ay almamışsın kuzum ne güzel. korumuş olman en güzeli. hepimiz illaki molalar veriyoruz benim molalar çok yan etkili oluyor ama
hoş gördüm canım sen de mi kayıplardandın o zaman sen de hoş gelmişsinne ara takıldın kaçırdım ben ya eskisi gibi takip edemiyorum yaşlandım mı ne dur bi kurcalıyım geçmişimi
ah aha ahaa buldum çarrrmcanın beni çekmiş kuzum
okumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...
bi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
bende kendimi tanıtayım müsadenizle :)
21 yaşındaym üniversite 4.sınıf öğrencisiym. adım betül. geçen hafta çarşamba günü memleketteyken tartıldım ve 73 kilo çıktım( ve evdeyken sevgilimin de ailesi tanışmaya gelmişti çok da iyi anlaştı iki aile ve eğer bizimkiler izin verirlerse yaza nişan yapılması planlanıyor. çok şişko gözükmüyorum ama iri bi yapıya sahibim o yüzden zayıflamam gerekiyor. pazar günü başladım bende diyete. 60 kilo olmam lazım boyum 1.67. sizin diyet listelerinize göre kendimi ayarlamaya çalışıyorum. çikolata, abur cubur çok yerdim onları çıkardım hayatımdan. normalde kısa sürerdi diyet sürelerim dayanamaz bozardım ama burda yazılanları okuduğum sürece devamlı olacağını düşünüyorum.
hepinize mutlu, huzurlu bir gün diliyorum :)
kızlar bende dogum yaptım 7 ay oldu sezeryan la dogurdum....87ıdım 74e dustum 7ayda fakat bır haftadır elma sırkesı ıcıyorum yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ama daha veremedım fakat devam edıcem bazı topıklerde ılk hafta kılo verdırmes dıyolar kararlıyım hamıle kalmadan once 62ıdım o kıloma gerı donucem.......
kızlar bende dogum yaptım 7 ay oldu sezeryan la dogurdum....87ıdım 74e dustum 7ayda fakat bır haftadır elma sırkesı ıcıyorum yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ama daha veremedım fakat devam edıcem bazı topıklerde ılk hafta kılo verdırmes dıyolar kararlıyım hamıle kalmadan once 62ıdım o kıloma gerı donucem.......
aramıza hoşgeldin..kızlar bende dogum yaptım 7 ay oldu sezeryan la dogurdum....87ıdım 74e dustum 7ayda fakat bır haftadır elma sırkesı ıcıyorum yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ama daha veremedım fakat devam edıcem bazı topıklerde ılk hafta kılo verdırmes dıyolar kararlıyım hamıle kalmadan once 62ıdım o kıloma gerı donucem.......
ay canım allah kolaylık versin..zor bi bölüm okuyosun ama çoğu gitmiş azı kalmış ha gayret bakim hangi ünide okuyosun.lisedeyken benimde ilgim vardı tıbba ama her yiğidin harcı değilmiş anladımtıp okuyorum canım ya haftaya staj sınavım var ve ben hala burda gezinmekteyimmasamda bilgisayar yanımda notlara azara göz atarak oturuyorum öylece bakalım sınav nasıl geçecek... sınav zamanı olduğu için canım bir sürü şey de istiyor :) eve abur cubur almadık o yüzden şimdilik anca ceviz yiyorum da market önünden geçmeye korkuyorum artık girip de çikolata cips alırım diye :)
ay almamışsın kuzum ne güzel. korumuş olman en güzeli. hepimiz illaki molalar veriyoruz benim molalar çok yan etkili oluyor ama
hoş gördüm canım sen de mi kayıplardandın o zaman sen de hoş gelmişsinne ara takıldın kaçırdım ben ya eskisi gibi takip edemiyorum yaşlandım mı ne dur bi kurcalıyım geçmişimi
aramıza hoşgeldin..
benimde hamiş kalmadan önceki kiomdu 62 ama hedefim 55 inş inerim..kararlıyım bea inecem bu defa.
burası gerçekten motive ediyo insanı bırakma derim..bu arada senin boy kaçtı cnm.
ay canım allah kolaylık versin..zor bi bölüm okuyosun ama çoğu gitmiş azı kalmış ha gayret bakim hangi ünide okuyosun.lisedeyken benimde ilgim vardı tıbba ama her yiğidin harcı değilmiş anladımhalen daha ilgimi çekiyo ama geçti artık bizden galiba...aman dikkat et.. abur cuburu kestisen zaten kilo almazsın..3 ana ve 3 ara öğün ölçülü yersende kilo verirsin.bide akşamdan sonrası çok önemli biz yoğurt,süt ve meyveyle geçiştirios. istediğin uzmanlık alanı nedir çok merak ettim
hosgeldın Allah bagıslasın yavrularını peşpeşe olmuşlar zor olmusştur sneın ıcın yanı gene ıyı kılon 70 boyun kac bılmıyorumdaselam herkeseee
50 kiloyu hayal bile edemeyen ben 2009 aralıkta 1 oğlan 2011haziranda bir kız doğurarak 70 kiloyu gördüm tartıda
emzirdiğim için aşırı acıkıyorum
aburcubur gazlı içecek hamur işi hiç yemiyorum arada çikolata tüketiyorum sadece
doğumdan sonra olmak üzere iki çocuğumdada çok kilo aldım. hamilelikte hiç kilo almadım.
oğlumu emzirmeyi bıraktığımda kendiliğinden gitmişti epey kilom ama kızıma hamile kalınca gerisin geri geldi kilolar.
kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum, eski afetüldevran zamanlarım geliyo aklıma üzülüyorum, psikolojim bozuluyo
yer yer kilo alamazdım şimdi yemeden alıyorum ne yazıkki
sigarayı bırakmamın etkiside oldu muhakkak kilo alımımda.
hormon testlerim normal çıktı, doğum sonrası adet olmadım hiç geçen aya kadar, 71,5tan 70e düştüm o zaman.
ne yapmam gerekiyor eski kiloma kavuşmak için bilemiyorum
daha önce hiç diyet yapmadığım için zor ve karmaşık geliyor. nerden başlamam nasıl başlamam gerekiyor?
bi el atıverin gari bacılar, siz neler yapıyosunuz nerden başladınız kilo verebildinizmi verdiyseniz hangi yöntemle verdiniz
anaaa kızlarr kaç saattir topik açık kalmışş yaaa ben de içerideydim kardeşim pc deydi
oda kapatmamışşş açık kalmışş neysemmm
nabersiniz bakalımmmmm şekerlerrrr
bi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
21 yaşındaym üniversite 4.sınıf öğrencisiym. adım betül. geçen hafta çarşamba günü memleketteyken tartıldım ve 73 kilo çıktım( ve evdeyken sevgilimin de ailesi tanışmaya gelmişti çok da iyi anlaştı iki aile ve eğer bizimkiler izin verirlerse yaza nişan yapılması planlanıyor. çok şişko gözükmüyorum ama iri bi yapıya sahibim o yüzden zayıflamam gerekiyor. pazar günü başladım bende diyete. 60 kilo olmam lazım boyum 1.67. sizin diyet listelerinize göre kendimi ayarlamaya çalışıyorum. çikolata, abur cubur çok yerdim onları çıkardım hayatımdan. normalde kısa sürerdi diyet sürelerim dayanamaz bozardım ama burda yazılanları okuduğum sürece devamlı olacağını düşünüyorum.
hosgeldin canim merak etme verirsin kilolarini burasi verdiriyo uzak kalinca kendini kisitlamiyosun benim gibi kilo aliyosun tekrar devamli takip edersen kisa zamanda istedigin kiloya inersin
bu arada benimde adim betul cevremde pek isimdaim yoktu duyunca guzel oluya charmide betul ohhh topikte 3betul oldu
hosgeldin benimde kizim 6bucuk aylik 7ayimiza azkaldi insaallah verirsin kilolarini ama malesef hamilelikten onceki kilonunda altina inmek gerekiyo cunku vucud hamilelikten onceki gibi gorunmuyo ben 58dim hamilelikten once ve 59a dusmustum ama sanki daha onceki goruntumle arada 5kilo fark var gibi gorunuyo oyuzden 55kiloya inmeye calisiyorum
hosgeldın Allah bagıslasın yavrularını peşpeşe olmuşlar zor olmusştur sneın ıcın yanı gene ıyı kılon 70 boyun kac bılmıyorumda
emzırdıgın ıcın cok sıkı dıyet yapmadan da verebılırsın bence cok takma az bı dıkkat et zararlı yıyeceklerden uzak dur gıdecektır emınım
hoşgeldin napalım ıyıyız yazısıyoz işte
hoşgeldin....selam herkeseee
50 kiloyu hayal bile edemeyen ben 2009 aralıkta 1 oğlan 2011haziranda bir kız doğurarak 70 kiloyu gördüm tartıda
aburcubur gazlı içecek hamur işi hiç yemiyorum arada çikolata tüketiyorum sadece
doğumdan sonra olmak üzere iki çocuğumdada çok kilo aldım. hamilelikte hiç kilo almadım.
oğlumu emzirmeyi bıraktığımda kendiliğinden gitmişti epey kilom ama kızıma hamile kalınca gerisin geri geldi kilolar.
kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum, eski afetüldevran zamanlarım geliyo aklıma üzülüyorum, psikolojim bozuluyo
hormon testlerim normal çıktı, doğum sonrası adet olmadım hiç geçen aya kadar, 71,5tan 70e düştüm o zaman.
daha önce hiç diyet yapmadığım için zor ve karmaşık geliyor. nerden başlamam nasıl başlamam gerekiyor?
bi el atıverin gari bacılar, siz neler yapıyosunuz nerden başladınız kilo verebildinizmi verdiyseniz hangi yöntemle verdiniz
hayran kaldım verdiğin kilolara...darısı başıma inşallah
bende sağlıklı yaşamaya karar verdim.bugün 2.günüm.sabah sabah küçük minnacıkkepekli galeta peynir çay elma arada türk kahvesi böyle devam edersem zayıflarmıyım sence ne dersin
selam herkeseee
canım hoşgeldin.mesele hepimizin ortak meselesi.bende sigarayı yeni bıraktım.canım içmek istemiyor artık,dumanı bile tiksinç geliyor..selam herkeseee
sağol tatlım daha iiyiyim..zerracim hosgeldin canimiyisin umarim
sagol canim iste migdem agridi sinirden sitresden...
simdi öbür ise gidicem canim iletilerime bakmam gerekiyodu kisa bi actim..
kolay gelsin canım zor bölüm stajlar sınav stresi nöbetler..bi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
aman diyim hem sınıfını geç hem kiloları ver..daha pek tanımadığım için muhabbetlere maydanoz olmayayım diyorum da okurken pek bi eğleniyorum :)) ders çalışmak yerine artık buraya girer oldum :) ya sınıfta kalcam ya zayıflıcam artık birini seçmek zorundayım:))
ben de bikaç sefer içtim sevmedim..boğazımı tutarak zayıflıyorum.ben de pazar gününden beri sabah akşam elma sirkesi içiyorum suyla karıştırıp. daha tartılmadım kilo farkımı bilmiyorum değişti mi ama işe yaradığını söyledi amcam. benim amcam biyolog ve devlette çalışmak istemedi yıllar sonra aktar açtı kendine. elma sirkesini kendisi yapıyor doğal oluyor. normalde hazır satılanlarda koruyucu filan olduğu için sirkenin içindeki yararlı bakterilerin öldüğünü söyler. ben de ondan aldığım doğal sirkeyi kullanıyorum. hazırlar daha keskin oluyor mideme zarar vermesinden de korkuyorum. bakalım eğer tartılırsam gelişmeleri yazarım. inşallah işe yarıyordurçünkü kokusu çok kötü o kadar içtik işe yaramazsa çok kötü olur :)
sağol nesquım..iyiyiz tekrar hortlana kdr konu kapandı..canım acıkmıyorum bayagı bi tok hissediyom eğer geç saate kalmışsam tabi gurultular duyuyorum ama
gece hiçbir zaman yemedim, duymamazlıkdan geliyorum o sesleri
evet yavrucum bende öle düşünüyordum da kuru gazabına ugradım bitmedi gitti 2 gün süründü 3. güne hala kaldı
yemedim bugün artık napalım sağlık olsun az olsun kalıcı olsun kilolarımız sanırım 40 bedenden sonrası yavaşlıyor
500-1000 arası oda çok dikkat edersen öyle duymuştum
menün güzel akşam çok önemli deil canım afiyet olsun
takma kafana tokadan başka
ecrincim hoşgeldin canım görünmez oldun ya
bu parçayı çok severim çok dinlendirici özelliklede gece saatlerinde
menün güzel yavruuuu
şuna bak ya ağzından bal kaymak akıyo
ne olmuş kısçem hangi topikte ben var anlamamak
yağmıyoki daha :2:
afiyet olsun canım
inşallah canım umarım iyi rakamlar görürsün
canım sabah az gibi birde öğlenki pırasayla akşamki köfteyi yer deiştirsydin keşke
ama süper genede menün afiyet olsun kilo olmasın
canım yıldönümüzün kutlarım sağlıkla sıhatle mutlulukla dünyada ve ahirette hep birlikte olursunuz inşallah
olsun canım gelmesinde giden 100 olsun diyorum ya 40 bedenden sonra çok yavaş gidiyor
zerracım hoşgeldin canım seni aramızda görmek iyi oldu ogün yazdın çıktın bizde üzüldük
inşallah sorunlarınızı aşmışsınızdır.
selam canım
çok iyi çok iyi sen şükret -400 kötümü canımcım ya
hahahhaa diet su
onlar emek sarfetmezler ama seni beni görünce gözleriyle oyarlar
fesatlıklarından çatlarlar
aynen öyle canımmm
hoşgeldin tekrar çabuk gelen çabuk gider verirsin canım sağlıklı beslen bol su iç
Aleyküm selam canım geçmiş olsun
geçmiş sayfalara sıkıştım kaldım zor çıktım
inşallah canım umarım
ben ede tüm alıntılarımı senden yapmışım gıııı..tıp okuyorum canım ya haftaya staj sınavım var ve ben hala burda gezinmekteyimmasamda bilgisayar yanımda notlara azara göz atarak oturuyorum öylece bakalım sınav nasıl geçecek... sınav zamanı olduğu için canım bir sürü şey de istiyor :) eve abur cubur almadık o yüzden şimdilik anca ceviz yiyorum da market önünden geçmeye korkuyorum artık girip de çikolata cips alırım diye :)
hoş geldin..selam herkeseee
biz iyiyiz coştu yine bugün burası..anaaa kızlarr kaç saattir topik açık kalmışş yaaa ben de içerideydim kardeşim pc deydi
oda kapatmamışşş açık kalmışş neysemmm
nabersiniz bakalımmmmm şekerlerrrr
nası bi kolestero lki o..evet hamur iş ok yemedim ama yağoranım çok yüksek yan koles törrum çok yük sek çıktı
hatırlı olsun kararın..hayran kaldım verdiğin kilolara...darısı başıma inşallah
bende sağlıklı yaşamaya karar verdim.bugün 2.günüm.sabah sabah küçük minnacıkkepekli galeta peynir çay elma arada türk kahvesi böyle devam edersem zayıflarmıyım sence ne dersin
kızlar bir kaç gündür giremiyorum haber vermek için geldim biliyorsunuz ben telefondan nete giriyorum ve telefonum bozuldu yarın yada cumartesi günü tamirden almaya gidicem sonra burdayım inşallah haber vermek için komşumdan rica ettim pcsinden yazıyorum kusura bakmayın beni diskalife etmemişsınızdir umarım görüşmek üzere
hosgeldın Allah bagıslasın yavrularını peşpeşe olmuşlar zor olmusştur sneın ıcın yanı gene ıyı kılon 70 boyun kac bılmıyorumda
emzırdıgın ıcın cok sıkı dıyet yapmadan da verebılırsın bence cok takma az bı dıkkat et zararlı yıyeceklerden uzak dur gıdecektır emınım
hoşgeldin napalım ıyıyız yazısıyoz işte
sağol tatlım daha iiyiyim..
sorunların üzerini örttük diyelim..
kolay gelsin canım zor bölüm stajlar sınav stresi nöbetler..
beslenme yönüyle nöbetler zaten berbat bişey gecenin bi vakti cısslar yemek demek aynı zamnda..
boyun maşallah uzunmuş..az bi kilo verince fıstık gibi olursun..
topikte maşallah uzun boylulrla dolu..
bense güdük..gerçi rbbime çok şükür seviyom kendimide 5 cm cik uzun olsam fena olmazdı..
kızım şimdi yanımda uzun kalıyo..
aman diyim hem sınıfını geç hem kiloları ver..
ben de bikaç sefer içtim sevmedim..boğazımı tutarak zayıflıyorum.
seninki güvenilir ellerdenmiş..
sağol nesquım..iyiyiz tekrar hortlana kdr konu kapandı..
ben ede tüm alıntılarımı senden yapmışım gıııı..
neyse yapmışım artık..en iyisi cısları eve sokmamak ve açken o reyonların yanından geçmemek..
hoş geldin..
herkes kendine göre bişeyler yapıyor..
temel nokta sağlığımızı kaybetmeden dengeli ve düzenli beslenmeyi sağlamak..
seninde fazla kilon yokmuş..boyun önemlitabi..
kolay gelsin Aallah sabırlar versin şimdiden...
benimde 3 çocuğum var..
şimd, 10 sene önceki kilomun altındayım çok şükür..
biz iyiyiz coştu yine bugün burası..
senden naber..
nası bi kolestero lki o..
sende mi yurtdışındasın...
hatırlı olsun kararın..
yarın bildiirimi unutma canım..
diskalifiye olmazsın emme bağınıda koprma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?