çok da matah bi bölüm değil canım cidden hiç ilgili olmaya gerek yok :) evet ilerde olacağım mesleğimi çok seviyorum ama çoğu uzmanlık alanı bayanlara uygun değil bence. ilerde evlenip çocuk sahibi olunca gece nöbetleri filan çok zor olacak. o yüzden erkekler için daha uygun bir meslek diye düşünüyorum.. gerçi pişman mıyım hayır, bayan doktorlar da olmalı ama şu nöbet işi zor gibi :) uzmanlık konusunda da daha almam gereken çok staj var ama şimdilik kadın doğum cazip geliyor. tıp yazarken de k.doğum istiyordum, stajını alırken de bi kaç doğuma girdim, poliklinikte bulundum biraz ve hoşuma gitti.. bakalım nasip her şey TUS'tan sonra belli olacak :)
yaaaa öylemi düşünüyosun.
umarım hakkında hayırlısı neyse o olur cnm..
matah bölüm dediğin için şaşırdım kıss..oysa kim bilir kaç kişinin rüyasını süslüyodur..:26::26:kadın doğum dedim diye mi şaşırdın yoksa çok da matah değil dediğim için mi? :)
hoşgeldin....
2 çocuk doğurup 70le kaldıysan çok iyi bence..
herkesin farklı beslenme tarzı var kendine göre
belli bir listemiz yok buraya takılıp menüleri falan takip edersen
anlarsın zaten
süper vermişsin maşallah diyeyim devamı gelsin inşallah. dur bakalım, ilk yöntemim seninki olsun. hadi başlıyorum allahın izniyle yarın:))Bu yemeyle anca diyetten sıkılır tekrar yemeğe saldırırsın canım.
Sabahları kahvaltını tam yap bence.
2 dilim buğday ekmeği, peynir, domates, yeşillik, yumurta ve bitki çayı.
Aralarını da ihmal etme.
Canım yukarıda da arkadaşa açıkladım sabah o şekilde.
Aralarda badem veya ceviz veya kuru meyve veya meyve.
Öğlen et veya tavuk+ salata+ yoğurt
Gene ara
Akşam 4-5 yk sebze yemeği+salata+yoğurt şeklinde besleniyorum.
Hoşgeldin aramıza...
canım hoşgeldin.mesele hepimizin ortak meselesi.bende sigarayı yeni bıraktım.canım içmek istemiyor artık,dumanı bile tiksinç geliyor..
yaşın kaç bilmiyorum ama dikkat etmezsen aldığın kilolar zamanla yerleşir.yaşın gençse meton hızlıdır.gün içinde 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorus,akşamdan sonrası çok önemli ..acıkınca hafif şeylerle atlatıom ben.tam doymamaya çalışıyom.zamanla kilo verme durur ama vazgeçme demekki vücudun dinlenmede demek ama ona istediğini asla verme.kilo almamakda iyidir,yavaş yavaş gidecek .. sabah kalkıp tartılınca ekside olmak harika bi duygu bütün mesele iradede bitiyo..hayır demeyi bilmek çok önemli..ne istediğini bilip farkında olma çok önemli...
hoş buldum bacım, 22 kilocuk fazlam var eski kilomdanhoş geldin..
herkes kendine göre bişeyler yapıyor..
temel nokta sağlığımızı kaybetmeden dengeli ve düzenli beslenmeyi sağlamak..
seninde fazla kilon yokmuş..boyun önemlitabi..
kolay gelsin Aallah sabırlar versin şimdiden...
benimde 3 çocuğum var..
şimd, 10 sene önceki kilomun altındayım çok şükür..
matah bölüm dediğin için şaşırdım kıss..oysa kim bilir kaç kişinin rüyasını süslüyodur..:26::26:
afiyet olsun bebem3 etiform 1 Türk kahvesi:111:
Mideye yuvarladım gittti....:101:
afiyet olsun bebem
kahven şekersizmiydi??merak ettim..
hoşbuldum canım
doğru, 22 kilocuk aldım sadece
süper vermişsin maşallah diyeyim devamı gelsin inşallah. dur bakalım, ilk yöntemim seninki olsun. hadi başlıyorum allahın izniyle yarın:))
hoşbuldum canım benim
32 yaşındayım ve 2,5 senedir 50 kilodan fazlayım
hep çok zayıf biri olarak 2,5 yıldır aşırı rahatsızım bu durumdan.
geçirdiğim 2 hamilelik emzirme süreleri felan filan artık bu duruma dur zamanı ancak geldi.
sizinde destek ve tavsiyelerinizle inşallah vereceğim fazlalıklarımı.
ben ilk çocuğuma hamileyken bıraktım daha başlamadım. bana güzel kokuyo ama birdaha başlamamaya kararlıyım
hoş buldum bacım, 22 kilocuk fazlam var eski kilomdan
15ini versem yeter diyorum. 1,57 boy 70 kiloyum ve 55 kiloya inmek istiyorum. bakalım yapabilcemmi
allah bağışlasın kuzularını bu arada:) kaç yaşındalar?
hmm anladım boyun agöre bıraz fazla tabı ama cok asırı deıl ben cok vermedım aslında 20 kg veren arkadaslar var ama asırı bı fazlam yoktu zaten benım toplamda 12-13 se ıste yarısından fazlasını verdım bende dogumdan sonra 9uncu aydan sonra başladım dıkkat etmeye daha cok ıs yerınde dıkkat edıp haftasonu cozutarak 7-8 kg verdım boyum 1.70 kötü durmuyom am atabı ınc edurmak ıstıyom pekte veremıyom ileri geri devam edıp duruyom iştehoşbuldum canım, zor oldu ama bi yandanda iyi oldu ikisi bi arada büyürler bende rahata ererim inşallah.
emzirirken kilo veriliyo dedi herkes ama bende aksine yamaden kilo aldım emzirme sürecinde. bir ümidim o, emzirmeyi bırakınca gider inşallah diyorum ama daha çok var emzirmeyi bıraktırmama. o zamana kadar böyle dombili gezemem48lerdeydı kilom şimdi 70im boyum uzun değil 1,57yim.
kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum. nişanlıyken aldığım 2 eteğim vardı bol, sadece onlar var hamile kıyafetlerimi verdim ve o 2 etekle geziyorum. inatla kıyafet almıyorum zayıflamadan.
maşallah sen güzel kilo vermişsin çizelgene bakılırsa. nası verdin
3 etiform 1 Türk kahvesi:111:
pek bişey yememişin ama afıyet olsun bende iftarı bekliyom hazı rcorba peynri ekmek yicem eve gıdnce de güzel salata yapıp yemeyi düşünüyorum
tşk..pek şirinsiniz :) sınav zamanı diye evden çıkmıyorum pek zaten olabildiğince market yüzü görmemeye çalışıyorum:) hem zayıflayıp hem de başarılı olabiliriz sanırım:)
afiyet olsun canım..3 etiform 1 Türk kahvesi:111:
hmm anladım boyun agöre bıraz fazla tabı ama cok asırı deıl ben cok vermedım aslında 20 kg veren arkadaslar var ama asırı bı fazlam yoktu zaten benım toplamda 12-13 se ıste yarısından fazlasını verdım bende dogumdan sonra 9uncu aydan sonra başladım dıkkat etmeye daha cok ıs yerınde dıkkat edıp haftasonu cozutarak 7-8 kg verdım boyum 1.70 kötü durmuyom am atabı ınc edurmak ıstıyom pekte veremıyom ileri geri devam edıp duruyom işte
pek bişey yememişin ama afıyet olsun bende iftarı bekliyom hazı rcorba peynri ekmek yicem eve gıdnce de güzel salata yapıp yemeyi düşünüyorum
kızlar ben yeni katıldığım için bilmiyorum cuma sabahları aç karınla mı tartılıyorsunuz? bu arada inanılmaz motive ediyormuş bu topic
kızlar ben yeni katıldığım için bilmiyorum cuma sabahları aç karınla mı tartılıyorsunuz? bu arada inanılmaz motive ediyormuş bu topic
afiyet olsun canım..
bende severim ama tok karna oh misss..
5 de bitmiyomu ki mesai arzucum..
zor olur işyerinde iftar...
tşk..
afiyet olsun canım..
bende severim ama tok karna oh misss..
5 de bitmiyomu ki mesai arzucum..
zor olur işyerinde iftar...
amanın sen doğumdan önce çok zayıfmışsın ozamanhoşbuldum canım
doğru, 22 kilocuk aldım sadece
3 etiform 1 Türk kahvesi:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?