70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızla oğlanın arası benimkiler gibiymiş, ufaklık 10 yıl sonra olmuş he:) oy ne sevilir o şimdi:) büyükler kıskanıyomu?

ara verdiğin 3 ayı saymazsak 6ayda 13 kilo çok çok iyi, ay bende verebilcemmiki böyle güzel kilo
yeme konusunda iradem kuvvetli değildir :26:
allahtan sebzeciyim hamur işleriyle aburcuburla aram yok

1 kg mı aldın hamıleyken o nasıl oluyo yaa

ya:) 2,gebeliğim 1.gebeliğimden kalma kiloların üzerine geldi. 65kiloyla hamile kaldım 66 kiloyla doğuma gittim. yani ben zayıfladım kızım içerde kilo aldı. doğumdan sonra 57ydim. sonra aldım kiloları hemde yimeden

millet konuşur durur zaten
zayıf olsan suç şişman olsan yine suç
hala emziriyosun sanırım
aslında az bi dikkatle kolay gider kilolar emzirme döneminde...

kız öyle yemiyorum aslında, düzensiz besleniyorum. bazen kahvaltı yapıyorum bazen yapmıyorum, sağlıksız şeylerde yemiyorum ama alıyorum işte nedense. oğlumda da öyleydi, emzirmeyi bırakınca 5 kilo birden vermiştim kendiliğimden. hala emziriyorum kızım 7,5 aylık henüz. istediği müddetçede emzircem. o yüzden kilo vermek için emzirmeyi bıraktırmayı bekleyemem

lazerle yağ aldırmaktan vazgeçtim sizin sayenizde:)))gerçi 2 ay rtedim diyelimmm sizle zayıflamaya karar verdim bennnn

çizelge nasıl hazırlanıyooooo bana öğretinnn nooooluuuurrrr

bu arada yediklerimi yazayım....

sabah kahvaltıda
1 büyük çay aspartamla tatlandırdım ama((
galeta miniciklerden 5 adet
4 parça minnacık sayılır peynir
1 elmaaaa
sooonnnrraaaaa arada
nesfit ligt sütle
bide turk kahvesi

veeeee eliptik bisikletle 25 dk sporr((öldüm ama))

şimdide tavuk salata yemeyi düşünüyorum

sizceee olur mu

bide şey düşündüm kavitasyon yaptırayım

kahvaltı saat 12:30 da yagsız 2 ınce dılım kasarlı tost

saat 14:00 de şekersiz yesilcay

saat 16:00 da cok ince 3 yufkayla yapılmıs beyaz peynırlı az yaglı 1 dılım borek
1 kase yogurt

saat 18:00 de 3 tane ızgara kofte bol yesıl salata

bu son yemegımdı bugunluk

bırde ben gece saat 4 e kdr uyumadıgım ıcın cok acıkıorum belkı 1 elma yada 1 tane uzun olanlarından galeta yıyorum kepeklı

tabı bugun bunları yerken aralardada su ıcermıs gıbı bır demet maydonozu kaynattım aksama kdr onu ıctım ...

boregı yemeseydım iiydi ama kacrdım işte (

canım yediklerin çok az yetersiz bu kdr az yersen kilo veremeszin açlığınla kalırsın

sabah kahvaltıda galeta elma fln değilde

2 dilim tam buğday ekmek zeytin peynir salatalık domates yumurta ye mesela

3 ara öğün yap elmanıda aralardan birinde ye

öğlen yemeğinide geçiştirme çorba sebze yemeği ve 1 dilim ekmek

akşamda çorba veya sebze yemeği veya nesfit yiyebilirsin

mutlaka ara öğünlerini yapman lazımki metabolizman çalışsınn listeleri inceleyerek

yanlışlarını bulursn aslında hızlı zayıflamak uğruna yiyeceklerini çok kısmaa zayıflamazsın üstüne bide sağlığından olursun

istediklerini sorabilirsin burdaki arkadaşların çoğu tecrübeli cvp verir herkes

bu arada kavitasyon nedir bilmiyorumm

Son düzenleme:
geçmişi okumadan önce bişey sorucam. Burdaki herkes iyi bir ev hanımı olduğuna göre en iyisi size sorayım dedim. Derin dondurucumdaki eti çıkartıp doğrasam sonra düdüklüde pişirip azar azar ayırıp tekrar derin dondurucuya atsam sağlıksız mı olur? hani bir misafir geldiğinde felan nohuta fasulye ye felan az az katarım ne dersiniz. Nohut ve fasulyeyi düdüklüde pişirip atıyorum no frosta ama etsiz olmuyorlar. Değerli fikirlerinizi rica edeceğim.

canım kahvaltın çok geç olduğu için öğünlerin şaşmış sürekli

ara öğün hiç yapmamışsın yeşil çayın yanında bi avuç badem yiyebilirdin mesela

1 saat sonrasında 1 meyve ve 1 saat sonrada öğlen yemeği niyetine yemeği 16 da yiyeblirdn

birde saatlerin böyle olunca akşam yemeğini saat 19:30 a alıp bir ara öğün daha yapabilirdin

eğer işinden dolayı saat 4 e kdr yatmıosan senin metabolizman alktif halde olur halaa çünkü

sürekli 4 te yatıosan öğünlerini o saate göre ayarlaman lasım

akşam 6 dan sonra yememe kuralı normal şartlarda yaşayanlar için

yani gece 11-12 gibi yatanlar için yatmadan 2 saat önce yemeyi kesmek lasım

valla dondurucudan çıkarıp çözülen etin tekrar konulmaması gerektiğini biliyorum ama

çözdürüp piştikten sonra koyucam diyosun sorun olucağını sanmıyorum sonuçta çözdürüp çiğ eti tekrar dondurmuosun

çiğ et bakateri üretir pişmişi öyle olmaz bence yapmanda bi sakınca olmazz

benım kendı dusuncem ve bıldıgım derın dondurucudan cıkan tekrar derın dondurucuya gırmez butun vıtamınını kaybeder ..ama ıstersen yınede daha deneyımlı ev hanımlarınada bı sor :))

cetvel yapmak isteyenlar bulundukları sayfanın en üstüne gitsinler.orda 70-79 kilo aralı.. yazıyor ya ondan önceki diyet gruplarını tıklayın en üste çizelge nasıl hazırlanır konusu var ordan adım adım takip ederek yapabilirsiniz. Ezbere bilmiyorum bende ordan yaptım.

7 kaşık sebze-3 kaşık yoğurt-5 kaşık salatayı benim gibi yarım saatte yiyen var mı acaba? 6:30 da başladım yemeğe 7 de ancak bitti. Küçükkende böyleydim annemi delirtirdim.

ne güzel yavaş yavaş yiyosun bende zorlayarak yavaş yiyorum yoksaa hooopp 10 dk da biter giderr

sim kızlaaaaaa anca geldim
canım eti tekrar dondurmak evet sağlıksız ama pişireceğin için sorun olmaz bence. ben bazen kıymayı çıkarıp köfte ypıp küçük paketlerde koyuyorum çok rahatlık oluyo valla

canım şimdi yemeğe gidiyorum.biraz daha sorcağım şeyler var gelinceee

evet napalım çalışan kadınlar için yapacak başka bişey yok. Ben eşimle çalışıyorum eve kaçta gittiğimiz belli olmuyor (hala işyerindeyim) dolayısıyla yemek sorun oluyor. Dün akşam 22:00 de gittik eve yemek yok eşim acıkmış. Benim kendime yaptığım türlü vardı etsiz, ekmekte yoktu ben işyerinde yiyorum diye zavallı adam öyle etsiz, ekmeksiz saldırdı. Acıkmış acıdım normalde o yemeği ölse yemezdi. en iyisi ben öyle yapayım zaten pişmiş nohutumda var dolapta olmadı bir soğan doğrar eti az yine çeviririm nohutuda attım mı 15 dk hazır olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…