70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hemen parlıyorum ne yazıkki..
karadenizlilik var ya..
söylerim herşeyi alttan almamda
o bunun çoğunu duyma bile..

rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım..
günaydıııın kızlar

günaydın canım..

neden öyle düşünüyorsun ki cnm. bu kadar kiloyu verebildiğine göre nefsine hakimsin demek ki. Hem diyetisyen her hafta değişik listeler veriyor ve sıkılmazsın.

cesaretimi toplayıp gideceğim bir gün bi 60'lara insem 68-67-66.....
öyle çok istiyorum ki

günaydııııın şekeleeeerr

ay ben tarışma konusu açıp gitmişim ne güzel neredeyse bütün arkadaşlar yorum yazmışlar farklı farklı. ben severim böyle şeyleri. tek tek cevap yazacaktım ama zamanımın yetmeyeceğini düşündüm. hepinize çok teşekkür ediyorum.

şimdi anladım

seni üzmek istemem ama incecik olsan gerçekten farklı davranırdı..acı ama gerçek...erkekler böle işte.

neyseki allahtan benim nişanlım hayatta ağzına kilomla ilgili kırıcı bir laf almaz. aksine benim bu konuda çok takıntılı olmam sürekli kiloluyum muhabbeti yapmam onu sıkıyor. sağlığım nefes almam ve psikolojim bozulduğu için sağlığım için verirsem iyi olacağımı söyledi bir kaç defa o da ben konuyu hep açtığım zamanlarda. zaten öyle kilomla dalga geçecek patavatsız biri olsaydı aşık olamazdım ben ona. geçenlerde yemeği seviyorsun dedi bana, nasıl bozuldum içten içe anlatamam normalde alıngan bir insan değilim ama aşkım konusunda çok hassasım. bana ailem çevrem doktorlar kilomu sorun edip duruyorlar hele annem ananem resmen dillerinden düşürmüyorlar son halimi. geçen şehir dışında bir düğüne katıldım bütün akrabalar kilon da kilon dediler neden bu hale geldin falan dediler napayım yani napayım rezil ettim kendimi. neyse. kiloyu ilk önce kendim için vermek istiyorum tabi. kafa sağlığım iyi olacak onu biliyorum. ama bildiğim bir şey de var o da; bu çocuk beni bu halimde beğeniyor kalbimi kırmıyor ama hani içimizde var çok kilo verip de eşleri artık daha ilgili ve gayet normal. hani unutmuyorum trandy yazmıştı kocam elimi sımsıkı tutuyor artık dışarıya çıktığımızda demişti. ne güzel. aksine sen o kadar çok kilo verip tabi zincirleme olarak fiziksel özgüvenin geri geldiğinde, başarmış olmanın gururuyla dimdik yürürken, kendinin kıymetini bilirken üstüne başına içine varasıya kadar istediğini yakıştırıp giyebilir olmuşken eşin hala tepkisizse orada bir yanlışlık olmalı. tamam nişanlık kalbimi sözlerle ya da imalarla kırmıyor ama almış olduğum toplam 34 kilonun 16 kilosunu falan onunla tanıştıktan sonra aldım. beni ilk tanıdığı kiloma insem bile kendimi iyi hissedeceğim onun yanında. o bir şey dediğinden değil ama erkeğimi elimde tutmasını bilirim ve elimi ayağımı bağlayan şu kilolarım olmasa çok daha iyi olacağım ve her şey daha iyi olacak biliyorum. şimdi işim çıktı birazdan geleceğim.

günaydıııın kızlar
hosgeldın kız çözdün olayı demek alıntı yapmadan ısım yazarsın halelderız bı sekılde
bende hemen parlıyorum ne yazıkki..
karadenizlilik var ya..
söylerim herşeyi alttan almamda
o bunun çoğunu duyma bile..

rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım..

günaydın canım..

amın cnaım hepımzın yuvasına huzur mutluluk versın Allahım

günaydıııın kızlar

Wuu süpersinn naptın da geri geldin.

Günaydın şeker.

yağlama mı? neki o acep bilmiyorum ama acayip cnm çekti.

tarif etsem mi acep beni topikten kovalamasınlar..
mayalı hamuru var..
onları servis tabağı büyüklügünde açıp sacda yada teflon tavada pişiriyosun yufka gibi..
öte yandan harcını hazırlıyorsun.
kıyma ,soğan ,yağ.biner ,domates,biberli ve istediğin baharat..
birazda su..
sonra pişen harcı şebitlerin üstüne yayıyorsun-pişen yufkalara şebit deniyor burda-
üstüste şebitleri diziyoruz..arasına harçtan sürerek..
en son şebitleri dörde bölüp sarımsaklı yoğurda sürerekten yiyosun..
kız dün dayandım ama anlatırken ağzım sulandı..

aynen dedıgın gıb ıcanım zıncırleme devam edıyor kılo verdıkten sonra HAYATIMIZ OLUMLU YÖNDE ETKILENIYOR bencede ama senın bence su an tek hatan sureklı dıle getırıyo olman versemde vermesende kılo mevzunu acma ıcten ıce devam et edebıldıgın kadar duzenlı beslenmene hem nısnalın sıkılmaz hem sen sureklı demekten bunalmazsın o arada kıloların gıde rbence

off agız sulandırmıycak bısey deıl kı süper bsıeymıs tam benım damagıma göre ıftarda ıstıyom bananeeeeeeeee:84::84:

kızlar ben çıkıyorum..oğluşu uyutayım..
sonra ortalığı toplayayım..
hem evde oturup hem pasaklı olunmaz dimi...

günaydın kızlar
ben bugun nıyetlıyım bakalım nası gececek uzun zamandan sonra:26:
yarını cok merak edıyorum beğenmediğim 66 yı tekrar görmek ıstıyorum :84:
Allah kabul etsin.
Günaydın kızlarr

yarın tartı günü ben böle tartılcam daha kesin sonuç çıkıyomuş

desene hepimiz eksilerdeyiz.
hohohyyttt sevgililer günü hediyesine bakın bi kurdelesi eksik töbe yarebbim

bu ne kız böyle. resmen midem kalktı.
mutluluklar canım. insanın her günü güzel olmuyor. maalesef olumsuz şeylerde yaşanıyor. en güzeli kendini ve karşındakini fazla yıpratmadan problemi halledebilmek.
Günaydınnnnnnnnnnn.. Yarın büyük gün umarım güzel kilolar veririz. İnşallah...
inşallah canım.

bu dediğiniz detoks nedir anlatır mısınız.

hosgeldın kız çözdün olayı demek alıntı yapmadan ısım yazarsın halelderız bı sekılde

amın cnaım hepımzın yuvasına huzur mutluluk versın Allahım
aminnnnnnn...
off agız sulandırmıycak bısey deıl kı süper bsıeymıs tam benım damagıma göre ıftarda ıstıyom bananeeeeeeeee:84::84:

ben işin kolayına kaçıyorum..
şebiti hazır alıyorum..
bu akşam yokkkk..
yarın yapamda yiyelim...

kıyma ve soğan dedin mi akan sular durur ben de

çok güselmiş yeaaa yufkaların KALINLIGI ı nasıl olck lavas gibi mi

innce yufka gibimi

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum..oğluşu uyutayım..
sonra ortalığı toplayayım..
hem evde oturup hem pasaklı olunmaz dimi...
kolay gelsın canım bende hazır alıp yapayım barı canım cektı yemeden duramam

saol canım amın ıns

topiğide var.
ordan da bak istersen..ayran detoksu diye yazınca çıkıyor..
2 günlük bişey bi gün yapanlarda var..
obez olanlar ayda iki kez normal kilolular 1 kez yapabilirmiş..
diyet menüsü değil detoks...
4 er kaşk haşlanmış nohut,bulgur yeşil mercimeği 1.5 lt az yağlı ayranın içine karıitırıp içiyorsun..
ha içine 2 tanede salatalık rendeliyorsun..
istediğin baharatı kullanabiliyorsun..
ben nane ve pul biber kullandım..gayet güzel bence ..
sabah kahvaltı yapıyoruz çok geç olmıcek..
1 dilim ekmek,az peynir.zeytin,yumurtalı yaşillikli domates salatalık yiyebilirsin kahvaltıda..
kahvaltıdan 2 saat sonra 2 saat aralıklı 1 er kase içiyosun..
akşam 9 gibide son kez içiyorsun..
2. gün için ayeni çorba hazırlıyorsun..
ben malzemeyi iki günlük hatta abartıp fazla yaptım..
yoğurduda yarım yağlı sütten yaptım..

hosbulduk kizlar sagol canim amin insaallah guzel gunler yasariz bu evde kizlar ben bu haftada artida cikicam saniyorum busabah artidaydim burdan uzak kalmak suana kadar 2kilo aldirdi

Ay iyi oldu bunu yazdıgın Arzu ablanın ablası da denemiş onda da işe yaramış.
Sende de işe yararsa bende h.sonu evdeyim deniyim.
ben yarın tartılcam bakalım kendi çabamla nasıl olacak olmazsa haftaya bende deneyeceğim

ne güzel yapmış arkadaşın aman benimki ondanda anlamaz aslında odunluk olsada doğumgünlerini falan hep kutlardıi hediye alırdı ne olduysa artık, hediye işini bırakalım dememi bekliyormuş sanırım

mutluluklar canım. insanın her günü güzel olmuyor. maalesef olumsuz şeylerde yaşanıyor. en güzeli kendini ve karşındakini fazla yıpratmadan problemi halledebilmek.

çok sağol canım öyle kavgalarımız olmaz bizim ama işte ufak tefek şeylerde can sıkıyor bazen

kıyma ve soğan dedin mi akan sular durur ben de

çok güselmiş yeaaa yufkaların KALINLIGI ı nasıl olck lavas gibi mi

innce yufka gibimi
ince yufka gibi omıcek..
biraz lavaş gibi..
kolay gelsın canım bende hazır alıp yapayım barı canım cektı yemeden duramam

saol canım amın ıns

kız sabrat yarın ye..
bak ben sabrettim..

he he he topiği tartı öncesi sabote ettim.
var mı başka yemek isteyen..

hosbulduk kizlar sagol canim amin insaallah guzel gunler yasariz bu evde kizlar ben bu haftada artida cikicam saniyorum busabah artidaydim burdan uzak kalmak suana kadar 2kilo aldirdi
evin hayırlı olsun canım..
senazimlisin maaşallah verirsin yine..

şok diyet falan değil..
detoks programı zaten..
içeriğindeki besinleri seviyosan rahatca tyersin..
neyse yarın yorumlarımı yazarım ..

Dön aramızaa hallederiz çabuk gelen çabuk gider.

Süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…