ben de oturmaya gidince zayıfladığımı görenler yediğime bakıyor..hep kalorilişeyler ya ne yicek yada yemicek diye..Bütün kadınlar gibi.
Zayıfladın desinler canımı yesinler.
Özellikle uzun zamandır görüşmeyip kilo verdikten sonra gören insanların tepkisi süper ooluyo.
Ama bi konuya kılım soruyolar naptın diye anlatıyorum karşımdaki aman ben salata yiyemem bitki çayı içemem vs.
İçimden diyom dobiç kal o zaman diye.
Sonuçta emek sarfetmeden hiçbişey olmuyo.:101:
Aynı kalmakta iyidir.
Hoşgeldin tekrar.
Afiyet olsun ayşe..
:
afiyet olsun canım..
ben köfte yiyince minnak yemiyom..kocaman olcek....
sağol canım..
topiğin marifetleri..
sen de dönmüşün verirsin inşallah..
o da bişey aynı kalmak..genelde kilo alıp dönüyoz kürkçü tükkanına..
afiyet olsun..
ben de şimdi çorbamı yicem alarm öttü...
güzeldir nefistir..
ben kaynanamın yaptığını severim..
ama dün eşim ve çocuklarım seninki daha güzel olmuş dediler..
tadına bilem bakmadım bakamadım..
Ama bi konuya kılım soruyolar naptın diye anlatıyorum karşımdaki aman ben salata yiyemem bitki çayı içemem vs.
İçimden diyom dobiç kal o zaman diye.
Sonuçta emek sarfetmeden hiçbişey olmuyo.:101:
artık içtiğiz su yaramayacak.
doğru söylüyorsun canım emek vermeden, nefsine hükmetmeden zayıflanmıyor.
ben ezgi molaya bayırlırdım canım ailem dizisinde oynarken. hele siyah iri gözlerini çok severim. ama sen kilosuna benzetildiğin için sevmiyorsun herhalde.
burnuma kivi kokuları gelıyor neden acaba ? ...
ben de oturmaya gidince zayıfladığımı görenler yediğime bakıyor..hep kalorilişeyler ya ne yicek yada yemicek diye..
3 çeşitse götürüyorum valla hepsini..kahvaltıyı ve akşamı hafif tutuyorum..
çeşit fazlaysa bölüyorum yarıssını yiyorum..
onlarda diyoki akşam yemeden duramam ee duramazsan olursun dombili..
evet kesinlikle emk harcamak ve sabırlı olmak gerekiyor..
istiyorlar ki hop bi sihirli deynek dokunsun iki günde eriyelim..
boğaz tutmaya gelince biçok insan başaramıyor..
biz başarmaya çalışan nadir gruptanız..
hepimize alkş..
ben ce de güzel hatun..rabbim güzel yaratmış...artık içtiğiz su yaramayacak.
doğru söylüyorsun canım emek vermeden, nefsine hükmetmeden zayıflanmıyor.
ben ezgi molaya bayırlırdım canım ailem dizisinde oynarken. hele siyah iri gözlerini çok severim. ama sen kilosuna benzetildiğin için sevmiyorsun herhalde.
kendimiz yada az sayıda misafir için deniyebilirim..sağol canım :)
sana da afiyet olsun canım :)
canım cevizli közlenmiş kırmızı bibver salatası vee
kereviz salatasıı tavsiye ederim patlıcan salatası da çok sevlıyor bizde
bi de eşim coleslaw yapıyor lahana havuc fln ugrasa ugrasa kfc nın aynısnı yapmayı başardı :)
valla çok lezzetli oluyo ıstersen alırım köcişten tarifi
dün akşamda yapmış ama elimi sürmedim mayonez felan bisürü şey var diyete uygun diil :)
ayy aynen aynen pucca bi de şey dioalr hep
ya ben calısıom nası yapcam ya veya cocuk durmuo her saat yıyemem
sonra mesela tavuk balık fln olnca piff ev kokar kım ugrascak
vallaha bizde calısıos yemegımde oluyo corbamda peşimdede tasıyorum yemeklerımı
aynen dobişko kalsınlar accık emekk
lazer lipoliz diye bişey varmış.bilgisi olan deneyen sonuç alan var mı
perşembe günü randevum var...lazerle yağ alma galiba....sonuç alan biri mutlaka yazsıınn
hoş geldin canım verirsin..okumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...
dimi yaaa
sürekli kilolarından şikayet ederler
ama yok ben yeşil çay içemem
yok ben gece aç yatamam..
evet biz en azından bişeylerin bilincindeyiz
ve çaba harcıyoruzz
evet alkış bize
ben ce de güzel hatun..rabbim güzel yaratmış...
bakışlarıda güzel kızın seksü.....
kendimiz yada az sayıda misafir için deniyebilirim..
patlıcan salatasını ben yapıyorum benden başka yiyen yok yazıkk ki..
eşin yaptığı salatayıda hedefime ulaşınca alayım yerim iyice ozman ..
mayonezli olunca kalori çok....
okumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...
yeni evinde güle güle otur cnm.pismanim zaten kilo alip duruyorum yediklerimi yazsam siz kovarsiniz okadar vahim durumdayim 1haftada 3kere pasta yedim yedigim cerezleri soylemiyorum bile buarada kayip prenses cok guzel iltifatmis tesekkur ettim
kizlar hadi benim cadi uyumuyo ayaktayim sizin uykunuz gelmiyomu
ya kizlar reglim tam 15gun gecikti ve yarin doktor kontrolum var bakalim ne diyecel esimde dalga geciyo ya menopoza girdin yada hamilesin diye hamile olmani tercih ederim diyo
günaydın kısçemm burada da sabah karlı bi güne uyandık ve hala inceden yağiiiii....Günaydın kısçeler..
İstanbul'da gene kar başladı.
Bugün bi kaç gıcık iş beni bekler.
Kahvaltımı yapayım..
Hepimize güzel bir gün olsun..
günaydınnnn...olsun kıss yinede yarı örtmen sayılırsın..sanırım ücret de alıyosundur..yok ögretmen degilim canim sadece bu isi biliyorum ve bildigimi ögretiyorum
günaydin canim
haklısın cnm..şimdiye kadar yedikte ne oldu..bi gardrop dolusu kıyafet var içine giremediğim.modasıda geçti.artık incelince gelsin yeni kıyafetler,iltifatlar..Bence 38 beden kıyafetin içinde kendini hayal et, alacağın kıyafetleri ve duyacağın iltifatları. Şimdiye kadar yedim de ne kazandım diye düşün. Zayıf olcez biz, zayıffff
sanada günaydın dicem ama öğlen oldu yinegünaydın kızlar
ben bugun nıyetlıyım bakalım nası gececek uzun zamandan sonra:26:
yarını cok merak edıyorum beğenmediğim 66 yı tekrar görmek ıstıyorum :84:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şeker..daha nice bir ömür sizinle olsun inş.yalnız hediyeleşme olayını neden kaldırdını anlıyamadım...
çok teşekkür ederim cnm bizde bu seneye kadar doğumgünlerini kutlardık karar almıştık hediye falan almıycaz diye ben ona aldım yinede, onada ben istemiyorum hediye falan alma dedim ama yinede bekledim açıkcası en azından 1 tane gül ama malesef, bugünde hiç beklentim yok daha 4 yıllık evliyiz sonrası ne olur bilmem
sağol ayşecim.canım birde ben normal göbek salataya yağlı güzel bi peynır eklıyorum üstüne de
çörek otu miss gibi oluyo bak onu da tavsiye ederim bir de cevizli ve vişne sulu bi salata var methını cok duydum
ama hiç yemedım bir de normal salataya çeşnide bekletilmiş yeşil seytın halkaları ve knorr gfesleğenli salata sosu
ımmh ımhh baska bişi demıyorum
eveet sagolsunlar böyle ise gittimama byöle döndüm
migdemde agriyooo ne güzel dimi
okumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...
sağol ayşecim.
ben peynirli denememiştim..hııımmm güzel olur ben salataya bayılırım...
geçmiş olsun canım..
erken mi çıkıyosun işten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?