70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bu saatlere kadar hiç fırsat bulamadım bursefa mesajını yeni okudum çok güzel bilgiler yazmışsın benim isteğimde çok hızlı kilo vermemek çevremde hızlı kilo verenler hızlı bir şekilde verdiklerinden daha fazlasını geri alıyorlar belimde fıtık olduğu için yürüyüşten daha fazlasını yapamıyorum şu anda bile korse takmadan hiç bir iş yapamıyorum

dıyet bölümünde pirinç lapasıyla ılgılı kısımları okudum da bende 1 gunluk pirinç lapası dıyeti yapmaya karar werdım bakalım nolcak

zeynep'çim çok geçmiş olsun... Allah korumuş canım.. bir anlık cesaret işte... aman dikkat et doktoro git hiç iz kalmasın.. b en 3 sene önce1 basamakta düştüm ve hala ayaklarım şişiyor.. nedenini bile bulamıyorlar kaç doktor değiştirdim bilmiyorum valla.... :1hug::1hug:a.s.a.s.

kızlar çok teşekkür ederim hepinize yazdıktan sonra pek duramadım kolum agrıyodu sonrada agrı kesici uyku yaptı sanırım biraz bende şimdi girdim..
sükür iyiyim evet gerçekten sadaka vermem lazım birine yani acayip ucuz atlattım bi pansuman bi hap bi krem halloldu işim artık buncacık agrıyı da çekicem akılsızlıgımın cezası olarak bizimkiler dalga gçiyolar he-man olmadıgını anlamışsındır inşallah diye:) saka bi yana bi an kendimi havada süzülürken hissettim ve sonra güm yerdeyim acayip bişey ya bi kaç saniye bişey göremedim..
işin komik yanı ben 2-3 yaşından beri uçmaya çalısan bi çocuktum ve ucabilecegime inanıyodum merdiven basamaklarında deneme yapıyodum hep en sonunda başardım işte:):)

kızlar çok teşekkür ederim hepinize yazdıktan sonra pek duramadım kolum agrıyodu sonrada agrı kesici uyku yaptı sanırım biraz bende şimdi girdim..
sükür iyiyim evet gerçekten sadaka vermem lazım birine yani acayip ucuz atlattım bi pansuman bi hap bi krem halloldu işim artık buncacık agrıyı da çekicem akılsızlıgımın cezası olarak bizimkiler dalga gçiyolar he-man olmadıgını anlamışsındır inşallah diye:) saka bi yana bi an kendimi havada süzülürken hissettim ve sonra güm yerdeyim acayip bişey ya bi kaç saniye bişey göremedim..
işin komik yanı ben 2-3 yaşından beri uçmaya çalısan bi çocuktum ve ucabilecegime inanıyodum merdiven basamaklarında deneme yapıyodum hep en sonunda başardım işte:):)

günaydın çıtır kızlar,bu sabah acayip neşem yerinde,kendimi çok dinç hissediyorum.......yeniden eski hırslı günlerime geri döndüm sanki

dün akşamı kaçamaksız,sadece 3- 4 kaşık sebze yemeği,yeşillik ve meyveyle tamamladım,,,,veeeeeeee en önemlisi tam 1 saat spor yaptım terleme eşofmanıyla,yaklaşık 500 kalori yaktım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sabah 6,30 da kalktım 15 dakika bisiklet,15 dakikada twist aletinde yarım saat sporumu yaptım,250 kaloride sabah sabah yaktım,sonra bi güzel duşumu aldım.......

kahvaltıda 1 kase çilek,1 ad elma yedim,sıcak suyumuda içtim,evle iş arası yarım saat tempolu yürüdüm
eeeeeee daha ne olsun dimiiiii:dance::dance::dance:

inşallah hep böyle gidersem bu kilolar durmaz bende kızlarhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın çıtır kızlar hepinizi öpüyorum dün biraz abarttım ama akşam sporla toparladım
bugunde sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek ve şekersiz çay şimdide iş yerinde maydanozu
minik minik dogradım kupamın içine doldurdum üzerine yarım limon sıktım sonra sıcak su ilave ettim
onu içiyorum hem bagırsakları düzenleyici hemde vücudun su tutmasına karşıymış denerseniz....
hepinize kaçamaksız diyetle dolu bir gün diliyorum tabi banada:))))

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN....... a.s.a.s.a.s.

K.K'nın ÇITIR KIZLARI... NASILSINIZ BAKALIM UYKUCULAR.........

BEN YİNE İŞE BAŞLAMADAN ÖNCE SİZE YAZAYIM DEDİM.... CUMA YAKLAŞIYOR KAÇAMAK YAPMAYIN BAKALIM.... YOKSA OKLAVA GELİYOR...klava:klava:klava: BOL BOL SULU GIDALAR ALALIM... SEBZELER SALATALAR YİYELİM...

ŞİMDİLİK BU KADAR ARADA GELİR GÖZETLERİM SİZİ...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

HEPİNİZİ ÖPTÜM FISTIKLAR... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

bi okuyun istersenseniz eminim işinize yarar

Deniyorum ama bir türlü kilo veremiyorum diyorsanız iste size zayıflamanızı sağlayacak 10 mucize bitki...

At kuyruğu bitkisi idrar sökücü özelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.

Maydanoz, metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.

Adaçayı zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.

Fesleğen vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik, içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor

Kekik, sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikayet edenlere zindelik veriyor.

Civanperçemi, tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.

Biberiye, sindirimi düzenler. ıyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.

Tere, vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. ınce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır

Sinameki, kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.

Balık otu, bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. ıçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.

bursefa&kirazz&melankoli&zambak

günyadın kızlarrr,sizi online gördüm ismen günaydın demek istedim

ve herkese günaydın tabiki...

kiraz cım süpersin ya,sen kırılma noktasını geçtin güzelim,bundan sonrası kolay olacak

OOOHHH SÜPERSİN KİRAZCIM.... çok güzel çok sevindimm.... bu hafta bol bol kupa alacağız.:hooray::hooray:.. hiç bozma aynen devam...:1hug:

yok canım ölçmediler uyuz oldum zaten yapıyorlar diye yazmışlar yapmıyorlarmış ast alt mi ne ölçüldü
olsun sinirlenme canım ast alt tanda belli olur eğer metabolizmanda bir sorun varsa.

şaşkın şaşkın okudum canım ,şaka gibi,çok geçmiş olsun .

aramıza hoşgeldin canım,eğer diyete yeni başladıysan bir anda azaltma yediklerini yoksa pes edebilirsin,yavaş yavaş azaltmalısın bence.

GÜNAYDIN canım..... kupa geliyor kupa az kaldı canım... :hooray::hooray:

GÜNAYDIN Melankolicim bilgiler için teşekkürler canım... :1hug::1hug:

Geçmiş olsun canım bence biraz sadaka ver hayır yap kendine dikkat et....
ooo loxandra&sedaozer ve sevilcan da gelmişşş

günaydın kızlarrrrr :lepi:

günaydınnnnnn latteciğim tam çıkıyordum msjını gördüm çıkıp biraz dolanayım bir ay gecti kafamıza yatan bir ev bulamadık bakalım bugün neler bulacağımmmm....
hadi kendinize iyi bakınnnnn kaçamak yooookkkk cumaya az kaldı....

sanada günaydın lattem,çok şükür toparlandım ya,tabi sizlerin sayesinde,inş beraber daha çok kilolar vericez,bende senin gibi kupa almak istiyorum bu hafta

OOOHHH SÜPERSİN KİRAZCIM.... çok güzel çok sevindimm.... bu hafta bol bol kupa alacağız.:hooray::hooray:.. hiç bozma aynen devam...:1hug:

saol bursefam,bunda senin katkın büyük biliyosunalkisalkisalkisalkisalkisalkis
beraber alıcaz bu hafta kupaları:hooray::hooray::hooray:

Günayydıııınnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
kirazzcımmmmmmm süpersinnn :lepi::lepi::hooray:
sabah sporunu bile yapmışsınn tebriklerrr yaaaaŞeniz
erken kalkmak insana iyi geliyor zatenn
bende sporumu yapıcam birazdan (pekbiheveslendimm senden)
kahvaltımı yaptımm
1haşlanmış yumurta
2küçük domates
1küçük salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
1tane etimek
çok degildir heralde ara ögün yemiycem çünkü
45dk yürüsemm güzell olurrr

arsız gönlüm
anasayfadan popüler moda başlıgına gel
orada kk vitrini ve üyelerden seçmeler diye bir başlık varr
oradan bakabilirsin

slm kızlar nasılsınız bakalım kac gundur yazamıyorum cunku sorunlarım var kızlar haberınız olsun istanbulda yenı bosna taraflarında eve cıkacagım kardeslerımın işleriri oralarda o civarlar da gözünüze falan carparsa lütfen haber verın en fazla 400 tl verebılırım haberınız olursa bana iletırmısınız özel mesajla buraya yazmayın kızlar cünkü takip edemeyebılırım ve gözden kacırmak istemıyorum esımdele ayrılmaya karar verdık ve kardeslerımle bıraraya gelıcem zaten hep zor zoruna götürüyorduk neyse kızlar bılgınız olsun dıye yazdım dıyete gelınce daha bı sıkı sarıldım dün 700 kalori harcamısım ve aldıgım kalorıde en fazla 800 kalorıydı aksam bıraz tıtremeler oldu ama sabah dınç kaltım sımdı bıraz spor yapayım kahvaltımı edıcem hepınızı öpüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…