bi de kızlar başıma glen ben bugün ikinci kata bizim balkona çıkayım derken bi kat asagı düştüm ya parmaklarım flan sarılı şimdi omzum kalçam da incindi ama kırık çıkık yok şükür..hayır neye güvendim bilmiyorum verilmiş sadakam vardı düştügüm yer taş toprak cam dolu Allah korudu akılsızlıgımdan beni valla
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
günaydın çıtır kızlar,bu sabah acayip neşem yerinde,kendimi çok dinç hissediyorum.......yeniden eski hırslı günlerime geri döndüm sanki
dün akşamı kaçamaksız,sadece 3- 4 kaşık sebze yemeği,yeşillik ve meyveyle tamamladım,,,,veeeeeeee en önemlisi tam 1 saat spor yaptım terleme eşofmanıyla,yaklaşık 500 kalori yaktım
sabah 6,30 da kalktım 15 dakika bisiklet,15 dakikada twist aletinde yarım saat sporumu yaptım,250 kaloride sabah sabah yaktım,sonra bi güzel duşumu aldım.......
kahvaltıda 1 kase çilek,1 ad elma yedim,sıcak suyumuda içtim,evle iş arası yarım saat tempolu yürüdüm
eeeeeee daha ne olsun dimiiiii
inşallah hep böyle gidersem bu kilolar durmaz bende kızlar
olsun sinirlenme canım ast alt tanda belli olur eğer metabolizmanda bir sorun varsa.yok canım ölçmediler uyuz oldum zaten yapıyorlar diye yazmışlar yapmıyorlarmış ast alt mi ne ölçüldü
bi de kızlar başıma glen ben bugün ikinci kata bizim balkona çıkayım derken bi kat asagı düştüm ya parmaklarım flan sarılı şimdi omzum kalçam da incindi ama kırık çıkık yok şükür..hayır neye güvendim bilmiyorum verilmiş sadakam vardı düştügüm yer taş toprak cam dolu Allah korudu akılsızlıgımdan beni valla
aramıza hoşgeldin canım,eğer diyete yeni başladıysan bir anda azaltma yediklerini yoksa pes edebilirsin,yavaş yavaş azaltmalısın bence.merhaba kızlar yeniyim
,bugün güzel geçti dietim
fazla sıkı değil belki sizlere göre
ama yavaş yavaş
azaltırım
neler yedimi yazmıştım
okudunuzmu acaba
yorumlarınızı yazarsanız fazlamı ilk güne göre
bursefa&kirazz&melankoli&zambak
günyadın kızlarrr,sizi online gördüm ismen günaydın demek istedim
ve herkese günaydın tabiki...
kiraz cım süpersin ya,sen kırılma noktasını geçtin güzelim,bundan sonrası kolay olacak
ooo loxandra&sedaozer ve sevilcan da gelmişşş
günaydın kızlarrrrr :lepi:
bursefa&kirazz&melankoli&zambak
günyadın kızlarrr,sizi online gördüm ismen günaydın demek istedim
ve herkese günaydın tabiki...
kiraz cım süpersin ya,sen kırılma noktasını geçtin güzelim,bundan sonrası kolay olacak
OOOHHH SÜPERSİN KİRAZCIM.... çok güzel çok sevindimm.... bu hafta bol bol kupa alacağız.:hooray::hooray:.. hiç bozma aynen devam...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?