tşk..
afiyet olsun canım..
bende severim ama tok karna oh misss..
5 de bitmiyomu ki mesai arzucum..
zor olur işyerinde iftar...
Cuma sabah aç karnına en cıbıl halinle tartıl canım.
Bildirimleri bana yapıyorsun listeyi görünce insan daha da gaza geliyo zaten.
Eğer evdeysen kahvaltı etmeye yakın tartıl derim çünkü kalkar kalkmaz tartıldığınla kalkıp yarım saat 1 saat tartıldıgın rakam aynı olmuyor.
Kalkınca vücut daha şiş oldugu için fazla çıkıyor.
Bak tüyo da verdim
aç karna wc ye gidip en azından mesaneyi boşaltıp barsaklarda boşalsa süper olur ama o bende aç karna mümkün olmuyı.. ve tabiki cıbıldak..atlet donla
ha bu arada evdeysen dışarda tartılıyosan bilemem.
bizim tartılma şeklimiz böyle..
ben pazartesi tartılmıştım en son çünkü ben diyetime o zaman başlamıştım ama size uymak adına cuma günü tartılırım hafif heyecan var ama
Tüyo için teşekkürler ben gerçekten de kalkar kalkmaz tartılırdım iyi oldu söylediğin
amanın sen doğumdan önce çok zayıfmışsın ozaman
bak ben de bir de bu yüzden kilo vermek istiyorum 70li kilolarda hamile kaldığmı düşününce
90_100le bitiririm heralde
afiyet olsun kısçem
doğumdan önce herkes ölcen kilo al diyodu bana:) zorla 48 kiloya çıkmıştım:) şimdi utanmasalar zayıfla çatlıycan diycekler
kimi hiç kilo almıyo, bende hamileliğim boyunca sadece 1 kilo aldım. emzirirken kötü oldum aşırı yeme isteği uyandı bende emzirdikçe
doğumdan önce herkes ölcen kilo al diyodu bana:) zorla 48 kiloya çıkmıştım:) şimdi utanmasalar zayıfla çatlıycan diycekler
kimi hiç kilo almıyo, bende hamileliğim boyunca sadece 1 kilo aldım. emzirirken kötü oldum aşırı yeme isteği uyandı bende emzirdikçe
kızlar kaçtım ben mesai bitti herkesi öpüyorummm
yarın ınsallahhh güzel rakamalrla bulusurusss
kızlar ben hava muhalefetınden dolayı evıme gıdemıyorum ablama gecıcem o yuzden yarın sabah tartılabılır mıyım bılmıyorum eger tartılamazsam dılekcım benı ızınlı sayıver canım:26:
millet konuşur durur zaten
zayıf olsan suç şişman olsan yine suç
hala emziriyosun sanırım
aslında az bi dikkatle kolay gider kilolar emzirme döneminde...
Geçen haftanın son 4lüsü olarak sen, ben, melojj ve arzu abladan atak bekliyorum.
Hmm peki ama haftaya nasıl olcak o vakit.
Geçen haftaki kilondan çıkarırsak çok fark olur.:26:
2 ye mi bölcez.
Yaranılmaz bacım insanlara
Ne demiş atalar ' bir gram et bin ayıp örter ' ben bu sözlerle büyüdüm
ne bıleyım dılekcım onceden yapıyoduk ya ondan yazdım ama bosver o zaman tartılırsam yazarım tartılamazsam haftaya alta gırerım sorun deılbende cıkıyorum hadı ıyı aksmalar
biliyorum canım lafın gelişi şok dedim işteşok diyet falan değil..
detoks programı zaten..
içeriğindeki besinleri seviyosan rahatca tyersin..
neyse yarın yorumlarımı yazarım ..
dobiçBütün kadınlar gibi.
Zayıfladın desinler canımı yesinler.
Özellikle uzun zamandır görüşmeyip kilo verdikten sonra gören insanların tepkisi süper ooluyo.
Ama bi konuya kılım soruyolar naptın diye anlatıyorum karşımdaki aman ben salata yiyemem bitki çayı içemem vs.
İçimden diyom dobiç kal o zaman diye.
Sonuçta emek sarfetmeden hiçbişey olmuyo.:101:
çok sağol canım neden kaldırdık bilmiyorum alınca ucuz bişeyler almıyorduk ev araba alınca masraflar çoktu onun için
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şeker..daha nice bir ömür sizinle olsun inş.yalnız hediyeleşme olayını neden kaldırdını anlıyamadım...
kızlar bende dogum yaptım 7 ay oldu sezeryan la dogurdum....87ıdım 74e dustum 7ayda fakat bır haftadır elma sırkesı ıcıyorum yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ama daha veremedım fakat devam edıcem bazı topıklerde ılk hafta kılo verdırmes dıyolar kararlıyım hamıle kalmadan once 62ıdım o kıloma gerı donucem.......
bende elma sirkesiyle verdim sanırım çünkü dikkat edemedim burdada yazdım hepelma sirkesi hiç kullanmadım, pek bi fikrim yok
ama sağlıklı beslenerek kilo veriliyor.. umarım ulaşırsın hedeflediğin kiloya
çok sağol canım ama ben dikkat etmeye başladım ilk defa bu sefer gitsin istiyorumcanım acıkmıyorum bayagı bi tok hissediyom eğer geç saate kalmışsam tabi gurultular duyuyorum ama gece hiçbir zaman yemedim, duymamazlıkdan geliyorum o sesleri
canım yıldönümüzün kutlarım sağlıkla sıhatle mutlulukla dünyada ve ahirette hep birlikte olursunuz inşallah
olsun canım gelmesinde giden 100 olsun diyorum ya 40 bedenden sonra çok yavaş gidiyor
benimde 16 aylık kızım var 1,5 kilo kaldı doğum kilolarımın gitmesine inşallah vereceğiz hepbirliktehosgeldin benimde kizim 6bucuk aylik 7ayimiza azkaldi insaallah verirsin kilolarini ama malesef hamilelikten onceki kilonunda altina inmek gerekiyo cunku vucud hamilelikten onceki gibi gorunmuyo ben 58dim hamilelikten once ve 59a dusmustum ama sanki daha onceki goruntumle arada 5kilo fark var gibi gorunuyo oyuzden 55kiloya inmeye calisiyorum
bende türk kahvesi içtim bugün:26[/B]:3 etiform 1 Türk kahvesi:111:
Mideye yuvarladım gittti....:101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?