kızım 12.5 büyük oğlum 11 yaşında küçüçümüz oğlumuzda 15 aylık...
ben dede boy 160 cm yakınmışız..
ben mayısta topiğe geldiğimde oğlum 6 aylıktı emziriyordum..
o zamandan beri 13 kilo verdim..yazın 3 ay ara verdim.. kalanı daha önceden vermeye başlamıştım..
benim hedefim 58 ama duruma göre 56 da olabilir..
sende rahat verirsin inşallah ama topikle bağını koparma bence motivasyon için güzel biyer bura...
1 kg mı aldın hamıleykeno nasıl oluyo yaa
millet konuşur durur zaten
zayıf olsan suç şişman olsan yine suç
hala emziriyosun sanırım
aslında az bi dikkatle kolay gider kilolar emzirme döneminde...
kızlar aciiiil yardımmmm
lazerle yağ aldırmaktan vazgeçtim sizin sayenizde:)))gerçi 2 ay rtedim diyelimmm sizle zayıflamaya karar verdim bennnn
çizelge nasıl hazırlanıyooooo bana öğretinnn nooooluuuurrrr
bu arada yediklerimi yazayım....
sabah kahvaltıda
1 büyük çay aspartamla tatlandırdım ama((
galeta miniciklerden 5 adet
4 parça minnacık sayılır peynir
1 elmaaaa
sooonnnrraaaaa arada
nesfit ligt sütle
bide turk kahvesi
veeeee eliptik bisikletle 25 dk sporr((öldüm ama))
şimdide tavuk salata yemeyi düşünüyorum
sizceee olur mu
bide şey düşündüm kavitasyon yaptırayım
kahvaltı saat 12:30 da yagsız 2 ınce dılım kasarlı tost
saat 14:00 de şekersiz yesilcay
saat 16:00 da cok ince 3 yufkayla yapılmıs beyaz peynırlı az yaglı 1 dılım borek
1 kase yogurt
saat 18:00 de 3 tane ızgara kofte bol yesıl salata
bu son yemegımdı bugunluk
bırde ben gece saat 4 e kdr uyumadıgım ıcın cok acıkıorum belkı 1 elma yada 1 tane uzun olanlarından galeta yıyorum kepeklı
tabı bugun bunları yerken aralardada su ıcermıs gıbı bır demet maydonozu kaynattım aksama kdr onu ıctım ...
boregı yemeseydım iiydi ama kacrdım işte(
geçmişi okumadan önce bişey sorucam. Burdaki herkes iyi bir ev hanımı olduğuna göre en iyisi size sorayım dedim. Derin dondurucumdaki eti çıkartıp doğrasam sonra düdüklüde pişirip azar azar ayırıp tekrar derin dondurucuya atsam sağlıksız mı olur? hani bir misafir geldiğinde felan nohuta fasulye ye felan az az katarım ne dersiniz. Nohut ve fasulyeyi düdüklüde pişirip atıyorum no frosta ama etsiz olmuyorlar. Değerli fikirlerinizi rica edeceğim.
geçmişi okumadan önce bişey sorucam. Burdaki herkes iyi bir ev hanımı olduğuna göre en iyisi size sorayım dedim. Derin dondurucumdaki eti çıkartıp doğrasam sonra düdüklüde pişirip azar azar ayırıp tekrar derin dondurucuya atsam sağlıksız mı olur? hani bir misafir geldiğinde felan nohuta fasulye ye felan az az katarım ne dersiniz. Nohut ve fasulyeyi düdüklüde pişirip atıyorum no frosta ama etsiz olmuyorlar. Değerli fikirlerinizi rica edeceğim.
cetvel yapmak isteyenlar bulundukları sayfanın en üstüne gitsinler.orda 70-79 kilo aralı.. yazıyor ya ondan önceki diyet gruplarını tıklayın en üste çizelge nasıl hazırlanır konusu var ordan adım adım takip ederek yapabilirsiniz. Ezbere bilmiyorum bende ordan yaptım.
7 kaşık sebze-3 kaşık yoğurt-5 kaşık salatayı benim gibi yarım saatte yiyen var mı acaba? 6:30 da başladım yemeğe 7 de ancak bitti. Küçükkende böyleydim annemi delirtirdim.
canım eti tekrar dondurmak evet sağlıksız ama pişireceğin için sorun olmaz bence. ben bazen kıymayı çıkarıp köfte ypıp küçük paketlerde koyuyorum çok rahatlık oluyo vallageçmişi okumadan önce bişey sorucam. Burdaki herkes iyi bir ev hanımı olduğuna göre en iyisi size sorayım dedim. Derin dondurucumdaki eti çıkartıp doğrasam sonra düdüklüde pişirip azar azar ayırıp tekrar derin dondurucuya atsam sağlıksız mı olur? hani bir misafir geldiğinde felan nohuta fasulye ye felan az az katarım ne dersiniz. Nohut ve fasulyeyi düdüklüde pişirip atıyorum no frosta ama etsiz olmuyorlar. Değerli fikirlerinizi rica edeceğim.
canım şimdi yemeğe gidiyorum.biraz daha sorcağım şeyler var gelinceeecanım yediklerin çok az yetersiz bu kdr az yersen kilo veremeszin açlığınla kalırsın
sabah kahvaltıda galeta elma fln değilde
2 dilim tam buğday ekmek zeytin peynir salatalık domates yumurta ye mesela
3 ara öğün yap elmanıda aralardan birinde ye
öğlen yemeğinide geçiştirme çorba sebze yemeği ve 1 dilim ekmek
akşamda çorba veya sebze yemeği veya nesfit yiyebilirsin
mutlaka ara öğünlerini yapman lazımki metabolizman çalışsınn listeleri inceleyerek
yanlışlarını bulursn aslında hızlı zayıflamak uğruna yiyeceklerini çok kısmaa zayıflamazsın üstüne bide sağlığından olursun
istediklerini sorabilirsin burdaki arkadaşların çoğu tecrübeli cvp verir herkes
bu arada kavitasyon nedir bilmiyorumm
sim kızlaaaaaa anca geldim
canım eti tekrar dondurmak evet sağlıksız ama pişireceğin için sorun olmaz bence. ben bazen kıymayı çıkarıp köfte ypıp küçük paketlerde koyuyorum çok rahatlık oluyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?