evet canım buyuk ıhtımal oyle vermıs 300 gr yada yanlıs yazdı bıelmıyorum:44:bende ftemizi - gibi algıladım:18:
tebrikler süpersin
vee sonundaa!
Başlangıç: 84
Geçen hafta:75,1
Bu hafta:73,8
Giden:1,300
Hedef:60
Toplam verilen :10,200
kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!
Sen verirsin canım bu hfta yediğin içtiğin kar kalsın.
Gözün doysun 300 gram fazla değil.
Günaydınn
Teşekkür ederimm canım.
Günaydın Arzu abla.
Tebrik ederim bende seniiiii süper vermişsinnnnnnn
Süpersin şekerimmmm
bende dedım b uheralde kılo vremedı üzülüyo dıye oyl ebı yazmıssın kı gayet de guzel kılo vermıssın bı kere memnun ol kıztebrıkler
kılo veren herkesı kutluyorum veremeyenelrde haftaya verıcek ınsallah ben analadım zaten bı hafta yerelrde bı hafta göklerde geziyoz
baslangıc:74
gecen hafta:67.3
bu hafta:66.1 (ablamın tartısı benımkınden az tartıyor o yuzden 500 gr ekledım kıloma)
giden:1200 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62
ödemlerimi attım şüküreskı kıloma döndüm ıns hafataya daha da eksıde cıkarım su bogazımı tutup
vee sonundaa!
kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!
Sen verirsin canım bu hfta yediğin içtiğin kar kalsın.
Annen gelince sebze yicektin dimi hep
Et canım bende bugün liste yapıcam kendime h.sonu ona göre alışveriş yaparım sonrada h.içi gitsin kilolar.
H.sonu uyabilirsem şu ayran detoksuna bakıcam bakıcam diyorum çünkü h.sonu bi yere gidildiğinde hiçbişi yapılmıyo.
ahahahh 17 gündür yemediğin için ayrıca tebrik ederim
Atarım canım listeyi birazdan.
Ona göre ayarlarsın kendine uygun bi liste yaparsın sende.
Tebrik ederim kısçem.
Hommmm umutsuzlukkkk yoookkkkkk.
Sen kendine dikkat et rakamlarla inatlaşma boşver.
1 hafta tartılmayıver ve dikkat et.
Sonuç şaşırtıcı ve sevindirici oliy
bide eliptik bisikletim bozuldu spor yapamadım yapsam belki verirdim ama haftaya hedefim en az 1 kg idilekciğim banada listeni atarmısın?Sen verirsin canım bu hfta yediğin içtiğin kar kalsın.
hoşgeldin canım tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaktırBende 74 kiloyum boyumda 1.73bende aranıza katılmaktan zevk duyarım fakat nasıl oluyo yeme içme mevzusu herhangi bi diyet listesi üzerinden mi haraket ediyo herkez ?
Bende 74 kiloyum boyumda 1.73bende aranıza katılmaktan zevk duyarım fakat nasıl oluyo yeme içme mevzusu herhangi bi diyet listesi üzerinden mi haraket ediyo herkez ?
saol canım bakalım asıl haftaya onemlı benım ıcın ıns 64 lerı görmek ıstıyorum yaa
resımlerıne bakayım bende senın
kızlar merhaba bnde 71.7 bugun ıtıbarıyle 1 hafta oldu dıyete baslayalı doktor kontrolunde ve sporla devam edıyorum sızlerr kendınızmı yapıorsunuz dıyetı ?
canım resımleırne baktımda şimdi abbovvv maşşşallahhh
tebrikler hedefine yaklaştıkça kilo vermen yavaşlıyormuş canım yaavaş olsun kalıcı olsunkızlar günaydın ikide bir hata veriyor yaa bisürü alıntı yapmıştım çok güzel kilolar gitmiş bu hafta tebrik ederim herkesi bende bildirimimi yapayım fazla gitmedi benim okadarda dikkat ettim geçen haftaya göre aç gezdim nerdeyse 64tü hedefim göremedim
baslangıc:70,2
gecen hafta:65.5
bu hafta:65
giden:500 gr
top.giden:5,2 kg
hedef:58
yukarıdaki resmi önceki alıntılarım için eklemiştim silinmemiş suzicim sen sormuştun sanırım canga ne diye
hepinize günaydınnn hanımlar..
nerdesiniz beaa topikte kimse yok..bugün erken kalkmış olmamın vermiş olduğu bi muttluluk var içimde..
bide tartıldım..onada mutlu oldum..pazartesi sabahından bu yana 1.300 kilo gitmiş.ama çizelgeye göre 300 gitmiş oluyo tabikide..
neyse lafı fazla uzatmadan bildirime geçeyim...
başlangıç : 76
geçen hafta: 73:3
bu hafta : 73:0
giden : -300
toplam giden: 3.0
hedef : 55
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
Günaydınlar herkese,
Maalesef bu hafta bildirimim kötü, haftaya artık inşallah. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Başlangıç kilo:70.6
Bu hafta:66.2
Geçen hafta:65.9
Giden veya Gelen:+300
Toplam verilen:4.4
herkese günaydın,
bu hafta ben de gelemedim hiç(bebeğim ek gıdayı reddediyor onunla savaştım bütün hafta yesin diye neler yapıyorum ama nafile yemiyor (tek yediği elma armut muz.ben de diyet yapıyorum artık eskisi kadar sütüm yoktur bir de bunu vicdan azabı var tabi.zaten çocuk yemiyor bir de ben diyetteyim iyice aç kalıyordur diye üzülüp duruyorum bir ara bozmayı bile düşündüm diyeti valla...geleleim kiloma:
başlangıç:74
geçen hafta:71.8
bu hafta:70.5
giden:1.3
toplam giden:3.5
neyse ki tartı yüzüme güldü de moralim yerine geldi.bir de bebeğim yese daha ne isterim...bir de arkadaşlar ben bugün ödül olarak bir kurabiye yiyebilir miyim?geçen hafta cuma misafir geldi yaptım ama 1 tane bile yemedim bugün ara öğünde yesem olur mu ki??hatta hemen yesem???
Kilo Bildirimim
10.02.2012
Başlangıç: 73 :2:
Geçen hafta: 66.7 :26:
Bu hafta: 66
Giden : 700 gr
Toplamda giden: 7.000 gr
Hedef: 60
Başlangıç: 77.6
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta: 71.6
Giden : 200 gr
Toplamda giden: 6.000 gr
Hedef: 60
ben bu gidişle 70 i dahi göremicem galiba
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy sevindirik oldum beeeeennn:118:
Başlangıç: 77
Geçen hafta:74,6
Bu hafta:73,300
Toplam verilen :3,700
kizlar ise gidicem birazdan gelincede evde temizlik var is coook ama olsuuun ay nasilsa zayif kadinim artik cabucak yaparim
ay ilk defa 1 haftada -1,300 ü görünce normal galiba bu halim görgüsüzlügüme verin kizlar
Bu arada resim resim diyen kısçeler.
Dün akşam albüme yeni resimleri ekledim fazla yok ama idare ediverin artık.
baslangıc:74
gecen hafta:67.3
bu hafta:66.1 (ablamın tartısı benımkınden az tartıyor o yuzden 500 gr ekledım kıloma)
giden:1200 gr
top.giden:7.9 kg
ödemlerimi attım şüküreskı kıloma döndüm ıns hafataya daha da eksıde cıkarım su bogazımı tutup
vee sonundaa!
kızlar günaydın ikide bir hata veriyor yaa bisürü alıntı yapmıştım çok güzel kilolar gitmiş bu hafta tebrik ederim herkesi bende bildirimimi yapayım fazla gitmedi benim okadarda dikkat ettim geçen haftaya göre aç gezdim nerdeyse 64tü hedefim göremedim
Günaydın kızlar :)
bu hafta hiç etmediğim kadar yediğime içtiğime dikkat ettim dün akşam eşim saatlerce
lahmacun pizza yemek veya dışarda fast food yıyıp sinemaya gitmek için yalvardı fakat hayır
sen yersın ben yemem dedim pes ederdım nromalde yıyelım yaa derdim eşimde ayrıca
tebrık etti aferın hatuun vallaha bu ne kararlılık diyehiç kaçamağım olmadı ben bi 2 kg vermısımdır
diyordum :) ama her diyet yapan ınsan gibi kabılzık sorunumla gene yuzyuze geldım en son gecen hafta cıkmstm
wc onun etkısı var muhakka biliyorum ama napalım muhtemelen pazar gunu tekrar cıkar o zmn gene tartılırım
kalıcı bi çözüm bulamadım maalesef bu wc olayına
gene de ara verdiğim 1 haftada yidiğim herseyı gene 1 haftada vermekten mıtlıyım
Başlangıç kilo:78,8
Bu hafta:69,00
Geçen hafta:70,50
Giden : 1,500
Toplam verilen:9,80
başlangıç:75kg.
geçen hafta:72kg.
bu hafta:71.6
giden:400gr.
toplamda giden:3.4kg.
hedef:65kg.
ne oldu anlamadım o kadar dikkat ettim giden 400gr.
yarın regl günüm ondan olabilir mi kızlar.
ya da ben kendimi mi avutuyorum.
bide eliptik bisikletim bozuldu spor yapamadım yapsam belki verirdim ama haftaya hedefim en az 1 kg idilekciğim banada listeni atarmısın?
hoşgeldin canım tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır
hayırlı cumalar kızlarr..
yaa çoktandır bildirim yapmasam sabah açkarnına tartılmayıda unutrusun böyle kdr hanım:26:
neyse yaparız bigün napalım zaten çizelgede iptal neyse az azalıyımda süpriz bri çizelge yapıveririz...
ya aslında geçen cumaya göre haifledim ama tartılmıyroum pek malum ders sorunlaırmda var çıkmıyorum mümkünse ama bi iştah kapanması yaşıyorum birazda kociş sayesinde adam beyaz ekmek almıyor artık od abenle esmerlerden iyyor oda az iyince benim direk iştah kesildi..
neyse sağlıklı az öz yiyeyimde değilmi...
sabah erken kalkma olayıma yeniden dönüş yapıcam bugünden itibAREN,azda spor yaptıum çok mutluyum akşamlarıda stepperea yeniden çıkıyorum artıkgeç aklkınca hem evişim bitmiyor hemde düzenim olmuyor bağırsklarda çalışmıyor bende toto çok yatınca
kızlar tebrike ederim çok iyi kilola rvermişiniz ben yokken noldu böyle yaa arzudada ilerleme var ,suzidede..bir benmi kaldım
bende yapıcam o ayran detoksunu ama annem gidince bir hafta sonu yaparım bu hafta iyi dikkat edicem inş.
yok cnaım bendekı ılerleme deıl baya bı gerıye gıdıce korktum bende kılolu olma fobısı var çünkü resmen o yuzden eksı kıloma döndüm yıne o kadarhayırlı cumalar kızlarr..
yaa çoktandır bildirim yapmasam sabah açkarnına tartılmayıda unutrusun böyle kdr hanım:26:
neyse yaparız bigün napalım zaten çizelgede iptal neyse az azalıyımda süpriz bri çizelge yapıveririz...
ya aslında geçen cumaya göre haifledim ama tartılmıyroum pek malum ders sorunlaırmda var çıkmıyorum mümkünse ama bi iştah kapanması yaşıyorum birazda kociş sayesinde adam beyaz ekmek almıyor artık od abenle esmerlerden iyyor oda az iyince benim direk iştah kesildi..
neyse sağlıklı az öz yiyeyimde değilmi...
sabah erken kalkma olayıma yeniden dönüş yapıcam bugünden itibAREN,azda spor yaptıum çok mutluyum akşamlarıda stepperea yeniden çıkıyorum artıkgeç aklkınca hem evişim bitmiyor hemde düzenim olmuyor bağırsklarda çalışmıyor bende toto çok yatınca
kızlar tebrike ederim çok iyi kilola rvermişiniz ben yokken noldu böyle yaa arzudada ilerleme var ,suzidede..bir benmi kaldım
ıns canım ıstıkrar saglayabılırımHoşgeldin aramıza
Herkes kendine uygun olanı yapıyor canım.
Diyetisyene giden de var yediklerinden kısan da.
Sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz sonuç olarak.
Bi iki hfta daha dikkat ettin mi tamamdır bence.
Hoşgeldin
Üstte de yazdıgım gibi diyetisyene giden de var kendi diyet uygulayanda hep birlikte motive olup kilo vermeye çalışıyorz.
ihihihihiih teşekkür ettim nazar boncukları icin
tebrıkler baklavalar ıs eyarmıs kızkızlar günaydın ikide bir hata veriyor yaa bisürü alıntı yapmıştım çok güzel kilolar gitmiş bu hafta tebrik ederim herkesi bende bildirimimi yapayım fazla gitmedi benim okadarda dikkat ettim geçen haftaya göre aç gezdim nerdeyse 64tü hedefim göremedim
kızlar günaydın ikide bir hata veriyor yaa bisürü alıntı yapmıştım çok güzel kilolar gitmiş bu hafta tebrik ederim herkesi bende bildirimimi yapayım fazla gitmedi benim okadarda dikkat ettim geçen haftaya göre aç gezdim nerdeyse 64tü hedefim göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?