günaydıııın kızlar
neden öyle düşünüyorsun ki cnm. bu kadar kiloyu verebildiğine göre nefsine hakimsin demek ki. Hem diyetisyen her hafta değişik listeler veriyor ve sıkılmazsın.
biliyor musun aynı soruyuda ben kendime soruyorum bizim evlilik de rutine girdi iyice ve nedeni sorduğum da tek sebeb göbeğin diyor hani kalbimin nasıl kırıldığını duymazda insan kendisinden sevgi dilenen eşine çocuklarının annesine nasıl bi beden gözüyle bakar anlamıyorum kiminde ters teper kimi inat eder ben önce takmamış gibi yaptım kendimi kandırdım ve yedim değişen bişey yok şimdide inat ettim sırf zayıflarsam ne olucak onu merak ediyorum bu yüzden zayıflayacam sana gelince seni çok iyi anladım yani tek sende yok bu olay bence diret olmazsa ertelyelim filan de masusdan insan ömrü hayatında kaç kere bal ayına çıkar bu fırsatı kaçırma derim neyi anladım 8 senelik evliyim nelerden geçtim neleri feda ettim elimde ne var her akşam benimle alay eden yüzüme bile bakmak istemeyen bi eş anlıyacağın 0+0=0 olan biten giden bende
Kiloya taktığın için sana öyle gelmiş olabilir canımcım.
Cidden de yoğun çalıştığı için izin alamayacak olabilir.
3 günlük nikah izni var diye biliyorum. Evlendikten sonra izinden kullanıyorsun gerisini.
Hoş izni de varmış.
Ammmaaa gelelim erkeklerin kiloya bakışına..
Beni biliyosun yazın katılmıştım aranıza o zamanlar ağlak bunalımlı Dilek vardı.
Sevdiceğimin neler dediğini yazmıştım.
28 kasımda izne geldi o zaman 72 falandım güzel olmuşsun diyip durmuştu.
Şimdi gördügünde 66dım. Sadece güzel değil yanında bi sürü güzel söz söylemeye başladı.
Beni kıskanmayan çocuk sana asılan varmı zayıfladıgının farkında dimi millet demeye başladı.
Yani diyeceğim o ki sen zayıfladıgında nişanlının sana karşı olan davranışı tümden değişmicek.
Gene de sorunlar olucak ama sen zaten kilo vermenin mutluluguyla kilona dediği şeylere pek takılmayacaksın.
Kendini mutlu hissedeceksin.
Bende en azından öyle oldu. Dün beni mntı yemege götürsene dedim. 200 kilo olman için mi dedi.
Kilo versemde hödüklüğü baki kalıyo işte yapcak bişi yok.
Bi kere takıntımız oldugunu bildiklerinde hep bunu kullanıcaklar veya biz en ufak bişeyi buna yorucaz.
şimdi anladım
seni üzmek istemem ama incecik olsan gerçekten farklı davranırdı..acı ama gerçek...erkekler böle işte.
bence bunun zayıflıkla ılgısı yok bosuna kendını uzme belki başka bişeye sıkılmıştır beliki problem ekonomık durumlardır malum dugun dernek ıslerı kolay degıl, bız kadınlar evt gusel bakımlı olmalıyız bu gercek ama unutmayınkı kendıne ozguvenı olan akıllı bır kadın erkegını nasıl etkıleyecegını de bılır.. beyınsız ve çöp gibi olmak da bı ıse yaramaz...
ne ne ne
canım bak sımdıden ay böle hoşuna gıtmıyorum zayıflayım diye kendını değiştirmeye başalrsan bu işin sonu gelmez
paşanın her dediğini istediğini yapıp sonbra yıllar gecip iş senın ıstedıklerınde gelip de o bu kadar verici
olmaytınca sorun cıkar sen kilo vermek sıtıyorsan bunu kımse ıcın yapma kendın ıcın yap he oo işine düşmüşse
senle ilgilenmıyrosa ve bunu "kılo aldıgın ıcın" yapıyorsa bunu acık acık söylesın öyle de kilomdan mı rahatsızsın
ondan mı böyle evlendıkten sonra cocuk doğurunca da böle olucam hem de lohusayken o zmanada aynısını yapcakmısın
ben o lohusa psikolojisindeyken benı yalnız mı bırakcaksın görsellik için mi varız diyebılmelisin
hadi şimdi zayıfladın hıcmı kılo almıycaksın alıcaksın hasta olucaksın palas pandıras hallerın olucak
kendın gibi oldugunda kabul etmıycekse veya etmıyceksen aynısı senın ıcınde gecerli sorun vardır burada canım ayrıca
ruweydanın dediği gibi incecik olsna farklı davranıcaksa çivili tahtayla dal sen o adama ruveyda sana da aşk olsun bebem
aşk sevgi eyvallah bende aşık olarak evlendım halende aşığım kocişime ama kendını ezdirmiceksın hiçbizaman
bugün ugrasır veriisin kilo yarın doğum yaparsın gitmemek üzere gelir kilolar baldırdan göbekten kilo gider
sarkıklık kalır o zaman hiiçç bişey yapamazsın
annemın lafı "kocadan bol bişey yok" kimseye kendını begendırmek zorunda değilsin sevgi-aşk ambalajla olmaz bebeğim
hem aldırma erkekler böledir bazen işine çok düşer bu seni sevmediği veya begenmediği anlamına gelmez
git sor kilomdan dolayı mı diye adam farketmemıstır bile tabii çok kilo almadıysan :) :) :)
ama biz hatunlar 200 gr alsak kendımızı sumo güreşcisi gibi sanıyoruz
çok güzel sonuç canım çok sevindim maşallah
denemek istiyorum merak ettim, en azından bir gün denicem hafta sonu eğer yapabiliyorsam 2. günüde tamamlayabilirim saol tatlım
çokda saçma deil ama ilginç bir menü olmuş canım afiywtcik olsun
200gr da güzel sonuçta vermişsin ya şekerim
dikkat edersen bişicik olmaz dengeli beslenmeye çalışırsın çok yediğinde bir sonraki menüde onu idare edersin
bu ne güzellik tü tü tü tü maşallah kısçemizeha gayret şekerim az kaldı 38' ama ben derim 36yada yaklaş en azından sıksada giyebil canımcım
hayırdır dilekim ne oldu gene topikcik kurallarımı
ayyy vallla çok gerekli hatta şöyle de olsa buzdolabına yaklaşınca boks eldiveni olan bir el doyinnnggg diye bir patlatsa ''cıs'' dese yaklaşamasak
ula paçi seni şimdi hatırladım geçende sen bana cvp yazan paçimisin hani karadenizliyim demiştin
yavvv boşver orti morti çok gerekli bişey değil ki paçi ya
amacıımız zayıflamak zaten burda kimseyi tanımıyoruz
insanların kişilikleri tavırları bunları bilemeyiz
burdaki amacımız menü paylaşıp birlikte destek almak
ohooooooo sen böle herşeyi takarsan paçi olmaz
canımcım nesfit kırmızı meyveliyi yiyorum kahvaltı olanı 7 kaşık yazıyo üzerinde 7 yemek kaşığı atıyorum
valla çok mukine ödümü topardın şimdi
hoşgeldin şeker bayağı bi almışsın
irademize azıcık sahip olursak her konuda ve tabi yemektede alamıyacağımız sonuç yoktur
sonuçta biz kadınız elimizden uçanla kaçan kurtulamaz
hah kızlar banane bende eşimden şikayetçiyim şişko nolcakben 1-2 kılo alsam hemen yuh oha fılan sayar kendı göbeğiyle mutlu bide bakmıyo kendine gıyım kusam acısından ben sıze feda ettım kendımı dıye de bahanesı var gecen sene benle dıyet yaptı 10 kılo fılan verdı ama bıkac kg gerı aldı 100 küsür kılo evde de bana der uyumlu pijama gıysın al fılan dıye kendıne bakarsanız neyse cok fazla ayrıntıya gırmeyım napcam ben bu adamı tamam ıs saatlerı duzensız gece noöetlerı fılan var yemeklerı duzensız halıyle dısardan yemek durumunda kalıyo garıbım amaa banane yaa bend eıstıyom bakımlı olmasını:84:
hosgeldın kız çözdün olayı demek alıntı yapmadan ısım yazarsın halelderız bı sekıldegünaydıııın kızlar
bende hemen parlıyorum ne yazıkki..
karadenizlilik var ya..
söylerim herşeyi alttan almamda
o bunun çoğunu duyma bile..
rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım..
günaydın canım..
günaydıııın kızlar
günaydııııın şekeleeeerr
ay ben tarışma konusu açıp gitmişim ne güzel neredeyse bütün arkadaşlar yorum yazmışlar farklı farklı. ben severim böyle şeyleri. tek tek cevap yazacaktım ama zamanımın yetmeyeceğini düşündüm. hepinize çok teşekkür ediyorum.
yağlama mı? neki o acep bilmiyorum ama acayip cnm çekti.
günaydııııın şekeleeeerr
ay ben tarışma konusu açıp gitmişim ne güzel neredeyse bütün arkadaşlar yorum yazmışlar farklı farklı. ben severim böyle şeyleri. tek tek cevap yazacaktım ama zamanımın yetmeyeceğini düşündüm. hepinize çok teşekkür ediyorum.
neyseki allahtan benim nişanlım hayatta ağzına kilomla ilgili kırıcı bir laf almaz. aksine benim bu konuda çok takıntılı olmam sürekli kiloluyum muhabbeti yapmam onu sıkıyor. sağlığım nefes almam ve psikolojim bozulduğu için sağlığım için verirsem iyi olacağımı söyledi bir kaç defa o da ben konuyu hep açtığım zamanlarda. zaten öyle kilomla dalga geçecek patavatsız biri olsaydı aşık olamazdım ben ona. geçenlerde yemeği seviyorsun dedi bana, nasıl bozuldum içten içe anlatamamnormalde alıngan bir insan değilim ama aşkım konusunda çok hassasım. bana ailem çevrem doktorlar kilomu sorun edip duruyorlar hele annem ananem resmen dillerinden düşürmüyorlar son halimi. geçen şehir dışında bir düğüne katıldım bütün akrabalar kilon da kilon dediler neden bu hale geldin falan dediler napayım yani napayım rezil ettim kendimi. neyse. kiloyu ilk önce kendim için vermek istiyorum tabi. kafa sağlığım iyi olacak onu biliyorum. ama bildiğim bir şey de var o da; bu çocuk beni bu halimde beğeniyor kalbimi kırmıyor ama hani içimizde var çok kilo verip de eşleri artık daha ilgili ve gayet normal. hani unutmuyorum trandy yazmıştı kocam elimi sımsıkı tutuyor artık dışarıya çıktığımızda demişti. ne güzel. aksine sen o kadar çok kilo verip tabi zincirleme olarak fiziksel özgüvenin geri geldiğinde, başarmış olmanın gururuyla dimdik yürürken, kendinin kıymetini bilirken üstüne başına içine varasıya kadar istediğini yakıştırıp giyebilir olmuşken eşin hala tepkisizse orada bir yanlışlık olmalı. tamam nişanlık kalbimi sözlerle ya da imalarla kırmıyor ama almış olduğum toplam 34 kilonun 16 kilosunu falan onunla tanıştıktan sonra aldım. beni ilk tanıdığı kiloma insem bile kendimi iyi hissedeceğim onun yanında. o bir şey dediğinden değil ama erkeğimi elimde tutmasını bilirim ve elimi ayağımı bağlayan şu kilolarım olmasa çok daha iyi olacağım ve her şey daha iyi olacak biliyorum. şimdi işim çıktı birazdan geleceğim.
tarif etsem mi acep beni topikten kovalamasınlar..
mayalı hamuru var..
onları servis tabağı büyüklügünde açıp sacda yada teflon tavada pişiriyosun yufka gibi..
öte yandan harcını hazırlıyorsun.
kıyma ,soğan ,yağ.biner ,domates,biberli ve istediğin baharat..
birazda su..
sonra pişen harcı şebitlerin üstüne yayıyorsun-pişen yufkalara şebit deniyor burda-
üstüste şebitleri diziyoruz..arasına harçtan sürerek..
en son şebitleri dörde bölüp sarımsaklı yoğurda sürerekten yiyosun..
kız dün dayandım ama anlatırken ağzım sulandı..
Allah kabul etsin.günaydın kızlar
ben bugun nıyetlıyım bakalım nası gececek uzun zamandan sonra:26:
yarını cok merak edıyorum beğenmediğim 66 yı tekrar görmek ıstıyorum :84:
desene hepimiz eksilerdeyiz.Günaydın kızlarr
yarın tartı günü ben böle tartılcam daha kesin sonuç çıkıyomuş
bu ne kız böyle. resmen midem kalktı.hohohyyttt sevgililer günü hediyesine bakın bi kurdelesi eksik töbe yarebbim
mutluluklar canım. insanın her günü güzel olmuyor. maalesef olumsuz şeylerde yaşanıyor. en güzeli kendini ve karşındakini fazla yıpratmadan problemi halledebilmek.günaydınlar... nasılsınız güzeller...
benim moralim bozuk biraz bugün evlilik yıldönümümüz 4 yılı bitirdik ama birazcık bozuk ayrıldık sabah, akşama düzelir ama canım sıkıldı işte, birde sabah yine tartıldım -100 gr, yemiyorum eskisi gibi ama neden gitmiyor reglimde bitti dün offffffffffff
güzel bişede oldu ben haftanın 1 günü anaokuluna geliyorum demiştim hatırlıyorsanız zayıflamışsın nasıl verdin kaç kilo verdin dediler accıkta olsa moralimi düzeltti ağlayarak gelmiştim okula allahtan farketmediler
inşallah canım.Günaydınnnnnnnnnnn.. Yarın büyük gün umarım güzel kilolar veririz. İnşallah...
kızlar ayran detoksu yapıyorum..
bugün ikinci gün ..
yarın nolcak merak ediyorum..
yalnız ben ölçüyü yanlış yapmışım..
4 er kaşık haş. olcakmış ben kurusunu koydum..
iki kat fazla yemiş oldum..
dün biraz şişkinlik vardı..
tattılmaya korkuyorum..
yarını bekliyorum heyecanla..
kahvaltımı 9 da yaptım..
şimdi çorbamı içiyorum...
aminnnnnnn...hosgeldın kız çözdün olayı demek alıntı yapmadan ısım yazarsın halelderız bı sekılde
amın cnaım hepımzın yuvasına huzur mutluluk versın Allahım
off agız sulandırmıycak bısey deıl kı süper bsıeymıs tam benım damagıma göreıftarda ıstıyom bananeeeeeeeee:84::84:
tarif etsem mi acep beni topikten kovalamasınlar..
Mayalı hamuru var..
Onları servis tabağı büyüklügünde açıp sacda yada teflon tavada pişiriyosun yufka gibi..
öte yandan harcını hazırlıyorsun.
Kıyma ,soğan ,yağ.biner ,domates,biberli ve istediğin baharat..
Birazda su..
Sonra pişen harcı şebitlerin üstüne yayıyorsun-pişen yufkalara şebit deniyor burda-
üstüste şebitleri diziyoruz..arasına harçtan sürerek..
En son şebitleri dörde bölüp sarımsaklı yoğurda sürerekten yiyosun..
Kız dün dayandım ama anlatırken ağzım sulandı..
kolay gelsın canım bende hazır alıp yapayım barı canım cektı yemeden duramamkızlar ben çıkıyorum..oğluşu uyutayım..
sonra ortalığı toplayayım..
hem evde oturup hem pasaklı olunmaz dimi...
Allah kabul etsin.
desene hepimiz eksilerdeyiz.
bu ne kız böyle. resmen midem kalktı.
mutluluklar canım. insanın her günü güzel olmuyor. maalesef olumsuz şeylerde yaşanıyor. en güzeli kendini ve karşındakini fazla yıpratmadan problemi halledebilmek.
inşallah canım.
bu dediğiniz detoks nedir anlatır mısınız.
Allah kabul etsin.
desene hepimiz eksilerdeyiz.
bu ne kız böyle. resmen midem kalktı.
mutluluklar canım. insanın her günü güzel olmuyor. maalesef olumsuz şeylerde yaşanıyor. en güzeli kendini ve karşındakini fazla yıpratmadan problemi halledebilmek.
inşallah canım.
bu dediğiniz detoks nedir anlatır mısınız.
Accık yazmışsın tipik başak ve ikizler kavgası.
Ooo nerelerdesin sen ya özledik seni.
Beni burçdaş olarak en iyi sen anlarsın.
Bu fevri davranışları napcam bilmem. İşim zor sanırım. Hergün farklı farklı şeyler yaşıyoruz kesinlikle monoton değil.
Bizim kavgalar biraz sert oluyor iki tarafta bır bır konuştuğu için.
5 yıldır beraberiz bunun verdiği bi rahatlıkta var sanırım.
Probisss
Sabahları dukan amca da bu kadar az mı yiyin diyoo çikooo.
Hoşgeldin.
Her cuma tartılma günümüz ve akşamları da menülerimizi yazıyoruz.
Kilo çizelgeni yaparak başlayabilirsin.
Kızarmış pattes dışında güzel canım.
ahahahhahh
zuahahhahh
Ayy güldürdün beni sabah sabah senin bıdıkta ikizler he
İlerde karşılaşcağı kızlara Allah sabır versin.
Burçlara inanmayanlar varya bence ikizler burcu olanları incelesinler kesin inanırlar.
Hepsi mi aynı olur bilmiyorum.
İşyerinden arkadaşların eşleri de ikizler aynııı aynıı yani.
yok ögretmen degilim canim sadece bu isi biliyorum ve bildigimi ögretiyorum
ecrinciiim hosgeldin canim güle güle otur insallahhh evinde
ay yine begenmisin puccaaama kilo vermemisim bu hafta fena degildi menülerim ama neyse olsun pes etmemeyi ögrendim senden
aa bu arada benim kocacimda ikizler ve ben balik hiic uymuyor söylenenlere görecokda takilmistim eskiden buna ama alakasi yoook
hatta itiraf edeyim kocam cok iyidir ben huysuzuumay beni anca o ceker valla yok yok bu adam ikizler degil bence :44:
günaydin canim
günaydin canim
dediğim gibi ölçüyü kaçırmışım..
ertesi gün yeni hazırlanacakmış..
kalanada kıyamaım içtim..
yarınki duruma göre tavsiye ederim artık...
yorumları okudum konuyla ilgili..
bikaç kişi rahatsız olmuş..
tek tip besinle beslenilmez diyenler var..
ama tektip değil zaten..
sabah normal kahvaltı..
çorbada da bisürü şey var ve sağlıklı..
ben yarın tartılcam bakalım kendi çabamla nasıl olacak olmazsa haftaya bende deneyeceğimAy iyi oldu bunu yazdıgın Arzu ablanın ablası da denemiş onda da işe yaramış.
Sende de işe yararsa bende h.sonu evdeyim deniyim.
ne güzel yapmış arkadaşın aman benimki ondanda anlamaz aslında odunluk olsada doğumgünlerini falan hep kutlardıi hediye alırdı ne olduysa artık, hediye işini bırakalım dememi bekliyormuş sanırımNice güzel, mutlu, sağlıklı yıllara canım. Erkeklerin genelinde var odunluk, o yüzden icabında gerekiyorsa kendi hediyeni kendin alacaksın. Benim bir arkadaş öyle yapmış, eşinin kendi işyerine geleceği bir gün çiçekçiden çiçek söylemiş kendine. Eşi geldiğinde çiçekler de gelmiş, adam kimden kimden diye sorarken, önce söylememiş. Sonra da ben aldıııııım demiş. Ne güzel değil mi yapmak lazım arada. Biz değerliyiz, özeliz, çıtırızzzzzzzzz dicez e bir de yakında inşallahhhhhhh
ince yufka gibi omıcek..kıyma ve soğan dedin mi akan sular durur ben de
çok güselmiş yeaaa yufkaların KALINLIGI ı nasıl olck lavas gibi mi
innce yufka gibimi
kolay gelsın canım bende hazır alıp yapayım barı canım cektı yemeden duramam
saol canım amın ıns
evin hayırlı olsun canım..hosbulduk kizlar sagol canim amin insaallah guzel gunler yasariz bu evde kizlar ben bu haftada artida cikicam saniyorum busabah artidaydim burdan uzak kalmak suana kadar 2kilo aldirdi
ben yarın tartılcam bakalım kendi çabamla nasıl olacak olmazsa haftaya bende deneyeceğim
ne güzel yapmış arkadaşın aman benimki ondanda anlamaz aslında odunluk olsada doğumgünlerini falan hep kutlardıi hediye alırdı ne olduysa artık, hediye işini bırakalım dememi bekliyormuş sanırım
çok sağol canım öyle kavgalarımız olmaz bizim ama işte ufak tefek şeylerde can sıkıyor bazen
hosbulduk kizlar sagol canim amin insaallah guzel gunler yasariz bu evde kizlar ben bu haftada artida cikicam saniyorum busabah artidaydim burdan uzak kalmak suana kadar 2kilo aldirdi
Süpertopiğide var.
ordan da bak istersen..ayran detoksu diye yazınca çıkıyor..
2 günlük bişey bi gün yapanlarda var..
obez olanlar ayda iki kez normal kilolular 1 kez yapabilirmiş..
diyet menüsü değil detoks...
4 er kaşk haşlanmış nohut,bulgur yeşil mercimeği 1.5 lt az yağlı ayranın içine karıitırıp içiyorsun..
ha içine 2 tanede salatalık rendeliyorsun..
istediğin baharatı kullanabiliyorsun..
ben nane ve pul biber kullandım..gayet güzel bence ..
sabah kahvaltı yapıyoruz çok geç olmıcek..
1 dilim ekmek,az peynir.zeytin,yumurtalı yaşillikli domates salatalık yiyebilirsin kahvaltıda..
kahvaltıdan 2 saat sonra 2 saat aralıklı 1 er kase içiyosun..
akşam 9 gibide son kez içiyorsun..
2. gün için ayeni çorba hazırlıyorsun..
ben malzemeyi iki günlük hatta abartıp fazla yaptım..
yoğurduda yarım yağlı sütten yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?