hoşgeldinnnnbi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
bende kendimi tanıtayım müsadenizle :)
21 yaşındaym üniversite 4.sınıf öğrencisiym. adım betül. geçen hafta çarşamba günü memleketteyken tartıldım ve 73 kilo çıktım( ve evdeyken sevgilimin de ailesi tanışmaya gelmişti çok da iyi anlaştı iki aile ve eğer bizimkiler izin verirlerse yaza nişan yapılması planlanıyor. çok şişko gözükmüyorum ama iri bi yapıya sahibim o yüzden zayıflamam gerekiyor. pazar günü başladım bende diyete. 60 kilo olmam lazım boyum 1.67. sizin diyet listelerinize göre kendimi ayarlamaya çalışıyorum. çikolata, abur cubur çok yerdim onları çıkardım hayatımdan. normalde kısa sürerdi diyet sürelerim dayanamaz bozardım ama burda yazılanları okuduğum sürece devamlı olacağını düşünüyorum.
hepinize mutlu, huzurlu bir gün diliyorum :)
hepinize selam olsunn..
nedense bugün enerjim pek bi düşük..başimda hafif ağriii..
diyete devam tabiiki..şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım..yapmayıda düşünmüyorum.
sabah tartıldım eksideyim yine o moralle yemiicem..
kendimi oruçlu gibi hissediyorum yiyemediğim için..
bu 15 tatil bana pahalıya patladı kızlar..aldıklarımı vermeye çalışıyorum hala..
çizelgemdeki rakamı bugün görebildim en sonunda..
geçmişi bitiremedim geri dönem bari..
demekkı ısteyınc ekılo verebılıyosun canım boyunda uzun buraya devam et verırsın kılolarını hosgeldınokumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...
saol canım amın
yeni evinde güle güle otur cnm.
aldığın kiloları dertetme sen iradelisin çarçabuk verirsin bunlar geçiş dönemleri.
hamile olma beklentin varmı gerçekten,yok cnm menopoz değilsindir..belkide stresten uzamıştır. bide dr. ne diicek bakalım..
yeniden hoşgeldin aramıza..
[
günaydın kısçemm burada da sabah karlı bi güne uyandık ve hala inceden yağiiiii....
günaydınnnn...olsun kıss yinede yarı örtmen sayılırsın..sanırım ücret de alıyosundur..
arada yapilan güzel takıların fotolarını koyda kopi çekek...
haklısın cnm..şimdiye kadar yedikte ne oldu..bi gardrop dolusu kıyafet var içine giremediğim.modasıda geçti.artık incelince gelsin yeni kıyafetler,iltifatlar..
zayıff olcez biz zayıff
sanada günaydın dicem ama öğlen oldu yine
allah kabul etsin cnm.benimde 1-2 günüm var ama cesaret edemiyom bir türlü.iftardansonra sapıtıyom çünkü..
kendimi durduramıyom ve çatlama noktasına geliyom
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şeker..daha nice bir ömür sizinle olsun inş.yalnız hediyeleşme olayını neden kaldırdını anlıyamadım...
bi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
21 yaşındaym üniversite 4.sınıf öğrencisiym. adım betül. geçen hafta çarşamba günü memleketteyken tartıldım ve 73 kilo çıktım( ve evdeyken sevgilimin de ailesi tanışmaya gelmişti çok da iyi anlaştı iki aile ve eğer bizimkiler izin verirlerse yaza nişan yapılması planlanıyor. çok şişko gözükmüyorum ama iri bi yapıya sahibim o yüzden zayıflamam gerekiyor. pazar günü başladım bende diyete. 60 kilo olmam lazım boyum 1.67. sizin diyet listelerinize göre kendimi ayarlamaya çalışıyorum. çikolata, abur cubur çok yerdim onları çıkardım hayatımdan. normalde kısa sürerdi diyet sürelerim dayanamaz bozardım ama burda yazılanları okuduğum sürece devamlı olacağını düşünüyorum.
bi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
okumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...
selam kısçeler;
tünaydınlar nasılsınız bugün son 1 gün kaldı
heyecan doruktadır sanırım herkesde
çok konu birikmiş akşamdan buyana
bakalım işin içinden çıkabilcem mi
demekkı ısteyınc ekılo verebılıyosun canım boyunda uzun buraya devam et verırsın kılolarını hosgeldın
saol canım amın
hosgeldın yasın genc az bı dıkkatle cok daha kolay verecegını umuyorum muhabbete katıl bırakamazsın zaten bızı
Aslında boyuna göre çok fazla kilo fazla yokmuş.
Buraya takılırsan emin ol verirsin.
İster istemez her cuma tartılcam diye kasıyorsun kendini vermeye çalışıyorsun.
Bide muhabbetle eğlenceyle gidiyo kilolar.
Bende 22 yaşındayım adım Dilek memnun oldum.
Kalıcı vermişsin kilolarını ne güzel.
Muhabbet eğlencelidir. Makara yaparak kilo veriyorz bilgileri paylaşıyoruz.
Nerelerdesin şeker sen.
Aslında boyuna göre çok fazla kilo fazla yokmuş.
Nerelerdesin şeker sen.
selam hatun kişiler
nasılsınızzz??
ben geçmişi bitirmenin verdiği haklı gururu yaşıyorum
canım misafir için yapılcak salata tarzı bi tarifin var mı..
kısır,makarna salatası.patates salatası hariç..
kızlar sizdende fikir alayım..
önümüzdeki ay 3 büyük misafir grubu alcam..
25-30 kişilik
3 çeşit yapıyoruz..gözü ve karnı tok tutucu bişey olsun..
aklımda fellah köftesi var..severim ama hiç denemedim..bi deneyeyim iyi olursa onuda yapabilirim..
ben de oturmaya gidince zayıfladığımı görenler yediğime bakıyor..hep kalorilişeyler ya ne yicek yada yemicek diye..
3 çeşitse götürüyorum valla hepsini..kahvaltıyı ve akşamı hafif tutuyorum..
çeşit fazlaysa bölüyorum yarıssını yiyorum..
onlarda diyoki akşam yemeden duramam ee duramazsan olursun dombili..
evet kesinlikle emk harcamak ve sabırlı olmak gerekiyor..
istiyorlar ki hop bi sihirli deynek dokunsun iki günde eriyelim..
boğaz tutmaya gelince biçok insan başaramıyor..
biz başarmaya çalışan nadir gruptanız..
hepimize alkş..
okumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...
dimi yaaa
sürekli kilolarından şikayet ederler
ama yok ben yeşil çay içemem
yok ben gece aç yatamam..
evet biz en azından bişeylerin bilincindeyiz
ve çaba harcıyoruzz
evet alkış bize
canım birde ben normal göbek salataya yağlı güzel bi peynır eklıyorum üstüne de
çörek otu miss gibi oluyo bak onu da tavsiye ederim bir de cevizli ve vişne sulu bi salata var methını cok duydum
ama hiç yemedım bir de normal salataya çeşnide bekletilmiş yeşil seytın halkaları ve knorr gfesleğenli salata sosu
ımmh ımhh baska bişi demıyorum
Hoşgeldin canım, yaşın da gençmiş, düzenli beslenirsen kolay verirsin, azıcık dikkat, azıcık hareketbi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
hepinize selam olsunn..
diyete devam tabiiki..şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım..yapmayıda düşünmüyorum.
bu 15 tatil bana pahalıya patladı kızlar..aldıklarımı vermeye çalışıyorum hala..
selam kısçeler;
Katılıyorum.demekkı ısteyınc ekılo verebılıyosun canım boyunda uzun buraya devam et verırsın kılolarını hosgeldın
saol canım amın
hosgeldın yasın genc az bı dıkkatle cok daha kolay verecegını umuyorum muhabbete katıl bırakamazsın zaten bızı
elma sirkesi hiç kullanmadım, pek bi fikrim yokkızlar bende dogum yaptım 7 ay oldu sezeryan la dogurdum....87ıdım 74e dustum 7ayda fakat bır haftadır elma sırkesı ıcıyorum yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ama daha veremedım fakat devam edıcem bazı topıklerde ılk hafta kılo verdırmes dıyolar kararlıyım hamıle kalmadan once 62ıdım o kıloma gerı donucem.......
Slm canım, iyiyiz işte şükür sen nasılsın. Evet geçmiş bitirmek marifet yine bu günlerde. Cumaya 1 kala???
.
Slm canım, iyiyiz işte şükür sen nasılsın. Evet geçmiş bitirmek marifet yine bu günlerde. Cumaya 1 kala???
Sana şimdiden Allah kolaylık versin canım.
Bir suyumuz kalmıştı diet olmayan ne diyeyim
Başarcaz biz başaracağızzzzzz
Hoşgeldin canım, buradaki menüleri takip edersen verirsin. Devam şart ama, bırakmamak kaydıyla gel aramıza.
Aynen öyle, onlar yiyip de, kilo almamak isteyen hazırcı grup oluyor. Bizim gibi iradeli grup değil
Ay kızlar burda tarif verirken bizi de düşünün yav, canım çekecek şimdi ama ama, artık bize de getirirsin yaptıklarından
Hoşgeldin canım, yaşın da gençmiş, düzenli beslenirsen kolay verirsin, azıcık dikkat, azıcık hareket
Selam canım, aynen devam bozmak yok. 1 gün kaldı tartıya.
Heyecan mı dedin:18::18::18: İnşallah hepimiz eksileri görürüz.
Katılıyorum.
kızlar bende dogum yaptım 7 ay oldu sezeryan la dogurdum....87ıdım 74e dustum 7ayda fakat bır haftadır elma sırkesı ıcıyorum yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ama daha veremedım fakat devam edıcem bazı topıklerde ılk hafta kılo verdırmes dıyolar kararlıyım hamıle kalmadan once 62ıdım o kıloma gerı donucem.......
daha pek tanımadığım için muhabbetlere maydanoz olmayayım diyorum da okurken pek bi eğleniyorum :)) ders çalışmak yerine artık buraya girer oldum :) ya sınıfta kalcam ya zayıflıcam artık birini seçmek zorundayım:))
hoşgeldin aramıza....bi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
pisicik hoşgeldin..seni görmek güzelllköfte ve yoğurdumu yediiiiiiiiim salata da getirmiştim ama onu canım istemiyo birazdan yerim bu hafta dukanı biraz baltaladım yarın için çok umutlu değilem. şu an -400 eh buda yeter dimi
zerracim hosgeldin canimiyisin umarim
sagol canim iste migdem agridi sinirden sitresden...
simdi öbür ise gidicem canim iletilerime bakmam gerekiyodu kisa bi actim..
tünaydın şekerrr..habire sayfalar akıyo yetişebilene aşkolsun.selam kısçeler;
hoş buldum cnm.
hoşgeldin canım
ekside çıkmışsın ne güzel..
ekside çıkmak cidden gaza getiriyor
hadi bakalım kaçamaksız bir gün olsun
bende önceden hiç beni beğenmezmi diye düşünmezdim ama hamilelikten sonra bu düşünce oluştu biraz öncede burdaki muhabbetten sonra sordum eşime sence ben kilolumuyum dedim neye göre dedi sana göre dedim hayır normalsin dedi zayıflamam yada göbekli olmam hiç önemli değilmi senin için dedim kendin için zayıflamalısın dedi nasıl mutlu olacaksan öyle olmalı diyor biliyorum aslında bedensel olarak bakmadığını göbek çıksada sevgisinden bişey eksilmediğini ama düşünüyorumda göbekli halim hiç albenili değildir herhalde ama o ya beni kırmamak için söylemiyor yada alakası yok bilmiyorum yani
şekersiz çay içebiliyorsan neden hepsi şekersiz olmadı... şekeri bırakmak beni çok etkiledi yoksa 5 kiloyu yemeyerek vermedim ama şimden sonra yememeliyim bence sende şekersiz içmeye çalış ve mısır unut derim ben çikolata ve mısır yersen gün içinde çabalamanın bir anlamı kalmıyor
çorbayla ekmeği önermiyorlar kahvaltıyada müsli yerine zengin yapmanı öneririm ben yoğurtla yiyorum müsliyi daha güzel oluyor tavsiye ederim hem daha fazla yoğurt daha az müsli yemiş oluyorsun
nesfitle sonra acıkmıyormusun?
yaş pasta
galeta dediğiniz ufak olanlardanmı birde büyük uzun çubuklar varya
evet yavrucum bende öle düşünüyordum da kuru gazabına ugradım bitmedi gitti 2 gün süründü 3. güne hala kaldıKahvaltın az aran yok. Öğlen yoğurt veya salatan yok.
Akşam iyi olmuş sadece.
Böyle yazmana nedense çok sevindim Suzim.
Moralim bozuktu ağladım zırladım baş ağrısı ve mide bulantısı baki kaldı.
İlaç almıştım eve gelince biraz kendime geldim yatmadan kısçelere bi bakayım dedim.
Kepek kansızlık yapıyo ve çabuk acıkmamıza neden oluyormuş çavdar veya tam bugday ekmeği tavsiye ederim.
Çalışıyomusun evdemiisn bilmiyorum ama evdeysen öglen menün olmamış..
Akşam ekmek olmasaymış iyiymiş. Eee bide malum yaş pasta var.
Bu hfta güzel gidiyosun canım kaç kilo vereceksin çok merak ediyorum.
Begeniyorum menülerini.
Afiyet olsun kısçem .
Caramioyla mı şokladın bacım kendini.ya da bulgur pilavıyla mı
Bunlar ufakta görünse kilo verememize en büyük etken bize göre 3 küp şeker büyüklüğünde çikodan zarar gelmez ama vücut öyle demiyor.
Şok değil kesinlikle bu.
Canım menülerini diğer kızlar gibi yazarsan seviniriz.
Böyle anlaşılması zor.. Karışık ve zamansız olmuş..
Öğlen bakliyat yerine sebze tüketsen daha çabuk verirsin yawrım.
Bendeki zayıf öyle bi bünyesi var ki kilo almiyyy.
Güzel canım afiyet olsun.
Anaaa benimde boy 1.58 :13:
Unutma Black'im ' Bodur tavık her daim piliçtir '
menün güzel akşam çok önemli deil canım afiyet olsun09:00
2 dil uno premium çavdar ekmeği ( tost makinesinde kızartılmış),
Melemen ( 2 domates, yarım kırmızı biber ve 1 yımırtalı ),
Peynir.
11:00
2 tane orta boy kivi
13:00
2 tane soslu baget,
Light ayran
15:30
4 tane hurma
20:45
1 top dondurma,
2 tane hurma,
2 tane çekirdekli kuru üzüm...
Bugün benim için kötü bi gündü..
Moralim bozuk olduğunda başım ağrıyor mideme vuruyor direkt ağrısı.
Akşam yemeğinde dinlendim yemek yiyemedim maalesef.
Örnek bi menü olmadı ama idare ediverin gayri.
ecrincim hoşgeldin canım görünmez oldun yakizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim bende diyet diye bisey kalmadi ya her saniye bisey yiyorum burdan uzak kalmak yaramadi
bu parçayı çok severim çok dinlendirici özelliklede gece saatlerinde
menün güzel yavruuuu
giremedim aksam kimsede bu balkaymak nerde öldümü kaldimi dememis
cook yorgunum menümü yazayim sonra ucusa geceyim
sabah
2 dl.ekmek
salca
inc dilim peynir
2 yaprak marul
1 büy. bar. kefir
ara
iki dilim yesil elma
birde birokolinin sapini soyup yedim
öglen
1 tab.corba
domates üzerinde az peynir vardi
1 zeytin
1dl.ekmek
ara
1 bar.kefir
3 ince dilim pirinc patlagi
aksam
yarim tavuk ( ama kücük )
salata
biraz kizarmis patetes :26:
2 lokma ekmek
3 4 yudum ayran
aslinda canim kahve istiyo ama okadar yorgunumki icemicem
aa bu arada ruweyda cim hanimlara taki yapimini gösteriyorum canim ben birde okulda cocuklarla el isi ve taki yapiyoruz
iyi gecelerr
şuna bak ya ağzından bal kaymak akıyoiyi geceler geleceğin çıtır hatunları.... uzak değil önümüzdeki yazın çıtırları siziiiiiii
ne olmuş kısçem hangi topikte ben var anlamamakfatma kardesimize bende birsey söylemek istiyorum sustum sustum yeter
yapti sey cok ayip geyik topiki oldugu icin oraya yazip baska kisileride huzursuz etmek istemedigim icin buraya yaziyorum...
kardesim sen liste istedin bende almancadan türkceye cevirince gönderecem sana demedimmi...
kirildigim halde olayi nerden nereye getirdigin halde sözümü tutup sana listeyi göndermedimmi özelden...
bi tesekkür bile etmedin etmenide beklemiyordum ortaya da yazmadin hayret...
baska topiklerde diyorsun ya liste liste diye bana gönderdiler demiyorsun unuttun herhalde..
yağmıyoki daha :2:Günaydın kısçeler..
İstanbul'da gene kar başladı.
Bugün bi kaç gıcık iş beni bekler.
Kahvaltımı yapayım..
Hepimize güzel bir gün olsun..
afiyet olsun canımYarım kırmızı biber 1 domates 1 yımırtayla melemen yaptım sabah gene
Yedim bitti bile...
2 dilimde çavdar ekmeği tost makinesinde kızartmıştım.
Accıkta peynir.
Ammaaa arkadaşım pogaca yapmış bana da getirdi ufak pogacanın yarısını yedim.
2 çatal vişne reçeli sürdüm.
Bu da günümün kaçamağı olsun.
Şimdide çilekli form çayımı içiyorum.
inşallah canım umarım iyi rakamlar görürsüngünaydın kızlar
ben bugun nıyetlıyım bakalım nası gececek uzun zamandan sonra
yarını cok merak edıyorum beğenmediğim 66 yı tekrar görmek ıstıyorum
canım sabah az gibi birde öğlenki pırasayla akşamki köfteyi yer deiştirsydin keşkegünaydın kızlar fırsat bulmuşken dünkü menümü yazayım
sabah uyanınca;
1 kayısı+1 bardak su
1 bardak zencefilli yeşil çay
saat 08.30'da
2 dilim uno light denge ekmek
2 ince dilim peynir
öğle:
5-6 ykaşığı pırasa yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim uno light denge
ara:
saat:14.30'da 1 portakal, 1kayısı
ara:
saat:16.00'da 1 ceviz,1 kuru incir, yarım elma
akşam:
5 tane köfte
salata
saat 17.30'dan 18.30'a kadar 40dk yürüyüş(bandta) 70mekik, 50 bel kaldırma(karın hareketleri) yan hareketler vs...
canım yıldönümüzün kutlarım sağlıkla sıhatle mutlulukla dünyada ve ahirette hep birlikte olursunuz inşallahgünaydınlar... nasılsınız güzeller...
benim moralim bozuk biraz bugün evlilik yıldönümümüz 4 yılı bitirdik ama birazcık bozuk ayrıldık sabah, akşama düzelir ama canım sıkıldı işte, birde sabah yine tartıldım -100 gr, yemiyorum eskisi gibi ama neden gitmiyor reglimde bitti dün offffffffffff
güzel bişede oldu ben haftanın 1 günü anaokuluna geliyorum demiştim hatırlıyorsanız zayıflamışsın nasıl verdin kaç kilo verdin dediler accıkta olsa moralimi düzeltti ağlayarak gelmiştim okula allahtan farketmediler
zerracım hoşgeldin canım seni aramızda görmek iyi oldu ogün yazdın çıktın bizde üzüldükevet canım kesinlikle hakısın..
sorun çözmeye gelince arazi oluyorlar...
ben konuşalım diyorum..
o neyi konuşcaz ki diyo...
onlara göre normal sanırsam..
selam canımSelam kızlar,
Bugün evdeyim boştayım.. biraz işlerim var, geç kalktım kahvaltımı yapıcam bırazdan, yeşilçayım demleniyor...
Kar geri döndü heryer beyaz yenıden.. herkes resım cekınmıs bu sene karlı karlı fotolar..
Ben nasıl cekınmedıysem hayret...bu sefer doldurursa yıne cekınelım bakalım.. belkı seneye bulamayacagız böyle...
çok iyi çok iyi sen şükret -400 kötümü canımcım yaköfte ve yoğurdumu yediiiiiiiiim salata da getirmiştim ama onu canım istemiyo birazdan yerim bu hafta dukanı biraz baltaladım yarın için çok umutlu değilem. şu an -400 eh buda yeter dimi
hahahhaa diet su
onlar emek sarfetmezler ama seni beni görünce gözleriyle oyarlarBütün kadınlar gibi.
Zayıfladın desinler canımı yesinler.
Özellikle uzun zamandır görüşmeyip kilo verdikten sonra gören insanların tepkisi süper ooluyo.
Ama bi konuya kılım soruyolar naptın diye anlatıyorum karşımdaki aman ben salata yiyemem bitki çayı içemem vs.
İçimden diyom dobiç kal o zaman diye.
Sonuçta emek sarfetmeden hiçbişey olmuyo.
aynen öyle canımmmben de oturmaya gidince zayıfladığımı görenler yediğime bakıyor..hep kalorilişeyler ya ne yicek yada yemicek diye..
3 çeşitse götürüyorum valla hepsini..kahvaltıyı ve akşamı hafif tutuyorum..
çeşit fazlaysa bölüyorum yarıssını yiyorum..
onlarda diyoki akşam yemeden duramam ee duramazsan olursun dombili..
evet kesinlikle emk harcamak ve sabırlı olmak gerekiyor..
istiyorlar ki hop bi sihirli deynek dokunsun iki günde eriyelim..
boğaz tutmaya gelince biçok insan başaramıyor..
biz başarmaya çalışan nadir gruptanız..
hepimize alkş..
Aleyküm selam canım geçmiş olsunhepinize selam olsunn..
geçmiş sayfalara sıkıştım kaldım zor çıktımAslında boyuna göre çok fazla kilo fazla yokmuş.
Nerelerdesin şeker sen.
inşallah canım umarımSlm canım, iyiyiz işte şükür sen nasılsın. Evet geçmiş bitirmek marifet yine bu günlerde. Cumaya 1 kala???
Sana şimdiden Allah kolaylık versin canım.
Bir suyumuz kalmıştı diet olmayan ne diyeyim
Başarcaz biz başaracağızzzzzz
Hoşgeldin canım, buradaki menüleri takip edersen verirsin. Devam şart ama, bırakmamak kaydıyla gel aramıza.
Aynen öyle, onlar yiyip de, kilo almamak isteyen hazırcı grup oluyor. Bizim gibi iradeli grup değil
Ay kızlar burda tarif verirken bizi de düşünün yav, canım çekecek şimdi ama ama, artık bize de getirirsin yaptıklarından
Hoşgeldin canım, yaşın da gençmiş, düzenli beslenirsen kolay verirsin, azıcık dikkat, azıcık hareket
Selam canım, aynen devam bozmak yok. 1 gün kaldı tartıya.
Heyecan mı dedin:18::18::18: İnşallah hepimiz eksileri görürüz.
Katılıyorum.
hoşgeldin kuzum..ne okuyosun??..allah zihin açıklığı versin cnm..inş.hem zayıflar hemde sınıfını geçersin..
pisicik hoşgeldin..seni görmek güzelll
ortaaam gayet iyi gidiosun yarın kesin-600 -700 olur..akşam dikkat et kaçamak yapma..spor yapmayada çalış..
öbür iş ne oliki gıı..
tünaydın şekerrr..habire sayfalar akıyo yetişebilene aşkolsun.
benim biras başim ağriii,sen nasılsın bakim???
hoş buldum cnm.
aslında almasakta sabit kalsak oda güzel ama 15 tatilde 2 kilocuk almışım:26::26:
anca 1 kilosu gitti bu hafta
amin canimhosgeldın canım güle güle otur yenı evınde
yok bugun yapmıycam haftasonu belkı yaparım ama
zerra, ecrin siz de ne güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim
evet vermistim ama simdi cizelgede gorunenden 2kilo fazladayim yarin duzeltirim artik
charm nasılsın şekerim görüşmeyeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?