70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaa öylemi düşünüyosun.
umarım hakkında hayırlısı neyse o olur cnm..

hoşgeldin....
2 çocuk doğurup 70le kaldıysan çok iyi bence..
herkesin farklı beslenme tarzı var kendine göre
belli bir listemiz yok buraya takılıp menüleri falan takip edersen
anlarsın zaten

hoşbuldum canım
doğru, 22 kilocuk aldım sadece

süper vermişsin maşallah diyeyim devamı gelsin inşallah. dur bakalım, ilk yöntemim seninki olsun. hadi başlıyorum allahın izniyle yarın:))

hoşbuldum canım benim
32 yaşındayım ve 2,5 senedir 50 kilodan fazlayım
hep çok zayıf biri olarak 2,5 yıldır aşırı rahatsızım bu durumdan.
geçirdiğim 2 hamilelik emzirme süreleri felan filan artık bu duruma dur zamanı ancak geldi.
sizinde destek ve tavsiyelerinizle inşallah vereceğim fazlalıklarımı.
ben ilk çocuğuma hamileyken bıraktım daha başlamadım. bana güzel kokuyo ama birdaha başlamamaya kararlıyım

hoş buldum bacım, 22 kilocuk fazlam var eski kilomdan
15ini versem yeter diyorum. 1,57 boy 70 kiloyum ve 55 kiloya inmek istiyorum. bakalım yapabilcemmi
allah bağışlasın kuzularını bu arada:) kaç yaşındalar?

matah bölüm dediğin için şaşırdım kıss..oysa kim bilir kaç kişinin rüyasını süslüyodur..:26::26:

bu hayatta bazı şeyleri çok istememek gerekiyor belki de.. aşırı önem verilen şeyleri kaybetmek daha kolay oluyor.. tıp isteyen arkadaşlarımın çoğu ilk senesinde kazanamamışlar 2.-3. girişlerinde olmuş. ben düşünmezdim bile tıp kazanacağımı çok da önemsemedim össyi. ama nasipmiş oldu.. Allah isteyen ve yapabilecek olan kişilere nasip etsin inşallah..

kızım 12.5 büyük oğlum 11 yaşında küçüçümüz oğlumuzda 15 aylık...
ben dede boy 160 cm yakınmışız..
ben mayısta topiğe geldiğimde oğlum 6 aylıktı emziriyordum..
o zamandan beri 13 kilo verdim..yazın 3 ay ara verdim.. kalanı daha önceden vermeye başlamıştım..
benim hedefim 58 ama duruma göre 56 da olabilir..
sende rahat verirsin inşallah ama topikle bağını koparma bence motivasyon için güzel biyer bura...

hmm anladım boyun agöre bıraz fazla tabı ama cok asırı deıl ben cok vermedım aslında 20 kg veren arkadaslar var ama asırı bı fazlam yoktu zaten benım toplamda 12-13 se ıste yarısından fazlasını verdım bende dogumdan sonra 9uncu aydan sonra başladım dıkkat etmeye daha cok ıs yerınde dıkkat edıp haftasonu cozutarak 7-8 kg verdım boyum 1.70 kötü durmuyom am atabı ınc edurmak ıstıyom pekte veremıyom ileri geri devam edıp duruyom işte
3 etiform 1 Türk kahvesi:111:
Mideye yuvarladım gittti....:101:

pek bişey yememişin ama afıyet olsun bende iftarı bekliyom hazı rcorba peynri ekmek yicem eve gıdnce de güzel salata yapıp yemeyi düşünüyorum

kızlar ben yeni katıldığım için bilmiyorum cuma sabahları aç karınla mı tartılıyorsunuz? bu arada inanılmaz motive ediyormuş bu topic

pek şirinsiniz :) sınav zamanı diye evden çıkmıyorum pek zaten olabildiğince market yüzü görmemeye çalışıyorum:) hem zayıflayıp hem de başarılı olabiliriz sanırım:)
tşk..

3 etiform 1 Türk kahvesi:111:
Mideye yuvarladım gittti....:101:
afiyet olsun canım..
bende severim ama tok karna oh misss..

5 de bitmiyomu ki mesai arzucum..
zor olur işyerinde iftar...

kızlar ben yeni katıldığım için bilmiyorum cuma sabahları aç karınla mı tartılıyorsunuz? bu arada inanılmaz motive ediyormuş bu topic

Cuma sabah aç karnına en cıbıl halinle tartıl canım.
Bildirimleri bana yapıyorsun listeyi görünce insan daha da gaza geliyo zaten.
Eğer evdeysen kahvaltı etmeye yakın tartıl derim çünkü kalkar kalkmaz tartıldığınla kalkıp yarım saat 1 saat tartıldıgın rakam aynı olmuyor.
Kalkınca vücut daha şiş oldugu için fazla çıkıyor.
Bak tüyo da verdim

aç karna wc ye gidip en azından mesaneyi boşaltıp barsaklarda boşalsa süper olur ama o bende aç karna mümkün olmuyı.. ve tabiki cıbıldak..atlet donla
ha bu arada evdeysen dışarda tartılıyosan bilemem.
bizim tartılma şeklimiz böyle..

tşk..

afiyet olsun canım..
bende severim ama tok karna oh misss..

5 de bitmiyomu ki mesai arzucum..
zor olur işyerinde iftar...

pek şirinsiniz derken ciddiydim yani yazış şekliniz hoşuma gitti o yüzden öyle yazdım umarım kırmamışımdır sizi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…