70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kısçeler;
tünaydınlar nasılsınız bugün son 1 gün kaldı
heyecan doruktadır sanırım herkesde
çok konu birikmiş akşamdan buyana
bakalım işin içinden çıkabilcem mi

hoşgeldinnnn
evet burada olduğun sürece bırakmak imkansız gibi birşey
motivasyon dolu bir topik..

hoşgeldin canım
ekside çıkmışsın ne güzel..
ekside çıkmak cidden gaza getiriyor
hadi bakalım kaçamaksız bir gün olsun

Son düzenleme:
demekkı ısteyınc ekılo verebılıyosun canım boyunda uzun buraya devam et verırsın kılolarını hosgeldın
saol canım amın

hosgeldın yasın genc az bı dıkkatle cok daha kolay verecegını umuyorum muhabbete katıl bırakamazsın zaten bızı

Aslında boyuna göre çok fazla kilo fazla yokmuş.
Buraya takılırsan emin ol verirsin.
İster istemez her cuma tartılcam diye kasıyorsun kendini vermeye çalışıyorsun.
Bide muhabbetle eğlenceyle gidiyo kilolar.
Bende 22 yaşındayım adım Dilek memnun oldum.

Kalıcı vermişsin kilolarını ne güzel.
Muhabbet eğlencelidir. Makara yaparak kilo veriyorz bilgileri paylaşıyoruz.

selam kısçeler;

Nerelerdesin şeker sen.

daha pek tanımadığım için muhabbetlere maydanoz olmayayım diyorum da okurken pek bi eğleniyorum :)) ders çalışmak yerine artık buraya girer oldum :) ya sınıfta kalcam ya zayıflıcam artık birini seçmek zorundayım :))

kızlar bende dogum yaptım 7 ay oldu sezeryan la dogurdum....87ıdım 74e dustum 7ayda fakat bır haftadır elma sırkesı ıcıyorum yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ama daha veremedım fakat devam edıcem bazı topıklerde ılk hafta kılo verdırmes dıyolar kararlıyım hamıle kalmadan once 62ıdım o kıloma gerı donucem.......

ben de memnun oldum canım :) evet boyuma göre çok fazla da değil de işte üst kısmımdan kilo aldığım için kilolar belli oluyor. göbek çıkıyor, bel kalınlaşıyor filan.. bakalım burasıyla birlikte vereceğimi düşünüyorum bende inşallah..

ben de memnun oldum canım :) evet boyuma göre çok fazla da değil de işte üst kısmımdan kilo aldığım için kilolar belli oluyor. göbek çıkıyor, bel kalınlaşıyor filan.. bakalım burasıyla birlikte vereceğimi düşünüyorum bende inşallah..

selam hatun kişiler
nasılsınızzz??
ben geçmişi bitirmenin verdiği haklı gururu yaşıyorum

Slm canım, iyiyiz işte şükür sen nasılsın. Evet geçmiş bitirmek marifet yine bu günlerde. Cumaya 1 kala???

Sana şimdiden Allah kolaylık versin canım.

Bir suyumuz kalmıştı diet olmayan ne diyeyim

Başarcaz biz başaracağızzzzzz

Hoşgeldin canım, buradaki menüleri takip edersen verirsin. Devam şart ama, bırakmamak kaydıyla gel aramıza.

dimi yaaa
sürekli kilolarından şikayet ederler
ama yok ben yeşil çay içemem
yok ben gece aç yatamam..
evet biz en azından bişeylerin bilincindeyiz
ve çaba harcıyoruzz
evet alkış bize

Aynen öyle, onlar yiyip de, kilo almamak isteyen hazırcı grup oluyor. Bizim gibi iradeli grup değil

Ay kızlar burda tarif verirken bizi de düşünün yav, canım çekecek şimdi ama ama, artık bize de getirirsin yaptıklarından
Hoşgeldin canım, yaşın da gençmiş, düzenli beslenirsen kolay verirsin, azıcık dikkat, azıcık hareket

Selam canım, aynen devam bozmak yok. 1 gün kaldı tartıya.
selam kısçeler;

Heyecan mı dedin:18::18::18: İnşallah hepimiz eksileri görürüz.
Katılıyorum.

elma sirkesi hiç kullanmadım, pek bi fikrim yok
ama sağlıklı beslenerek kilo veriliyor.. umarım ulaşırsın hedeflediğin kiloya
Slm canım, iyiyiz işte şükür sen nasılsın. Evet geçmiş bitirmek marifet yine bu günlerde. Cumaya 1 kala???

.

ben de iyiyim canım. saoll
evettt cumaya 1 kala heyecan doruktaaa:18:

azıcık hareket kısmı zor geliyor işte :) ama dışarı çıktıkca olabildiğince tempolu yürüyorum artık evde bazen hareketler yapıyorum da tam bi spor olmuyor tabii. havalar güzelleşsin sevgilimle birlikte spor yapcaz inşallah karar verdik dombik gelin damat olmamalıyız :)

ben de pazar gününden beri sabah akşam elma sirkesi içiyorum suyla karıştırıp. daha tartılmadım kilo farkımı bilmiyorum değişti mi ama işe yaradığını söyledi amcam. benim amcam biyolog ve devlette çalışmak istemedi yıllar sonra aktar açtı kendine. elma sirkesini kendisi yapıyor doğal oluyor. normalde hazır satılanlarda koruyucu filan olduğu için sirkenin içindeki yararlı bakterilerin öldüğünü söyler. ben de ondan aldığım doğal sirkeyi kullanıyorum. hazırlar daha keskin oluyor mideme zarar vermesinden de korkuyorum. bakalım eğer tartılırsam gelişmeleri yazarım. inşallah işe yarıyordur çünkü kokusu çok kötü o kadar içtik işe yaramazsa çok kötü olur :)

yok maydonoz olmazsınmuhabbete katılmadan bırbırımızı tanıyamıyoruz cunku zamanla bı bakıyosun kaynasmıs gıtmıssın oluyor

hoşgeldin aramıza....

köfte ve yoğurdumu yediiiiiiiiim salata da getirmiştim ama onu canım istemiyo birazdan yerim bu hafta dukanı biraz baltaladım yarın için çok umutlu değilem. şu an -400 eh buda yeter dimi
pisicik hoşgeldin..seni görmek güzelll
ortaaam gayet iyi gidiosun yarın kesin-600 -700 olur..akşam dikkat et kaçamak yapma..spor yapmayada çalış..

zerracim hosgeldin canim iyisin umarim

sagol canim iste migdem agridi sinirden sitresden...

simdi öbür ise gidicem canim iletilerime bakmam gerekiyodu kisa bi actim..
öbür iş ne oliki gıı..

selam kısçeler;
tünaydın şekerrr..habire sayfalar akıyo yetişebilene aşkolsun.
benim biras başim ağriii,sen nasılsın bakim???

hoşgeldin canım
ekside çıkmışsın ne güzel..
ekside çıkmak cidden gaza getiriyor
hadi bakalım kaçamaksız bir gün olsun
hoş buldum cnm.
aslında almasakta sabit kalsak oda güzel ama 15 tatilde 2 kilocuk almışım:26::26:
anca 1 kilosu gitti bu hafta

Son düzenleme:

canım acıkmıyorum bayagı bi tok hissediyom eğer geç saate kalmışsam tabi gurultular duyuyorum ama
gece hiçbir zaman yemedim, duymamazlıkdan geliyorum o sesleri

evet yavrucum bende öle düşünüyordum da kuru gazabına ugradım bitmedi gitti 2 gün süründü 3. güne hala kaldı
yemedim bugün artık napalım sağlık olsun az olsun kalıcı olsun kilolarımız sanırım 40 bedenden sonrası yavaşlıyor
500-1000 arası oda çok dikkat edersen öyle duymuştum

menün güzel akşam çok önemli deil canım afiyet olsun
takma kafana tokadan başka

kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim bende diyet diye bisey kalmadi ya her saniye bisey yiyorum burdan uzak kalmak yaramadi
ecrincim hoşgeldin canım görünmez oldun ya

bu parçayı çok severim çok dinlendirici özelliklede gece saatlerinde

menün güzel yavruuuu

iyi geceler geleceğin çıtır hatunları.... uzak değil önümüzdeki yazın çıtırları siziiiiiii
şuna bak ya ağzından bal kaymak akıyo

ne olmuş kısçem hangi topikte ben var anlamamak

Günaydın kısçeler..
İstanbul'da gene kar başladı.
Bugün bi kaç gıcık iş beni bekler.
Kahvaltımı yapayım..
Hepimize güzel bir gün olsun..
yağmıyoki daha :2:

afiyet olsun canım

günaydın kızlar
ben bugun nıyetlıyım bakalım nası gececek uzun zamandan sonra
yarını cok merak edıyorum beğenmediğim 66 yı tekrar görmek ıstıyorum
inşallah canım umarım iyi rakamlar görürsün

canım sabah az gibi birde öğlenki pırasayla akşamki köfteyi yer deiştirsydin keşke
ama süper genede menün afiyet olsun kilo olmasın

canım yıldönümüzün kutlarım sağlıkla sıhatle mutlulukla dünyada ve ahirette hep birlikte olursunuz inşallah
olsun canım gelmesinde giden 100 olsun diyorum ya 40 bedenden sonra çok yavaş gidiyor

evet canım kesinlikle hakısın..
sorun çözmeye gelince arazi oluyorlar...
ben konuşalım diyorum..
o neyi konuşcaz ki diyo...
onlara göre normal sanırsam..
zerracım hoşgeldin canım seni aramızda görmek iyi oldu ogün yazdın çıktın bizde üzüldük
inşallah sorunlarınızı aşmışsınızdır.

selam canım

köfte ve yoğurdumu yediiiiiiiiim salata da getirmiştim ama onu canım istemiyo birazdan yerim bu hafta dukanı biraz baltaladım yarın için çok umutlu değilem. şu an -400 eh buda yeter dimi
çok iyi çok iyi sen şükret -400 kötümü canımcım ya

hahahhaa diet su

onlar emek sarfetmezler ama seni beni görünce gözleriyle oyarlar
fesatlıklarından çatlarlar

aynen öyle canımmm

hoşgeldin tekrar çabuk gelen çabuk gider verirsin canım sağlıklı beslen bol su iç
Aleyküm selam canım geçmiş olsun

geçmiş sayfalara sıkıştım kaldım zor çıktım

inşallah canım umarım

tıp okuyorum canım ya haftaya staj sınavım var ve ben hala burda gezinmekteyim masamda bilgisayar yanımda notlara azara göz atarak oturuyorum öylece bakalım sınav nasıl geçecek... sınav zamanı olduğu için canım bir sürü şey de istiyor :) eve abur cubur almadık o yüzden şimdilik anca ceviz yiyorum da market önünden geçmeye korkuyorum artık girip de çikolata cips alırım diye :)

hosgeldın canım güle güle otur yenı evınde

yok bugun yapmıycam haftasonu belkı yaparım ama
amin canim
zerra, ecrin siz de ne güzel kilolar vermişsiniz tebrik ederim
evet vermistim ama simdi cizelgede gorunenden 2kilo fazladayim yarin duzeltirim artik
charm nasılsın şekerim görüşmeyeli?

allaha sukur iyi

kizlarya tasinma mahfetti benim bunyeyi tabi hic evde yemek yapamadik ve hergun koca bi doner onceleri esime cocuk menusu olsun diyodum tabi sonra ipin ucu kacti fantalar nerdeyse son 1yildir icmedigimi 1haftada ictim pastalar o saymakla bitmiyo cerezlere gecmiyorum bile 2kiloyla kurtarmak bile iyi benim icin gecenin 11de yemek yiyip durdum hep evde yemek yapmaya baslayincada ilk yaptigim sey makarna salcali ve islerden sonra gecenin 11di kocaman bi tabaak goturdum tabi evtasirken cok yoruldum bide yediklerime dikkat etseydim simdi kesin inmistim 55e artik onumuzdeki haftalara bakicaz

selam herkeseee
50 kiloyu hayal bile edemeyen ben 2009 aralıkta 1 oğlan 2011haziranda bir kız doğurarak 70 kiloyu gördüm tartıda
emzirdiğim için aşırı acıkıyorum
aburcubur gazlı içecek hamur işi hiç yemiyorum arada çikolata tüketiyorum sadece
doğumdan sonra olmak üzere iki çocuğumdada çok kilo aldım. hamilelikte hiç kilo almadım.
oğlumu emzirmeyi bıraktığımda kendiliğinden gitmişti epey kilom ama kızıma hamile kalınca gerisin geri geldi kilolar.
kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum, eski afetüldevran zamanlarım geliyo aklıma üzülüyorum, psikolojim bozuluyo
yer yer kilo alamazdım şimdi yemeden alıyorum ne yazıkki
sigarayı bırakmamın etkiside oldu muhakkak kilo alımımda.
hormon testlerim normal çıktı, doğum sonrası adet olmadım hiç geçen aya kadar, 71,5tan 70e düştüm o zaman.
ne yapmam gerekiyor eski kiloma kavuşmak için bilemiyorum
daha önce hiç diyet yapmadığım için zor ve karmaşık geliyor. nerden başlamam nasıl başlamam gerekiyor?
bi el atıverin gari bacılar, siz neler yapıyosunuz nerden başladınız kilo verebildinizmi verdiyseniz hangi yöntemle verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…