anladım canım beklentıyı az tutup cok olunca sevınmek daha guzel bence oyle yap sendeyok kızz memnunum yanı 1500 verdiiğim için ama bekeltınımı yusek tutmustumondan şooldu
tebtıkelr canım sende ii vermıssın :)
tebrıkler canım
tbrklerr
vışşş aneyyyy tbriklerrr dileekkk
olsun canım haftaya telafi edersin artık fazla deil 300 gr :)
tbriklerr güzel gitmişşşş
naf naff 700 700 gidion kızzz tbriklerr
sabırr sabıırrr görüceksin inş.. pes etmeeee
ayyy balgaymakkk çok ballısın kızzz efferimmm tbrklerrr
fotolarına baktım şekerim süper olmuşsun maşallaahhh maşallahhh
tbriklerrr çok güsellll
tbriklerrrr
anammm 100 gr diodunn 500 olmuş işte ne güzel kızzz tbrklerr
oooo çok güsel yaa maşallaahhhh
ortimmm regl olcakmışsın işte ondandırrr en azından artıda değilsinnn tbrkler
kızlaarrr ben dediğim gibi bu hafta tartılmadımmmm
bakalım haftaya cuma da dayanabillirsem 1 aya kdr tartılmayı düşünmüyorum
pilde almadım zaten istesem tartılamam hahahaha oohhh
ben böle daha iyi motive oluyorummm sporumada dvm edersem inş..
sonunda güzel bişiler görürüm sanırsammm
anladım canım beklentıyı az tutup cok olunca sevınmek daha guzel bence oyle yap sende
saol bu arada ani gelen fazlalıkları attım şükür
saol canım sen naptın göremedim gecen haftanın sonuncuları
hmm anladım canım yenı bı taktık yaniıns guzle sonuclar görürsün
:126:günaydın kızlar sabah kahvaltım çay çardar ekme 3 zeytin peynir ve maydanoz domates biber çok acıydı ağzım yandı hala yanıyo
canım herkesin bünyesi kendine göre değişiyor örneğin benim metom şişlik yapmıyo ben regl 25olmuştum 27 tartı günümde -1500dümreglden sonra kilo verme daha iyi oluyor deniyor yaa kaç gün sonra vücut o şişliği atıyor acaba bilginiz varmı?
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bugün mubarek cuma dualarımmız kabul olsun.kızlar,eşim 4gündür yatak döşek yatıyo,ateşi 39lardan düşüremedik:2:,daha bugün okadar şey yaptım soğuk kompres uyguladım bitki çayları içirdim,limonlu bilmem neler ,,bi baktım ateşi 39.6 3.kez acile gittik ve bende onla gittim bu sefer baya anlattım iyice derdini,şok bi iğne vurdurdu nihayet bakalım yarına geçer inşallah,,4gündür okadar iğne vuruldu ilaç içti banamısın demedi bende devamlı eşimle ilgilendim,arada burayada baktım ama pek yazamadım,kafam çok meşgul,inanın hasta olunca kendinden geçiyo insan,hayat boş geliyo böyle oluncada eşimde eşim dedim yani,herşey bekleyebilir,valla kendime bile kızdım,başlarım senin kilona azcık düzenin bozuluversin nolcak dedim,eşinden önemlimi dedim,,neyse fazla uzatmadan yatıcam..iyi geceler,sadece haber vermek istedim.. kendinize iyi bakın,,
bide dilekcim ben listeye girmesemmi artık diyorum,,hani eskisi gibi paylaşımda bulunmuyorumya,,çocuklar eşim ev iş güç derken iyice bunaldım,,bide belki sende diyosundur,paylaşımın yok listeyede girme diye,oyüzden söyliyim dedim,eğer düşüncen varsa hiç sorun değil,,bildirim yaparım ama listeye almassanda sorun olmaz..sen bilirsin canım gene,söyliyim dedim,,kendimcede kurallara uymuyosun durma gibi şeyler geçiyoda içimden ondan...
hepinize günaydınnn hanımlar..
nerdesiniz beaa topikte kimse yok..bugün erken kalkmış olmamın vermiş olduğu bi muttluluk var içimde..
bide tartıldım..onada mutlu oldum..pazartesi sabahından bu yana 1.300 kilo gitmiş.ama çizelgeye göre 300 gitmiş oluyo tabikide..
neyse lafı fazla uzatmadan bildirime geçeyim...
başlangıç : 76
geçen hafta: 73:3
bu hafta : 73:0
giden : -300
toplam giden: 3.0
hedef : 55
,Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
,O halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
iyidir canım sen nerelerdesin bakemmmm kaçakkkkkkkGünaydın günaydın günaydın güzel forumun güzel topiğinin güzel çıtır hatunları
Bir haftadır neredeyse gelemiyorum internet problemimden dolayıgeçen gün geldim okudum (100 sayfanın 50 sini) alıntı yaptım
müşavire basılınca pattt diye çıktım hepsi gitticuma' dan cuma' ya bildirime gelen biri olmak istemiyorum o yüzden en kısa
zamanda internet problemimi çözüp aranızdayım canlarım
Geçmişe bakmayıp bugün' den devam edeyim en iyisi yoksa 150 sayfa bak bak bitmez
Ne var ne yok nasılsınız
tebrikler süpersin babbbbbyyyyyyyyherkese günaydın,
bu hafta ben de gelemedim hiç(bebeğim ek gıdayı reddediyor onunla savaştım bütün hafta yesin diye neler yapıyorum ama nafile yemiyor (tek yediği elma armut muz.ben de diyet yapıyorum artık eskisi kadar sütüm yoktur bir de bunu vicdan azabı var tabi.zaten çocuk yemiyor bir de ben diyetteyim iyice aç kalıyordur diye üzülüp duruyorum bir ara bozmayı bile düşündüm diyeti valla...geleleim kiloma:
başlangıç:74
geçen hafta:71.8
bu hafta:70.5
giden:1.3
toplam giden:3.5
hedef:62
neyse ki tartı yüzüme güldü de moralim yerine geldi.bir de bebeğim yese daha ne isterim...bir de arkadaşlar ben bugün ödül olarak bir kurabiye yiyebilir miyim?geçen hafta cuma misafir geldi yaptım ama 1 tane bile yemedim bugün ara öğünde yesem olur mu ki??hatta hemen yesem???
süper canım bu şekilde kilo vermek herzaman kalıcı oluyorKilo Bildirimim
10.02.2012
Başlangıç: 73 :2:
Geçen hafta: 66.7 :26:
Bu hafta: 66
Giden : 700 gr
Toplamda giden: 7.000 gr
Hedef: 60
süpersin kısçe güzel vermişsin bak isteyince oluyormuşgünaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy sevindirik oldum beeeeennn:118:
Başlangıç: 77
Geçen hafta:74,6
Bu hafta:73,300
Giden:1,300
Hedef:60
Toplam verilen :3,700
kizlar ise gidicem birazdan gelincede evde temizlik var is coook ama olsuuun ay nasilsa zayif kadinim artik cabucak yaparim
ay ilk defa 1 haftada -1,300 ü görünce normal galiba bu halim görgüsüzlügüme verin kizlar
olsun canım bu kadar nazarlık olsuın haftaya fazla bir şekilde verirsinbaşlangıç:74
geçen hafta:71.4
bu hafta :71.7
gelen :0.3
tplamda giden:4.3
hedef :60
neseki + 300 le atlattım bu hafta72.3 ü bile gördüm çok düzensiz beslendim pastalar börekler yedim üstüne dikkat ettim bazen yne kaçırdı karmakarışık bişey işte yinede buna şükrediyorum haftaya daha iyi olacağım
kız sonunda hamıle kaldın yanı esın dıye dıye bencede erken dıye kızmıstır doktor aslında haksız da sayılmaz hem bebegın küçük hem yeni düşük yaptın vücut biraz dinlense cok ıyı olurdu am ahayırlısı saglıkla kucagına alırısn ınsallahhmm demekkı zor gectı hamılelık yıyemedın o zamn sonradan şansı değerlendirememişsin ama olsun zararın neresınden donsen kardır verırsın yıne
amin canim
sagol canim aslinda korunuyodukda onun istedigi yontemde degil o illa kondom istiyodu
pisicim pirivati bal kaymagim yazmis benim pcyi esim kapmisti oyuzden cikmak zorunda kaldim simdi oyatti kaptim tekrar pcyi
tebrikler süperrrrrrrvee sonundaa!
Başlangıç: 84
Geçen hafta:75,1
Bu hafta:73,8
Toplam verilen :10,200
kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesin sakın, gelecek hafta verecekler inşallah!
Bende 74 kiloyum boyumda 1.73bende aranıza katılmaktan zevk duyarım fakat nasıl oluyo yeme içme mevzusu herhangi bi diyet listesi üzerinden mi haraket ediyo herkez ?
güzel canım tebriklerkızlar günaydın ikide bir hata veriyor yaa bisürü alıntı yapmıştım çok güzel kilolar gitmiş bu hafta tebrik ederim herkesi bende bildirimimi yapayım fazla gitmedi benim okadarda dikkat ettim geçen haftaya göre aç gezdim nerdeyse 64tü hedefim göremedim
baslangıc:70,2
gecen hafta:65.5
bu hafta:65
giden:500 gr
top.giden:5,2 kg
hedef:58
kızlar ben aranıza yeni katıldığım için benim eski tartılma günüm pazartrsiydi o yüzden en son pazartesi kilomu biliyorum. öyle düşünürsek işte benim tablom:
başlangıç: 82 kilo
pazartesi: 78 kilo
cuma: 76.5 kilo
giden: 1.5 kilo
toplam giden: 5.5 kilo
hedef: 57 kilo olmak
birde bu gülen suratları falan nerdn koyuyosunuz ben bulamadım da
selam kısçeler;
Öncelikle hayırlı cumalar dilerim, Rabbim gönlümüzden geçen tüm iyi olan şeyleri nasip eylesin.
Bugün istanbul gene kar yağışlı bunaldım artık evde evde evde daral geldi
aslında soğuk moğuk takmamda işte bebekim olduğundan çıkamıyorum
Gelelim fasulyenin faydalarına;
Kilo veren, alan tüm kısçeleri tebrik ederim aslında alanlara bir seni seni yapıyorum(gırtlağına dur de) kendimde dahil bugün kahvaltı bi cozuttum ki akşam menüde görürsünüz niler yedim niler
neysem fasulyenin faydalarına devam ediyordum
Bildirimim;
Başlangıç kilom 74
Buraya başladığımda 73.6
Geçen haftaki kilom 68.5
Bu haftaki kilom 67.5
Giden 1000gr
Toplam giden 6.100gr
selam kısçeler;
Öncelikle hayırlı cumalar dilerim, Rabbim gönlümüzden geçen tüm iyi olan şeyleri nasip eylesin.
Bugün istanbul gene kar yağışlı bunaldım artık evde evde evde daral geldi
aslında soğuk moğuk takmamda işte bebekim olduğundan çıkamıyorum
Gelelim fasulyenin faydalarına;
Kilo veren, alan tüm kısçeleri tebrik ederim aslında alanlara bir seni seni yapıyorum(gırtlağına dur de) kendimde dahil bugün kahvaltı bi cozuttum ki akşam menüde görürsünüz niler yedim niler
neysem fasulyenin faydalarına devam ediyordum
Bildirimim;
Başlangıç kilom 74
Buraya başladığımda 73.6
Geçen haftaki kilom 68.5
Bu haftaki kilom 67.5
Giden 1000gr
Toplam giden 6.100gr
tartıldım geldim..
en son evdeyken tartılmıştım sanırım geçen hafta cumaydı. 73 küsür çıkmıştım da gramı hatırlamıyorum o yüzden 73 diyelim..
az önce de eczaneye gittim tartıldım olabildiğince ince giyindim de ayakkabılarım filan vardı tabii.. kısacası sonuç:
başlangıç: 73
bu hafta: 71.6
giden: 1.4
hedef: 60
Kararlı gördüm seni.
Dayanamaz alır diyodum ki ben olsam çoktan almıştım.
Hadi bakalım bi ayın sonunda ne olacak
Günaydın canım su iç su
Bu hfta liste altında olacaksın zaten.
Eve tartı alsan daha iyi kıyafetlerle çok farkediyor.
Yurtta mı yaşıyordun?
tebrikler canımkızlar ben aranıza yeni katıldığım için benim eski tartılma günüm pazartrsiydi o yüzden en son pazartesi kilomu biliyorum. öyle düşünürsek işte benim tablom:
başlangıç: 82 kilo
pazartesi: 78 kilo
cuma: 76.5 kilo
giden: 1.5 kilo
toplam giden: 5.5 kilo
hedef: 57 kilo olmak
birde bu gülen suratları falan nerdn koyuyosunuz ben bulamadım da
tebrikler canımmmtartıldım geldim..
en son evdeyken tartılmıştım sanırım geçen hafta cumaydı. 73 küsür çıkmıştım da gramı hatırlamıyorum o yüzden 73 diyelim..
az önce de eczaneye gittim tartıldım olabildiğince ince giyindim de ayakkabılarım filan vardı tabii.. kısacası sonuç:
başlangıç: 73
bu hafta: 71.6
giden: 1.4
hedef: 60
saol canım hepsi sizin sayenizde valla bende senin ve nafın menülerini takip ettim diyetisyenlerinizin görüşlerinizi kulağıma küpe ettimTebrik ederim canım bi güncük kaçamak hakkın olsun o kaaa menülerini begeniyodum zaten.
Sonuçlarını da vermiş.
Bu hfta liste altında olacaksın zaten.
Eve tartı alsan daha iyi kıyafetlerle çok farkediyor.
Yurtta mı yaşıyordun?
saol canım hepsi sizin sayenizde valla bende senin ve nafın menülerini takip ettim diyetisyenlerinizin görüşlerinizi kulağıma küpe ettim
Allah hepinizden razı olsun burası acayip motive ediyo
bu arada kuzenimide gaza getirdim buraya üye olup aramıza katılması için
oda oda benim gibi kilosu başlıcak nasipse şuan üye olmaya çalışıyordur kesin 74-74 aralığı ona yardımcı olursanız çok sevinirim
yok 3 arkadaşımla eve çıktım da şimdiye kadar pek böyle bi derdimiz olmadığı için tartı almamıştık :) en yakın zamanda almayı ya da evimdekini buraya getirmeyi düşünüyorum zaten :)
iyim canım teşekür ederim.Günaydın kankaaa
Adım çıkmış dokuz' a inmez sekiz' e
Evdeki için izin almam lazım biliyosunbu ceyar beni kahrediyo nasıl izin isteyeyim :2:
Bende özlüyorum dönücemm inşallah temelli
Hoşgördüm canım nasılsın
ehuhuhehuehe özledim len
tebrikler.Kilo Bildirimim
10.02.2012
Başlangıç: 73 :2:
Geçen hafta: 66.7 :26:
Bu hafta: 66
Giden : 700 gr
Toplamda giden: 7.000 gr
Hedef: 60
eğer görsüzlükse bende bu görgüsüzlüğü yapmak isterim.günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy sevindirik oldum beeeeennn:118:
Başlangıç: 77
Geçen hafta:74,6
Bu hafta:73,300
Toplam verilen :3,700
kizlar ise gidicem birazdan gelincede evde temizlik var is coook ama olsuuun ay nasilsa zayif kadinim artik cabucak yaparim
ay ilk defa 1 haftada -1,300 ü görünce normal galiba bu halim görgüsüzlügüme verin kizlar
çok güzelsin canım. eski halin ve halin arasında ne kadar da fark var.Bu arada resim resim diyen kısçeler.
Dün akşam albüme yeni resimleri ekledim fazla yok ama idare ediverin artık.
teşekürler canım.tbrklerr
vışşş aneyyyy tbriklerrr dileekkk
olsun canım haftaya telafi edersin artık fazla deil 300 gr :)
tbriklerr güzel gitmişşşş
naf naff 700 700 gidion kızzz tbriklerr
sabırr sabıırrr görüceksin inş.. pes etmeeee
ayyy balgaymakkk çok ballısın kızzz efferimmm tbrklerrr
fotolarına baktım şekerim süper olmuşsun maşallaahhh maşallahhh
tbriklerrr çok güsellll
tbriklerrrr
anammm 100 gr diodunn 500 olmuş işte ne güzel kızzz tbrklerr
oooo çok güsel yaa maşallaahhhh
ortimmm regl olcakmışsın işte ondandırrr en azından artıda değilsinnn tbrkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?