70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bana özelden msj gelio....ancak ben msj atamıyorum daha özelden.kremle ilgili soranlar oluyor ancak ben karışımın nasıl yapıldığını bilmiorum eczacıdan alıyorum.ismi yok yani adam kendi hazırlıo...mailimden ulaşırsanız cvp verebilirim

arzubozdag77@hotmail.com

ben pazartesi tartılmıştım en son çünkü ben diyetime o zaman başlamıştım ama size uymak adına cuma günü tartılırım hafif heyecan var ama
Tüyo için teşekkürler ben gerçekten de kalkar kalkmaz tartılırdım iyi oldu söylediğin

yok canım ben pazartesiye kadar evdeyim çünkü okulum pazartesi açılıyo. Üniversiteye gittiğim için... Ama okulum açıldıktan sonra nasıl olcak bilmiyorum heralde sabahın altısında
tartılırım çünkü okula o saatte gidiyorum sabah altı akşam altı yani

Bende sabah 6da tartılmak zorunda kalıyorum yapacak birşey yok.
H.sonu gerçek rakamı görünce iyi oluyo ama

kızlar kaçtım ben mesai bitti herkesi öpüyorummm

yarın ınsallahhh güzel rakamalrla bulusurusss

amanın sen doğumdan önce çok zayıfmışsın ozaman
bak ben de bir de bu yüzden kilo vermek istiyorum 70li kilolarda hamile kaldığmı düşününce
90_100le bitiririm heralde

afiyet olsun kısçem

doğumdan önce herkes ölcen kilo al diyodu bana:) zorla 48 kiloya çıkmıştım:) şimdi utanmasalar zayıfla çatlıycan diycekler
kimi hiç kilo almıyo, bende hamileliğim boyunca sadece 1 kilo aldım. emzirirken kötü oldum aşırı yeme isteği uyandı bende emzirdikçe

kızlar ben hava muhalefetınden dolayı evıme gıdemıyorum ablama gecıcem o yuzden yarın sabah tartılabılır mıyım bılmıyorum eger tartılamazsam dılekcım benı ızınlı sayıver canım:26:

1 kg mı aldın hamıleyken o nasıl oluyo yaa

millet konuşur durur zaten
zayıf olsan suç şişman olsan yine suç
hala emziriyosun sanırım
aslında az bi dikkatle kolay gider kilolar emzirme döneminde...

kızlar kaçtım ben mesai bitti herkesi öpüyorummm
yarın ınsallahhh güzel rakamalrla bulusurusss

Geçen haftanın son 4lüsü olarak sen, ben, melojj ve arzu abladan atak bekliyorum.

Hmm peki ama haftaya nasıl olcak o vakit.
Geçen haftaki kilondan çıkarırsak çok fark olur.:26:
2 ye mi bölcez.

millet konuşur durur zaten
zayıf olsan suç şişman olsan yine suç
hala emziriyosun sanırım
aslında az bi dikkatle kolay gider kilolar emzirme döneminde...

Yaranılmaz bacım insanlara
Ne demiş atalar ' bir gram et bin ayıp örter ' ben bu sözlerle büyüdüm

ne bıleyım dılekcım onceden yapıyoduk ya ondan yazdım ama bosver o zaman tartılırsam yazarım tartılamazsam haftaya alta gırerım sorun deıl bende cıkıyorum hadı ıyı aksmalar

şok diyet falan değil..
detoks programı zaten..
içeriğindeki besinleri seviyosan rahatca tyersin..
neyse yarın yorumlarımı yazarım ..
biliyorum canım lafın gelişi şok dedim işte

dobiç

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şeker..daha nice bir ömür sizinle olsun inş.yalnız hediyeleşme olayını neden kaldırdını anlıyamadım...
çok sağol canım neden kaldırdık bilmiyorum alınca ucuz bişeyler almıyorduk ev araba alınca masraflar çoktu onun için
demiştim ben oda tamam demişti

elma sirkesi hiç kullanmadım, pek bi fikrim yok
ama sağlıklı beslenerek kilo veriliyor.. umarım ulaşırsın hedeflediğin kiloya
bende elma sirkesiyle verdim sanırım çünkü dikkat edemedim burdada yazdım hep
çok sağol canım ama ben dikkat etmeye başladım ilk defa bu sefer gitsin istiyorum

benimde 16 aylık kızım var 1,5 kilo kaldı doğum kilolarımın gitmesine inşallah vereceğiz hepbirlikte

3 etiform 1 Türk kahvesi:111:
Mideye yuvarladım gittti....:101:
bende türk kahvesi içtim bugün:26
[/B]:

merhaba kızlar... bugün canım sıkkın demiştim yaa eşim aldı beni okuldan arabada konuştum hiç bişey yok gibi eve gelince arabada koca bir kutu adidastan eşofman takımı almış istediğim bişeydi sevindirik oldum bide mahçup oldum ona bişey almadım diye, 4 yıldır sana hediyeyim işte dedim pekte mütevazisin dedi sonra markete gitti eşim baklavalar, çikolatalar gıcık biliyor ya yarın tartı günü, kendime aldım diyor bide utanmadan 2 baklavayı götürdüm valla :26::26: ama aç karnına yenmeliymiş tatlı içim çok rahat o yüzden accık kandırayım kendimi rahat bırakın haaaa

buarada sabah yazmıştım yarın yine 100 gr ekside olursam napcam ben dikkat edince gitmiyor sanırım elma sirkesini bırakmıştım tekrar başladım sanırım onun sayesinde verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…