evet ya dilekcim en güzelide eskiden hiçbişey yemeden kilo alıyordum abur cuburla şimdi herşey yiyerek kilo veriyorumNe demek canım elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz buraya her gelene.
Ama içinde varmış seninde sen istemesen biz ne kadar söylesekte boş..
Ne güzel kilo verdin en önemlisi kendini sıkmadan sağlıklı besleniyorsun.
1-2 ay sonra bayağı bi fark olunca asıl o zaman mutluluktan uçacaksın.:119:
Gelsin canım kuzeninde bekleriz.:
Evde tartı olması insanın kendisini kontrol etmesini sağlıyor.
Yakın zamanda hallet bencede
selam kızlar
hafta içi yatılı misafirlikteydim
ve rejim yalan oldu(8
önüme ne geldiyse yedim
ve tartılmadım daha
dijıtal tartım bozulmuş
dijıtal olmayan var
ona da güvenmiyorum
yarın tartılıp kilomu yazarım
kim bilir kaç kilo aldım
Dilekcim eski ve yeni halin arasındaki fark diyecektim eksik yazı olmuş afedersin.
evet ya dilekcim en güzelide eskiden hiçbişey yemeden kilo alıyordum abur cuburla şimdi herşey yiyerek kilo veriyorum
bunları öğrenmek de bilgilenmek çok iyi oldu nasıl kilo alınıp verilceni ne yiyeceğimi ne yemiyeceğimi yesemde dengesini
sonuçta şükürler olsun
kuzenime dedim 1.5 ay bile olmadan ben 74den 67.5 düştü ohaaaa dedi ulan nasıl verdin köpek niye bana demiyon diye ağlamaya
başladı çok severim onu birlite büyüdük onunla oda bekar çabuk verir evlenince kilo verimi daha azalıyor sonuçta vücut yapısıda değişiyor
dilekcim kuzenim üye olurken 12 saat sonra bilgilendirme msj gelcek yazmış heniz aktive olmadı dedi
ama benim hemen olmuştu
birde istanbul yazacağına izmir yazmış sorun olurmu diyo?
evet ya dilekcim en güzelide eskiden hiçbişey yemeden kilo alıyordum abur cuburla şimdi herşey yiyerek kilo veriyorum
bunları öğrenmek de bilgilenmek çok iyi oldu nasıl kilo alınıp verilceni ne yiyeceğimi ne yemiyeceğimi yesemde dengesini
sonuçta şükürler olsun
kuzenime dedim 1.5 ay bile olmadan ben 74den 67.5 düştü ohaaaa dedi ulan nasıl verdin köpek niye bana demiyon diye ağlamaya
başladı çok severim onu birlite büyüdük onunla oda bekar çabuk verir evlenince kilo verimi daha azalıyor sonuçta vücut yapısıda değişiyor
amin canim cok sagolun kizlar ya korkuyorum aslinda ikisine birden yetisebilirmiyim diye kizimi eksik birakirmiyim diye insaallah rabbim guc verir ikisinide ayni ilgiyle buyutebilirim
kızlar,eşim 4gündür yatak döşek yatıyo,ateşi 39lardan düşüremedik:2:,daha bugün okadar şey yaptım soğuk kompres uyguladım bitki çayları içirdim,limonlu bilmem neler ,,bi baktım ateşi 39.6 3.kez acile gittik ve bende onla gittim bu sefer baya anlattım iyice derdini,şok bi iğne vurdurdu nihayet bakalım yarına geçer inşallah,,4gündür okadar iğne vuruldu ilaç içti banamısın demedi bende devamlı eşimle ilgilendim,arada burayada baktım ama pek yazamadım,kafam çok meşgul,inanın hasta olunca kendinden geçiyo insan,hayat boş geliyo böyle oluncada eşimde eşim dedim yani,herşey bekleyebilir,valla kendime bile kızdım,başlarım senin kilona azcık düzenin bozuluversin nolcak .[/COLOR]
kizlar ben yeni birsey kesvettim
telefonumda market var kardesim yüklemisdin bedava proglamlar indiriyorsun
oyunlara bakarken birde ne göreyim kalori programi fitnes programi da var da yükledim anlamadim geri sildim
program cok güzel cok hosuma gittisabah öglen aksam günlük gibi yaziyorsun ne yedigini ictigini o kayt ediyor sana nekadar kalori yemissin otomatik hesapliyo
birde cizelgeside var tartildiginda basarini yaziyorsun yukari asagi cizgi olusturuyor :81:
telefonum 24 saat yanimdan ayirmiyorum zatenhep yazarim bundan sonra icine de bugünü hesapladim
sabah: toast
öglen disardaydim kosturmakdan yiyemedim
aksam eve geldim 1 kase nesfit 6 chicken yedim
toplam 800 kalori tüketmissim az ama kurabiye yemedim sagliksiz yiyceme hic yemeyeyim dedim herzaman öyle az yemem ama öylede kontrol etmis olurum dimi kizlar
günaydın... hadi götürde gel bakalım.....
Günaydın kızlar...:119:
Bildirimleri bana mesaj atıyorsunuz.
Mesaj hakkı olmayanlar kırmızı ile PuCCaaa'nın Dikkatine diye belirtirlerse ona göre listeye alıcam.
İlk bildrimi olanlarda başlangıç ve hedef yazsınlar.
Bildirimler şu şekilde yapılsın lütfen..!!
Başlangıç kilo:
Bu hafta:
Geçen hafta:
Giden veya Gelen:
Toplam verilen:
Hedef:
Başlangıç: 86.0
Geçen hafta: 68.2
Bu hafta: 66.5
Giden: 1.700
Toplam giden: 19.500
Hedef: 62.4
Günaydın.
Dilekcim özelden mi mesaj atıyoruz canım sana. Burada paylaşmıyoruz o zaman öyle mi.
Kızlar bikaç gündür sohbetlerinize katılamıyorum.
Çok fena keyifsizim. Bir sorunla uğraşıyorum. Umarım düzelir.
Beni maruz görün o yüzden.
O halde sonuç aşağıda ama buna bile sevinemiyorum o kadar canım sıkkın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
Günaydın günaydın günaydın güzel forumun güzel topiğinin güzel çıtır hatunları
Bir haftadır neredeyse gelemiyorum internet problemimden dolayıgeçen gün geldim okudum (100 sayfanın 50 sini) alıntı yapt
Ne var ne yok nasılsınız
Günaydınlar herkese,
Maalesef bu hafta bildirimim kötü, haftaya artık inşallah. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Başlangıç kilo:70.6
Bu hafta:66.2
Geçen hafta:65.9
Giden veya Gelen:+300
Toplam verilen:4.4
Hedef:60
başlangıç:75kg.
geçen hafta:72kg.
bu hafta:71.6
giden:400gr.
toplamda giden:3.4kg.
hedef:65kg.
ne oldu anlamadım o kadar dikkat ettim giden 400gr.
yarın regl günüm ondan olabilir mi kızlar.
ya da ben kendimi mi avutuyorum.
herkese günaydın,
bu hafta ben de gelemedim hiç(bebeğim ek gıdayı reddediyor onunla savaştım bütün hafta yesin diye neler yapıyorum ama nafile yemiyor (tek yediği elma armut muz.ben de diyet yapıyorum artık eskisi kadar sütüm yoktur bir de bunu vicdan azabı var tabi.zaten çocuk yemiyor bir de ben diyetteyim iyice aç kalıyordur diye üzülüp duruyorum bir ara bozmayı bile düşündüm diyeti valla...geleleim kiloma:
başlangıç:74
geçen hafta:71.8
bu hafta:70.5
giden:1.3
toplam giden:3.5
hedef:62
neyse ki tartı yüzüme güldü de moralim yerine geldi.bir de bebeğim yese daha ne isterim...bir de arkadaşlar ben bugün ödül olarak bir kurabiye yiyebilir miyim?geçen hafta cuma misafir geldi yaptım ama 1 tane bile yemedim bugün ara öğünde yesem olur mu ki??hatta hemen yesem???
Günaydın kızlar :)
bu hafta hiç etmediğim kadar yediğime içtiğime dikkat ettim dün akşam eşim saatlerce
lahmacun pizza yemek veya dışarda fast food yıyıp sinemaya gitmek için yalvardı fakat hayır
sen yersın ben yemem dedim pes ederdım nromalde yıyelım yaa derdim eşimde ayrıca
tebrık etti aferın hatuun vallaha bu ne kararlılık diye
kalıcı bi çözüm bulamadım maalesef bu wc olayına
gene de ara verdiğim 1 haftada yidiğim herseyı gene 1 haftada vermekten mıtlıyım
Başlangıç kilo:78,8
Bu hafta:69,00
Geçen hafta:70,50
Giden : 1,500
Toplam verilen:9,80
Kilo Bildirimim
10.02.2012
Başlangıç: 73 :2:
Geçen hafta: 66.7 :26:
Bu hafta: 66
Giden : 700 gr
Toplamda giden: 7.000 gr
Hedef: 60
Başlangıç: 77.6
Geçen hafta: 71.8
Bu hafta: 71.6
Giden : 200 gr
Toplamda giden: 6.000 gr
Hedef: 60
ben bu gidişle 70 i dahi göremicem galiba
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyy sevindirik oldum beeeeennn:118:
Başlangıç: 77
Geçen hafta:74,6
Bu hafta:73,300
Giden:1,300
Toplam verilen :3,700
kizlar ise gidicem birazdan gelincede evde temizlik var is coook ama olsuuun ay nasilsa zayif kadinim artik cabucak yaparim
ay ilk defa 1 haftada -1,300 ü görünce normal galiba bu halim görgüsüzlügüme verin kizlar
başlangıç:74
geçen hafta:71.4
bu hafta :71.7
gelen :0.3
tplamda giden:4.3
hedef :60
neseki + 300 le atlattım bu hafta72.3 ü bile gördüm çok düzensiz beslendim pastalar börekler yedim üstüne dikkat ettim bazen yne kaçırdı karmakarışık bişey işte yinede buna şükrediyorum haftaya daha iyi olacağım
günaydın herkeseeee
oh ne güzel, allah hepsinede uzun ömürler versin
ay ikisini büyüttükten sonra bende mi bi tane daha yapsam
kız sonunda hamıle kaldın yanı esın dıye dıye bencede erken dıye kızmıstır doktor aslında haksız da sayılmaz hem bebegın küçük hem yeni düşük yaptın vücut biraz dinlense cok ıyı olurdu am ahayırlısı saglıkla kucagına alırısn ınsallah :3 canımhmm demekkı zor gectı hamılelık yıyemedın o zamn sonradan şansı değerlendirememişsin ama olsun zararın neresınden donsen kardır verırsın yıne
amin canim
sagol canim aslinda korunuyodukda onun istedigi yontemde degil o illa kondom istiyodu
pisicim pirivati bal kaymagim yazmis benim pcyi esim kapmisti oyuzden cikmak zorunda kaldim simdi oyatti kaptim tekrar pcyi
Bende 74 kiloyum boyumda 1.73bende aranıza katılmaktan zevk duyarım fakat nasıl oluyo yeme içme mevzusu herhangi bi diyet listesi üzerinden mi haraket ediyo herkez ?
hayırlı cumalar kızlarr..
yaa çoktandır bildirim yapmasam sabah açkarnına tartılmayıda unutrusun böyle kdr hanım:26:
neyse yaparız bigün napalım zaten çizelgede iptal neyse az azalıyımda süpriz bri çizelge yapıveririz...
ya aslında geçen cumaya göre haifledim ama tartılmıyroum pek malum ders sorunlaırmda var çıkmıyorum mümkünse ama bi iştah kapanması yaşıyorum birazda kociş sayesinde adam beyaz ekmek almıyor artık od abenle esmerlerden iyyor oda az iyince benim direk iştah kesildi..
neyse sağlıklı az öz yiyeyimde değilmi...
sabah erken kalkma olayıma yeniden dönüş yapıcam bugünden itibAREN,azda spor yaptıum çok mutluyum akşamlarıda stepperea yeniden çıkıyorum artıkgeç aklkınca hem evişim bitmiyor hemde düzenim olmuyor bağırsklarda çalışmıyor bende toto çok yatınca
kızlar tebrike ederim çok iyi kilola rvermişiniz ben yokken noldu böyle yaa arzudada ilerleme var ,suzidede..bir benmi kaldım
kızlar günaydın ikide bir hata veriyor yaa bisürü alıntı yapmıştım çok güzel kilolar gitmiş bu hafta tebrik ederim herkesi bende bildirimimi yapayım fazla gitmedi benim okadarda dikkat ettim geçen haftaya göre aç gezdim nerdeyse 64tü hedefim göremedim
baslangıc:70,2
gecen hafta:65.5
bu hafta:65
giden:500 gr
top.giden:5,2 kg
hedef:58
:126:günaydın kızlar sabah kahvaltım çay çardar ekme 3 zeytin peynir ve maydanoz domates biber çok acıydı ağzım yandı hala yanıyo
kızlar ben aranıza yeni katıldığım için benim eski tartılma günüm pazartrsiydi o yüzden en son pazartesi kilomu biliyorum. öyle düşünürsek işte benim tablom:
başlangıç: 82 kilo
pazartesi: 78 kilo
cuma: 76.5 kilo
giden: 1.5 kilo
toplam giden: 5.5 kilo
hedef: 57 kilo olmak
birde bu gülen suratları falan nerdn koyuyosunuz ben bulamadım da
selam kısçeler;
Öncelikle hayırlı cumalar dilerim, Rabbim gönlümüzden geçen tüm iyi olan şeyleri nasip eylesin.
Bugün istanbul gene kar yağışlı bunaldım artık evde evde evde daral geldi
aslında soğuk moğuk takmamda işte bebekim olduğundan çıkamıyorum
Gelelim fasulyenin faydalarına;
Kilo veren, alan tüm kısçeleri tebrik ederim aslında alanlara bir seni seni yapıyorum(gırtlağına dur de) kendimde dahil bugün kahvaltı bi cozuttum ki akşam menüde görürsünüz niler yedim niler
neysem fasulyenin faydalarına devam ediyordum
Bildirimim;
Başlangıç kilom 74
Buraya başladığımda 73.6
Geçen haftaki kilom 68.5
Bu haftaki kilom 67.5
Giden 1000gr
Toplam giden 6.100gr
tartıldım geldim..
en son evdeyken tartılmıştım sanırım geçen hafta cumaydı. 73 küsür çıkmıştım da gramı hatırlamıyorum o yüzden 73 diyelim..
az önce de eczaneye gittim tartıldım olabildiğince ince giyindim de ayakkabılarım filan vardı tabii.. kısacası sonuç:
başlangıç: 73
bu hafta: 71.6
giden: 1.4
hedef: 60
junk mail kutusuna baksın...dilekcim kuzenim üye olurken 12 saat sonra bilgilendirme msj gelcek yazmış heniz aktive olmadı dedi
ama benim hemen olmuştu
birde istanbul yazacağına izmir yazmış sorun olurmu diyo?
[/QUOTE]kız sonunda hamıle kaldın yanı esın dıye dıye bencede erken dıye kızmıstır doktor aslında haksız da sayılmaz hem bebegın küçük hem yeni düşük yaptın vücut biraz dinlense cok ıyı olurdu am ahayırlısı saglıkla kucagına alırısn ınsallah :3 canım
bende dedım b uheralde kılo vremedı üzülüyo dıye oyl ebı yazmıssın kı gayet de guzel kılo vermıssın bı kere memnun ol kıztebrıkler
tebrıkler canım
bende yapayım bıldırımı öncelikl ehepinzie günaydın
kılo veren herkesı kutluyorum veremeyenelrde haftaya verıcek ınsallah ben analadım zaten bı hafta yerelrde bı hafta göklerde geziyoz
baslangıc:74
gecen hafta:67.3
bu hafta:66.1 (ablamın tartısı benımkınden az tartıyor o yuzden 500 gr ekledım kıloma)
giden:1200 gr
top.giden:7.9 kg
hedef:62
ödemlerimi attım şüküreskı kıloma döndüm ıns hafataya daha da eksıde cıkarım su bogazımı tutup
günaydın aslında tünaydın demem lazım da yeni kalktım sayılır kilo bildirimimi yapayım diye bir uğradım
başlangıç:85
bu hafta:72
hedef:60
çoktandır bildirim yapmamamıştım ya geçen hafta diyemedim ama dün 72.4 düm ben kaçim oğlan öğle yemeğine gelicek ev işlerimide bitirip gelmeye çalışırım öptümmmmmm
bu ne şimdi ya...
bi saattir cevap yazıyorum hiçbiri çıkmamış ..
sinir oldum..
artık tekrardan yazamıcam..
hepinizi tebrik ederim..
bu hf güzel kilolar verilmiş..
alanlarda az almış..
yaahuu kızlarr msjları okuomda alıntılarda probnlem olmuş herhalll yaa biri hamile mii
kim hamilee anlamadımm biri beni aydınlatsınnn geçmişi okumadığımdan kaynaklanıo bu karışıklık
ama çok uzun okuyamıyorummm
evet csnım emziriyom malesefki sezaryen izleri taşıyorum göbek gitmiyor okadar mekik çekiyorumkuzenın tepkısıne bayıldımdedıgın gıbı cabuk verır az dıkkatle evlenınce helde cocuk olunca mısal ben kılo versemde ıstedıgım görüntüye kavusması zor oluyo
ama sen bebegım var demıstın cok ıyı vermıssın cıdden emzırıyo musun:26:
Onaylandıktan sonra üye olunuyo birazdan onay maili gelir canım.
Junk mailleerini kontrol etsin.
Bide sorun olmaz sonra profilden değiştirir.
Selam canım geçen hafta ne güzel gidiyordun.
Sen bi tartıl istersen ne bileyim diğer hfta bildirim yaparsan bu sefer liste altı olacaksın.
Gönlüm razı gelmedi.
Ben sana güveniyorum haftaya toparlarsın.
Teşekkür ederimmm canım
İçimden ilkokul çocugu çıkardım kolay değil.
Bilgilenmek en güzeli canım.
İlk başta benim yaptığım diyetleri anlatsam yuh dersin.
Resmen acı çektiriyordum kendime.
Sonra zaman geçtikte insan öğreniyor bide kendini tanıyor.
Mesela bana ekmek yemek yarıyabilir ama sende kilo verdirebilir vs.
Zaman içinde yesen bile dengeleyebileeğini öğreniyorsun.
O da gelsin onu da itinayla zayıflatırız
Tontişken ki psikolojiyi o kadar çok iyi biliyorum ki.
Albümde siyah elbise varya 84 kiloyken.
Bursa'ya gitmiştik arkadaşla yeni doğum yapan arkadaşım bile benden zayıf duruyordu.
2-3 yıldır görüşmemiştik beni görür görmez hoşgeldin demek yerine.
Dilek gene aynısı hala tombişsin demişti.
Bütün gün gezdik sıcakta tabi bacak arası sürtünmeden pişik oldu.
2-3 gün pudra sürdüm ee bide yaz birbirine değince nasıl acıyodu.
Ay bi tuhaf oldum o günleri hatırlayınca.
bende dıycektım kara kedı asagıda napıyon dun yazabılmıstın bugun olmuyo heralde:26:Kızlar Black mail atmış bana;
günaydııın kızlaar
kiloo veren herkese çoook tebrikler veremeyenler üzülmesin
haftayaaaaaa. alıntı yapamıyom böyle idarte edin kızlar:)))
tuba geçmiş olsun bacım. Eşin en kısa sürede iyileşir inşallah.
balkaymak sen gece bana hakkaten içirdin galiba viskiyi sabah çok zor
kalktım sürüne sürüne. gözlerimin altı falan mosmor hasta olacam
olamadım sanırım. yedik yedik soğuğu acısı çıkıyo.
yeni gelen herkeeeer hoşgeldiniz umarım katılımınız daim olur. burayı
devamlı takip edip veremeyen yok haberiniz olsun. herkes farklı
dietler yapıyo ama birbirinden ip uçları falan alıyo çok güzel bir
topiğiz maaşallah.
dilek tebrikler kilo vermişin. ortiiiiiiii senide tebrik ederi 300 de önemli :)
eski ortiiiiim shooop özledim kız seni daha sık gel bu arada çoook
tebrik ederim 1300 :)))
ya kızlar yazılanları okuyom ama nickler aklıma gelmi ne olur kusuraa
bakmayın hepinizi çok tebrik ederim benim bildirimim:
başlangıç: 76
geçen hafta:71,9
bu hafta :71,5
giden 400 gr
az ama olsun bu hafta çok bozdum diyeti buda iyidir diyom
naf ım sen de özletme kız kendini :)
suziii sen le de bir rastlaşamadık.
ya yaz yaz bitmi hepinize kocaman öpücükler. şimdi hadi bakalım
ooooooooooooommmmmmmmmm gitsin bu mesaj ommmmmmmmmm
yaahuu kızlarr msjları okuomda alıntılarda probnlem olmuş herhalll yaa biri hamile mii
kim hamilee anlamadımm biri beni aydınlatsınnn geçmişi okumadığımdan kaynaklanıo bu karışıklık
ama çok uzun okuyamıyorummm
Kontrol paneli/ seçenekleri düzenle
Açılan sayfada alta doğru Standart Editör - Toolbar var onu tıkla kaydet canım.
Sonra da gel bize mesaj yaz altta çıkar
Sen bi tartıl istersen ne bileyim diğer hfta bildirim yaparsan bu sefer liste altı olacaksın.
Gönlüm razı gelmedi.
Teşekkür ederimmm canım
Bursa'ya gitmiştik arkadaşla yeni doğum yapan arkadaşım bile benden zayıf duruyordu.
çok saol canım teşekkür ederimOnaylandıktan sonra üye olunuyo birazdan onay maili gelir canım.
Junk mailleerini kontrol etsin.
Bide sorun olmaz sonra profilden değiştirir.
Gönlüm razı gelmedi.
Teşekkür ederimmm canım
evet csnım emziriyom malesefki sezaryen izleri taşıyorum göbek gitmiyor okadar mekik çekiyorum
ama tabi 1.5 ay öncesi gibi değil resmen göğüslerime değiyodu şişkin göbeğim
bide benim sezaryanım çok kötü geçti
2 kez ameliyat oldum
ilk dikişlerim patlamıştı malesefki bakanım olmadığından
anne yok abla yok kardeş yok tek kızım kaynanada allah düşmana vermesin
hastaneden çıktığım ilk gün evde 4 çeşit yemek ettim
kaynanada kuruldu salonda bacak bacak üstüne atıp tv izledi
eden bulur diyorum başka da bişey demiyom canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?