Hoşgördüm canım nasılsın
ehuhuhehuehe özledim len
Kilo Bildirimim
10.02.2012
Başlangıç: 73 :2:
Geçen hafta: 66.7 :26:
Bu hafta: 66
Giden : 700 gr
Toplamda giden: 7.000 gr
Hedef: 60
Başlangıç: 77.6
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta: 71.6
Giden : 200 gr
Toplamda giden: 6.000 gr
ben bu gidişle 70 i dahi göremicem galiba
tebrikler canım geçen haftayı çok güzel toparlamışsınBaşlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
tebrikler 300 de olsa gitmişGünaydınlar herkese,
Maalesef bu hafta bildirimim kötü, haftaya artık inşallah. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Başlangıç kilo:70.6
Bu hafta:66.2
Geçen hafta:65.9
Giden veya Gelen:+300
Toplam verilen:4.4
Hedef:60
tebriklerherkese günaydın,
bu hafta ben de gelemedim hiç(bebeğim ek gıdayı reddediyor onunla savaştım bütün hafta yesin diye neler yapıyorum ama nafile yemiyor (tek yediği elma armut muz.ben de diyet yapıyorum artık eskisi kadar sütüm yoktur bir de bunu vicdan azabı var tabi.zaten çocuk yemiyor bir de ben diyetteyim iyice aç kalıyordur diye üzülüp duruyorum bir ara bozmayı bile düşündüm diyeti valla...geleleim kiloma:
başlangıç:74
geçen hafta:71.8
bu hafta:70.5
giden:1.3
toplam giden:3.5
hedef:62
neyse ki tartı yüzüme güldü de moralim yerine geldi.bir de bebeğim yese daha ne isterim...bir de arkadaşlar ben bugün ödül olarak bir kurabiye yiyebilir miyim?geçen hafta cuma misafir geldi yaptım ama 1 tane bile yemedim bugün ara öğünde yesem olur mu ki??hatta hemen yesem???
tebrik ederimKilo Bildirimim
10.02.2012
tebriklerBaşlangıç: 77.6
canım görürüsün ya umutsuzluğa kapılma hemennn baksana ben kaç haftadır verıyom alıyom
bir ileri bir geri şenletelim bu yeri der gibi
ancak sabit kalabildim az az ve emın adımalrla ilerliyosun demekki :) yinede listende sorun oldugunu düşünüyosan
krtiğini yapalım
annem geldi daha çok dikkat edicem diyordum ben iice bozdum bende her getirdiğimden yedim bir sürü yedim yani
senin menülerini takip edicem bundan sonra uymaya çalışıcam bakalım ne olacak gerçi hep vaatte bulunuyorum ama sonra evdekiler birşey isteyince bozuyorum
eskisi kadar yemiyorum ya psikolojik heralde korktum işte azalır mı diye şimdilik hissetmedim aslında azalma ama...su içiyorum 3-4 litre yeşillikle de aram gayet iyi rezene falan da içiyorum ...eskiden yani hamileliğimden bu yana o kadar özgür takıldım ki şimdi tuhaf geliyor kendime inanamıyorum.düşünsene 17 gündür bisküvi,çikolata,hamur işi yemedim!!mucizeama mecburum mayısa kadar halletmeliyim bu işi...sen eğer mümkünse ve zor olmucaksa kardeşinin diyeti atarsan süper olur minnettar olurum içim rahat devam ederim en azından diyete teşekkür ederim
Kilo Bildirimim
10.02.2012
Başlangıç: 86.0
O halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
Günaydınlar herkese,
Maalesef bu hafta bildirimim kötü, haftaya artık inşallah. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
başlangıç:75kg.
geçen hafta:72kg.
bu hafta:71.6
giden:400gr.
toplamda giden:3.4kg.
hedef:65kg.
ne oldu anlamadım o kadar dikkat ettim giden 400gr.
yarın regl günüm ondan olabilir mi kızlar.
ya da ben kendimi mi avutuyorum.
herkese günaydın,
bu hafta ben de gelemedim hiç(bebeğim ek gıdayı reddediyor onunla savaştım bütün hafta yesin diye neler yapıyorum ama nafile yemiyor (tek yediği elma armut muz.ben de diyet yapıyorum artık eskisi kadar sütüm yoktur bir de bunu vicdan azabı var tabi.zaten çocuk yemiyor bir de ben diyetteyim iyice aç kalıyordur diye üzülüp duruyorum bir ara bozmayı bile düşündüm diyeti valla...geleleim kiloma:
neyse ki tartı yüzüme güldü de moralim yerine geldi.bir de bebeğim yese daha ne isterim...bir de arkadaşlar ben bugün ödül olarak bir kurabiye yiyebilir miyim?geçen hafta cuma misafir geldi yaptım ama 1 tane bile yemedim bugün ara öğünde yesem olur mu ki??hatta hemen yesem???
hepinize günaydınnn hanımlar..
nerdesiniz beaa topikte kimse yok..bugün erken kalkmış olmamın vermiş olduğu bi muttluluk var içimde..
bide tartıldım..onada mutlu oldum..pazartesi sabahından bu yana 1.300 kilo gitmiş.ama çizelgeye göre 300 gitmiş oluyo tabikide..
neyse lafı fazla uzatmadan bildirime geçeyim...
başlangıç : 76
geçen hafta: 73:3
bu hafta : 73:0
giden : -300
toplam giden: 3.0
hedef : 55
Günaydın kızlar :)
bu hafta hiç etmediğim kadar yediğime içtiğime dikkat ettim dün akşam eşim saatlerce
lahmacun pizza yemek veya dışarda fast food yıyıp sinemaya gitmek için yalvardı fakat hayır
sen yersın ben yemem dedim pes ederdım nromalde yıyelım yaa derdim eşimde ayrıca
tebrık etti aferın hatuun vallaha bu ne kararlılık diyehiç kaçamağım olmadı ben bi 2 kg vermısımdır
diyordum :) ama her diyet yapan ınsan gibi kabılzık sorunumla gene yuzyuze geldım en son gecen hafta cıkmstm
wc onun etkısı var muhakka biliyorum ama napalım muhtemelen pazar gunu tekrar cıkar o zmn gene tartılırım
kalıcı bi çözüm bulamadım maalesef bu wc olayına
gene de ara verdiğim 1 haftada yidiğim herseyı gene 1 haftada vermekten mıtlıyım
Başlangıç kilo:78,8
Bu hafta:69,00
Geçen hafta:70,50
Giden : 1,500
Toplam verilen:9,80
tebrıkler canım 700 , 700'dür
canım görürüsün ya umutsuzluğa kapılma hemennn baksana ben kaç haftadır verıyom alıyom
bir ileri bir geri şenletelim bu yeri der gibi
ancak sabit kalabildim az az ve emın adımalrla ilerliyosun demekki :) yinede listende sorun oldugunu düşünüyosan
krtiğini yapalım
tebrikler canım geçen haftayı çok güzel toparlamışsın
tebrikler 300 de olsa gitmiş
tebrikler
tebrik ederim
tebrikler
Annen gelince sebze yicektin dimi hep
Et canım bende bugün liste yapıcam kendime h.sonu ona göre alışveriş yaparım sonrada h.içi gitsin kilolar.
H.sonu uyabilirsem şu ayran detoksuna bakıcam bakıcam diyorum çünkü h.sonu bi yere gidildiğinde hiçbişi yapılmıyo.
ahahahh 17 gündür yemediğin için ayrıca tebrik ederim
Atarım canım listeyi birazdan.
Ona göre ayarlarsın kendine uygun bi liste yaparsın sende.
Tebrik ederim kısçem.
Hommmm umutsuzlukkkk yoookkkkkk.
Sen kendine dikkat et rakamlarla inatlaşma boşver.
1 hafta tartılmayıver ve dikkat et.
Sonuç şaşırtıcı ve sevindirici oliy
listemde sorun olmaz mı hemde büyük bir sorun var akşamları liste miste kalmıyor gündüz iyi akşam olunca sapıtıyorum çeki düzen vermeliyim kendime böyle devam etmeyecek
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy sevindirik oldum beeeeennn:118:
Başlangıç: 77
Geçen hafta:74,6
Bu hafta:73,300
Giden:1,300
Toplam verilen :3,700
kizlar ise gidicem birazdan gelincede evde temizlik var is coook ama olsuuun ay nasilsa zayif kadinim artik cabucak yaparim
ay ilk defa 1 haftada -1,300 ü görünce normal galiba bu halim görgüsüzlügüme verin kizlar
hoşgeldiniz kızlaaaaaaar ben topiğin kara pisisi .sirkeyi 2 ay içtim canım bende birişe yaramadı o iğrenç tada daha fzla dayanamadım bıraktım ama işe yarayanlar var sanırsam
gene
kızlar ben biraz hasta gibiyem öksürüp hapşurup duruyom. acık salona geçip tv karşısında uyuklayam 1-2 saat sonra gelirim yine size iyi sohbetleeer
hosgeldin canim
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim. bende kızıma hamile kaldığımda oğlum9 aylıktı. iyiki olmuş diyorum şimdi :)))kizlar daha once yazmistim 15gun reglim gecikti diye bugun icin randevum vardi kadin dogumcuda kadin test yapmadi tabi ve ultrasonda muayene etti ve 3haftalik hamile gozukuyosun daha cok kucuk dedi sonrada esime birsuru laf soyledi ben san korun demedimmi diye kizida korunuyorum diye kandirdin dimi dedi ben size demedimmi bebeginiz biyasina gelene kadar bekleyin diye daha birsuru sey sonuc itibariyle esim duydugundan beri agzi kulaklarinda dolasiyo ben ne hissediyorum tam bilmiyorum rabbim saglik nasip etsin diyorum okadar cok esya tasidimki ve hepside agirdi demekki olucagi varsa onune asla gecilmezmis yaptigim sporlari zaten biliyosunuz nasip rabbim hakkimda hakkimizda hayirlisini nasip etsin
he tekne kazıntım benim..bal böcüğüm benim o..
bi de tatlıki sorma...
kıskanma ağbide başta hafiften oldu ama şimdi çok iyi..
ufaklığımız ağbiyide ablayıda çok seviyor onlarda kardeşlerini..
ve bana çok yardımcı oluyorlar..
tebriklerr süperrrrgünaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy sevindirik oldum beeeeennn:118:
Başlangıç: 77
Geçen hafta:74,6
Bu hafta:73,300
Toplam verilen :3,700
kizlar ise gidicem birazdan gelincede evde temizlik var is coook ama olsuuun ay nasilsa zayif kadinim artik cabucak yaparim
ay ilk defa 1 haftada -1,300 ü görünce normal galiba bu halim görgüsüzlügüme verin kizlar
çok beğendim süper olmuşsunBu arada resim resim diyen kısçeler.
Dün akşam albüme yeni resimleri ekledim fazla yok ama idare ediverin artık.
hmm demekkı zor gectı hamılelık yıyemedın o zamn sonradan şansı değerlendirememişsin ama olsun zararın neresınden donsen kardır verırsın yıneya:) 2,gebeliğim 1.gebeliğimden kalma kiloların üzerine geldi. 65kiloyla hamile kaldım 66 kiloyla doğuma gittim. yani ben zayıfladım kızım içerde kilo aldı. doğumdan sonra 57ydim. sonra aldım kiloları hemde yimeden
kız öyle yemiyorum aslında, düzensiz besleniyorum. bazen kahvaltı yapıyorum bazen yapmıyorum, sağlıksız şeylerde yemiyorum ama alıyorum işte nedense. oğlumda da öyleydi, emzirmeyi bırakınca 5 kilo birden vermiştim kendiliğimden. hala emziriyorum kızım 7,5 aylık henüz. istediği müddetçede emzircem. o yüzden kilo vermek için emzirmeyi bıraktırmayı bekleyemem
amin canimamin canim insaallah bisey olmaz zaten benim tek gogsumden emiyo kizim digerini birakali cok olu malesef
evet biraz saygisizlik var esim aradigindada sekreter kiz yine neoldu diye sormus sanki ben doktora gitmeye cok heverliymisim gibi agzimda dilin altinda bi sey cikmisti ve yemek yerken agzimi cok aciyodu ev doktorunu aradik randevu icin gelmeyin dedi cok dolularmis bisey olmazmis ne olcakmis dilin altinda sivilce olmustur gecer dediler trde olsa doktorlar kotu derler burda biseyde diyemiyosun
bugün kaçamak sıras ısendeymiş demek ortaam.inş yarını etkilemez..bu arada dikkat et kendine hastalanma..
caniım bebiş hayırlı olsun,inş.sağlıklı bişekilde doğar..biraz zorlanırsın tuba gibi ama beraber büyürler sonra rahat edersin..
ayy sinirli gaci hoşgeldinneye sinirlendin kız patron maaşına zammı yapmadı yoksa
çocuklara kardeş şart canım ya,yoksa yalnızlık yaşıyolar gerçekten..
onu ekmeğe sürde yime sakın pisim,çok kalorili o[/B]
gecmıs olsun esıne tugbacım özlüyoruz deli kız senikızlar,eşim 4gündür yatak döşek yatıyo,ateşi 39lardan düşüremedik:2:,daha bugün okadar şey yaptım soğuk kompres uyguladım bitki çayları içirdim,limonlu bilmem neler ,,bi baktım ateşi 39.6 3.kez acile gittik ve bende onla gittim bu sefer baya anlattım iyice derdini,şok bi iğne vurdurdu nihayet bakalım yarına geçer inşallah,,4gündür okadar iğne vuruldu ilaç içti banamısın demedi bende devamlı eşimle ilgilendim,arada burayada baktım ama pek yazamadım,kafam çok meşgul,inanın hasta olunca kendinden geçiyo insan,hayat boş geliyo böyle oluncada eşimde eşim dedim yani,herşey bekleyebilir,valla kendime bile kızdım,başlarım senin kilona azcık düzenin bozuluversin nolcak dedim,eşinden önemlimi dedim,,neyse fazla uzatmadan yatıcam..iyi geceler,sadece haber vermek istedim.. kendinize iyi bakın,,
bide dilekcim ben listeye girmesemmi artık diyorum,,hani eskisi gibi paylaşımda bulunmuyorumya,,çocuklar eşim ev iş güç derken iyice bunaldım,,bide belki sende diyosundur,paylaşımın yok listeyede girme diye,oyüzden söyliyim dedim,eğer düşüncen varsa hiç sorun değil,,bildirim yaparım ama listeye almassanda sorun olmaz..sen bilirsin canım gene,söyliyim dedim,,kendimcede kurallara uymuyosun durma gibi şeyler geçiyoda içimden ondan...
tebrıkelr dılekcım aslında bende 1700 vermıs görünüyorum ama oyle yapmıycam bıldırımı haftaya kötü süpriz olmasın diyeBaşlangıç: 86.0
tebrıkelr canımO halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
artı yazmıssın ama dılekte oyle yazmıs eksılmıssın gıbı görünüyo yanlıs mıyım:26:Günaydınlar herkese,
tebrıklerherkese günaydın,
bende dedım b uheralde kılo vremedı üzülüyo dıye oyl ebı yazmıssın kı gayet de guzel kılo vermıssın bı kere memnun ol kızGünaydın kızlar :)
bu hafta hiç etmediğim kadar yediğime içtiğime dikkat ettim dün akşam eşim saatlerce
lahmacun pizza yemek veya dışarda fast food yıyıp sinemaya gitmek için yalvardı fakat hayır
sen yersın ben yemem dedim pes ederdım nromalde yıyelım yaa derdim eşimde ayrıca
tebrık etti aferın hatuun vallaha bu ne kararlılık diyehiç kaçamağım olmadı ben bi 2 kg vermısımdır
diyordum :) ama her diyet yapan ınsan gibi kabılzık sorunumla gene yuzyuze geldım en son gecen hafta cıkmstm
wc onun etkısı var muhakka biliyorum ama napalım muhtemelen pazar gunu tekrar cıkar o zmn gene tartılırım
kalıcı bi çözüm bulamadım maalesef bu wc olayına
gene de ara verdiğim 1 haftada yidiğim herseyı gene 1 haftada vermekten mıtlıyım
Başlangıç kilo:78,8
Bu hafta:69,00
Geçen hafta:70,50
Giden : 1,500
Toplam verilen:9,80
tebrıkler canımKilo Bildirimim
10.02.2012
bende ftemizi - gibi algıladım:18:artı yazmıssın ama dılekte oyle yazmıs eksılmıssın gıbı görünüyo yanlıs mıyım:26:
kılo veren herkesı kutluyorum veremeyenelrde haftaya verıcek ınsallah ben analadım zaten bı hafta yerelrde bı hafta göklerde geziyoz
baslangıc:74
gecen hafta:67.3
bu hafta:66.1 (ablamın tartısı benımkınden az tartıyor o yuzden 500 gr ekledım kıloma)
giden:1200 gr
top.giden:7.9 kg
ödemlerimi attım şüküreskı kıloma döndüm ıns hafataya daha da eksıde cıkarım su bogazımı tutup
vee sonundaa!
Başlangıç: 84
Geçen hafta:75,1
Bu hafta:73,8
Toplam verilen :10,200
kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!
geçen hafta:71.4
bu hafta :71.7
gelen :0.3
tplamda giden:4.3
hedef :60
neseki + 300 le atlattım bu hafta72.3 ü bile gördüm çok düzensiz beslendim pastalar börekler yedim üstüne dikkat ettim bazen yne kaçırdı karmakarışık bişey işte yinede buna şükrediyorum haftaya daha iyi olacağım
günaydın herkeseeee
tebriklerr süperrrr
çok beğendim süper olmuşsun
tebrıkelr dılekcım aslında bende 1700 vermıs görünüyorum ama oyle yapmıycam bıldırımı haftaya kötü süpriz olmasın diye
bende yapayım bıldırımı öncelikl ehepinzie günaydın
kılo veren herkesı kutluyorum veremeyenelrde haftaya verıcek ınsallah ben analadım zaten bı hafta yerelrde bı hafta göklerde geziyoz
baslangıc:74
gecen hafta:67.3
bu hafta:66.1 (ablamın tartısı benımkınden az tartıyor o yuzden 500 gr ekledım kıloma)
giden:1200 gr
top.giden:7.9 kg
ödemlerimi attım şüküreskı kıloma döndüm ıns hafataya daha da eksıde cıkarım su bogazımı tutup
vee sonundaa!
Başlangıç: 84
Geçen hafta:75,1
Bu hafta:73,8
Toplam verilen :10,200
kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?