70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de oturmaya gidince zayıfladığımı görenler yediğime bakıyor..hep kalorilişeyler ya ne yicek yada yemicek diye..
3 çeşitse götürüyorum valla hepsini..kahvaltıyı ve akşamı hafif tutuyorum..
çeşit fazlaysa bölüyorum yarıssını yiyorum..
onlarda diyoki akşam yemeden duramam ee duramazsan olursun dombili..
evet kesinlikle emk harcamak ve sabırlı olmak gerekiyor..
istiyorlar ki hop bi sihirli deynek dokunsun iki günde eriyelim..
boğaz tutmaya gelince biçok insan başaramıyor..
biz başarmaya çalışan nadir gruptanız..
hepimize alkş..

Aynı kalmakta iyidir.
Hoşgeldin tekrar.

Afiyet olsun ayşe..

:

sağol canım :)

sana da afiyet olsun canım :)
canım cevizli közlenmiş kırmızı bibver salatası vee
kereviz salatasıı tavsiye ederim patlıcan salatası da çok sevlıyor bizde

bi de eşim coleslaw yapıyor lahana havuc fln ugrasa ugrasa kfc nın aynısnı yapmayı başardı :)
valla çok lezzetli oluyo ıstersen alırım köcişten tarifi

dün akşamda yapmış ama elimi sürmedim mayonez felan bisürü şey var diyete uygun diil :)

Ama bi konuya kılım soruyolar naptın diye anlatıyorum karşımdaki aman ben salata yiyemem bitki çayı içemem vs.
İçimden diyom dobiç kal o zaman diye.
Sonuçta emek sarfetmeden hiçbişey olmuyo.:101:

ayy aynen aynen pucca bi de şey dioalr hep
ya ben calısıom nası yapcam ya veya cocuk durmuo her saat yıyemem
sonra mesela tavuk balık fln olnca piff ev kokar kım ugrascak

vallaha bizde calısıos yemegımde oluyo corbamda peşimdede tasıyorum yemeklerımı
aynen dobişko kalsınlar accık emekk

yooo ben kendimi benzetemedğim içinyoksa hoş kız
zayıflayınca hoş olmuş..

annem de heralde sadece kilosuna benzetiyordu zaten

okumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...

dimi yaaa
sürekli kilolarından şikayet ederler
ama yok ben yeşil çay içemem
yok ben gece aç yatamam..
evet biz en azından bişeylerin bilincindeyiz
ve çaba harcıyoruzz
evet alkış bize

ben ce de güzel hatun..rabbim güzel yaratmış...
bakışlarıda güzel kızın seksü.....
kendimiz yada az sayıda misafir için deniyebilirim..
patlıcan salatasını ben yapıyorum benden başka yiyen yok yazıkk ki..
eşin yaptığı salatayıda hedefime ulaşınca alayım yerim iyice ozman ..
mayonezli olunca kalori çok....

lazer lipoliz diye bişey varmış.bilgisi olan deneyen sonuç alan var mı

perşembe günü randevum var...lazerle yağ alma galiba....sonuç alan biri mutlaka yazsıınn

ay bu mesajları gördüm rydrn arkadaşım var mı bi gelişme? ben de alternatif etkili ama zararsız ve kampanyalı yöntemler araştırıyorum hepsini tutturmak kolay değil ama her türlü tavsiyeye açık durumdayım

hoş geldin canım verirsin..
bu kilolar gittiyse topiğin sayesinde..
dimi yaaa
sürekli kilolarından şikayet ederler
ama yok ben yeşil çay içemem
yok ben gece aç yatamam..
evet biz en azından bişeylerin bilincindeyiz
ve çaba harcıyoruzz
evet alkış bize

kesinlikle sağlıklı beslenmeyi öğrendik..
ben bildiğimi zannederdim ama bilmediğimde o kdr şey varmışki...

canım birde ben normal göbek salataya yağlı güzel bi peynır eklıyorum üstüne de
çörek otu miss gibi oluyo bak onu da tavsiye ederim bir de cevizli ve vişne sulu bi salata var methını cok duydum
ama hiç yemedım bir de normal salataya çeşnide bekletilmiş yeşil seytın halkaları ve knorr gfesleğenli salata sosu
ımmh ımhh baska bişi demıyorum

yavaş yavaş kalıcı vermişsin kiloları..
tekrar karar vermen de güzel..
hoşgeldin tekrar...

yeni evinde güle güle otur cnm.
aldığın kiloları dertetme sen iradelisin çarçabuk verirsin bunlar geçiş dönemleri.
hamile olma beklentin varmı gerçekten,yok cnm menopoz değilsindir..belkide stresten uzamıştır. bide dr. ne diicek bakalım..
yeniden hoşgeldin aramıza..

[
Günaydın kısçeler..
İstanbul'da gene kar başladı.
Bugün bi kaç gıcık iş beni bekler.
Kahvaltımı yapayım..
Hepimize güzel bir gün olsun..
günaydın kısçemm burada da sabah karlı bi güne uyandık ve hala inceden yağiiiii....

yok ögretmen degilim canim sadece bu isi biliyorum ve bildigimi ögretiyorum

günaydin canim
günaydınnnn...olsun kıss yinede yarı örtmen sayılırsın..sanırım ücret de alıyosundur..
arada yapilan güzel takıların fotolarını koyda kopi çekek...

Bence 38 beden kıyafetin içinde kendini hayal et, alacağın kıyafetleri ve duyacağın iltifatları. Şimdiye kadar yedim de ne kazandım diye düşün. Zayıf olcez biz, zayıffff
haklısın cnm..şimdiye kadar yedikte ne oldu..bi gardrop dolusu kıyafet var içine giremediğim.modasıda geçti.artık incelince gelsin yeni kıyafetler,iltifatlar..
zayıff olcez biz zayıff

günaydın kızlar
ben bugun nıyetlıyım bakalım nası gececek uzun zamandan sonra:26:
yarını cok merak edıyorum beğenmediğim 66 yı tekrar görmek ıstıyorum :84:
sanada günaydın dicem ama öğlen oldu yine
allah kabul etsin cnm.benimde 1-2 günüm var ama cesaret edemiyom bir türlü.iftardansonra sapıtıyom çünkü..
kendimi durduramıyom ve çatlama noktasına geliyom

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şeker..daha nice bir ömür sizinle olsun inş.yalnız hediyeleşme olayını neden kaldırdını anlıyamadım...

sağol ayşecim.
ben peynirli denememiştim..hııımmm güzel olur ben salataya bayılırım...
eveet sagolsunlar böyle ise gittim ama byöle döndüm

migdemde agriyooo ne güzel dimi

geçmiş olsun canım..
erken mi çıkıyosun işten..

herkesin bi hikayesi var. eğer kişi gerçekten kararını vermiş ise başladığı yolun yarısını yürümüştür. buradaki arkadaşların hepsi yolun yarısını tamamlamış durumda. diğer yarısını bitirmeyede az kaldı inşallah.

bi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
bende kendimi tanıtayım müsadenizle :)
21 yaşındaym üniversite 4.sınıf öğrencisiym. adım betül. geçen hafta çarşamba günü memleketteyken tartıldım ve 73 kilo çıktım( ve evdeyken sevgilimin de ailesi tanışmaya gelmişti çok da iyi anlaştı iki aile ve eğer bizimkiler izin verirlerse yaza nişan yapılması planlanıyor. çok şişko gözükmüyorum ama iri bi yapıya sahibim o yüzden zayıflamam gerekiyor. pazar günü başladım bende diyete. 60 kilo olmam lazım boyum 1.67. sizin diyet listelerinize göre kendimi ayarlamaya çalışıyorum. çikolata, abur cubur çok yerdim onları çıkardım hayatımdan. normalde kısa sürerdi diyet sürelerim dayanamaz bozardım ama burda yazılanları okuduğum sürece devamlı olacağını düşünüyorum.
hepinize mutlu, huzurlu bir gün diliyorum :)

sağol ayşecim.
ben peynirli denememiştim..hııımmm güzel olur ben salataya bayılırım...

geçmiş olsun canım..
erken mi çıkıyosun işten..

zerracim hosgeldin canim iyisin umarim

sagol canim iste migdem agridi sinirden sitresden...

simdi öbür ise gidicem canim iletilerime bakmam gerekiyodu kisa bi actim..

hepinize selam olsunn..
nedense bugün enerjim pek bi düşük..başimda hafif ağriii..
diyete devam tabiiki..şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım..yapmayıda düşünmüyorum.
sabah tartıldım eksideyim yine o moralle yemiicem..
kendimi oruçlu gibi hissediyorum yiyemediğim için..
bu 15 tatil bana pahalıya patladı kızlar..aldıklarımı vermeye çalışıyorum hala..
çizelgemdeki rakamı bugün görebildim en sonunda..
geçmişi bitiremedim geri dönem bari..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…