70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ftemizi - gibi algıladım:18:
tebrikler süpersin
evet canım buyuk ıhtımal oyle vermıs 300 gr yada yanlıs yazdı bıelmıyorum:44:
saol aslında sper deılım cok kıloa lmıstım onları verıp eksı kıloma donebıldım
vee sonundaa!

Başlangıç: 84
Geçen hafta:75,1
Bu hafta:73,8
Giden:1,300
Hedef:60
Toplam verilen :10,200

kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!

tebrıkelr cnaım

Bende 74 kiloyum boyumda 1.73 bende aranıza katılmaktan zevk duyarım fakat nasıl oluyo yeme içme mevzusu herhangi bi diyet listesi üzerinden mi haraket ediyo herkez ?

Son düzenleme:

saol canım bakalım asıl haftaya onemlı benım ıcın ıns 64 lerı görmek ıstıyorum yaa
resımlerıne bakayım bende senın

kızlar merhaba bnde 71.7 bugun ıtıbarıyle 1 hafta oldu dıyete baslayalı doktor kontrolunde ve sporla devam edıyorum sızlerr kendınızmı yapıorsunuz dıyetı ?

yok kızz memnunum yanı 1500 verdiiğim için ama bekeltınımı yusek tutmustum ondan şooldu
tebtıkelr canım sende ii vermıssın :)

vee sonundaa!

kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!

tebrıkler canım

bende yapıcam o ayran detoksunu ama annem gidince bir hafta sonu yaparım bu hafta iyi dikkat edicem inş.

hayırlı cumalar kızlarr..
yaa çoktandır bildirim yapmasam sabah açkarnına tartılmayıda unutrusun böyle kdr hanım:26:
neyse yaparız bigün napalım zaten çizelgede iptal neyse az azalıyımda süpriz bri çizelge yapıveririz...
ya aslında geçen cumaya göre haifledim ama tartılmıyroum pek malum ders sorunlaırmda var çıkmıyorum mümkünse ama bi iştah kapanması yaşıyorum birazda kociş sayesinde adam beyaz ekmek almıyor artık od abenle esmerlerden iyyor oda az iyince benim direk iştah kesildi..
neyse sağlıklı az öz yiyeyimde değilmi...
sabah erken kalkma olayıma yeniden dönüş yapıcam bugünden itibAREN,azda spor yaptıum çok mutluyum akşamlarıda stepperea yeniden çıkıyorum artıkgeç aklkınca hem evişim bitmiyor hemde düzenim olmuyor bağırsklarda çalışmıyor bende toto çok yatınca
kızlar tebrike ederim çok iyi kilola rvermişiniz ben yokken noldu böyle yaa arzudada ilerleme var ,suzidede..bir benmi kaldım

Sen verirsin canım bu hfta yediğin içtiğin kar kalsın.
Gözün doysun 300 gram fazla değil.
bide eliptik bisikletim bozuldu spor yapamadım yapsam belki verirdim ama haftaya hedefim en az 1 kg idilekciğim banada listeni atarmısın?
Bende 74 kiloyum boyumda 1.73 bende aranıza katılmaktan zevk duyarım fakat nasıl oluyo yeme içme mevzusu herhangi bi diyet listesi üzerinden mi haraket ediyo herkez ?
hoşgeldin canım tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır

Hoşgeldin aramıza
Herkes kendine uygun olanı yapıyor canım.
Diyetisyene giden de var yediklerinden kısan da.
Sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz sonuç olarak.

saol canım bakalım asıl haftaya onemlı benım ıcın ıns 64 lerı görmek ıstıyorum yaa
resımlerıne bakayım bende senın

Bi iki hfta daha dikkat ettin mi tamamdır bence.

kızlar merhaba bnde 71.7 bugun ıtıbarıyle 1 hafta oldu dıyete baslayalı doktor kontrolunde ve sporla devam edıyorum sızlerr kendınızmı yapıorsunuz dıyetı ?

Hoşgeldin
Üstte de yazdıgım gibi diyetisyene giden de var kendi diyet uygulayanda hep birlikte motive olup kilo vermeye çalışıyorz.

canım resımleırne baktımda şimdi abbovvv maşşşallahhh

ihihihihiih teşekkür ettim nazar boncukları icin

kızlar günaydın ikide bir hata veriyor yaa bisürü alıntı yapmıştım çok güzel kilolar gitmiş bu hafta tebrik ederim herkesi bende bildirimimi yapayım fazla gitmedi benim okadarda dikkat ettim geçen haftaya göre aç gezdim nerdeyse 64tü hedefim göremedim

baslangıc:70,2
gecen hafta:65.5
bu hafta:65
giden:500 gr
top.giden:5,2 kg
hedef:58

Eklentiler

• $indir.webp
    5 KB · Görüntüleme: 64
yukarıdaki resmi önceki alıntılarım için eklemiştim silinmemiş suzicim sen sormuştun sanırım canga ne diye

tebrikler hedefine yaklaştıkça kilo vermen yavaşlıyormuş canım yaavaş olsun kalıcı olsun
o cangayı niye ekledinki ağlarım bak

esnemekte olmama rağmen kalktım resmen ( bi eczane bulup geleyim bari :) gerçi benim kilom sizinkiler kadar gerçekçi olmaz ama artık bu seferlik böyle olsun zaten daha ilk haftamdı..

tbrklerr

Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4

vışşş aneyyyy tbriklerrr dileekkk

olsun canım haftaya telafi edersin artık fazla deil 300 gr :)

tbriklerr güzel gitmişşşş

Kilo Bildirimim
10.02.2012

Başlangıç: 73 :2:
Geçen hafta: 66.7 :26:
Bu hafta: 66
Giden : 700 gr
Toplamda giden: 7.000 gr
Hedef: 60

naf naff 700 700 gidion kızzz tbriklerr

Başlangıç: 77.6
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta: 71.6
Giden : 200 gr
Toplamda giden: 6.000 gr
Hedef: 60

ben bu gidişle 70 i dahi göremicem galiba

sabırr sabıırrr görüceksin inş.. pes etmeeee

ayyy balgaymakkk çok ballısın kızzz efferimmm tbrklerrr

Bu arada resim resim diyen kısçeler.
Dün akşam albüme yeni resimleri ekledim fazla yok ama idare ediverin artık.

fotolarına baktım şekerim süper olmuşsun maşallaahhh maşallahhh

tbriklerrr çok güsellll

vee sonundaa!

tbriklerrrr

anammm 100 gr diodunn 500 olmuş işte ne güzel kızzz tbrklerr

oooo çok güsel yaa maşallaahhhh

ortimmm regl olcakmışsın işte ondandırrr en azından artıda değilsinnn tbrkler

Son düzenleme:
bide eliptik bisikletim bozuldu spor yapamadım yapsam belki verirdim ama haftaya hedefim en az 1 kg idilekciğim banada listeni atarmısın?
hoşgeldin canım tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır

Aa atmamışmıydım sana ben.
Atarım şeker.

Günaydın canımm.
Hayırlı cumalar..
Çizelgeyi yapamazsan ben burdayım gene..

bende yapıcam o ayran detoksunu ama annem gidince bir hafta sonu yaparım bu hafta iyi dikkat edicem inş.

Gidecek bi şekilde canım öyle ya da böyle kilolu olmak kader değil ki.

yok cnaım bendekı ılerleme deıl baya bı gerıye gıdıce korktum bende kılolu olma fobısı var çünkü resmen o yuzden eksı kıloma döndüm yıne o kadar
ıns canım ıstıkrar saglayabılırım
tebrıkler baklavalar ıs eyarmıs kız dıyodun ya yemeyınce vremıyorum 100 gr eksıdeydım dıye bak bı baklava -400 yapmıs
su cangayaı bend emerak edıyodum ıyı oldu gösterdiğin

Süper ötesi bişi bu
Neyse ıhmm ne diyodukkkk tebrik ederim canımm günaydın bideee.

kızlaarrr ben dediğim gibi bu hafta tartılmadımmmm

bakalım haftaya cuma da dayanabillirsem 1 aya kdr tartılmayı düşünmüyorum

pilde almadım zaten istesem tartılamam hahahaha oohhh

ben böle daha iyi motive oluyorummm sporumada dvm edersem inş..

sonunda güzel bişiler görürüm sanırsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…