sim kızlaaaaaa anca geldim
canım eti tekrar dondurmak evet sağlıksız ama pişireceğin için sorun olmaz bence. ben bazen kıymayı çıkarıp köfte ypıp küçük paketlerde koyuyorum çok rahatlık oluyo valla
09.02.2012
Kahvaltı 08:40
1,5 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 çatal reçel
1 çatal tereyağlı bal
Öğlen 12:15
1 kepçe çorba
2 büyük yemek kaşığı mantı
Kırmızı lahana salatası
Ara 14:00
1 fincan türk kahvesi
Ara 17:30
2 dilim baklava 1 tanecik canpare
Akşam 18:30
1 tabak kadar bol limonlu Haşlanmış Brokoli
Salata
Yoğurt
2 yemek kaşığı mantarlı et sote
bugün su içemedim en azından yatana kadar 1,5 litreyi tamamlıycam baklavalar umarım mideye inmez bide canga almışoda yarına kalsın
Eveeet uzun zamandan sonra ılk menumu yıne paylasıyorum...
Devamı zayıflayana kadar kesılmez ınsallah....
Bugün kü yediklerim;
Kalkınca: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı (12:30): Yarım simit, haş. yumurta, peynir, domates, 4 zeytin, maydonoz.
Ara: Limonlu yeşilçay, portakal.
Akşam (17:30): Şehriye çorb, 1,5 dil. ekmek, ton balığı, salata.
Ara: Limonlu yeşilçay, 3 hurma.
nasıl 2 ye bçlcen anlamadım yavGeçen haftanın son 4lüsü olarak sen, ben, melojj ve arzu abladan atak bekliyorum.
Hmm peki ama haftaya nasıl olcak o vakit.
Geçen haftaki kilondan çıkarırsak çok fark olur.:26:
2 ye mi bölcez.
Yaranılmaz bacım insanlara
Ne demiş atalar ' bir gram et bin ayıp örter ' ben bu sözlerle büyüdüm
ya bende birşey yemeden wc ye çıkamıyorum ne sinir bir durumaç karna wc ye gidip en azından mesaneyi boşaltıp barsaklarda boşalsa süper olur ama o bende aç karna mümkün olmuyı.. ve tabiki cıbıldak..atlet donla
ha bu arada evdeysen dışarda tartılıyosan bilemem.
bizim tartılma şeklimiz böyle..
selam herkeseee
50 kiloyu hayal bile edemeyen ben 2009 aralıkta 1 oğlan 2011haziranda bir kız doğurarak 70 kiloyu gördüm tartıda
emzirdiğim için aşırı acıkıyorum
aburcubur gazlı içecek hamur işi hiç yemiyorum arada çikolata tüketiyorum sadece
doğumdan sonra olmak üzere iki çocuğumdada çok kilo aldım. hamilelikte hiç kilo almadım.
oğlumu emzirmeyi bıraktığımda kendiliğinden gitmişti epey kilom ama kızıma hamile kalınca gerisin geri geldi kilolar.
kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum, eski afetüldevran zamanlarım geliyo aklıma üzülüyorum, psikolojim bozuluyo
yer yer kilo alamazdım şimdi yemeden alıyorum ne yazıkki
sigarayı bırakmamın etkiside oldu muhakkak kilo alımımda.
hormon testlerim normal çıktı, doğum sonrası adet olmadım hiç geçen aya kadar, 71,5tan 70e düştüm o zaman.
ne yapmam gerekiyor eski kiloma kavuşmak için bilemiyorum
daha önce hiç diyet yapmadığım için zor ve karmaşık geliyor. nerden başlamam nasıl başlamam gerekiyor?
bi el atıverin gari bacılar, siz neler yapıyosunuz nerden başladınız kilo verebildinizmi verdiyseniz hangi yöntemle verdiniz
ben de pazar gününden beri sabah akşam elma sirkesi içiyorum suyla karıştırıp. daha tartılmadım kilo farkımı bilmiyorum değişti mi ama işe yaradığını söyledi amcam. benim amcam biyolog ve devlette çalışmak istemedi yıllar sonra aktar açtı kendine. elma sirkesini kendisi yapıyor doğal oluyor. normalde hazır satılanlarda koruyucu filan olduğu için sirkenin içindeki yararlı bakterilerin öldüğünü söyler. ben de ondan aldığım doğal sirkeyi kullanıyorum. hazırlar daha keskin oluyor mideme zarar vermesinden de korkuyorum. bakalım eğer tartılırsam gelişmeleri yazarım. inşallah işe yarıyordurçünkü kokusu çok kötü o kadar içtik işe yaramazsa çok kötü olur :)
hoşgeldiniz kızlaaaaaaar ben topiğin kara pisisi .bi kaç gündür ben de bu topiği okuyorum muhabbetleriniz çok tatlı bu şekilde bi ortamı olması insana zayıflama konusunda gerçekten destek veriyor :)
bende kendimi tanıtayım müsadenizle :)
21 yaşındaym üniversite 4.sınıf öğrencisiym. adım betül. geçen hafta çarşamba günü memleketteyken tartıldım ve 73 kilo çıktım( ve evdeyken sevgilimin de ailesi tanışmaya gelmişti çok da iyi anlaştı iki aile ve eğer bizimkiler izin verirlerse yaza nişan yapılması planlanıyor. çok şişko gözükmüyorum ama iri bi yapıya sahibim o yüzden zayıflamam gerekiyor. pazar günü başladım bende diyete. 60 kilo olmam lazım boyum 1.67. sizin diyet listelerinize göre kendimi ayarlamaya çalışıyorum. çikolata, abur cubur çok yerdim onları çıkardım hayatımdan. normalde kısa sürerdi diyet sürelerim dayanamaz bozardım ama burda yazılanları okuduğum sürece devamlı olacağını düşünüyorum.
hepinize mutlu, huzurlu bir gün diliyorum :)
1-2 saate gelirim gelde laflayak kızcikiyorum kizlar aksama görüsüürz insallah
hoşgeldin canım veririsin inşallah hepimiz yaza çıtır hatunlar olacazokumaktan sıkılmazsanız sıze hıkayemı anlatayım :)) yıl 2007 81 kılo ıle hamıle kaldım toplam 9 kılo alarak 90 la dogum yaptım..ıkız oldukları ıcın butun kılo bebeklermıs dogumdan 1 hafta sonra yıne 81 dım..superdı yanı buna cok sevınıodum..tabı ben bebeklerle ugrascam dıe hıc dıkkat etmedım 2 yıl ıcınde 90 olmusum ve hıc farkında degılım kendımı ole bır kaptrmısımkı cocuklara..uzun sure tartılmamıstım tartıda 90 ı gorunce sok oldum..o gun aksama kdr dusundum ve karar verdım bı sekılde zayıflamalıydım..dıyete baslasam emınım uzun sure yapamıcaktım ve emınım bırakınca fazlasıyla gerı alcaktım..sadece dıkkat edıcem dıe basladım benım hala devam eden bır kötü ozellıgım var gece oturuyorum 4 lere kdr oglen 12lere kdrda yatıorum..bu sebepten alıodum asıl kıloları gunduz aksama kdr hıc bısey yemeyıp gece 12 den sonra yıyıp yatıodum..ılk ıs olarak onu bıraktım yıne otrdum uyuyamadım ama sadce su ıctım.cok nadır grıssını yedım..gunduzlerıde hıc bıseye uymadım evde ne pıstıyse ekmegı abartmadan yedım..ve yaklasık 10 ayda 90 dan 80 e ındım..1 senedırde gece yemelerı dısında hıcbıseye dıkkat etmedım ama almadım gerı verdıgım kıloları..ama gozum hep tartıdaydı 10 gunde bır tartıldım..eger almaya baslasaydım durdurcaktım kendımı..şükürler olsun kı almadım ıste..ve artık 80 de sabıt kalmıstım.bu halımden memnun muyum asla uzun suredır yıne dıkkate gec dıorum ama olmuo bu kez motıve olamadım ama yıne ne olduysa gecen hafta oldu gaza geldım soz verdım kendıme mayısa kdr 69 olcaksın dıe..suan 9. gunumdeyım ve 80den 79 a ındım kaldı 10 kılo :)) bu 10 kıloyuda sızlerın destegıyle vermek ıstıorum..mayısta 69 olcam mutlaka ..bu arada yasım 27 boyum 1.69...
devam canım. ama bu hafta çok bozdum ya. hep yasak şeylerden yidim. bugünde 1.5 dilim baklava götürdüm genehoşgeldn pisiiii napıonn dukan devam mıı ??
devam canım. ama bu hafta çok bozdum ya. hep yasak şeylerden yidim. bugünde 1.5 dilim baklava götürdüm gene
kızlar ben biraz hasta gibiyem öksürüp hapşurup duruyom. acık salona geçip tv karşısında uyuklayam 1-2 saat sonra gelirim yine size iyi sohbetleeer
merhaba kızlar... bugün canım sıkkın demiştim yaa eşim aldı beni okuldan arabada konuştum hiç bişey yok gibi eve gelince arabada koca bir kutu adidastan eşofman takımı almış istediğim bişeydi sevindirik oldum bide mahçup oldum ona bişey almadım diye, 4 yıldır sana hediyeyim işte dedim pekte mütevazisin dedisonra markete gitti eşim baklavalar, çikolatalar gıcık biliyor ya yarın tartı günü, kendime aldım diyor bide utanmadan 2 baklavayı götürdüm valla :26::26: ama aç karnına yenmeliymiş tatlı içim çok rahat o yüzden accık kandırayım kendimi rahat bırakın haaaa
buarada sabah yazmıştım yarın yine 100 gr ekside olursam napcam ben dikkat edince gitmiyor sanırım elma sirkesini bırakmıştım tekrar başladım sanırım onun sayesinde verdim
çizelge nasıl hazırlanıo kızlar ???
bu arada yediklerimi yazayım....
sabah kahvaltıda
1 büyük çay aspartamla tatlandırdım ama((
galeta miniciklerden 5 adet
4 parça minnacık sayılır peynir
1 elmaaaa
sooonnnrraaaaa arada
nesfit ligt sütle
bide turk kahvesi
veeeee eliptik bisikletle 25 dk sporr((öldüm ama))
şimdide tavuk salata yemeyi düşünüyorum
sizceee olur mu
bide şey düşündüm kavitasyon yaptırayım
kahvaltı saat 12:30 da yagsız 2 ınce dılım kasarlı tost
saat 14:00 de şekersiz yesilcay
saat 16:00 da cok ince 3 yufkayla yapılmıs beyaz peynırlı az yaglı 1 dılım borek
1 kase yogurt
saat 18:00 de 3 tane ızgara kofte bol yesıl salata
bu son yemegımdı bugunluk
bırde ben gece saat 4 e kdr uyumadıgım ıcın cok acıkıorum belkı 1 elma yada 1 tane uzun olanlarından galeta yıyorum kepeklı
tabı bugun bunları yerken aralardada su ıcermıs gıbı bır demet maydonozu kaynattım aksama kdr onu ıctım ...
boregı yemeseydım iiydi ama kacrdım işte(
Eveeet uzun zamandan sonra ılk menumu yıne paylasıyorum...
Bugün kü yediklerim;
Kahvaltı (12:30): Yarım simit, haş. yumurta, peynir, domates, 4 zeytin, maydonoz.
09.02.2012
1,5 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 çatal reçel
1 çatal tereyağlı bal
1 kepçe çorba
Kırmızı lahana salatası
1 fincan türk kahvesi
Salata
Yoğurt
bugün su içemedim en azından yatana kadar 1,5 litreyi tamamlıycam baklavalar umarım mideye inmez bide canga almışoda yarına kalsın
Birileri fotoğraf mı diyordu??????
Albümde efenim beklerizz.
Devamı haftasonu artık.
he diyenlerden biri bendim:86:
baktım ve maşallah diyorum nasıl bir farktır bu
ayrıca çok güzelsin hep diyorum zaten
canım yediklerin çok az yetersiz bu kdr az yersen kilo veremeszin açlığınla kalırsın
sabah kahvaltıda galeta elma fln değilde
2 dilim tam buğday ekmek zeytin peynir salatalık domates yumurta ye mesela
3 ara öğün yap elmanıda aralardan birinde ye
öğlen yemeğinide geçiştirme çorba sebze yemeği ve 1 dilim ekmek
akşamda çorba veya sebze yemeği veya nesfit yiyebilirsin
mutlaka ara öğünlerini yapman lazımki metabolizman çalışsınn listeleri inceleyerek
yanlışlarını bulursn aslında hızlı zayıflamak uğruna yiyeceklerini çok kısmaa zayıflamazsın üstüne bide sağlığından olursun
istediklerini sorabilirsin burdaki arkadaşların çoğu tecrübeli cvp verir herkes
bu arada kavitasyon nedir bilmiyorumm
yazdıklarımı yeniden okudumda eksik yazmışım haklısınız yaniCanım ayran veya yoğurt tüket.
Tatlıdan sonra mutlaka tüketilmesi gerekiyormuş diyetisyen ablama demiş.
Sebebini unuttum ama dengeliyomuş bi şekilde.
Birazdan resimli açıklıycam bak şeker.
Kendine işkence çektirmişsin. Bugün sana yazmıştım beslenme şeklimi.
Kavistasyona bi seans gittim parayı çöpe dökmekten başka bişey değil.
Oraya gitsende bol bol su içmen ve yediklerine dikkat etmen gerekiyor.
İnce yufka olması böreği benim gözümde masum yapmaz.
Sonuçta börek yenmiş.
Arada çay ara yerine geçmez. Kuru meyve veya meyve veya kuruyemiş yemelisin.
Özellikle monarosa ve neskuik in menülerine bakabilirsin canım onlar nasıl saglıklı besleniyor.
Vayyy bu sefer cidden döndün sanırım.
Bugün vasatsın canım benim.
bide unutmadan ben kışın çalışmıyorum da 12 de kahvaltı ediommm....etkilermi sizceyazdıklarımı yeniden okudumda eksik yazmışım haklısınız yani
kahvaltıda
ekmek yerine galeta yedim.ama yarın dediğiniz gibi buğday ekmeği
yumurta
peynir
arada
elma
nesfit küçük
türk kahvesi
akşam
tavuk but
1 tane fırında patates
biraz öncede 2 bardak elma suyu
tamam şimdi tam yazdım
bide çizelge noooluurrrr
bide unutmadan ben kışın çalışmıyorum da 12 de kahvaltı ediommm....etkilermi sizce
öğlen yemeği yememişsinnn acıkmadın mııı :26:
hem acıkmasan bile atlama kii metabolziman hareketlensinn
Vayyy bu sefer cidden döndün sanırım.
Birileri fotoğraf mı diyordu??????
Albümde efenim beklerizz.
Devamı haftasonu artık.
iyi canım çook sevindim iyi olmana şöyle yapalım bak senin koca gene hortlarsa sen bizim topiğe fırlat onu biz icabına bakarızsağol tatlım daha iiyiyim..
sorunların üzerini örttük diyelim..
kolay gelsin canım zor bölüm stajlar sınav stresi nöbetler..
beslenme yönüyle nöbetler zaten berbat bişey gecenin bi vakti cısslar yemek demek aynı zamnda..
boyun maşallah uzunmuş..az bi kilo verince fıstık gibi olursun..
topikte maşallah uzun boylulrla dolu..
bense güdük..gerçi rbbime çok şükür seviyom kendimide 5 cm cik uzun olsam fena olmazdı..
kızım şimdi yanımda uzun kalıyo..
aman diyim hem sınıfını geç hem kiloları ver..
ben de bikaç sefer içtim sevmedim..boğazımı tutarak zayıflıyorum.
seninki güvenilir ellerdenmiş..
sağol nesquım..iyiyiz tekrar hortlana kdr konu kapandı..
ben ede tüm alıntılarımı senden yapmışım gıııı..
neyse yapmışım artık..en iyisi cısları eve sokmamak ve açken o reyonların yanından geçmemek..
hoş geldin..
herkes kendine göre bişeyler yapıyor..
temel nokta sağlığımızı kaybetmeden dengeli ve düzenli beslenmeyi sağlamak..
seninde fazla kilon yokmuş..boyun önemlitabi..
kolay gelsin Aallah sabırlar versin şimdiden...
benimde 3 çocuğum var..
şimd, 10 sene önceki kilomun altındayım çok şükür..
biz iyiyiz coştu yine bugün burası..
senden naber..
nası bi kolestero lki o..
sende mi yurtdışındasın...
hatırlı olsun kararın..
yarın bildiirimi unutma canım..
diskalifiye olmazsın emme bağınıda koprma..
3 etiform 1 Türk kahvesi:111:
Mideye yuvarladım gittti....:101:
bu topik varya bu topik bizim gibi çok hızlı oda zayıflamaya çalışıyorkızlar ben yeni katıldığım için bilmiyorum cuma sabahları aç karınla mı tartılıyorsunuz? bu arada inanılmaz motive ediyormuş bu topic
süppperrrr eee sen bişi almadın mımerhaba kızlar... bugün canım sıkkın demiştim yaa eşim aldı beni okuldan arabada konuştum hiç bişey yok gibi eve gelince arabada koca bir kutu adidastan eşofman takımı almış istediğim bişeydi sevindirik oldum bide mahçup oldum ona bişey almadım diye, 4 yıldır sana hediyeyim işte dedim pekte mütevazisin dedisonra markete gitti eşim baklavalar, çikolatalar gıcık biliyor ya yarın tartı günü, kendime aldım diyor bide utanmadan 2 baklavayı götürdüm valla :26::26: ama aç karnına yenmeliymiş tatlı içim çok rahat o yüzden accık kandırayım kendimi rahat bırakın haaaa
buarada sabah yazmıştım yarın yine 100 gr ekside olursam napcam ben dikkat edince gitmiyor sanırım elma sirkesini bırakmıştım tekrar başladım sanırım onun sayesinde verdim
canım bildiğim kadarıyla dolaptan çıkarılan et tekrar konmaz pişirip koysam demişsin ama hiç denemedimgeçmişi okumadan önce bişey sorucam. Burdaki herkes iyi bir ev hanımı olduğuna göre en iyisi size sorayım dedim. Derin dondurucumdaki eti çıkartıp doğrasam sonra düdüklüde pişirip azar azar ayırıp tekrar derin dondurucuya atsam sağlıksız mı olur? hani bir misafir geldiğinde felan nohuta fasulye ye felan az az katarım ne dersiniz. Nohut ve fasulyeyi düdüklüde pişirip atıyorum no frosta ama etsiz olmuyorlar. Değerli fikirlerinizi rica edeceğim.
wuuuuuuuuuu bune sen doydun muEveeet uzun zamandan sonra ılk menumu yıne paylasıyorum...
Bugün kü yediklerim;
Anammmmmmmmm biri benim gözlerimi durdursun:111: ağzımı da.09.02.2012
1,5 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 çatal reçel
1 çatal tereyağlı bal
1 kepçe çorba
Kırmızı lahana salatası
1 fincan türk kahvesi
Salata
Yoğurt
hemeen ucuyoruumm albumee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?